dijous, 14 de setembre del 2023

ELLS, ELS EXCREMENTS I NOSALTRES

 

ELLS


Imatge de l’Urinari Públic del Femer Europeu amb un exemplar de rata i un altre d’aranya, mentre la sacerdotessa negra canta lloances al satanisme sionista, i la resta d’animals verinosos escolten molt educadament; per un dia que han d’anar a fer l’idiota a la comuna!:

https://t.me/RosselloCM/79517

AQUESTA ÉS L’ESCÒRIA QUE DESTRUEIX EUROPA.


Hawaii, història d’una matança sionista. Vegeu el nivell d’idiòcia i d’indignitat dels desperfectes mentals vestits de policia:

https://t.me/RosselloCM/79491

ELLS SÓN L’ENEMIC.


Canadà, on la puta privada del Rothschild Klaus Schwab, Justet Trudeau, continuarà executant les instruccions dels sionistes, almenys, fins que el poble de Canadà l’executi, en l’acte més digne de la seva història.

https://t.me/RosselloCM/79503

LA CORRUPCIÓ DE MENORS ÉS UN CRIM.


El pla Kalergi, el procés de destrucció d’Europa mitjançant la invasió d’africans, i que rep tot el suport dels animals verinosos del Femer Europeu, la seu dels traïdors i pitjors enemics de tots els pobles del continent:

https://t.me/RosselloCM/79501

https://t.me/RosselloCM/79500

https://t.me/RosselloCM/79516

https://t.me/RosselloCM/79526

https://t.me/RosselloCM/79527

https://t.me/RosselloCM/79525

https://t.me/RosselloCM/79523

MULTICULTURALISME SIONISTA.


Els catorze gossos castrats de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units que han signat un acord il·legítim i delictiu amb la banda criminal Fòrum Econòmic Mundial Sionista, que viola els principis fonamentals dels drets humans i de la Constitució americana:

https://t.me/RosselloCM/79518

ELS EXCREMENTS PUDEN, NOMÉS PUDEN.


I ja que parlo d’escòries, no vull acabar aquest primer apartat sense fer referència al criminal que fa de pinxo dels sionistes al Prostíbul de la Plaça Sant Jaume, que avui ha tingut la gosadia de cometre un acte de terrorisme contra els catalans tot amenaçant amb una falsa alarma. Aquest digne integrant de la Genociditat de Soroslàndia, seu del ISG, el cervell de l’extermini a Europa, i de l’Espai Societat Oberta del criminal contra la Humanitat, George Soros i sicaris, els quals han manat al pinxo que han col·locat al principal prostíbul de la nostra antiga nació, que emetés una alarma, o sigui, que cometés un acte de terrorisme. En primer lloc, jo no he donat a aquest miserable permís per a telefonar-me, menys encara perquè pretengui d’induir-me por (terrorisme), i en segon lloc, qui es pot creure la necessitat d’aquestes alertes si no és que amb elles esperen, primer, atemorir la gent amb les mentides que s’inventin els amos jueus, i segon, posteriorment, serà l’eina que faran servir per a conduir el ramat i donar-los les ordres directament a casa. El nivell d’abjecció de tota l’escòria que dirigeix l’abans Catalunya, és vomitiu. I després et diran que és per al teu bé, com els verins jueus que estan preparant per a injectar als catalans, vejam si fan un bon servei als interessos sionistes de despoblar el planeta, i reben la corresponent paga amb els – per ells – anhelats sobres tacats de sang. Cap d’aquests criminals ha d’escapar al càstig que es mereixen. Com si alguna vegada hagués fet falta una alerta d’aquest tipus, i no fos més que una manera subtil i maquiavèl·lica d’inserir la por al desconegut. A més a més, em pregunto - que ja els conec -: no pretendran fer com a Hawaii, on tenien totes les alertes possibles, i aquell dia, no les van fer funcionar. Potser volen que confiïs que els vigilants del camp de concentració t’avisaran en qualsevol cas de perill, i així, el dia que decideixin els sionistes de cometre algun crim ritual, aleshores als serveis d’alerta se’ls hauran acabat les piles.

TOTA AQUESTA PUTREFACCIÓ ÈTICA

M’ESBORRONA.


* * *

ELS EXCREMENTS


Hi ha poc a afegir d’aquesta escòria social, potser només, que l’únic acte que mai pot ser considerat delicte és cremar excrements inútils, oi?

https://t.me/RosselloCM/79537.

* * *


NOSALTRES


Abans d’entrar de ple en aquest interessant apartat, vegem què és realment el CO2, i així serà més fàcil de comprendre la magnitud de la ignomínia i dels crims que estan executant els jueus:

https://t.me/RosselloCM/79498.

MACO, OI?


A la gent se li està inflant allò que no sona, i quan en siguem prou, potser els criminals que ara roben, traeixen les nacions, prostitueixen els fills i maten la població amb verins intoxicats amb mentides descomunals, deixaran de riure i potser no tocaran de peus a terra; cosa que espero amb delit.

La gent n’està fins a dalt de tot dels idiotes:

https://t.me/RosselloCM/79495


Hi ha parlamentaris europeus que comencen a cantar les veritats als criminals que els jueus han col·locat per a la destrucció d’Europa. Cal que la gent, els europeus, vegin i sàpiguen quina mena de criminals els governen, perquè, contra tots els europeus, aquesta púrria de lladres, traïdors i assassins, no duren quatre dies. Vegem primer un fragment de Miroslav Kolakusic (escric el nom de memòria), i després un altre fragment, del parlamentari Marc Botenga – per l’expressió de la sacerdotessa negra, em penso que comença de veure que potser sí que no gaire tard no sentirà el terra sota els peus, en la que serà una de les millors exemplificacions de la Justícia -:

https://t.me/RosselloCM/79494

MÉS CLARA, L’AIGUA.

https://t.me/RosselloCM/79509

ÉS L’HORA D’ANAR PER ELLS.


I encara un exemple més de les veus que denuncien els criminals. Aquest cas és especialment interessant perquè és un noi jove que diu les veritats i no es mossega la llengua a l’hora d’anomenar els jueus com a jueus. Aquest és el gran pas, el primer pas envers la victòria:

https://t.me/RosselloCM/79519.


Per concloure, l’advocada Cristina de Armas, que des del primer moment ha demostrat la dignitat i l’esperit de lluita, ens fa cinc cèntims sobre la DESOBEDIÈNCIA CIVIL. Val a dir, que tot i estar-hi d’acord, si els criminals dels governs no acaten la voluntat de la gent, que pot manifestar-se amb la desobediència civil generalitzada, com proposa ella; aleshores, la revolta i la detenció i execució dels criminals és un deure social.

https://t.me/RosselloCM/79530


LA LLUITA ÉS ENTRE LA LLIBERTAT I L’ESCLAVATGE.

ENTRE LA HUMANITAT I ELS SIONISTES.

NO US ENGANYEU.

NO HI HA UN ALTRE ENEMIC

QUE LA MENTIDA:

ELLS I ELS SEUS REPUGNANTS SICARIS.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada