dimarts, 26 de setembre del 2023

QUÈ LI PASSA, A L’ENEMIC ?


Després dels dos interessantíssims escrits anteriors, aquest no serà menys. Ja coneixem l’etiologia sionista del mal, i ja en som massa, la gent que els va descobrint, com ho comprovarem avui. Les reaccions dels anglesos contra la presó ‘Londres 15 minuts’ del mamarratxo indi que fa de batlle de la ciutat, les manifestacions ciutadanes, de moment, encara pacífiques; els estudis que cada dia desvelen que no hi va haver virus i que les inoculacions són o bé tòxiques, o letals; l’estafa del canvi climàtic només creïble per als imbècils, sobretot pels destruïts mentalment en les bagasseries jesuïtes; la farsa de la guerra d’Ucraïna, només per a vendre el país als jueus i sacrificar el màxim nombre possible de vides; la destrucció d’Europa que estan fent els criminals de la Sinagoga del Femer Europeu, etcètera, tot està tenint respostes cada volta més contundents, com les que es poden escoltar de veu dels únics polítics que hi ha al Femer, i com es comencen de sentir veus dissidents en els urinaris nacionals. Però, anem per feina, i vegem algunes intervencions memorables en el nostre continent:

Al Femer Europeu, la gran Christine Anderson:

https://t.me/resurgente2020/49580,

un diputat polonès contra la immigració:

https://t.me/resurgente2020/49581,

a l’urinari dels sionistes a Alemanya:

https://t.me/resurgente2020/49567,

i per tot això, l’evidència dels crims contra la Humanitat cada volta costen més d’ocultar:

a Eslovènia:

https://t.me/RosselloCM/80005,

a Itàlia, on demanen explicacions després que la mateixa Sinagoga del Femer, els assassins assalariats de l’EMA, reconeixen els verins letals que han aprovat per a l’extermini massiu d’europeus:

https://t.me/RosselloCM/80006,

TOTS ELS JUTGES I FISCALS

SÓN CÒMPLICES

DE

CRIMS CONTRA LA HUMANITAT.

Les proves són escandaloses:

https://t.me/RosselloCM/80007

https://t.me/RosselloCM/80010,

i més endavant tornarem sobre l’assumpte de l’extermini i qui són els responsables.


Aquí teniu una imatge que explica perfectament la situació, el gos castrat de Soros movent la cua al criminal Larry Fink, el lladre de BlackRock, del qual comprovarem com assassinen quan els interessa, una mica més endavant:

https://t.me/RosselloCM/80016,

PENA CAPITAL I EXPROPIACIÓ DE TOTS ELS BÉNS.

(i quan dic tots, són absolutament tots, que siguin ells els feliços de no tenir res a l’altra vida!).

Mentre el gos de Soros es reuneix amb els sionistes criminals, a Espanya passa això sense que ningú hi faci res:

https://t.me/RosselloCM/80019,

si això és normal, la Yolanda Díaz també ho és.


Feta aquesta introducció, centrem-nos en el tema d’avui. Certament, les coses no els van bé, i saben que quan ho sapiguem la majoria, ells estaran irremissiblement perduts, perquè podran matar tot el que puguin, com sempre han fet, però mai no podran vèncer. Per això, perquè les coses no els van del tot bé a Mèxic, suposo que preparen el recanvi sionista al mamarratxo Obrador, i ja pensen directament en una ambaixadora d’Israel a títol de satrapia:

https://t.me/RosselloCM/80025.

La prova que tenen por, la demostra la rata portuguesa, el genocida i criminal contra la Humanitat, Antonio Guterres, que fa de titella dels sionistes a la Gran Sinagoga, tot maldant per impedir la llibertat costi el que costi, delicte pel qual – només -, ja és immensament just de penjar-lo:

https://t.me/voluntasoficial/7763.

Vegem que proposa aquest terrorista, genocida i assassí de les llibertats i la dignitat humana, un perfecte gos castrat al servei del sionisme internacional:

Abans però, vegem com aquesta organització criminal junt amb la màfia de BlackRock són responsables de l’atemptat terrorista a Hawaii:

https://t.me/voluntasoficial/7759,

ja sabeu que les coincidències i les casualitats sempre ens assenyalen ‘equivocadament, és clar’ els jueus.

Ara ja, passem a l’Agenda 2030 del sionisme internacional:

el socialisme mundial, l’esclavatge de tot el món al Gran Israel:

https://t.me/voluntasoficial/7766

la destrucció de l’educació i el coneixement:

https://t.me/voluntasoficial/7767

el canvi climàtic o la tirania mundial:

https://t.me/voluntasoficial/7769,

i per acabar amb l’ONU, recordem el criminal David Rockefeller i les paraules que va pronunciar a la Sinagoga fa trenta anys, anunciant els objectius de la guerra que avui executen sense haver-la declarat, com ho fan tots els covards i miserables:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4413764.

El caos és generalitzat arreu, i dirigit i finançat exclusivament pels sionistes. Vèiem l’atemptat terrorista a Hawaii - i n’han fet un altre a Mendoza, Argentina, trobareu imatges a Internet -, la immigració, la idiòcia del gènere, la destrucció de les nacions i la llibertat, tot, és executat pels jueus, com ho comprovem, si atenem a la finestra d’Overton amb la pedofília:

https://t.me/voluntasoficial/7799,

i la directora, lògicament, JUEVA:

https://t.me/voluntasoficial/7800.

Com sigui que parlem de casualitats, vegeu aquest seguit de coincidències accidentals i com els miserables tracten de fer callar el blanc que diu la veritat. Fixeu-vos en els càrrecs dels jueus i la relació amb l’enverinament massiu de la població a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, també íntegrament JUEVA:

https://t.me/voluntasoficial/7790,

com s’hi diu a la notícia: CADA VOLTA MÉS GOYIM SABEM QUI ÉS L’ENEMIC.

I perquè vegeu que el noi no s’equivoca, escolteu a aquesta assassina animant a l’enverinament els esclaus de la Reserva Federal amb els verins que fabriquen les rates de la seva ètnia, que per casualitat, ves per on!, és JUEVA:

https://t.me/voluntasoficial/7756,

van pels nens. Ja maten els que no poden néixer, i ara van pels que se’ls han escapat.

No ho dic jo:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16005

i que és un complot de la Reserva Federal mitjançant els titelles de la Casa Blanca sembla demostrar-ho aquesta notícia:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16003.


Però, fem una miqueta d’història, que sempre va bé d’augmentar els coneixements. I comencem, paradoxalment, pel futur:

https://t.me/voluntasoficial/7757,

Molt interessant la Humanitat que supura el Talmud i el Nou Ordre Mundial Jueu:

https://t.me/voluntasoficial/7797,

Això ja ho va dir el qui fou el Shah de Pèrsia:

https://t.me/voluntasoficial/7794,

Vegem tot seguit la insolència del sionisme internacional, dient-nos que la història l’escriuen els vencedors. Val a dir, que mentre vencin, cosa que se’ls acabarà més aviat que no es pensen:

https://t.me/voluntasoficial/7789,

tots ells són jueus, per casualitat, és clar, però, tota la púrria que hi surt és escòria sionista.

I per anar acabant i per corroborar que tenen por, que saben que si això no els surt com ells esperaven, mai més no ho podran intentar - aquesta vegada, ja no ho podran intentar mai més -, perquè ja se’ls ha expulsat centenars de vegades, però mai no canvien ni canviaran. Ara ja no es tracta d’expulsar-los, sinó de donar-los la medecina que ens recomanen, senzillament. Perquè és el cas que ara ja no ho veuen clar, la dissidència controlada tracta de fer-nos veure visions amb uns arguments que més que ridículs, són extremadament patètics, i no fan altra cosa que certificar qui són EL MAL DEL MÓN. Escolteu el sionista Àlex Jones (que també filtra notícies interessants, ja que si no, ningú creuria que és dissidència), el defensor del sionista dels sionistes Donald Trump, dient unes barbaritats que no se sostenen per enlloc, tot i que ell tracta de donar suport a contradiccions evidents i fer creure en absoluts absurds. No us el perdeu, perquè acusar l’home blanc de tot el que passa, és ja, per ella mateixa, una demostració que l’enemic sionista comença a veure el seu futur una mica fotut i fosc.

https://t.me/voluntasoficial/7783,

oi que sembla una intervenció del Club de la Comèdia, fins i tot hi surt esmentat el Harari, la mona ensinistrada i idiota, homosexual i, per casualitat, jueva, del Rothschild Klaus Schwab! Àlex Jones promet com a còmic: que s’ho pensi, i deixi de fer ‘coses que no es poden escriure’ als amos sionistes.

La prova irrefutable contra les idiòcies d’Àlex Jones és la realitat d’Europa des que la Sinagoga del Femer Europeu la controla i destrueix. Aquí teniu la prova i el monstre responsable de l’actual situació a Europa, que la converteix en carn de patíbul, per assassina, per lladre, per destructora del continent i de la cultura, per sionista i traïdora, per ser la pitjor escòria humana que mai hagi trepitjat el sòl europeu:

https://t.me/resurgente2020/49592,

aquests són els mèrits de la Sinagoga Europea, pels quals TOTS ELS QUI HI HAN PARTICIPAT AMB RESPONSABILITAT SÓN REUS D’ALTA TRAÏCIÓ I PER CONSPIRAR PER A LA DESTRUCCIÓ DE LA CIVILITZACIÓ EUROPEA I ELS SEUS CIUTADANS.

CAL FER CENDRA DE LA U.E.

I DELS SEUS MEMBRES.


Després d’aquesta exhibició de bondat sionista i de com els preocupem, que per això ells ho dirigeixen tot sense comptar amb l’home blanc, que és ‘el pitjor terror que mai ha conegut la Terra’, com ho comprovem fàcilment dia a dia, comparant qualsevol cultura i civilització amb la nostra, tan endarrerida, que per això ens envien els universitaris africans, amb uns costums excel·lents, com els moros, amb qui comparteixen l’alliberació de la dona, la dignitat humana i una cultura avançada i farcida de genis i obres imprescindibles per a la Humanitat. I per a comprovar-ho, res millor que acudir al súmmum de l’Art, que no és negra ni àrab, sinó una tarada amb desperfectes mentals insòlits que, com a bona JUEVA, ens ensinistra i instrueix en el que és l’art i la cultura:

https://t.me/voluntasoficial/7813.

Heu vist la boja, el pitjor criminal viu i el quadre de l’Amo?

Contra aquestes barbaritats i abjeccions jueves, cal reaccionar; i per això, cal recordar l’home que va tenir la gosadia d’enfrontar-se’ls i al qual, com ell va escriure, la història acabarà donant la raó:

https://t.me/voluntasoficial/7831,

i per concloure, una prova incontestable de les IMMENSES MENTIDES JUEVES I COM HAN TERGIVERSAT LA HISTÒRIA, FENT DELS BASTARDS, HEROIS, I DELS HEROIS, BASTARDS.

https://t.me/RosselloCM/80022,

(Fixeu-vos que duen les mans a les butxaques).


AIXÍ ÉS L’ESCÒRIA JUEVA,

I AQUÍ, COM AIXÒ LA RETRATEM.

ÉS ODI?

NO, ÉS LA VERITAT.

ELLS SÓN EL MAL DEL MÓN,

LA HISTÒRIA HO DIU A CRITS.

Com més aviat comprenguem la naturalesa satànica del nostre enemic, més aviat podrem fer front als miserables diables idiotes que els serveixen i esfondrar els murs de la presó terrenal que els jueus volen per a tots nosaltres.


NO TINGUEU POR.

SE’LS DIU I RECONEIX COM A

J U E U S’.

NO CREGUEU LES SEVES MENTIDES

PERQUÈ EN L’ENGANY

ESTÀ LA SEVA ÚNICA FORÇA.

LA VERITAT

ELS CONDEMNA A ALLÀ D'ON SÓN:

ELS INFERNS.


Això és l’últim que hem de permetre:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4414100.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada