dimecres, 27 de setembre del 2023

LA BONDAT DELS BONS


La demostració de la maldat d’algú pot ser una tasca complicada, però es pot acabar demostrant. El que costa molt més, és de demostrar la bondat, si és que es pot demostrar. Però avui faré l’immens esforç de comprendre la infinita bondat dels bons, d’aquells ‘pobrets!’, que han patit sempre perquè tots els pobles els odien sense cap raó, i que el gos castrat de Soros i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu que li fan de cor, van decidir que havien de ser decretats per llei com a bons per sempre més. Doncs, aquesta és l’àrdua tasca d’avui: certificar la clarividència del gos castrat i de les putes en protegir els bons per llei.

El millor aspecte des del qual podem començar a descriure’ls i demostrar l’absoluta bondat que els investeix, és en l’escrupolosa i històrica preocupació per la salut dels animals (entesos com els que no són bons, o sigui, que no són ells):


L’HOLOCAUST

https://t.me/elinvestigador_org/14345

https://t.me/resurgente2020/49619,

(De l’escrit, només explicar que la Xina i la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units no són enemics, sinó satrapies del Gran Israel, que segons que es veu, qui escriu la notícia, no ho acaba d’entendre).

https://t.me/RosselloCM/80060

https://t.me/laquintacolumna/33633

https://t.me/RosselloCM/80066

Amb aquests magnífics resultats, els gossos castrats i les putes inútils volen enverinar la gent contra una amenaça inexistent, a la qual ja no saben quin nom posar-li. Gràcies a la immensa bondat i cura dels bons, els animals es moren a un ritme insòlit en tota la història.

Quanta bondat!


APROPIACIÓ DEL MÓN

Com ells són bons i només poden fer el bé, han decidit que s’apoderaran de tots els béns de la Terra i així podran administrar adequadament i en el bé de tots, molt solidàriament, els interessos dels animals. Vegeu un explicatiu vídeo que ensenya, als animals, quina és la gàbia que els bons ens estan construint:

https://t.me/counterpropaganda20/11157,

Així controlaran els animals en la granja mundial:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16014.


Quanta bondat!


- Senyor que escriu, perdoni que l’interrompi, però, els jutges no haurien d’actuar contra el genocidi i el robatori de la llibertat de la gent?

- No, senyor que em pregunta, els jutges són unes excel·lents persones posades a dit pels bons, per la qual cosa, més bons no poden ser; i tots els animals tenim la garantia que els sagrats jutges defensaran els interessos de tots nosaltres, només faltaria! Han estat triats a dit pels bons! Com pot pensar una cosa així? Miri, per a mostra, un botó: https://t.me/RosselloCM/80057, ho veu?

- Però si cometen prevaricació, el delicte més imperdonable en un jutge, i que vostè diu que s’ha de pagar únicament i exclusiva amb la vida!

- Ai, santa innocència animal! Prevaricar és fer justícia, vostè no ho sap, perquè no és bo, però els jutges, excel·lentíssimes persones i amb una qualitat ètica que els protegeix com si fos una aura, doncs, prou que ho saben. No veu que estan en contacte directe amb els bons, com els metges i investigadors que participen en l’holocaust? O vostè, potser, ha vist alguna vegada un holocaust tan subtil i tan ben fet? Els bons, amic meu, els bons!... I amb el seu permís prossegueixo, que si no, se’m faran les tantes.


COACCIONS, XANTATGES I EXTORSIONS


Qui no ha estat bo i no ha realitzat alguna vegada coaccions, xantatges i extorsions, i fins i tot, algun assassinat, perquè el difunt no comprenia la nostra bondat? Per això, els bons tenen una corporació sagrada que ho centralitza tot, ben dirigida per un excel·lent bo i envoltat dels més bons dels bons, i tots plegats escampen la benaurança i la llibertat arreu del planeta, i així podem gaudir d’uns pensaments sans i edificants com els que recull aquest pamflet de bones accions:

https://t.me/resurgente2020/49596.


Quanta bondat!


LES PRESONS DE LA LLIBERTAT

I

EL PLA KALERGI


Com hauria de ser dolent construir presons de quinze minuts si l’ONU, des de 1990, hi està implicada! Vegeu un senyor antisemita i una colla d’antisionistes que protesten a Londres contra la llibertat dels quinze minuts, especialment dissenyada pels bons per a fer feliços i fàcil la vida dels animals:

https://euskalnews.tv/video/denuncia-de-las-ratoneras-de-15-minutos-en-canada/

https://t.me/resurgente2020/49610,

no és sorprenent la quantitat d’immigrants importats pels jueus que hi participen?

Quant a la primera de les següents notícies, hi ha un fet paradoxal, com veureu, però que sembla que posa en dubte la bondat dels bons amb la importació dels genis dels països més desenvolupats:

https://t.me/resurgente2020/49612

https://t.me/No_plandemia/6426

https://t.me/resurgente2020/49613


Quanta bondat!


ELS DEIXEBLES


En aquest cas, tots els deixebles i les deixebles dels bons són sempre gossos castrats i putes inútils i idiotes, perquè són els únics que poden fer bé la feina que els encomanen els bons. Aquí teniu la puta de Klaus Schwab, Justet Trudeau, gosset i puta alhora, retardat mental – condició indispensable per a rebre l’acceptació dels bons -, cínic, traïdor, genocida i cocaïnòman. El millor exemple a seguir que hom pot posar de model per al seu fill:

https://t.me/RosselloCM/80048

I si Trudeau no us sembla el model ideal de cosa infrahumana, vegeu els mamarratxos bons que tria el bo de Lula, la millor persona que ha nascut al Brasil després de Pelé. L’eminència criminal que ha triat Lula comprèn molt bé els bons i és un d’aquells exemples de deixeble model, que per això considera, molt enraonadament, només faltaria!, que cal controlar el pensament lliure i les opinions discordants, ja que, on anirem a parlar, si la gent pensa per ella sola!, doncs, el futur ministre de Lula es compromet amb els bons per a garantir el manteniment de la bondat i la persecució salvatge dels lliurepensadors, com ha de ser, què collons!

https://t.me/Realidades_Paralelas/6892.


Quanta bondat!


EL CAOS


Pot semblar caos, però els treballadors de Soros, ho fan, perquè així, arribarà un moment que els jueus podran imposar la llei marcial i convertir la Reserva Federal en un perfecte camp de concentració per als animals:

https://t.me/RosselloCM/80053.

I aquí teniu una eminència de bondat, una mena de cardenal, l’insigne bo, Joshua Green, el magnífic governador bo de Hawaii, fent-nos cinc cèntims del crim del canvi climàtic sobre la seva població:

https://t.me/No_plandemia/6202.


Quanta bondat!


LA CULTURA


En això, els bons, la broden. Ahir vam veure l’espectacular geni de la història de les Arts, Marina Abramovic, i les seves creacions que ens ericen els pèls i ens sumeixen en un estat de glòria i benestar indescriptibles. Doncs, aquí, teniu l’art superior de Netflix i l’artística i original manera de fer-ne propaganda:

https://t.me/No_plandemia/6422,

quina sort tenen els argentins, que estan del tot submergits en la bondat dels bons!


Quanta cultura!


LA INTEL·LIGÈNCIA I LA CREATIVITAT


El gran treball que han fet tots els responsables de l’educació arreu d’Occident seguint els consells desinteressats dels bons és superb, i gràcies al qual, ens sorprenem de la qualitat educativa que gaudeixen els nostres fills. Tanmateix, com hem d’entendre la decisió dels països nòrdics d’oposar-se a la bondat dels bons? Molt fàcil: no els cregueu, als nòrdics, que són blancs.

https://t.me/No_plandemia/6423.


Quanta cultura!


UN DELS MÉS BONS DELS BONS


Fill d’una honradíssima banquera i d’un filantrop preocupat per la vida humana, que considerava millor evitar-la, per a resoldre el problema de soca-rel.

https://t.me/RosselloCM/80046

https://t.me/resurgente2020/49628

https://t.me/resurgente2020/49629


I nosaltres, que en la nostra incultura, ens pensàvem que les pandèmies anunciades eren crims de lesa humanitat? Doncs, no, que ho diu el doctor dels doctors. I nosaltres, que en la nostra ruralitat, ens pensàvem que les vaques eren bones i necessàries per al camp? Doncs, no, que són assassines silencioses, que ens ho diu el veterinari dels veterinaris, a més de biòleg i climatòleg. I nosaltres, que en la nostra ignorància, ens pensàvem que els arbres eren éssers sagrats, doncs, no, que el botànic ja ens ho ha dit: ‘Creure que els arbres són bons, és de ser idiotes’. Gràcies Satanàs, per il·lustrar-nos!


Quanta saviesa, quanta!


RESUMIM LA BONDAT DELS BONS


Us enllaço a Rafael Rosselló en un vídeo, on diu les coses clares. Recomano de començar en el minut 2:30, que és quan ens explica la immensa bondat dels nostres estimats amos, els quals, si no els aturem, ens construiran uns estables i unes condicions de vida que mai no hauríem sospitat com a animals.

https://t.me/RosselloCM/80056.


Quanta veritat!


RECORDEU:

ON UN JUEU DIU BLANC, ÉS NEGRE.

ON UN SIONISTA DIU JUSTÍCIA, ÉS ODI.

ON UN JUEU ES MANIFESTA

EL MAL HI ÉS PRESENT.

ON UN SIONISTA MANA

EL TERROR ÉS LLEI.


RECORDEU-HO.

MAI DONEU L’ESQUENA A L’ENEMIC,

MENYS EN AQUESTS,

QUE ET MATEN A TRAÏCIÓ,

SILENCIOSAMENT, SUBTILMENT,

PERQUÈ ELLS SÓN LA BONDAT,

QUE PER AIXÒ

DÉU ELS ESCOLLÍ.

O, QUÈ US PENSEU?


- Senyor que escriu, de vegades, em despista.

- Es despista vostè sol, amic meu. Si el cel fos la llar eterna dels sionistes jueus, m’estimaria més els Inferns. Tanmateix, ells emplenen els Inferns pels seus actes de bondat, com ho demostren la devoció per Bafomet, la passió per la sang i les matances, i el tarannà innat de la mentida perniciosa. Ells són així, bons, per la gràcia de Satanàs. Aquí té la prova que mai no diuen mentides:

https://t.me/No_plandemia/6428.


EL GOYIM HO SAP, XALATS,

EL GOYIM JA HO SAP.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada