divendres, 15 de setembre del 2023

BÀNDOLS MOLT BEN DEFINITS


D’una banda, estem nosaltres, de moment, suportant el temporal. Al mig, hi ha una massa informe de deformes imbècils, que viuen perquè no es moren, i no per cap altra raó; no sé si m’explico. I finalment, l’exèrcit enemic. El comandament està en mans dels jueus sionistes, els polítics són els càrrecs militars que fan executar les ordres dels jueus, els jutges són els excrements dispersos que decoren el camp de batalla, res més; després ens resten els botxins, fàcilment reconeixibles perquè la seva arma és l’estupidesa i un estetoscopi; i encara, els responsables de l’educació, uns sinistres criminals amb qui haurem de passar comptes quan se sàpiga tot (Recordo el Reichsfürher-SS Bargalló, a qui no oblidarem encara que tingui noranta anys, arribat el moment de la justícia). Així estan les forces, i sumant-les, ells seran uns cinc-cents milions i nosaltres set mil milions, val a dir, que amb més de cinc mil milions d’imbècils, de moment. Aquests són la nostra rèmora, amb ells al nostre costat, imbècils i tot, aviat no en restaven gaires, dels cinc-cents milions. Però de moment, els imbècils s’estimen més de fer el que més saben fer: l’imbècil. I només quan els toqui a ells, els imbècils reaccionaran; que per això, espero que els criminals que ens han declarat la guerra accentuïn els seus crims, vejam si toquen prou imbècils i passen a formar part del nostre silenciós exèrcit.

Dit això, fem un recorregut per diverses qüestions que considero interessants per a fer-nos a la idea de la magnitud del crim que estem vivint i de la passivitat generalitzada.

L’enverinament de les embarassades i l’extermini sistemàtic dels menors és una realitat de la qual no podrà amagar-se cap criminal polític, perquè tots els morts són responsabilitat de tots els polítics en actiu, sense excepcions, llevat que hagin manifestat públicament el crim que cometen els gossos castrats i les putes inútils i idiotes dels seus ‘col·legues’.

https://t.me/elinvestigador_org/14312

https://t.me/elinvestigador_org/14313

https://t.me/RosselloCM/79565,

no són pediatres, són assassins de nens, no confonguem les coses. Com és possible que pugui sortir gent titulada de les bagasseries jesuïtes, que no saben ni tan sols fer-se el plantejament d’una pregunta, sinó obeir i cobrar? Molt senzill, perquè per a això els sionistes feren les titulacions superiors públiques i fàcils, perquè a més imbècils vanitosos, més fàcil és tenir el control dels goyim.

Els nens cauen com a mosques, però cap escòria s’immuta:

https://t.me/laquintacolumna/33515

https://t.me/laquintacolumna/33510

https://t.me/laquintacolumna/33502

La llista no s’acaba mai, i ja no dic res dels avortaments ‘espontanis’ i dels bebès que moren al cap de poques hores, després de ser enverinats amb els tòxics jueus (anticovid i antivida, que això són els injectables).


Podem parlar també del mal que estan fent a la joventut amb la idiòcia del gènere, un crim que ha de ser pagat amb la vida dels responsables que l’han tirat endavant, així dels gossos castrats i les putes inútils i idiotes dels governs, com de tots els suposats metges que intervenen en el genocidi i la destrucció dels menors, que, a aquests, ni temps a obrir la boca se’ls ha de deixar. Fa molt de temps, quan començava l’atac definitiu del sionisme criminal, ja deia que el metge que intervé en un canvi de gènere és un psicòpata, sigui el metge de capçalera, l’especialista, el psicòleg o el cirurgià, i tots ells hauran de pagar inexcusablement per abusar dels seus coneixements i menar la destrucció d’un ésser humà que encara és incapaç de prendre decisions amb seny. La gravetat del crim no admet objecció possible. Execució, i assumpte absolutament resolt:

https://t.me/RosselloCM/79582

https://t.me/RosselloCM/79581


El nivell d’idiòcia és insòlit, perquè és infinitament superior a qualsevol període històric, perquè abans hi havia molts ignorants, però no tants idiotes; i avui els idiotes tots tenen títol. Vegem fins a on pot arribar la idiòcia que ens envolta:

https://t.me/resurgente2020/49356

https://t.me/No_plandemia/6355,

i no ho dic pel xaval que ha fet la facècia ni pel subnormal que se l’enduu, ho dic per la colla de deficients mentals que s’ho miren i ni se n’adonen! Sempre m’ha semblat que les desfilades de models eren, apart d’un cau de delinqüents, prostitució i drogues, aplecs d’idiotes màxims, sobretot quan veies les monstruositats que hi presenten els desgraciats cerebrals que els dissenyen.

https://t.me/resurgente2020/49369

aquesta idiòcia és jueva, no ho oblideu. Penseu en la profunda maldat i perversió que suposa desvirtuar la realitat històrica d’un poble. Doncs, a això s’ha dedicat des de sempre l’escòria jueva.


Sense deixar els idiotes, primer vegem un excrement en exhibició:

https://t.me/RosselloCM/79575,

i ara un mamarratxo dels jueus, un gos castrat, però castrat, castrat:

https://t.me/RosselloCM/79577,

necessiteu explicacions de com es fa una fel·lació?

Tanmateix, hi ha gent, aquí, entre els blancs, i allà, entre els musulmans, que saben perfectament què és l’escòria sionista, com ens ho demostra aquest senyor:

https://t.me/RosselloCM/79554,

VEJAM SI RECUPEREM ELS VELLS COSTUMS !


I ara, la secció dels criminals. Molt interessant la intervenció del terrorista disfressat de dona, Melissa Ruth Fleming - nom que put a jueu -, Secretària General Adjunta de Comunicacions Globals – que què deu ser aquesta ‘cosa’! – de l’ONU, que comanda el criminal i genocida Antonio Guterres. Vegeu què ens diu el mamarratxo:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15906

L’amor a la llibertat, a la dignitat i el respecte per la independència dels jueus, a mi, és que em fascina. Espectacular quan al final, la molt criminal, no se n’amaga i ens diu: «... la desinformació i el discurs d’odi amenaça no només a la nostra gent i les nostres operacions, sinó també els problemes i les causes en què estem treballant».

TENEN PRESSA,

SABEN QUE HO SABEM.

POSANT-LOS BASTONS A LES RODES

LA INÈRCIA ELS FARÀ CAURE.


ELLS SÓN ELS NOSTRES ENEMICS,

ELLS, ELS JUEUS.


O per què voldrien els Rothschild robar-nos-ho tot a tots?

Vegeu una magnífica iniciativa, perquè llevat dels molts de subnormals i deficients mentals, la nostra espècie encara es diferencia per la capacitat creativa i l’originalitat. Una bona idea per a fer obrir els ulls als imbècils que es pensen que el senyor de l’ONU està molt preocupat per la seva salut i el benestar de la seva família. No, senyor imbècil, el mamarratxo de l’ONU només vol exterminar tants com pugui de la seva família i que la resta sigui esclava, molt obedient i del tot sotmesa a la voluntat i atrocitat dels seus amos jueus. Així són les coses i així les explico. Però, vegeu la iniciativa:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15907


NO DEIXEU D’EMMAGATZEMAR CORDA.

EL DIA DE SANT MARTÍ ARRIBARÀ,

I HEM D’ESTAR PREPARATS.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada