divendres, 29 de setembre del 2023

L’ESTRATÈGIA ENEMIGA


Els sionistes saben que s’han d’afanyar. Massa gent els ensuma, i si bé compten amb tot l’exèrcit de gossos castrats, putes inútils i idiotes de l’harem i oportunistes disposats a guanyar uns diners mentint o matant, o mentint i matant qui sigui, també saben que l’exèrcit de la Humanitat és molt superior en nombre, i que enrabiats, poden ser més terribles que un tsunami. Per això, acceleren la supressió de les llibertats d’opinió, tracten de provocar un nou pànic fabricat per a inocular a tort i a dret els verins jueus – de moment, sense resultat –, i s’esforcen a posicionar el canvi climàtic i la seva tirania com a relleu de la matança per verins. Com veurem el dia d’avui, les evidències de l’arma biològica fabricada pels sionistes, fins i tot la reconeixen els maçons que treballen en les agències criminals que han permès la matança; les reconeixen, però tot i així, les ordres jueves són d’inocular i desgraciar el màxim possible de la gent, i els criminals i genocides dels governs no malden per altra cosa, que prou que saben quin sabor tenen els sobres tacats de sang. Tot i això, la idiòcia climàtica sembla que ha de ser la nova avantguarda per a la destrucció definitiva de l’economia – mitjançant restriccions – i del poder adquisitiu de les famílies – amb impostos que gravaran la immensa estafa ideada per jueus, dirigida i destinada a robar tot el patrimoni mundial a la gent -. No oblidarem tampoc la guerra contra l’home blanc, ja sigui amb la matança permesa de blancs a Sud-àfrica, o la repugnant propaganda del pla Kalergi en totes les indústries maçones i genuflexes als circumcisos de BlackRock. Tot plegat, amanit amb unes brillants paraules de Bukele i una imatge del present dels esclaus dels Estats Units, la pura degeneració sionista, com ho corroborarà l’acolliment d’Israel als pedòfils de la Reserva Federal. I veurem, al final, l’objectiu a assolir pels jueus, la causa que ha provocat tota aquesta bogeria – que com la primera guerra mundial i la segona, ambdues promogudes, provocades, finançades i dirigides pels jueus – que és, de fet, la tercera i última guerra mundial. I és última, perquè, o desapareix l’espècie humana convertida en animals de granja o companyia dels jueus, o desapareixen els sionistes (tots) i molts jueus, amb l’acompanyament de tots els maçons. Però, deixem-nos de prolegòmens i passem a la teca:


L’HOLOCAUST AMB ELS VERINS JUEUS


https://t.me/resurgente2020/49668

https://t.me/resurgente2020/49686

https://t.me/RosselloCM/80125

Mentrestant, en el Camp d’Extermini «Ursula von der Leyen», s’imposen els verins letals que l’EMA reconeix com a tòxics i insalubres:

https://t.me/RosselloCM/80142


No ha de mancar corda per a ningú.


Si alguna institució ha de restar sense integrants, aquesta és la infàmia dels Col·legis de Botxins. Vegem com actuen aquestes màfies maçones com a instrument de control i repressió:

https://t.me/resurgente2020/49677,

els assassins expulsen la doctora que salva vides i denúncia la matança que els miserables criminals dels Col·legis de Botxins promocionen.

I així, si encara no en teniu prou, permeten els genocides dels Col·legis de Botxins que assassinin i malmetin nens amb els verins, ara, molt graciosament, inhalats, que així destrueixen més aviat el cervell. CAP NI UN SENSE UNA CORDA.

https://t.me/RosselloCM/80123,

i que es faci a les escoles! CAL LIQUIDAR-LOS A TOTS.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4421390,

i els pares, també, tela! És clar que són una generació acadèmicament idiota, gràcies als maçons i als jueus... i als jesuïtes, és clar; com oblidar aquesta escòria!

La pregunta que faria a aquests deficients mentals i psicòpates, és com ha estat possible la supervivència de l’espècie abans del segle XX, si no hi havia vacunes? Poden explicar si potser hi ha alguna relació entre l’enverinament per vacunes i les malalties ‘noves’, com també l’escandalós progrés del nombre de nens autistes?

AIXÒ SÓN CRIMS CONTRA LA HUMANITAT

I ELS COL·LEGIS DE METGES

SÓN DIRECTAMENT RESPONSABLES.

Per això, no estan malament aquestes manifestacions de protesta, tanmateix, fins que els infames edificis d’aquests miserables no cremin, res no farem. I val a dir, que tant se val que els genocides siguin dins; ells no s’hi miren a l’hora de matar innocents.

https://t.me/resurgente2020/49678.

El sionisme internacional sap que més aviat que tard no podran tapar totes les fuites d’aigua, per més que els sicaris, sempre molt servicials, facin mans i mànigues per a ocultar-les; i per això, estan enllaçant l’enverinament amb els tòxics letals jueus amb l’estafa del canvi climàtic, tot bregant amb la idiòcia suprema de relacionar el clima amb la malaltia, suposo que esperant que els idiotes i imbècils, confiïn en una dosi mortal per a combatre el ‘temible’ canvi climàtic que ha existit des que la Terra és Terra. Però vegem les il·lustracions a aquestes afirmacions:

https://t.me/RosselloCM/80120,

això em recorda les paraules de la puta inútil i idiota de l’Organització de Matances Sionistes (OMS) que vaig penjar ahir:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16023

I els criminals dels farmacèutics (si hi ha alguna professió que no és professió, és aquest lamentable invent dels enverinadors lents):

https://t.me/RosselloCM/80139.

Veieu com tot lliga? Saben que no aconseguiran enverinar una majoria de la població amb la idiòcia d’un virus letal (com sempre, l’engany està en el fet que, el que és letal, és la solució al problema que no existeix). Tot i que no tenen clar que la gent es pugui empassar una majúscula esquizofrènia com el canvi climàtic antropogènic - que s’ha de tenir el cervell buit! -, ho provaran, encara que comproven dia a dia que la gent no els ho permetrà de gust, com ha passat allà on els criminals han instal·lat els camps d’extermini i concentració a l’aire lliure, sota la denominació de ‘Ciutats de 15 minuts’, com si fos una novetat, i no haguessin estat així les ciutats, abans que el sionisme controlés i destruís tot el comerç. La gent que ha viscut els anys setanta, sap que en el barri hi havia un fotimer de botigues, negocis que permetien de viure els propietaris i una societat molt més compacta i solidària. Fins que arribaren els jueus amb els excrements que els fan de gossos de cacera, els mamarratxos, mai millor dit, dels maçons. Amb l’agreujant que els maçons a més a més són criminals, i quan dic criminals, vull dir lladres i assassins. Ah, i per cert, quan dic que creure el canvi climàtic és d’idiotes profunds, vejam si això s’entén, amb aquesta explicació: Tota la població mundial cap a Àustria, tota, amb un espai d’onze metres quadrats per persona (una habitació). Podeu explicar-me com Àustria podria canviar tot el clima del planeta per més emissions tòxiques i bombes atòmiques que sembrés a la resta del planeta? Quants quilòmetres té l’atmosfera? Més de 10000 quilòmetres de gruix, i la troposfera, on vivim, en té entre 11 i 18 quilòmetres. Us podeu fer al càrrec del volum? A més, el 78% és nitrogen, el 21% és oxigen i la resta, l’INCREÏBLE 1% és: diòxid de carboni, gasos nobles (sobretot argó i ozó), vapor d’aigua i partícules en suspensió. Com veieu, tot és summament ridícul, més encara si pensem que la població humana està repartida per tot el planeta, i tot i això, hi ha extensions vastíssimes despoblades. Dit això, continuem, tot canviant de tema.


LES MERAVELLES DELS SIONISTES


Nayib Bukele ens fa cinc cèntims de com la Reserva Federal destrueix els ‘seus’ esclaus als Estats Units:

https://t.me/resurgente2020/49685.

Aquesta és la societat somiada pels jueus (Imatges repugnants):

https://t.me/RosselloCM/80128.

La prova de la degeneració dels nostres enemics mortals és aquesta. Si amb les ‘belles’ imatges de dalt no n’heu tingut prou o no us han convençut, no sabeu la ductilitat de les perversions i abjeccions dels nostres enemics mortals:

https://t.me/RosselloCM/80119


Tanmateix, a part de la destrucció de la gent, sigui amb els verins, amb les drogues, amb la perversió, amb la misèria o la fam, tenen l’acció directa, que és el pla que han aplicat a la Sud-àfrica del maçó Mandela, un esclau dels sionistes. Aquesta és la situació en l’únic país ‘ric’ d’Àfrica, curiosament, governat per blancs i amb segregació racial:

https://t.me/RosselloCM/80130,

ja deia Nietzsche (si fa o fa) que era normal que els blancs esclavitzessin els negres, perquè si els negres haguessin pogut esclavitzar els blancs, els blancs no existirien.

Per això, els jueus, sempre plens de bondat i donant-nos el que volem, expulsen l’home blanc i lliuren les femelles blanques a la contaminació biològica amb els negres, perquè així la diversitat dels sionistes serà: ells i els morens. De fet, tot s’ha de reconèixer, una manera prou eficient de diferenciar les castes.

https://t.me/RosselloCM/80131.


ELS MAÇONS SÓN CRIMINALS


A qui, sinó, a un perfecte pertorbat que menysté la llibertat, la dignitat i la vida, se li pot ocórrer una barbaritat com aquesta!

https://t.me/RosselloCM/80132

La maçoneria és un delicte penal, i els maçons haurien de ser condemnats - només per ser-ho - a tants anys de presó com grau tenen, llevat dels superiors (30 a 33) que haurien de ser immediatament executats, sense preguntes, judicis ni pèrdues absurdes de temps. Són els idiotes útils dels sionistes, i els deficients mentals es creuen totes les fal·làcies dels jueus. Perquè cal combatre la idiòcia fins a l’últim racó, els maçons han de tenir prioritat alhora de les execucions. Com va dir J.F. Kennedy poc abans que els Rothschild l’assassinessin, cap societat pot ser pròspera si té en el seu si organitzacions secretes. Doncs, apliquem-nos el conte. A més a més, ara, els criminals, com creuen que la guerra la guanyaran els seus amos, no se n’amaguen i és molt fàcil de localitzar-los. Arribat el moment, no perdem el temps!


L’ESCLAVATGE ALS JUEUS


Com vèiem amb els maçons, aquests s’encarreguen de marcar, com a les bèsties, els nens, per tal que siguin bon animals de grans i estiguin ABSOLUTAMENT CONTROLATS pels amos sionistes. Però, els jueus saben que la clau està a robar-ho tot i sotmetre els goyim a la seva voluntat suprema, que per això, allà on poden, tracten d’implantar ‘la moda’ dels diners digitals i treure de circulació la moneda de la llibertat: L’EFECTIU. De fet, encara que els cadells no estiguin marcats com a ramat de propietat sionista, la CBDC els permetria el sotmetiment de tot ésser humà a la seva voluntat, en tot moment i per sempre. Per això, els assassins inveterats proven, vejam si aconsegueixen que els goyim entrin en la presó universal per voluntat pròpia i no hagin de fer servir mètodes més expeditius, que són els que els posaran en evidència, i a la fi, els que els conduiran a la derrota definitiva, per sempre, eterna.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16030.

El monstre del BIS (Què deu menjar? Nens vius? O és la toxicitat pròpia que l’engreixa?), altrament reconegut, com el sac principal d’escombraries dels Rothschild. Veieu quines coses que diu. Tot mentida. Però no s’aturaran:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16033,

La gent vol diners programables!’ És el problema dels minusvàlids mentals, sense personalitat i amb tarannà d’esclau, que creuen que tots som iguals. Per això, cal exterminar aquestes escombraries tòxiques.



ELLS SÓN L’ENEMIC,

L’ÚNIC ENEMIC DE LA HUMANITAT.

AMB LA «I GUERRA MUNDIAL»

DESTRUÏREN ELS IMPERIS,

AMB LA «II GUERRA MUNDIAL»

DIVIDIREN EL MÓN,

ARA ÉS «LA GUERRA FINAL»

CONTRA LES NACIONS I LA GENT.

LA HISTÒRIA NO POT SER MÉS CLARA.


Per concloure, dues vinyetes. La primera, que descriu perfectament la idiòcia dels ecologistes que s’empassen els enganys sionistes:

https://t.me/resurgente2020/49684,

i la segona, de «Hermano Lobo», revista satírica dels anys setanta, on veureu els maçons tot conduint el poble envers la destrucció:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6899.


P.S. És trist haver-ho de reconèixer, però Franco tenia raó: el contubernio judeomasónico.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada