dilluns, 25 de setembre del 2023

L’ETIOLOGIA SIONISTA DEL MAL ( II )


Si ahir acusava els assassins sionistes dels mals del món, avui m’he trobat l’interessantíssim article de més avall, gràcies al canal de Telegram ‘Resurgente’ i a Alfonso Longo, un dels que denuncien la conspiració criminal des del primer dia, els quals ens remeten al magnífic resum que Michael Rivero fa dels incomptables crims de la banda mafiosa Rothschild i els seus socis sionistes. Us el recomano especialment, perquè encara que sàpigues dels crims dels sionistes, sempre aprens coses noves, i jo, en el meu cas, he après que no només van assassinar tres presidents dels Estats Units, sinó que van enverinar-ne dos més, i d’afegit, he conegut alguns altres dels miserables crims d’aquesta raça bastarda. Convé que la gent conegui els nassos que mouen els fils darrere de les cortines i que són els responsables de totes les grans desgràcies del món, sobretot en el darrer segle, per bé que ja en feia més d’un que es dedicaven a l’assassinat i al robatori. Sí, tot just l’escòria a qui els miserables reten homenatge: ALS MÉS ABJECTES CRIMINALS DE LA HISTÒRIA. I sí, mal que pesi a qui pesi, tots tenen una cosa en comú: són jueus. Però, llegiu vosaltres mateixos aquest extens resum dels crims dels Rothschild i el sionisme internacional, i escampeu-lo tant com pugueu, perquè conèixer l’enemic, és fonamental per a vèncer aquestes rates invisibles. Val a dir, que com el text no està traduït sinó automàticament, no és per a tirar coets, tanmateix, les evidències i la informació que ens ofereix és prou per a obviar les mancances literàries (que no atribueixo a l’autor sinó a la màquina, que, tot sigui dit, malgrat les deficiències, és útil perquè ens permet de tenir accés directe a textos que d’altra manera hauríem d’obviar per desconeixement de la llengua).

https://t.me/resurgente2020/49530

Una vegada coneguts els assassins inveterats i més sanguinaris de la història, vegem qui és l’escòria Rothschild de Klaus Schwab:

https://t.me/resurgente2020/49532,

Aquest sac d’escombraries que es creu l’emperador de les galàxies i alhora una noucasada en calces, aquest psicòpata i deficient mental que té de mascota una mona jueva i homosexual, a qui li diu Harari, cal detenir-la – jo crec que és innecessari processar-la – i executar-la. A la mascota no, que les idiòcies que diu en el seu anglès d’anar per casa són dels millors monòlegs del Club de la Comèdia, perquè l’exhibició de mancança de principis del simi i la desconnexió racional de les afirmacions surrealistes del deficient mental, podrien oferir grans estones d’esbargiment en el zoo.

I aquí teniu l’única prova necessària per a executar el bastard:

https://t.me/resurgente2020/49547.

No oblidem que el sionisme està en plena matança goyim, com ens ho demostren les incontestables dades que els sicaris i els idiotes no saben relacionar, per interès econòmic o per discapacitat cognitiva, però que revela la magnitud de l’extermini de nens dels sionistes:

https://t.me/resurgente2020/49556.

Creieu que aquestes dades no són prou per executar, sense judici, tots els relacionats amb els verins letals dels jueus?

En voleu una prova, dels sicaris i els discapacitats cognitius?

https://t.me/resurgente2020/49558,

tal com ells amaguen les proves de l’execució massiva, nosaltres no necessitem proves per a executar-los. L’ocultació demostra la culpabilitat.


Fem una parada, per enllaçar els crims sionistes – la seva manera de viure – i els mamarratxos que els serveixen. De fet, la imatge que posaré ja la vaig veure, però, ‘lògicament’, pensava que no era real; però es veu que sí, que ja no miren prim i qualsevol desgraciat amb forma humana els fa servei. Vegeu el pallasso, que d’haver nascut fa un parell de segles, no hauria sortit d’un circ de monstruositats, que és d’on mai no hauria de sortir, que per això, els avantpassats corroboren cada dia que eren molt superiors als minusvàlids cerebrals que avui poblem la Terra. Vegeu la cosa:

https://t.me/resurgente2020/49540.


Per concloure la jornada d’avui, la prova que el futbol és el circ per als imbècils:

https://t.me/resurgente2020/49541,

i la demostració del delicte d’alteració fraudulenta dels preus dels productes que incorporem a la llista del pitjor criminal que mai hagi nascut a Espanya - en cap d’elles -, i que em reiteren en la necessitat d’execució d’aquesta veritable pesta humana:

https://t.me/resurgente2020/49544,

perjudicant els espanyols, regalant els diners dels ciutadans als assassins que els enverinen i afavorint els interessos estrangers:

https://t.me/RosselloCM/79950.


EL MAL QUE HA FET EL GOS DE SOROS

ÉS INCALCULABLE.

NOMÉS LA SEVA VIDA

POT COMPENSAR

LA TRAÏCIÓ, EL GENOCIDI

I TOTS ELS ALTRES CRIMS

D’AQUESTA ABJECCIÓ AMB FORMA HUMANA.


I una vinyeta il·lustrativa de l’escrit d’avui, de la primera part i de la part final:

https://t.me/RosselloCM/79956.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada