dijous, 28 de setembre del 2023

ARGUMENTS I PROVES


Intens serà l’episodi d’avui. Començarem amb els arguments contra la màfia sionista criminal, intercalant-hi alguna prova, i després recorrerem el planeta veient diverses mostres de com actua aquesta màfia.


ARGUMENTS

Entrevista a Max Igan sobre la granja humana dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/80092.

Exposició de Rafael Rosselló sobre el sionisme i el judaisme, prou interessant, sobretot, perquè els veurem en la seva especialitat: les matances.

https://rafaelrossello.tv/video/musk-soros-y-antisemitismo/.

Recuperem ara a Max Igan, en una tan magnífica com breu exposició sobre Israel i els jueus:

https://t.me/RosselloCM/80094

Més breu, però no menys contundent, el bisbe anglès de qui no recordo el nom, però que ja és familiar en aquestes pàgines:

https://t.me/RosselloCM/80098

Michael Yeadon, el doctor i exPfizer, ens adverteix de les intencions sionistes:

https://t.me/resurgente2020/49654.

Com a enllaç amb les proves, vegem-ne aquests dos exemples, un sobre la multiculturalitat – una excreció sionista – i l’exemple pràctic del respecte envers els cristians dels assassins de Jesús:

https://t.me/RosselloCM/80084

https://t.me/RosselloCM/80083,

vosaltres sou prou llestos per a entendre-ho, no cal que hi afegeixi res.


LES PROVES

Ja sabem que els sionistes, en el que serà l’última guerra, estan fent servir tots els fronts per a la destrucció d’Occident i de l’home blanc. Vegem-ho, separat en seccions per a fer-ho més fàcil d’assimilar.

L’Holocaust sionista

El recompte de cadàvers:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16018

El Banc Mundial com a patrocinador de l’extermini:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16021

https://t.me/Disidenteincontrolado/16022

Un sols exemple de la matança:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6896

L’Organització de Matances Sionistes (OMS), mitjançant una puta inútil i idiota de l’harem, ens explica la necessitat de continuar amb l’holocaust, sigui amb verins jueus o amb la destrucció del món amb la idiòcia del canvi climàtic:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16023

El genocidi a Galícia:

https://t.me/RosselloCM/80091

PENA CAPITAL PER A TOTS ELLS,

SENSE ATENUANTS.


La distopia sionista

Els que som grans recordem el que era el comerç legal, abans que l’escòria jueva destruís les relacions comercials i naturals de la gent i el món.

https://t.me/resurgente2020/49640

El sistema dels subnormals i estafadors dels sionistes:

https://t.me/resurgente2020/49636,

perquè el que volen és això:

https://t.me/resurgente2020/49635,

que per això, ara els maten amb les vacunacions programades en la pauta per a l’extermini.

L’elogi de la psicopatia i la deficiència mental

Els psicòpates:

La mona i la rata assassines

https://t.me/resurgente2020/49641

https://t.me/resurgente2020/49642,

i la rata, que ha assassinat pel cap més baix 20 milions de persones amb la SIDA i la COVID-19.

Les escòries sionistes a l’Argentina

https://t.me/RosselloCM/80111

La jueva:

https://t.me/RosselloCM/80112

La psicopatia normalitzada a la televisió, també a l’Argentina:

https://t.me/RosselloCM/80074

Una psicòpata de l’harem, inútil i idiota, explicant-nos com degeneren i coaccionen des de l’organització criminal Fòrum Econòmic Mundial Sionista, el FEMS:

https://t.me/RosselloCM/80109

La deficiència mental:

https://t.me/RosselloCM/80099

Una bagassa formada pels jesuïtes:

https://t.me/resurgente2020/49649,

fixeu-vos que totes aquestes putes idiotes són molt joves. No trobareu gent amb experiència i coneixements dient aquestes barbaritats. Fa molts anys que han destruït l’enteniment a l’escola i per això poden produir mamarratxos amb deficiències cognitives bàsiques i fonamentals com l’element aquest retardat que, això no obstant, no pot entrar a casa de tantes titulacions per mèrits en prostitució com omplen la casa de l’indigent mental.

Gràcies a la psicòpata de l’harem del FEMS, podem veure notícies tan absurdes com aquesta:

https://t.me/resurgente2020/49650,

val a dir, que si jo fos el jutge, la causa s’acabaria molt de pressa, perquè no necessito ni denúncia, ni arguments, ni defensa, ni punyetes en vinagre. Només els cito, a l’idiota li dic que s’abaixi els pantalons, li pregunto si sap què és allò que li penja. Si diu que sí, aleshores ha de reconèixer-me que m’ha fet perdre el temps, i per tant, ha d’indemnitzar la denunciada i pagar les costes del procés, a part, que per insolència intel·lectual, li imposo una sanció de 25000 euros, vejam si així, contribuïm a rebaixar la malaltia. I si diu que no, aleshores l’envio a un centre psiquiàtric perquè no pertorbi la gent sana mentalment, i per veure si els psiquiatres – cosa que dubto – el poden arranjar, encara que sigui només una miqueta.


* * *


Deixem les seccions principals d’avui i passem a la part final. En ella, hi vull destacar dues notícies que fan referència a jutges i metges, perquè rectificar és de savis; i també, vull exposar què és el que la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units exporta amb la idiotologia sionista, val a dir, una idiotologia profundament criminal.

Rectificar és de savis:

https://t.me/resurgente2020/49645,

això no obstant, aquest fet, com gairebé tots, demostren com funciona l’immens clavegueram de la Injustícia. No són els excrements socials els qui han de fer justícia; són els jutges, una espècie desconeguda en els Tribunals. O si no, com explicar que criminals de masses com la mona d’abans, o Aznar, o lladres impenitents com el mamarratxo de Griñán o Pujol, o criminals com Felipe González o els violadors, visquin en plena llibertat?

I els metges, alguns, es veu que després de molt pensar-s’ho, la qual cosa no demostra precisament habilitat mental, s’han adonat que els verins jueus són tòxics, molt perillosos i potencialment letals. Els aplaudeixo el gest, però l’acció d’ara no esborra la connivència de tres anys amb l’holocaust sionista:

https://t.me/resurgente2020/49647,

evidentment, el Col·legi de Botxins del País Basc i els gossos castrats i les putes jesuïtes del govern no en faran cas, augmentant així el seu crim i la responsabilitat capital pels assassinats i enverinaments massius, uns crims que ja avui els hauria de fer criar malves en un país civilitzat, si hi hagués jutges i no excrements amb toga i disfuncions cognitives. Tanmateix, l’advertiment dels metges, és una prova més de la participació en Holocaust dels Col·legis de Metges (cap ni un dels responsables ha d’eludir la pena capital, cap ni un!) i dels governs (cap ni un dels responsables ha d’eludir la pena capital, cap ni un!).


Per concloure, una notícia que reflecteix perfectament què està fent el sionisme criminal arreu del món: exportar l’Infern de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units. La prova, malauradament, la tenim avui a Jerez:

https://t.me/RosselloCM/80096,

no dubteu que sense la destrucció dels valors occidentals que han perpetrat els sionistes, això no hauria passat.

ELLS SÓN EL MAL.

PREPAREN UNA MATANÇA

PERQUÈ SABEN QUE ESTAN PERDUTS.

I TOT JUST LA MATANÇA

SERÀ L’ESPOLETA QUE DESCOBRIRÀ

ALS IMBÈCILS

QUI SÓN EL MAL DEL MÓN.


VOLEN MATAR AMB PRESSA

AMB ELS VERINS JUEUS.

VOLEN ARRUÏNAR TOTHOM

AMB LA FAL·LÀCIA DEL CLIMA.

VOLEN ESCLAVITZAR ELS GOYIM

AMB LA CBDC DELS ROTHSCHILD.


NO SE N’ADONEN, NO.

PERÒ CAMINEN PEL CORREDOR DE LA MORT.

FINALMENT !!!


Recordem aquesta magnífica intervenció que ho explica tot:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4418936.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada