dimarts, 19 de setembre del 2023

POSEU-VOS CÒMODES


Sí, poseu-vos còmodes, perquè l’episodi d’avui val molt la pena. Hi ha absolutament de tot. La diversitat temàtica no és tan gran com la ‘diversitat’ que patim a Barcelona, però Déu n’hi do. Per això, he dividit l’escrit en alguns apartats per tal d’englobar notícies que comparteixen tema. Sense més dilacions, comencem, que hi ha molta teca.

Obrim l’espectacle d’avui amb una notícia esperançadora i sorprenent, perquè la protagonitzen la policia i la fiscal de Nuevo México, contra la decisió de la governadora (polític sionista de l’harem) de prohibir la tinença d’armes:

https://t.me/elinvestigador_org/14323

A Espanya, contràriament, com es diu a la notícia que veureu, no hi ha separació de poders, tots són gossos i meuques dels sionistes, i per això vivim en un règim delinqüencial:

https://t.me/elinvestigador_org/14324,

tots els policies que van infringir la llei, haurien d’haver estat expulsats, sancionats i condemnats per greus coaccions als drets civils garantits per la Constitució. Quant als excrements amb toga, passo full.

És clar, que si els jueus ens posen putetes inútils i idiotes de l’harem perquè són filles de qui són, passen estupideses com la d’aquesta retardada intel·lectual:

https://t.me/elinvestigador_org/14325,

més idiota no es pot ser ni amb entrenament. Lògicament, excuso la Yolanda Díaz, pendent del ‘veredicte’ professional de l’escola de psiquiatria, psicologia i poltergeist.

D’altra banda, i gràcies als crims de l’ONU, passen coses com les d’aquesta notícia:

https://t.me/RosselloCM/79705,

cal liquidar els comptes amb tots els sàdics que han estat responsables de l’educació arreu dels països occidentals, i, lamentant-ho molt, no veig cap altra manera de restituir el mal que han fet, si no és perdent-los de vista per sempre. I quant als professors, serà necessari que tots els que han participat en la degradació i prostitució de les escoles, mai més no puguin exercir de professors.

Amb aquests aperitius, ja podem fer front al primer plat, un excel·lent assortit de veritats, exposades pel doctor Peter McCullogh en el mateix Femer Europeu. La denúncia del doctor de la màfia genocida és prou clara i evident perquè, fins i tot, els excrements amb toga facin alguna cosa, almenys una investigació: mentre que el Femer Europeu, després de les gravíssimes acusacions exposades pel doctor, ha de prohibir immediatament, encara que sigui només per precaució, els verins jueus. No ho diu un youtuber, ho diu el reconegut doctor McCullogh!, com ho ha estat dient des que va començar l’holocaust sionista:

L’HOLOCAUST SIONISTA

Im-pres-cin-di-ble:

https://t.me/elinvestigador_org/14327.

Acompanyeu la declaració del doctor amb les paraules del doctor forense Manuel Jesús Rodríguez:

https://t.me/elinvestigador_org/14331.

Per si encara us resten dubtes, escoltem la doctora María José Martínez Albarracín explicant com el Ministeri de l’Holocaust i l’Extermini (Ministerio de Sanidad i conselleries assassines associades) executen els crims amb els verins jueus:

https://t.me/elinvestigador_org/14326

CAP DELS RESPONSABLES DE SANITAT

HA D’ELUDIR LA PENA CAPITAL, CAP NI UN.

Les proves són inabastables i els casos de morts sobtades per fallades cardíaques en joves estan en tots els diaris del món. Només us poso tres dels molts exemples que avui he trobat a la xarxa:

https://t.me/laquintacolumna/33567

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4394860

https://t.me/laquintacolumna/33558,

parlem de gent esportista, sobretot el jugador de futbol, i amb perfectes condicions físiques, als quals, els verins jueus maten de manera fulminant. Tanmateix, els excrements amb toga s’acontenten a fer-los fel·lacions, sí, als mateixos que fabriquen, manen i executen l’extermini. Si cap responsable sanitari ha d’excusar el seu cap com a penyora, què dir dels excrements de les comunes de la immundícia! Temps de dimitir, per dignitat, sempre l’han tingut. No actuar, no fer res, els condemna per complicitat, i això, quan activament no han condemnat a mort a un pacient que no volia intoxicar-se, que, a aquests excrements, no cal ni fer-los judici, la seva sentència, que viola tots els drets naturals i humans, és més que prou per condemnar-los per ASSASSINAT, i si el pacient no es mor, PER INTENT D’ASSASSINAT. I que vingui algun imbècil que ha fet dret i em digui que no.

Mentrestant, a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units celebren la nova tongada de crims en massa:

https://t.me/voluntasoficial/7683

Ja sabem de l’afecció sionista per les matances, i allà on no hi ha temps per a matar la gent amb dissimulació, els envien a morir en una guerra idiota fins a dir prou. Com passa amb el jueu Zelenski, que ahir vèiem acompanyat dels seus amos i ‘compatriotes’, i el genocidi disfressat de guerra que està cometent. Com he dit mil vegades, la guerra l’ha guanyada Rússia dos dies després d’haver-la començat. Tot el que els sicaris dels sionistes ens venen són mentides tan estrafolàries que, si doncs no fos pel nivell generalitzat d’absència d’intel·ligència en el planeta, no m’explicaria. Ens ho diu el sionista dels sionistes: Donald Trump:

https://t.me/RosselloCM/79706

I no vull acabar aquesta secció, sense fer referència a l’avortament i l’abjecció putrefacta del negoci que l’avortament significa. Escolteu la mena de psicòpates que surten de les bagasseries jesuïtes especialitzades en carnisseria humana, molt ben remunerades i finançades pels filantrops sionistes. El negoci criminal de la mort, les dues especialitzats (el negoci criminal i la mort) on sempre trobareu en posicions destacades els jueus:

https://t.me/voluntasoficial/7718.


Després de tanta ‘humanitat’, passem a veure els protagonistes:

ELS JUEUS

Saben que han d’anar amb molt de compte perquè massa gent els ha ensumat. Aquí teniu unes declaracions que no són més que la descripció radical de la realitat:

https://t.me/voluntasoficial/7707

I ara una explicació prou explícita de com actuen els jueus, per un exagent del Mossad:

https://t.me/voluntasoficial/7711.

Mentre no els enfrontem, ells continuaran amb l’agenda de destrucció d’Occident, com veurem detalladament més endavant, que per això controlen totes les organitzacions criminals que es fan dir ONG. Vegem què és l’HIAS:

https://t.me/voluntasoficial/7708

i vegem qui són els desinteressats filantrops que estan darrere de la invasió africana d’Europa:

https://t.me/voluntasoficial/7708?comment=196017,

com havia de ser, sinó, més que una pura coincidència!

De tota manera, les coses no els van tan bé com s’esperaven. Aquí teniu un interessant article (llegiu-lo) que explica com el sotmetiment total de les empreses a la tirania NOM del gran Israel no els ha funcionat com esperaven i hauran de redissenyar l’estratègia criminal, com ho reconeix una de les principals responsables: Linn Forester de Rothschild.

https://t.me/voluntasoficial/7691

Per això, el jueu Elon Musk lliura tota la documentació a disposició de Twitter (avui X) per a poder actuar contra els enemics dels pitjors criminals de la història, i, lògicament, els excrements amb toga han patit excitacions sexuals excepcionals i bavegen per tot arreu. Així són les escòries, éssers repugnants i fastigosos a no dir més:

https://t.me/voluntasoficial/7697

Això sí, les empreses sionistes sempre estan i estaran al servei del NOM del Gran Israel, sigui el mamarratxo de Jewgle:

https://t.me/voluntasoficial/7713,

o el mamarratxo jueu i homosexual d’Apple (la poma mossegada per Eva per incitació del Diable). Vegeu si en són, de ridículs, idiotes i infantils:

https://t.me/voluntasoficial/7690.

I aquí, els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem s’estripen les calces per a tenir contents els amos circumcisos:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15939

sempre al servei d’Israel. Per això, el suggeriment de ‘Disidente Incontrolado’ és oportú, que a Londres la destrucció de càmeres i de barreres en les presons de quinze minuts, està fent tremolar els fonaments de l’estratègia criminal sionista:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15940

I no oblidem què passa a Anglaterra, que com he dit moltes vegades, hi ha molt d’idiota, però molt, i una infinitat d’imbècils, però els imbècils, i potser amb això els jueus no hi comptaven, no són idiotes, i al final, reaccionen; com ho estant demostrant els ciutadans anglesos:

https://t.me/voluntasoficial/7692


Fem una pausa per a fer unes rialles, que després de tanta ignomínia i perversitat, cal omplir les nostres ànimes de la salut de la rialla, i si no de la rialla, almenys, d’un somrís relaxat:

https://t.me/voluntasoficial/7693

https://t.me/voluntasoficial/7699

https://t.me/voluntasoficial/7700


I així entrem en la part final de l’episodi d’avui. Abans de fer-ho, vull expressar el meu reconeixement pel treball de ‘Voluntas’ (simpatiquíssims nacionalsocialistes), als quals dec molt de la més bona informació quant a l’enemic, com també als responsables del magnífic treball documental titulat

EUROPA: LA DARRERA BATALLA

Sobre l’ONU com a organització criminal sionista i sobre les massacres provocades pels jueus, aquest breu documental és or:

https://t.me/voluntasoficial/7741

Quant al Pla Kalergi per a la destrucció absoluta d’Europa, que, recordem, rep el suport incondicional de tots els criminals de la Sinagoga del Femer Europeu (crim d’alta traïció sense pal·liatius), aquests vídeos són tan transparents com l’aigua:

https://t.me/voluntasoficial/7742

https://t.me/voluntasoficial/7743

https://t.me/voluntasoficial/7744

i per acabar-ho d’entendre, res millor que l’explicació que ens dóna aquesta noia amb les idees clares i la ment desperta:

https://t.me/voluntasoficial/7745

Res millor per a destrossar del tot la immensa mentida sionista i el pla Kalergi que aquesta extraordinària exposició sobre la immigració. Val a dir que, en un altre moment, ja el vaig enllaçar en aquest blog, però avui l’he tornat a trobar i em sembla més que necessari de mostrar-lo altre cop, perquè és la demostració sense fissures de la criminal estratègia destructiva dels jueus:

https://t.me/voluntasoficial/7746

I com no hi ha res de millor que sentir en veu d’un jueu la confessió de la profunda perversió que els vesteix, torno a enllaçar a aquesta ‘brillant’ exhibició de la poca vergonya d’aquesta ètnia de criminals:

https://t.me/voluntasoficial/7747

I conclouré, amb Aaron Russo, que també he enllaçat en aquest blog i pel qual - és jueu – sento una profunda consideració i respecte, i no perquè els jueus se’l traguessin del damunt, com sempre fan; sinó perquè la qualitat humana d’aquest productor i director de cinema ja em va commoure la primera vegada que el vaig sentir. Perquè la llavor de la gent honrada i sàvia germina, presento aquest extracte com a homenatge a Aaron Russo, pel seu coratge, per la seva dignitat i per l’amor innegociable a la llibertat. Escolteu bé què ens diu, perquè això ho afirmava unes quantes dècades enrere:

https://t.me/voluntasoficial/7748.

Les bones persones porten escrit a la cara que són bones persones, com els idiotes hi porten escrit que són idiotes, els vesteixis com els vesteixis, els disfressis com els disfressis, els camuflis com els camuflis, l’idiota no pot amagar que és idiota, i si és el cas que de cara encara ho dissimula, només espera que obri la boca, com passa amb les putes inútils i idiotes de l’harem jueu que conviuen en la disrupció mental del ‘Ministerio de Igual Da’, el prostíbul de ‘deficientas mentalasmés gran del país, si exceptuem les bagasseries especialitzades dels jesuïtes.


Esperant que l’episodi d’avui us hagi agradat tant com a mi, us deixo, que les paraules no han de ser obstacle perquè descurem la preparació de les armes abans de la gran batalla que s’acosta.


UNITS, ELLS PERDEN.

NO HO OBLIDEU.

ELLS SÓN L’ÚNIC ENEMIC.

NO HO DIC JO,

HO DIUEN ELLS

I

HO RATIFICA LA HISTÒRIA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada