diumenge, 24 de setembre del 2023

L’ETIOLOGIA SIONISTA DEL MAL

 

Els fets són les raons i les paraules, dissimulacions. Així actua el sionisme criminal: executa, i disfressa l’execució d’inevitable i necessària. Podem referir-nos a la primera guerra mundial, la grip espanyola del 18, el crack del 29, la segona guerra mundial, la crisi de l’estafa de la moneda fiat, el robatori dels eraris públics amb la fallida fictícia del 2007 – un encobriment del robatori fet durant tots els anys anteriors -, el genocidi mitjançant els verins, i a tot arreu, els jueus hi són, dirigint les matances i les penúries, mentre saquegen tot el que poden saquejar. Com del que es tracta és que la gent s’adoni de qui executa el mal i de com el dissimula, no em cansaré d’aportar les proves que demostren que l’elit macabra sionista comanda tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem, amb seu a Davos. Per això, avui no puc començar amb una intervenció més transparent i clara que la del doctor David E. Martin, especialista en investigacions de guerra biològica i química, en la intervenció en no sé quina comissió d’investigació de la Sinagoga del Femer Europeu. Més que brillant, espectacular. Si l’altre dia us recomanava encaridament la intervenció del doctor Peter McCullogh, la del doctor Martin no és, en absolut, menys important. Les evidències de genocidi no poden ser posades en dubte més que per analfabets, idiotes i miserables que accedeixen a qualsevol abjecció per a ser comprats. Com veureu que diu el doctor Martin, al final de la seva intervenció, el que cal és la destrucció absoluta de l’Organització de Matances Sionistes, i jo hi afegeixo: i de tots els responsables.

DESTRUÏM L’OMS’

https://t.me/RosselloCM/79928

Era interessant, o no era interessant? Ens parla obertament de genocidi, d’armes biològiques estratègicament elaborades, d’un pla d’extermini, de la càbala... i, us hi heu fixat? Tot comença l’any 1913, quan la banda d’assassins i criminals Rothschild assoleix de convertir els americans en els seus esclaus, com a primer pas envers el domini de la resta del planeta.

RES NO PASSA PER CASUALITAT.

I per a comprovar-ho, vegem el caos generalitzat que els sionistes han escampat arreu del món, gràcies als eunucs i bufons, sí, els gossos castrats i les putes inútils i idiotes dels seus harems, uns sicaris amb problemes mentals i absència de la més elemental ètica, un conjunt de perfectes ‘bons per a res’, amb deficiències cognitives molt greus, i que són, al capdavall, les que corroboren per què són on són.

La corrupció del coneixement, una de les essències més pèrfides del sionisme:

https://t.me/RosselloCM/79912

La situació al Mèxic del psicòpata Obrador:

https://t.me/RosselloCM/79909

La qualitat dels universitaris que ens importen les màfies del terrorista Soros, en aquest cas, a la més restrictiva Polònia:

https://t.me/RosselloCM/79918,

observeu l’important detall que la gent sap què és la Justícia, mentre que els excrements amb toga tenen fantasies sexuals amb el dret, els deficients!

Vegeu aquestes imatges i us serà fàcil de comprovar com pretenen provocar el caos i la més salvatge de les violències, els bons, els filantrops, els sionistes, els pitjors criminals de la història de la Humanitat:

https://t.me/RosselloCM/79920

I no es tracta només del caos immigratori i la desestabilització social que comporta en tots els països occidentals, de majoria blanca, no, que la destrucció jueva dels costums europeus i cristians no té aturador, que per això, el pallasso Zelenski, jueu, ha nomenat la pallassa Abramovic, jueva, com a ambaixadora infantil per a les escoles:

https://t.me/No_plandemia/6397

Quant a les Abramovic, les pallasses i retardades mentals d’aquí, que no són jueves, però sí putes dels seus harems, vegeu on condueix tenir idiotes amb profundes mancances afectives i nul·litat racional al capdavant del país. És clar, que si el que mana és un gos miserable, això pot passar. Tanmateix, sigui pel que sigui, el que hem de tenir molt clar és que tota aquesta absoluta púrria d’imbècils ha de ser necessàriament executada, i, per paradoxal que sembli, com és de Justícia, sense necessitat de procediment, una mica, com vèiem que volien fer els polonesos amb els violadors, que, al capdavall, els casos són molt similars, amb la insignificant diferència que els uns – els immigrants a Polònia – violen físicament, i les altres – les putes del Ministerio de Igual Da i del Ministerio de Degradación – violen psicològicament els nens i els inciten a la violació física. CAP TARADA SENSE EL SEU TROS DE CORDA, ROSA O LILA, SI AIXÍ HO VOLEN; PERÒ CAP D’ELLES SENSE EL MÈRIT MERESCUT:

https://t.me/RosselloCM/79921

Per si algú no sap que darrere hi ha els jueus, aquest vídeo ens ho explica. Mutilacions, enverinaments, destrucció i corrupció de la joventut, això, només hi ha un poble capaç de fer-ho:

https://t.me/RosselloCM/79930,

i els sicaris, no mereixen la mateixa sort que els seus amos, per més miserables, roïns, brètols i deficients que siguin?

Al Prostíbul de la plaça sant Jaume també ‘prenen’ decisions, i així la colla de criminals de la Genociditat de Soroslàndia, obeeix les ordres dels jueus amics de Puigdemont, i així, el mamarratxo que insulta la història de tota Catalunya, signarà una magnífica llei, que és la que esperaven tots els ‘tiets’ i les tietes, abans de la declaració ‘més enllà de vuit segons’ de la independència. I després, els catalanets protesten, tenint un desgovern amb aquestes idees esquizoides amb traumes paranoics!:

https://t.me/RosselloCM/79925

Només per respecte a la intel·ligència és necessari l’extermini de tota aquesta fauna d’animals irracionals.

Així són els jueus sionistes, allà on es posen, no creix res i tot es podreix, es corromp, es malmet, s’enlletgeix, es prostitueix, es contamina, es desfà. Vegem-ho amb la puta dels Rothschild a França, un país que, d’acord amb el que sabem segons la història, semblava més decidit. Però es veu que no, perquè la puta dels Rothschild encara conserva el cap enganxat al cos, un fet, es miri per on es miri, incomprensible en una societat civilitzada i avançada:

https://t.me/No_plandemia/6401

https://t.me/RosselloCM/79929,

aquest caos és, íntegrament, jueu, no ho oblideu.

I entre els sionistes i els jesuïtes van destruint occident per a major glòria del poble elegit. Aquí podem veure unes declaracions exclusives del fill sanguini de Satanàs per tal de fer més fàcil que els seus deixebles dels inferns destrueixin la civilització europea:

https://t.me/RosselloCM/79915

https://t.me/RosselloCM/79916

I les bagasses del Prostíbul de Minnessota fan servir el cinisme, el sarcasme i l’humor per a convèncer la gent que s’enverini amb les armes letals fabricades pels jueus per als esclaus de la Reserva Federal i per a tot el món. Vegeu la profunda reflexió, i comprendreu el munt d’hores que han calgut per a descobrir el que han descobert.

https://t.me/laquintacolumna/33608

Cal cremar totes les universitats que no siguin monuments històrics. Només així salvarem el coneixement. D’altra manera, només obtindrem putes, mamarratxos, pinxos vanitosos, idiotes integrals, deficients mentals amb megalomania, paràsits orgullosos i imbècils impenitents. I, amb això, adéu a l’ètica i a qualsevol societat organitzada i eficient.

Quant a la idiòcia que avui són aquests centres, vegem unes notícies sobre el canvi climàtic, el de tota la vida, però que, segons els jueus i les putes de les bagasseries, significarà l’apocalipsi, si no donem tot el nostre poder, la llibertat i els diners als ‘il·luminats’:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4407944

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4407839

https://t.me/No_plandemia/6404

https://t.me/Disidenteincontrolado/15995,

curiosament, el meteoròleg també ens parla dels interessos del sionisme internacional, com el doctor Martin en el començament. Com afirmo, cada dia en som més, els que coneixem l’origen del mal; però cal que gosem de dir-los ‘jueus’, d’assenyalar-los pel que són per a desgràcia nostra, de descobrir-los, de despullar-los davant de l’opinió pública, per més que els assassins inveterats aleshores et diguin antisemita, que, val a dir, és motiu d’honor, en part perquè els ‘antisemites’ no som antisemites, i perquè, el fet que una escòria jueva no s’atreveixi a dir-te antisionista, demostra com s’han d’amagar perquè la gent no els reconegui.

Com parlem dels criminals, res millor que enllaçar-vos a un magnífic, com sempre, treball d’investigació de ‘The Corbett Report’ sobre l’organització mafiosa BlackRock, els principals estafadors del món en l’actualitat, i que, com havia de ser sinó, està dirigida i encapçalada per jueus:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15993.

I és clar, aquest entramat mafiós i criminal controla els titelles deficients que col·loquen en les direccions de les nacions, per tal que de mica en mica les vagin destruint. I també, és clar, els deficients mentals obeeixen i se senten importants quan el circumcís que el controla li diu que s’abaixi els pantalons, que les escòries amb tares mentals i psicològiques són així, que per aquesta raó estan absolutament mancats d’ètica, empatia i remordiments, com qualsevol animal. Vegem l’obra mestra del pitjor criminal de la història d’Espanya, que només per això, ja hauria d’estar a la presó. No oblidem que aquest sac de puces malversa els diners dels espanyols per a transferir-los als amos als quals es prostitueix, sumant un altre delicte al primer, sense oblidar que no hi ha un sol crim de qualsevol legislació que no hagi violat, cap ni un, de l’alta traïció al genocidi sobre població civil; i en aquest patètic cas, la seva, a més a més!. CADA DIA QUE EL GOS DE SOROS ES DESPERTA, ÉS UNA OFENSA A LA DIGNITAT DE TOTS ELS ESPANYOLS.

D’altra banda, fixeu-vos com els jueus ataquen les principals nacions europees amb l’empobriment (val a dir, que els països de sempre estiguem a baix, és per raons històriques, però que països poderosos econòmicament siguin superats per països de l’est, no té altra explicació que la conspiració criminal sionista).

https://t.me/No_plandemia/6406

En uns pocs anys ens ha fet retrocedir dues dècades, el subnormal!

I com parlem d’assassins i criminals insòlits mai registrats a Europa, no podem oblidar la pitjor pesta que ha recorregut el continent, Ursula von der Leyen, criminal confessa (robatori i malversació de diners públics, servei a interessos contraris a Europa – jueus -, destrucció econòmica i genocidi), continua sembrant la mort a tota Europa perquè els excrements amb toga no tenen temps d’estudiar els seus crims; ja que, com sempre, s’estan mirant el melic de l’amo i fent els vaivens autistes, com els diables davant del mur, però ells davant del seu (o seus) diables. Vegeu la idiòcia que proposa aquesta terrorista i criminal sense comparació, tot lluint a la solapa el pin de la màfia:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15988

QUAN LA MATAREM ?

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4407877

17 MILIONS D’ASSASSINATS, ES CALCULEN.

A les magnífiques escenes de més avall és on ens vol portar aquesta khàzar sionista, al somni assolit pels jueus a la Xina, el primer país NOM, obra de Mao, el paleta de l’arquitecte jueu Henry Kissinger (una altra mòmia que ja estaria bé que es morís, perquè almenys deixaria de fer mal, l’única cosa que ha fet el jueu de merda en tota la seva repugnant existència, i que fou guardonada amb el Nobel, en un acte de sarcasme i pixarada sobre la població mundial dels sionistes, sempre disposats a pixar-se, per raons d’humiliació al goyim, o pel plaer de tant de riure amb les matances i sacrificis rituals que tant els agraden. Però vegeu, la llibertat, la dignitat i la independència que ens vol portar l’assassina de masses i destructora de la civilització europea, la criminal sense atenuants Ursula von der Leyen:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15986

https://t.me/Disidenteincontrolado/15991,

heu vist quina alegria, la dels xinesos! Doncs, així ens vol el monstre dels Inferns de la Sinagoga del Femer Europeu. Com desitjo que sigui ja el Dia de la Justícia! El desitjo tant, que res no em faria morir una vegada tots aquests hagin estat despatxats. Ha de ser un descans, morir-te, i saber que has deixat net el món. Això sí que és morir amb la consciència tranquil·la.


I com jo, sé que cada volta hi ha més gent que pensa el mateix. Llàstima de la meva edat i que els meus cercles d’influència són inexistents, però aquells que teniu capacitat d’organitzar-vos, convé que ho comenceu a fer. No oblideu que ells saben que ho sabem, i ara han d’anar per totes abans que nosaltres anem per ells per totes, m’enteneu? Però, potser, millor que ho vegeu amb imatges dels herois actuals, les accions que ens demostren que la Humanitat encara és viva i que lluitacontra tots i cada un dels assassins de la llibertat:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15990

https://t.me/Realidades_Paralelas/6875

https://t.me/Realidades_Paralelas/6877

https://t.me/Realidades_Paralelas/6882

https://t.me/Realidades_Paralelas/6884


LA GUERRA CONTINUA.

GUANYAREM, NO HO DUBTEU.

ELLS TENEN EL DIABLE AL COR,

NOSALTRES LA DIGNITAT.

LA TERCERA GUERRA MUNDIAL

SERÀ, DEFINITIVAMENT, EL SEU FINAL.


La ‘cosa’:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4407898,

pobreta!, no pot imaginar com de bé li aniria una mica de plom al cervell. Ellos y ellas. Pobreta! No creieu que hauria de deixar de patir i de fer-nos patir a nosaltres? Jo, és que, quan veig discapacitats tan greus, sento pena. On deu pensar que aniran amb els seus coets, ellos y ellas? Al Drugstore de Saturn? I per cert, com es deu dir en anglès: Irse al carajo?

Arreplegues els cervells de l’estaquirot ‘preparau’ de La Zarzuela, el gos castrat de Soros, la criminal que presideix l’Urinari Públic espanyol i les tres vicepresidentes, i no construeixes un imbècil per manca de material. I són les principals autoritats del bordell de Soros!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada