dilluns, 18 de setembre del 2023

L’HORA DE LA VERITAT ÉS MÉS A PROP


La batalla decisiva s’acosta, i els sionistes i els seus sicaris criminals ho saben, com també saben que si no se’n surten - i això els fa més perillosos - no en podran preparar cap altra mai més. Mentre l’Índia, controlada totalment pels jueus, està en estat d’alerta per 2 morts en una població de 1500 milions – cosa molt enraonada, què hem de dir! - per una invenció sionista, vírica - com ells -, a Occident preparen els verins letals i d’efectes més immediats, per tal d’acabar d’enverinar la població sobrant, els humans inservibles del ‘Filòsof’, l’homosexual jueu i idiota a parts iguals, Harari, la mascota del psicòpata sexual Schwab. Tanmateix, a Occident, la gent té la mosca a la punta del nas; i cada volta més, em penso que només cal l’espoleta perquè la fi dels malvats comenci. Vegem-ho amb notícies. De la primera que enllaçaré, certament, no hi ha prou proves de l’autenticitat de les dades, tanmateix, la lògica i el sentit comú la confirmen, perquè si volen exterminar set mil milions de persones, la millor estratègia és l’enverinament lent, que, per això, cada volta es descobreixen més efectes mortals dels verins jueus, que recordeu, tots els criminals dels governs coaccionaven a posar-te, i que avui, en països sotmesos del tot al sionisme, com Argentina, ja és obligatòria, tot i que viola de manera flagrant i ofensiva els acords de Nuremberg; però, és clar, els excrements no estan per a defensar la justícia i la llei, sinó per a servir com a bones putes barates que són, els amos. Vegem la primera notícia:

https://t.me/No_plandemia/6375,

i ara un excrement amb toga:

https://t.me/No_plandemia/6375?comment=150077.

Vegem ara, aquest vídeo, on surt el màxim culpable del genocidi, l’assassí professional de masses Anthony Fauci (recordeu els milions de morts que recaptà amb el parany de la prova de la SIDA i l’enverinament amb el tòxic mortal de necessitat: l’AZT, amb el qual, l’assassí féu fortuna, i per la qual exhibició de cinisme genocida, els Rothschild l’han mantingut com a cap de la matança a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units durant més de quaranta anys). Vegem la rata favorita dels sionistes:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15927.

I els excrements amb toga, com sempre, mirant cap a un altre costat, que el manteniment del crim és la garantia del manteniment de la seva abjecta professió.


La Xina és el model i l’objectiu per a tot el món del sionisme internacional. Recordem que foren els jueus que feren la revolució de Mao, com ho demostra l’entendridora imatge del viatge de Henry Kissinger, un dels més grans genocides d’occident, jueu i premi Nobel de la Pau, a la Xina de Mao, per agrair-li la feinada que féu el xinès amb la matança indiscriminada de milions d’homes en ritual i, sobretot, la destrucció definitiva de les arrels del poble xinès, l’aniquilació d’una de les cultures més brillants del planeta amb la judaica revolució cultural. Els jueus estaven allí – ja des d’abans de la guerra de l’opi - per a derruir la Xina i el seu potencial, i ho feren. Per això, avui els xinesos (més de 1500 milions, accepten com a gossos ensinistrats la pitjor tirania mai concebuda):

https://t.me/elinvestigador_org/14320 i https://t.me/elinvestigador_org/14321.

Certament, més que parlar de xinesos, hauríem de parlar del ramat d’animals domesticats de la Xina.

La feina que féu Mao és la que han de fer tots els criminals dels governs occidentals, tots ells traïdors, genocides, lladres, covards i mancats de cap principi ètic, ni envers la nació ni envers els seus ciutadans, com ho veurem tot seguit amb la mostra d’uns quants d’aquests traïdors que, per lògica i sentit de la justícia, haurien de ser ajusticiats sense perdre el temps:

https://t.me/RosselloCM/79677

https://t.me/RosselloCM/79688

a aquests càrrecs de gos llepajueus, aspira el deficient mental que veureu a continuació:

https://t.me/RosselloCM/79656

Però, és clar, la idiòcia està molt estesa, de fet, és l’única pandèmia que patim i la més perillosa per a la Humanitat:

https://t.me/RosselloCM/79660

https://t.me/RosselloCM/79664

https://t.me/RosselloCM/79663

https://t.me/RosselloCM/79704

https://t.me/RosselloCM/79669,

com s’enyora el senyor aquell del bigotet, i com s’arronsarien els jueus si tothom els assenyalés i els culpés de tots els crims que sempre han comès. Com s’arronsarien si hi hagués un home amb valor, decisió i energia per unir els pobles i fer-los front!

Tot això només ha estat possible per la colla de discapacitats racionals i meuques dels sionistes que s’han encarregat de la destrucció de l’educació i la cultura, tots ells són reus d’un crim de tanta magnitud, que el que no sigui l’execució, és un insult a la intel·ligència que ens ha precedit a la història. TOTS ELLS SÓN REUS DEL CRIM DE LA DESTRUCCIÓ DE LA CIVILITZACIÓ.

https://t.me/RosselloCM/79694

https://t.me/RosselloCM/79695,

i ara una explicació superficial però útil de la necessitat de la prohibició absoluta de l’ensenyament obligatori, un dels més execrables crims comesos contra la Humanitat:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15923.


Però tornant a la batalla definitiva que s’acosta, vegem la preocupant situació a Lampedusa, una situació de la qual són culpables els polítics, i a més a més en un evident delicte, en defensar interessos contraris a la població que representen:

https://t.me/RosselloCM/79667,

i això és el que ens explica aquest periodista sobre la situació a Lampedusa (de quina guerra fuig, aquesta gent?) i la complicitat criminal dels delinqüents i assassins que governen (a les ordres) els països del Femer de la Sinagoga Europea:

https://t.me/RosselloCM/79684,

i aquí teniu l’assassina de masses, el pitjor criminal que mai ha existit a Europa, que ha destruït totes les nacions i la civilització, tot matant i malmetent milions de ciutadans autòctons europeus per interessos jueus i benefici propi. ALGÚ POT ARGUMENTAR QUE NO SERIA JUST D’EXECUTAR-LA JA? Escolteu la més gran assassina que ha conegut Europa:

https://t.me/No_plandemia/6380.

I els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem sionista, preparats per a acollir l’exèrcit silenciós i mercenari dels jueus:

https://theobjective.com/espana/politica/2023-09-18/gobierno-sedes-centros-acogida-refugiados/?Echobox=1695022293#utm_medium=Social&utm_source=Twitter

AIXÒ ÉS TRAÏCIÓ, NO SOLIDARITAT.

I tot això passa, perquè els jueus i els sicaris assassins d’Occident s’adonen que hi ha oposició, i que a mesura que els criminals vagin tractant d’implementar l’Agenda d’extermini 2030 del criminal Antonio Guterres i socis sionistes, hi haurà més resistència, i per això, ja es poden veure en diferents vídeos, les escenes de violència protagonitzades pels universitaris europeus nascuts equivocadament a l’Àfrica, i que són, al cap i a la fi, l’arma dels jueus per acabar de destruir Europa, un fet que com és fàcil de comprovar, empara i finança l’assassina Ursula von der Leyen. Quan aquest sac d’escombraries sigui executada públicament, Europa renaixerà, mentre aquesta criminal campi al seu aire, la ignomínia i la vergonya cauen sobre tot el continent i la civilització que significa.

La gent se n’està afartant, i quan en siguin massa, aleshores, per sort, el destí dels sionistes s’encarrerarà al seu definitiu final:

https://t.me/RosselloCM/79678,

si a Puerto Rico hi hagués jutges i no excrements sionistes amb toga, els polítics haurien estat arrestats i pendents de judici per crims de lesa Humanitat, però, com els excrements puden - l’única cosa perquè serveixen -, la gent ha de revoltar-se contra els assassins i criminals que fan política, on no n’hi ha ni un - llevat de les excepcions, d’altra banda prou eloqüents - que no sigui digne de la forca.

I a Anglaterra s’experimenten reaccions populars que als genocides i lladres dels sionistes no els han d’acabar d’agradar, que per això, deia abans que l’assassina Ursula von de Leyen (milers de morts i milions d’afectats pels verins en què tenia i té comissió fraudulenta i irregular) tracta d’escampar com més africans arreu d’Europa, millor; perquè així, quan els jueus els ho diguin, generin el caos a totes les nacions i facin més difícil la revolta, i alhora més fàcil la imposició de la Tirania NOM del gran Israel.

https://t.me/resurgente2020/49409

https://t.me/resurgente2020/49410



LA GUERRA CONTINUA.

ELLS COMPTEN AMB LA NOSTRA INDEFENSIÓ,

AMB ELS TARATS DELS POLICIES,

ELS LGTBIJKQ + DE CAQUI, ELS SENSE HONOR,

L’ESCÒRIA PUTREFACTA DELS DE LA TOGA,

LES ESCOMBRARIES QUE CAGUEN GUANO,

I UN EXÈRCIT DE MISERABLES,

PERÒ NO SÓN, NI DE BON TROS,

LA RESTA DE LA POBLACIÓ MUNDIAL.


CAL ANAR PER ELLS,

A PARER MEU,

JA SENSE DILACIONS.

I VAL A DIR QUE MATAR-LOS...

COM HAURIA DE SER UN CRIM ?*


* Sí, excrements amb toga. Com matar-vos a vosaltres, com hauria de ser un crim després de tots els crims que heu autoritzat, en tots els crims en què heu col·laborat, i en els que participeu dia sí dia també. A cada porc li arriba el seu sant Martí. La destrucció d’Occident no hauria estat possible sense la vostra aquiescència i encobriment. Sou covards, miserables i venuts, el més baix de l’escòria social, per més que els criminals que defenseu us condecorin i us considerin com ells, o sigui, PURS CRIMINALS. Per això, no espereu que si vencem, hàgim de tenir pietat envers els primers que ens han traït. Avui, sobreu en el món, absolutament. És més, el món sense vosaltres, només per això, seria millor.

https://t.me/resurgente2020/49423.

No cal dir que la inflació és el robatori de la usura, i tots sabeu qui són els usurers, oi? MAI HA ESTAT TAN CLAR QUI ÉS L’ENEMIC DE TOTS ELS POBLES DEL MÓN.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada