dimecres, 20 de setembre del 2023

DEUTSCHLAND ÜBER ALLES


La invasió sionista:

https://t.me/RosselloCM/79736,

convé recordar, sobretot als negres, que els jueus foren els tractants d’esclaus i que mai no han deixat de fer-ho, que són els que han robat les riqueses dels seus països i que avui els utilitzen per a destruir el seu pitjor enemic: L’HOME BLANC. Valdria molt la pena que escoltessin les paraules de la que fou congressista americana i negra, Cynthia McKinney, quan digué: «Els estatunidencs blancs i negres han de derrotar l’enemic jueu». La situació que viu avui Europa és insostenible pels criminals sionistes que la dirigeixen. Que per això, a Itàlia, podem veure enfrontaments entre blancs (policies sicaris dels governs criminals) contra blancs, cosa que no veureu contra els negres, perquè aleshores seria supremacisme i racisme excloent, però que el govern robi els italians per a mantenir invasors, rep el suport dels mamarratxos sàdics que vesteixen de policia:

https://t.me/RosselloCM/79774.

ELS EUROPEUS HAN DE DESPERTAR.

EL FEMER DE LA SINAGOGA

(U.E.)

ÉS EL CAU DELS ESCURÇONS.


«Deutschland über alles» és l’himne alemany, amb música de l’austríac immortal Joseph Haydn, pare de la simfonia, i del poeta alemany Ausgust Heinrich Hoffmann von Fallersleben. Malauradament, la segona guerra mundial la van guanyar els pèrfids criminals que la provocaren, i des d’aleshores, Alemanya és un territori annexionat a Israel, al qual manté. El poble alemany ensinistrat durant dècades en l’autoodi – fantàstica creació jueva -, tot i això, no és del tot idiota, i la gent, els alemanys, saben prou bé el que els passa. Només cal que la majoria del poble alemany s’adoni d’una punyetera vegada que estan essent destruïts i dirigits pels sionistes, per una colla de jueus infiltrats que només pretenen l’absoluta destrucció del seu poble. Dit això, no oblidem que l’OTAN és l’exèrcit internacional del sionisme. Així podreu entendre bé la notícia:

https://t.me/resurgente2020/49442.

El problema d’Alemanya, com el de tot Occident, és la infiltració tòxica sionista arreu de les institucions. Per mostra, tres botons:

https://t.me/RosselloCM/79738,

qui deu finançar els tarats dels verds?

https://t.me/RosselloCM/79740,

qui finança la ‘socialdemocràcia’ alemanya?

https://t.me/RosselloCM/79742,

necessiteu explicacions de qui està al darrere?

La situació és extrapolable a qualsevol país d’Occident. Vegem-ho en imatges, en el cas del Regne Unit:

https://t.me/RosselloCM/79763

De fet, el que pretenen els sionistes és que els negres assumeixin el paper dels jueus a la terra ocupada de Palestina:

https://t.me/RosselloCM/79755.

BONDAT, PURA BONDAT I DELICADESA.

Com la d’aquesta puta inútil i idiota de l’harem de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units:

https://t.me/RosselloCM/79757

ELS NENS GOYIM SÓN L’ODI DELS JUEUS.

NO HO OBLIDEU.

Per això, arreu d’Occident les putes inútils i idiotes dels seus harems i els gossos castrats infesten qualsevol racó on hi pugui haver dignitat. Tot ho han podrit, com podem comprovar-ho amb aquest miserable, en una exhibició que suposo que, com a les foques dels zoològics, els jueus premiarien amb la corresponent sardina:

https://t.me/RosselloCM/79752.

La magnitud de la idiòcia d’aquest criminal psicòpata és prou per executar-lo sense escoltar-lo tan sols. Proselitisme de la violació sistemàtica i forçada dels codis de Nuremberg! ‘No tinc cap pregunta més, llevat, de si l’executem ara mateix, o que esperi una estona, assegut a la cadira’.

Per això, té tot el sentit la portada de ‘Muy interesante’, una revista que és tot just el contrari, però que en aquest número, almenys a la portada, la claven:

https://t.me/RosselloCM/79753.

La resposta o confirmació:

(Podeu escoltar tot el vídeo, però la primera part és la interessant).

https://t.me/RosselloCM/79765,

La ‘deficienta mentala’, que no vull ofendre-la, s’ho diu tot, amb aquesta demostració d’idiòcia consumada i irreparable. Tanmateix, hi ha un moment que diu ‘subalternidad’, un fet que no em sorprèn venint d’ella, però que desconeixia. Així que he indagat si aquesta imbecil·litat semàntica existia, i els pallassos de la RAE, molt amants de la neollengua, l’admeten. Val a dir, que la parauleta en qüestió és una invenció d’Antonio Gramsci, de qui, a la protagonista de la notícia, li van dir que era un filòsof, i la noia o cosa, que no sé ben bé com definir-la (que ‘dona’, deu ser un insult extremadament pejoratiu!) s’ho va creure. El pobre Gramsci filòsof! Ateu i comunista... i filòsof. S’ha de ser un absolut ignorant per a considerar filòsof un ateu o un comunista. Un filòsof no pot ser ateu perquè la filosofia perdria el sentit de transcendència, i sense transcendència no hi ha filosofia. I només podem exceptuar-ne Friedrich Nietzsche, perquè és qui confirma la regla. I quant a comunista, com podrà ser comunista un filòsof, si el comunisme és la negació de la individualitat! Però la pobra, va sentir la imbecil·litat intel·lectualoide del fenomen i en va quedar convençuda de l’eloqüència. Segur que en tots els sopars hi ha un moment que, amb posat de concentrada, exclama: ‘La subalternitat...’ i qualsevol cosa sense sentit ni raó, és clar. El grau de discapacitat cognitiva d’aquesta gentalla la converteix en extremadament perillosa, perquè quan els idiotes instrueixen, només l’abjecció i l’absurd en poden ser el resultat, per a perjudici de tot sa enteniment. Recordem que per a aquests deficients intel·lectuals, la voluntat de ser dona és prou per a convertir-te en dona. Si hi ha una imbecil·litat més grossa, que algú me l’expliqui, i plorarem plegats! En altres moments històrics i més savis, aquest tipus de desperfectes eren reclosos i separats del contacte amb la gent normal i natural. Però, els jueus, oh amics meus, obren miracles que mai no us esperaríeu, ni en el pitjor dels vostres malsons! Imagineu que per aquestes retardades mentals, saludar una dona amb dos petons és assetjament! No cal malbaratar-hi més temps!


Malgrat tot, però, de mica en mica, s’omple la pica, i cada volta hi ha més gent amatent i que s’assabenta dels crims del govern, dels jutges, dels metges, dels cagaguano i dels enemics del poble (policia i exèrcit - o la mamarratxada caqui LGTBIJKQ+). Vegem les imatges i no oblidem que de moment, i només de moment, els abans esmentats són responsables directes de 30000 assassinats després de les vacunes, a part dels milers d’assassinats amb la matança de vells, a més de mig milió d’efectes persistents dels tòxics jueus, sense comptar amb els intents d’assassinat de tots aquells que han estat inoculats amb els verins jueus. No ho oblidem, que és bo de saber sempre per què pengen els que pengen, ja que d’altra manera, prou que concebre’m l’execució com una desproporció. Però, si no oblidem, tindrem la satisfacció de veure en exercici el més digne i humà de la Justícia: el pagament dels deutes en la justa mesura.

https://t.me/elinvestigador_org/14341.


Per això, aquesta vinyeta té tot el sentit:

https://t.me/counterpropaganda20/11106.


DESOBEDIÈNCIA I DENÚNCIA DELS CRIMINALS.

RESISTÈNCIA I DIGNITAT.

LA VERITAT ESTÀ DEL NOSTRE COSTAT.

QUI HA PERDUT AMB LA VERITAT

COM A ARMA I ARGUMENT ?

PODREM MORIR, SÍ,

PERÒ NO PERDRE !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada