divendres, 8 de setembre del 2023

ATUREM LA BOGERIA


Que des del 2019 els psicòpates han convertit el món en una bogeria, gràcies als sicaris idiotes que fan de polítics, als sicaris excrementicis, així els dels jutjats com l’escòria dels papers higiènics, i gràcies als botxins de bata blanca (a tant l’execució o inoculació), és un fet evident. Ara pretenen tornar-ho a intentar amb una nova soca, ja no l’Eris (que potser es notava molt), i l’han canviada, no sense mantenir el sentit del sarcasme: ‘Pirola’, li’n diran, al darrer invent, la darrera fantasia dels tarats. Tanmateix, em fa la impressió que la gent avui ja no està tan resignada que li injectin verins, ni a dur morrió o encarcerar-se a casa. Tot i això, els estendards de la por, els cagaguano, l’escamparan a les televisions i als papers higiènics, i la resta d’escòries compliran cada un amb la seva obligació sicària i criminal: els polítics genocides legislant i coaccionant perquè la gent s’enverini, els jutges mirant-se per dessota les togues les tifes respectives, i els botxins complint amb el deure d’assassinar i desgraciar, a tant el cap de bestiar. Probablement, hi afegiran l’estafa del canvi climàtic, que colar, no cola; més aviat, desperta la gent. A més a més, provocaran conflictes i enfrontaments socials per a distreure el personal. Però, tot i això, estimats sionistes, em temo que heu començat a perdre la guerra, la vostra última guerra. Avui veurem per què cal aturar la bogeria. Començarem amb unes esgarrifoses imatges de la Xina, el primer país sionista, un autèntic camp d’esclaus i de concentració, el somni del NOM:

https://t.me/laquintacolumna/33396,

un efecte meravellós de la immunització covidiana amb els verins jueus. Fixeu-vos com no reacciona la gent. De la Xina he vist imatges de gent que s’esvaeix i la resta s’ho mira, però no fa el mínim acte de socors. No oblideu que això és el que esperen els sionistes: la passivitat.

Vegem ara els constants delictes de malversació de diners públics dels criminals del govern espanyol:

https://t.me/resurgente2020/49225,

Soros col·loca els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem a la caixa amb total patent de cors, sempre que, és clar, els diners siguin desviats a les organitzacions que el sionisme controla.

El govern espanyol, amb el ca criminal més gran que mai ha nascut a la península, comet constantment alta traïció, com ho demostra aquesta notícia:

https://t.me/RosselloCM/79232,

i els jueus i els àrabs estan copant el poder de l’Íbex-35. Si això no és alta traïció!

Però no s’aturen aquí, com ho haurien de fer!, mentre Soros els garanteixi la patent de cors per a robar-ho tot als espanyols, els criminals aniran fent, perquè els excrements amb toga s’estan mirant les tifes els uns als altres amb mirades tendres i sensuals. Vegem què operen junt amb els assassins de la Sinagoga del Femer Europeu:

https://t.me/RosselloCM/79242,

afegiu-hi l’oli, les olives, els productes agrícoles i la merda dels insectes, que ja corren pels supermercats...

CAP NI UN HA D’ESCAPOLIR-SE

DEL PREMI MERESCUT.

I què dir de la invasió d’estudiants i universitaris que promouen els criminals que traeixen Espanya i la Sinagoga del Femer que destrueix Europa. No hem de tolerar ni perdonar els destructors de la civilització, menys encara quan no són ni jueus, els miserables!

https://t.me/RosselloCM/79243.

Sense oblidar que van a robar-ho tot:

https://t.me/RosselloCM/79274.

LA DEFENSA CONTRA ELS CRIMINALS

ÉS EL PRIMER DEURE CIVIL.

I no hem d’oblidar les bagasseries dels jesuïtes, els prostíbuls universitaris, on ja no donen abast en la fabricació d’idiotes:

https://t.me/resurgente2020/49234

https://t.me/resurgente2020/49236

https://t.me/laquintacolumna/33413,

els idiotes han d’estar reclosos, no se’ls pot donar un títol acadèmic i així autoritzar-los a escampar la idiòcia!


Tot i això, per fi sento de sacerdots cristians - excepció feta del monsenyor Viganò - una oposició ‘activa’ contra els criminals:

https://t.me/RosselloCM/79236.

Mentrestant, el fill carnal de Satanàs, va impartint les ordres del seu Amo i Senyor (de les mosques):

https://t.me/RosselloCM/79247,

executar un Papa, no s’ha vist mai, oi? (Obvio els assassinats endèmics dins de la Seu). Potser ha arribat l’hora.

Vegem ara el que suposa això a Alemanya, on Scholz exerceix com a bon sionista germanòfob:

https://t.me/RosselloCM/79254

https://odysee.com/@SalvemosLaRazaBlanca:f/Problemas-en-Alemania-con-la-inmigraci%C3%B3n-plan-kalergi:1

https://t.me/RosselloCM/79258.

Si ets jueu, però no ets sionista, per a una rata sionista, ets gairebé un goyim.

Una altra jueva que ens fa cinc cèntims sobre els sionistes:

https://t.me/RosselloCM/79237.

Són macos o no són macos?

Tant com les escòries excrementícies que emplenen de fems les ciutats de la immundícia. Aquí els veureu en una notícia que corrobora la iniquitat i abjecció d’aquests criminals amb majúscules:

https://t.me/RosselloCM/79244.


PREPAREU CORDA,

EN FARÀ FALTA MOLTA,

PERÒ MOOOLTA,

DE MOOOOOLTA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada