dilluns, 11 de setembre del 2023

L’ENÈSIM ONZE DE SETEMBRE


No em vull centrar en aquesta ‘commemoració’ perquè put; ja fa uns quants anys que put. Us deixaré amb un text de la Bea Talegón que, com sempre, està molt encertada. Tanmateix, quant a la manifestació, menys nombrosa que altres vegades, només vull exposar que no puc entendre com tenint tota l’escòria del país a la manifestació, els catalanets i les catalanetes els hagin permès de passejar i fotre’s dels ciutadans dels quals parasiten sense dissimulació, i als quals executen d’acord a les ordres dels amos, que per això el menja-senglars té la grip, i farà confinament, perquè així ens preparen per allò que bé, que és per al que està la colla de criminals de la Genociditat de Soroslàndia, com els insectes, paràsits i altres males bèsties verinoses que habiten en l’ecosistema de l’urinari públic. Amb una acció coordinada, s’hauria d’haver detingut els criminals i genocides i portar-los al jutjat de guàrdia, suposo que, perquè l’excrement de torn, els deixi en llibertat i arresti els ciutadans que han complert amb el deure de la detenció dels criminals, tot acusant-los d’un delicte de segrest, que ja sabeu quina mena de cervell tenen els excrements amb toga, bé, si en allò se li pot dir cervell... que s’hi assembla? Sí. Que sigui capaç de funcionar, ja és més difícil; que ells saben dret, la guia telefònica d’anys enrere, de memòria, però no els plantegis un problema ètic perquè es converteixen en deposició desfeta. I si no podien arrestar-los, almenys, increpar-los i dir-los pel que són: lladres, malversadors públics, traïdors i genocides, sense parar, fins que hagin de tornar a casa seva i, qui sap, si comprendre que són el més baix i abjecte del país, la pura escòria de la societat, els pitjors criminals que han passat per l’abans Generalitat, i això, que abans hi ha hagut de tot, menys persones absolutament dignes i amants del país i de la seva gent, que tots sabem que per a ser polític, el primer que cal és ser un perfecte desgraciat envejós i vanitós, i després, tenir les facultats mentals pertorbades i l’empatia en absència, que amb això, els jueus els seleccionen i com amb l’escolanet del menja-senglars, els poden convertir en el cap del país, com ho és el més gran criminal espanyol de tots els temps, que governa en tant que és el gos de Soros, on Soros és Calígula i el gosset castrat i director del cor de les putes inútils i idiotes de l’harem sionista, Incitatus, salvant les distàncies entre un gos castrat i un cavall de carreres impetuós, que fins el més limitat intel·lectual s’estimaria més de tenir el cavall per president, que a l’idiota criminal. Però, llegim què ens diu la Bea Talegón:

https://www.elnacional.cat/ca/opinio/mereixem-bea-talegon_1090758_102.html


Canviant de tema, però sense deixar de banda la tràgica data de l’11 de setembre, recordem uns quants vídeos de l’atac terrorista de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units contra les Torres Bessones, en un altre dels acostumats atemptats de falsa bandera:

https://t.me/voluntasoficial/7636

https://t.me/voluntasoficial/7634

https://t.me/voluntasoficial/7635

https://t.me/voluntasoficial/7638

https://t.me/resurgente2020/49291


Aquell fou el tret de sortida, després vingueren els atemptats sionistes a les ciutats europees, amb ple coneixement de les respectives autoritats del moment, tots responsables de crims de lesa humanitat, i que reblaren amb el robatori mundial de l’erari públic de les nacions amb l’estafa de la crisi de Lehman Brothers. En lloc de detenir els banquers, cloure’ls a presó i expropiar-los dels béns per a fer front a la fallida, els criminals i còmplices de tots els governs del món, afegiren als diners que els banquers jueus havien robat a tota la població, l’afegit que la gent els salvés del naufragi, pobrets!, aconseguint amb això l’absoluta destrucció de qualsevol sobirania, perquè el potencial econòmic de la nació, de la gent de la nació, mitjançant els criminals i traïdors dels governs, havia passat a mans de la màfia criminal sionista. Quan la gent, amb l’esforç del seu treball, havia aconseguit superar la crisi per l’estafa i robatori sionista del 2007-2008, ja tenien preparada la plandèmia de la Covid-19 i els verins jueus – recordeu que Divoc és una mena de possessió, un diable; i vés a saber quin significat numerològic pot tenir el 91, si bé el 91 és el nombre atòmic del protactini (Pa), un element altament tòxic –. Doncs bé, ara que comencen de veure que se’ls pot escapar la victòria en la guerra final, resulta que el Rothschild Klaus Schwab, criminal declarat per les seves paraules i els seus fets, sense possible dubte ni especulació, ha signat amb el genocida i criminal principal de la Sinagoga Mundial (ONU), Antonio Guterres, una acceleració dels objectius de l’Agenda 2030 per a l’esclavització de la població mundial. Aquest acte només, és constitutiu de delicte. Qui són el mamarratxo i gos castrat de Guterres, i el psicòpata sexual de Schwab per a decidir què ha de ser la vida de la gent?

https://t.me/Realidades_Paralelas/6828.

I aquests dos altres grans criminals, per la seva banda, preparen l’estora roja per al robatori Rothschild dels béns de tots els ciutadans del món, que a ella ja la coneixem per un currículum farcit de crims – de fet, no hi ha res més en el currículum -, i a ell, a part de ser el responsable de la màfia BIS dels Rothschild, per tenir grans afeccions culinàries, com el nostre menja-senglars - avui amb covid, pobret! -, tot i que el greix d’aquest deforme físic, mental i ètic, jo sospito que ha de ser perquè la seva alimentació fonamental és a base de nens, no puc explicar-me d’altra manera aquesta deformitat i alegria del monstre, tot dit sense voler insultar els deformes ni els monstres, pobres!

https://t.me/RosselloCM/79356

Quan veig patologies personificades com aquestes dues aberracions de la Natura, i sabent que la NASA és un dels bordells de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, i sabent que l’única raó d’existència de la Reserva Federal és el robatori i l’assassinat massiu, doncs, potser convé preguntar-se què és el femer de la NASA. Molt probablement és això:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6839,

perquè el que és indiscutible és que els suposats astronautes són gent amb unes limitacions cognitives que fan dubtar que superessin la bàsica, com n’és un perfecte exemple l’astronauta i pallasso espanyol, que fou ministre, i ningú encara s’explica com un imbècil contrastat pot ser astronauta; que ministre, això ja es dóna per segur. O el mamarratxo que veureu ara:

https://t.me/voluntasoficial/7663.


Tot seguit, fem un canvi de tema total, i anem-nos-en a Alemanya. Recordem, abans de res, qui comença la segona guerra mundial, que la instrucció i el fet de saber no ens han de fer mai destorb que, a més a més, no ocupen espai:

https://t.me/voluntasoficial/7657,

potser això explica qui governa Alemanya, i no sabia pas que el gos castrat de Scholz, que porta la idiòcia escrita a la cara, és jueu, però sí, es veu que sí, com tots els que veureu ara i dirigeixen el país conquerit a la segona guerra mundial:

https://t.me/voluntasoficial/7656,

i una explicació satírica italiana de l’any 1944, perquè qui els coneix, sap què són:

https://t.me/voluntasoficial/7659.

I potser per això hi ha una estreta col·laboració entre la màfia criminal de l’ADL (cau sionista per excel·lència) i X, propietat del jueu Musk, i que té de directora general (no m’agrada l’anglicisme CEO) a la jueva i simpàtica Yaccarino, que és diu Linda, i li agrada molt la llibertat d’expressió si no s’expressa.

https://t.me/voluntasoficial/7651.

Mentrestant, aquests jueus censuren qualsevol veritat sobre els criminals avials i el mal del món, els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu a Europa, continuen amb la desintegració de la nació i la societat autòctones, amb la importació dels universitaris nascuts erròniament a l’Àfrica i que són europeus perquè els jueus han decidit que siguin el cavall de Troia a Occident, que els jueus, tots ells, no són prou ni per a crear problemes a Àustria.

https://t.me/RosselloCM/79386.

I a més a més de l’escòria que es dedica a la política, o sigui, al crim sistemàtic i legalitzat pels excrements amb toga, els cagaguano ens delecten amb les seves deposicions. Val a dir, que aquesta gent em fa molta pena, però molta. Si conegués algun d’aquests desgraciats, de veritat, i amb tota la bona voluntat li diria: «No creus que series més útil si et suïcides? T’ho dic de tot cor, perquè em fa mal de veure tanta misèria, tanta covardia i tanta ignomínia en un sol cos»

https://t.me/Realidades_Paralelas/6832,

penseu en tot el mal que fa la idiòcia tant als innocents com als intel·ligents, i convindreu amb mi que l’extermini és la mesura més lògica, adequada i commiserativa.

Per a prova, llegiu aquesta notícia i rumieu què hauríem de fer amb totes les putes inútils i idiotes que Soros col·lecciona en el prostíbul del ‘Ministerio de Igual Da’:

https://t.me/RosselloCM/79381,

la irresponsabilitat de l’idiota no l’eximeix de responsabilitat estant en càrrec públic, i com són manifestament deficients intel·lectuals (els agrada que els diguis ‘deficientes intel·lectuales), el fet d’ofendre la intel·ligència i mostrar-se, a més a més, insolents, petulants i impertinents, no ha de rebre altre pagament que el just. Tots ho enteneu, oi?

Vegem ara una acció, que n’hi diuen de protesta, i que jo veig com una malifeta de nen petit, perquè una ‘acció’ hauria estat malmetre el vaixell, encara que només fos exteriorment, i una ‘bona acció’, aquella que fes que una grua l’hagués de treure del fons. Però, la notícia, la poso perquè hi llegiu el nom del iot:

https://t.me/RosselloCM/79378.

Walmart féu una fortuna amb el ‘kaos’ sionista de la covid, suposo que són casualitats, si bé el vaixell sembla molt nou.


I conclourem, amb l’exemple que la intel·ligència pot ser enganyada, però si no ets imbècil profund o idiota, la intel·ligència és prou per a fer-te reaccionar i fer servir el sentit comú. És la Nines Maestro, que fou enganyada pels comunistes, que fou posada al servei de les institucions de l’Estat, i que quan el govern criminal del gos de Soros va posar en marxa l’holocaust sionista, va creure el que li deien, però que, de mica en mica, va adonar-se que ‘participava en el pitjor crim mai comès contra la Humanitat’, i aleshores, amb tota la dignitat, va deixar la institució criminal del govern on treballava, i ha exposat el que sap del genocidi que a Espanya dirigien el gos de Soros, el filòsof deficient i, posteriorment, l’assassina de masses Darias, tres reus de crims contra la Humanitat i que en la més laxa justícia, els hauria de costar la vida als tres, i el patrimoni dels criminals s’hauria de fer servir per a pal·liar els mals que han causat aquests tres assassins massius.

https://t.me/RosselloCM/79344,

bravo, per la Nines!


DEMÀ, EL MAMARRATXO DE LA GENOCIDITAT

PREPARARÀ LA PRÒXIMA TONGADA

DE MORTS.

ELS CATALANETS TREBALLARAN

PER A PAGAR EL PARÀSIT I LA COPLA CRIMINAL.

SOROS S’ENCARREGARÀ,

- ABANS DE MORIR -

DE FER ARRIBAR ELS VIALS MORTALS

A LES MANS DELS ‘LLIBERTADORS’.

I D’AQUÍ UN ANY,

ELS SOBREVIVENTS DE LA BATALLA,

SUPOSO QUE, TORNARAN A REPETIR

LA INSENSATESA INÚTIL DE CADA ANY.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada