divendres, 1 de desembre del 2023

LA COP-28 : REUNIÓ DE CRIMINALS


L’Organització criminal més gran del món, la Gran Sinagoga, o ONU, ha convocat tots els sicaris en un dels països bressol de les llibertats i el respecte als drets humans - els Emirats Àrabs Units - per a activar el procés de la despoblació per fam; una vella tàctica, molt estimada pels sionistes. Però, abans de centrar-me en la reunió dels criminals, cal recordar la lamentable pèrdua d’un premi Nobel de la Pau... després ja parlarem de la màfia i d’assumptes diversos i casolans.

Quant al sionista i jueu que ahir vam tenir l’honor de veure que desapareixia de la faç de la Terra, provocant no pocs atacs sobtats d’alegria perquè el món ja, per se, era millor, cal retre l’homenatge merescut a una tan significativa figura política, a part, de genocida professional:

Aquí teniu l’obra de construcció de l’Alemanya sionista, els esclaus d’Israel:

https://t.me/resurgente2020/51703

Aquí teniu, resumit, el conjunt del pensament de l’escòria, que l’ONU avui està portant a la pràctica en la reunió de la COP-28:

https://t.me/resurgente2020/51705

Aquí un recordatori dels mèrits i arguments per a ser Nobel de la Pau (us recomano de llegir l’article sencer):

https://t.me/counterpropaganda20/11567

Aquí el teniu, en unes imatges d’última hora:

https://t.me/RosselloCM/83199

I res millor per concloure i acomiadar el premi Nobel de la Pau que amb un panegíric:

https://x.com/Espball/status/1730302592406749481?t=Bdskom32H_X3L2hvPcuIYQ&s=09

És probable que no el pugueu veure, tanmateix, us recomano de tractar de trobar el vídeo, perquè és el millor recordatori que li pot dedicar la Humanitat. Proveu aquí, si Elon Musk no us ho permet veure (https://t.me/laquintacolumna/34656).

Després de l’homenatge merescut i inajornable, llegim aquesta reflexió de ‘Counterpropaganda’ sobre el virus de la grip metamorfosat i l’objectiu de les CBDC:

https://t.me/counterpropaganda20/11566

Tanmateix, l’enverinament de la població del món pels sionistes no és una cosa nova, i no l’han fet exclusivament amb la medicina dels Rockefeller, els genocides, ni amb les fàbriques jueves de tòxics medicinals, sinó que, com ens ho explica el neuròleg Russell Blaylock, fa molts anys que ens enverinen amb els aliments, tot just, el que ara volen eliminar, suposo que per anar més de pressa en l’extermini:

https://t.me/No_plandemia/6810


COP-28, ESCENARI IDEAL PER A LA MATANÇA PER FAM

(Participació de tots els genocides i criminals del món, sicaris de l’ONU, l’organització sionista per a la destrucció de la Humanitat)


Ahir, ho recordeu, el diari maçònic i de fidelitat hebraica, El País, el paper higiènic per excel·lència des de la transició, ens advertia que la Fundació Kill Gates i exmarit, i l’ONU, no pretenien ni destruir la família ni prohibir la ingesta de carn. Doncs, avui l’ONU, en la reunió de criminals, ens desmenteix les mentides de l’infame pamflet higiènic, i ens corrobora que l’estratègia per a matar de fam la població del món, ja està en marxa.

https://t.me/No_plandemia/6809

Aquests són els prohoms que ens representen i que apliquen el que ens legislen al peu de la lletra:

https://www.independent.co.uk/climate-change/news/king-charles-sunak-cameron-cop28-private-jets-b2456050.html,

tu no viatgis en el cotxe sol, cal protegir el clima.

La prova que és una reunió de criminals i genocides, la teniu en el vídeo següent. El més abjecte i cínic criminal que mai ha nascut al continent europeu, i una rata vanitosa (com la que escombrava l’escaleta) però que és un gos, un gos castrat matriculat a nom de Soros, que és l’amo del més ignominiós i insolent criminal que mai hagi nascut a la península:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16523,

l’idiota amb aires de superioritat, un gos!, i castrat!, o no els heu vist la solapa!, amb l’etiqueta que els jueus posen als sicaris, com els pastors posen l’etiqueta a l’orella del bestiar.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16524

Aquestes són les propostes que Soros ha manat que ofereixi el gos, i el gos, malversant diners públics i defensant els interessos criminals de les corporacions estrangeres, com si els diners fossin seus, obeeix. Què farà sinó, el miserable?, que les escòries mengen i tenen vicis i aspiracions. I val a dir que si el gos vol donar tot el seu patrimoni als sionistes, jo no n’haig de dir res, però que malversi els diners dels espanyols per a matar-los de gana i fer més rics els amos il·legítims del país, és un delicte que l’hauria de portar immediatament a la presó; però com els excrements amb toga són tots fel·lacionistes de circumcisos amb passió i ànsies desbocades, el més gran criminal que mai ha nascut a Espanya, pot malversar i fer-se el pinxo en una reunió de mafiosos, criminals diversos i putes assortides.

I per continuar amb l’exhibició de la Gran Sinagoga (ONU) dels capos de les famílies mafioses que sostenen el control sionista sobre el món, res millor que l’objectiu de la reunió, que és tot just el contrari del lema que la presenta. Tots els reunits i tots els criminals i genocides que han signat l’acord de tot seguit, l’únic que pretenen és mantenir la impunitat criminal garantida pels jueus i portar a terme el pla d’extermini mitjançant la fam, com ens ho deia el premi Nobel de la Pau més amunt, i com han fet els jueus sempre: a Rússia amb la revolució, a Ucraïna amb l’Holodomor, a la Xina amb Mao, a l’Àfrica tota la vida, i això, quan no els venien com a esclaus, i, com feien al final de la guerra del sionisme contra Alemanya, bombardejant les carreteres per a evitar el subministrament d’aliments. Ja ho sabeu, si un sionista no et pot matar sàdicament, ho farà de gana, que és una modalitat de sadisme més subtil i nauseabunda. I per això, tots els sicaris, gossets castrats i covards, i les putes inútils i idiotes, de les quals el món mai no havia tingut un assortiment tan gran en cap moment de la història, duen bavosalls per si són reclamats pels amos en qualsevol moment. Vegeu com disfressen el genocidi que preparen, perquè, atacar l’agricultura, la ramaderia i la pesca, i substituir-les per verins jueus, ja us ho asseguro jo que no pretén protegir el planeta, sinó exterminar la gent, com ho veurem en l’apartat dedicat a les IMMENSES MENTIDES DEL CANVI CLIMÀTIC SIONISTA.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16525,

almenys, ja sabem els noms i els cognoms dels 133 criminals i assessors que el dia de la Justícia hauran de respondre per aquest compromís d’extinció de la població pròpia, la qual cosa és alta traïció i genocidi contra la població que representen, aquest darrer, un fet insòlit, i que no pot tenir altra sentència que la immediata execució del criminal i l’expropiació de tots els béns, els particulars i els que hagin pogut atresorar els familiars per la carrera delictiva del criminal.

Per cloure aquest femer, no hi pot mancar el psicòpata Kill Gates, que allà on hi ha frau, robatori i morts, ell sempre hi és present:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16526

https://t.me/Disidenteincontrolado/16527

NO CAL DIR RES MÉS PER A DEMOSTRAR

QUE ÉS UNA REUNIÓ DE GRANS CRIMINALS,

AUSPICIADA PER LA CÚPULA DE LA MÀFIA:

L’O.N.U.


Vegem ara, breument, tres notícies relacionades amb la IMMENSA MENTIDA CLIMÀTICA SIONISTA, que converteix els sicaris criminals en reus de la mateixa abjecció, i per tant, en culpables de crims contra la Humanitat:

Aquí teniu les bagasses dels jesuïtes demostrant que ben ensinistrades estan en el servei als amos, i quin és el grau de baixesa i indignitat que tots ells practiquen com a pauta de vida (no els hem d’oblidar!, s’han guanyat a pols un bon tros de corda):

https://t.me/resurgente2020/51706

«Que el que dic és mentida; doncs, canviem la narrativa». Aquest és el lema de les bagassetes orgulloses, que duen, en una mà, les calcetes de punt, i a l’altra, el paper higiènic que els acredita com a ignorants, indignes i miserables, això sí, amb els segells de la bagasseria jesuïta de torn; mentre ensenyen les vergonyes amb impudicícia: les cerebrals; no pas les altres, si és que en tenen!

I si un científic, fins i tot reconegut pel femer del Nobel, rebat les tesis idiotes dels sionistes, els jueus posen en marxa la maquinària de destrucció i desprestigi, encara que hagin d’encarregar-ho a la més miserable de les escòries que tenen a mà:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16514

I tant se val que els científics de veritat s’escarrassin a demostrar que defensar el que diuen els jueus és pura i autèntica idiòcia, no veureu cap gos castrat ni cap puta inútil i idiota que s’ho plantegi, ells estan per al que estan, i mentre els raspallin i els cagaguano els facin portada dels papers higiènics, les misèries integrals se senten realitzades i satisfetes, que és el que els passa a les putes quan són pagades pel servei.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16516

NO HI HA CAP EVIDÈNCIA DE CANVI CLIMÀTIC,

MENYS ENCARA PER RAONS HUMANES,

TANMATEIX, LA GRAN SINAGOGA (ONU)

CONVOCA ELS CRIMINALS PER A PREPARAR-LOS

PER A LA MATANÇA.


I algú es dirà que són un exagerat, i que no pot ser que aquests dirigents polítics siguin purs criminals sense escrúpols, vergonya ni dignitat, capaços de matar la gent amb un somrís a la boca. Doncs, per als incrèduls, aquest apartat que, com sempre, titularé; perquè és molt important que la gent s’adoni de qui són els qui realitzen l’holocaust, aquella obsessió que, després de tan somiada, ara han fet realitat amb els verins expressament fabricats, i la IMMENSA MENTIDA perquè la gent s’enverinés voluntàriament amb els tòxics fabricats pels jueus, el seu Ziklon-B.


L’HOLOCAUST SIONISTA

Recull d’execucions sionistes a la televisió:

https://t.me/elinvestigador_org/14514,

l’evidència:

https://cienciaysaludnatural.com/3400-estudios-revisados-por-expertos-sobre-los-efectos-adversos-de-la-inyeccion-k0-b1t/,

3400 estudis revisats demostren que els verins jueus són jueus, vull dir verins; tanmateix, tots els assassins dels Ministeris d’Extermini continuen recomanant l’enverinament i s’esforcen a convèncer que als nens cal subministrar-los les dosis necessàries de verí, d’acord amb els manaments i propòsits dels sionistes que dirigeixen la matança.

En el següent vídeo, comprovareu com aquests verins han estat profundament estudiats i dissenyats per a provocar la matança en el mitjà i llarg termini, per bé que és inevitable que les morts, a curt termini i les instantànies, es produeixin, si fabriques tòxics letals. De les paraules del cardiòleg no és difícil de deduir que han estat pensades per a tenir assolit l’objectiu per al planeta l’any 2030. Feu els càlculs i veureu que la despoblació per efecte de l’holocaust sionista l’aconseguiran l’any 30, com ens ho indica l’Agenda de l’Organització criminal ONU, la Gran Sinagoga.

https://t.me/RosselloCM/83192

La iniciativa següent del fiscal de Texas contra Pfizer està bé, però exclou el càrrec fonamental: genocidi.

https://t.me/elinvestigador_org/14521

Tot seguit, uns quants vídeos que tenen per protagonista l’europarlamentària francesa Michèle Rivasi i les putes inútils i idiotes, una comprada i l’altra de Pfizer, de professió, genocides, i exemple pràctic de la vanitat sinistra i sense escrúpols de la dona per tal d’assolir el desig de diners, de respecte, de fama i de poder. Els jueus saben molt bé on han de trobar la pitjor escòria:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16517

https://t.me/Disidenteincontrolado/16518

https://t.me/Disidenteincontrolado/16519

https://t.me/Disidenteincontrolado/16521

Es veu que la Leyen i el genocida Bourla ja n’estaven cansats, i per això, l’han feta matar, que així és com funciona el Femer Europeu de la Sinagoga, com qualsevol banda de mafiosos. No crec que ningú amb dos dits de front, ho dubti:

https://www.euractiv.com/section/politics/news/pfizergate-affair-lead-eu-lawmaker-michele-rivasi-dies-aged-70/

https://t.me/laquintacolumna/34661

Que al cel sigui.

Per si hi ha algú que encara està enfilat a la parra, aquests atacs de cor són assassinats, com ho fou l’atac de cor que la direcció del PP provocà a Rita Barberà. No sé si m’explico bé.


I passem a altres aspectes de l’infame món en què el sionisme internacional ha convertit el paradís que és aquest planeta. No ho dubteu: només sense ells, serà possible de gaudir el privilegi de la vida; amb ells, només el culte a la mort, a la por, al terror i a l’esclavatge, seran possibles. Fins que no acabem amb tota l’escòria social que els serveix, la bagasseria o el ramat de porcs, com vulgueu, no ens en sortirem.

Aquesta és l’obra del gos de Soros:

https://t.me/RosselloCM/83191,

mentrestant, va important els exèrcits sionistes que Soros li mana, els manté amb els diners que roba a tots els espanyols, els alimenta, els dóna casa, els vesteix, els proporciona un mòbil (suposo que per quan Soros els doni l’ordre d’atacar) i els paga classes de gimnàs perquè es mantinguin en forma, que els mercenaris, si no tenen cura del seu estat físic, es degraden, i el gos de Soros, com l’amo, no volen que això passi quan hagin d’entrar en acció contra la població civil espanyola - catalans inclosos, encara que aquí, el mamarratxo del Prostíbul és més de moros.

https://t.me/RosselloCM/83201.

L’obra de Soros a Barcelona, després de la devastació de la dona de fer feines amb l’encefalograma pla i els dits molt llargs, ètica desapareguda i més cara que esquena, l’Al-mansora, és aquesta: haver convertit una ciutat amb personalitat, en un femer ideal, un autèntic femer, on els criminals de tot tipus són els reis, com passa a l’urinari públic i als prostíbuls oficials. Púrria amb púrria, de diferents classes socials, però la mateixa púrria dedicada a la mateixa tasca.

https://www.elmundo.es/cataluna/2022/10/16/634ac4befdddff61828b458f.html,

tanmateix, els barcelonins no tenim cap mètode ni sistema per a demanar explicacions i reparacions a la deficient mental. Això és el que els jueus anomenen ‘democràcia’.

I ja que parlem d’aquesta ofensa al sentit comú, la democràcia, vegem com els tarats i les tarades que Soros ha nomenat per a destruir el país, fan propaganda de la ‘Prostitució’, que aviat serà el seu aniversari. Vegeu quina exhibició dels principis i valors maçònics, o sigui, de la degeneració i de la corrupció social que tant agraden als sionistes:

https://t.me/No_plandemia/6817

Gràcies a infàmies com la ‘Prostitució’, la ‘futura reina’ de Soroslàndia no pot mostrar més feminitat. No em direu que no és femenina la vida castrense!

https://t.me/RosselloCM/83208

I aquí teniu la demostració palpable que avui ser un idiota feliç - i si ets dona, millor - et converteix en artista:

https://t.me/RosselloCM/83216,

LA IDIÒCIA HA DE SER

TOTALMENT ERRADICADA.

NO N’HA DE RESTAR

NI EL RECORD.


Per concloure, una altra esquerda en la intenció sionista de sotmetre tota la població mundial a l’imperi de les ordres del goril·la adoptat pel psicòpata Gates, que obeeixen, el simi de les ulleres i el tarat eugenista, les ordres superiors dels jueus que comanden la destrucció de la Humanitat, els Rothschild, el cap del serpent:

https://t.me/No_plandemia/6811


ÉS MOLT SENZILL DE VEURE

QUI SÓN ELS CULPABLES,

RESSEGUIU L’ESTELA DELS MORTS.

TOTS CONDUEIXEN ALS SIONISTES.

QUE N’HI HA QUE MOREN DE FORMA NATURAL?

SÍ, AVUI,

TRES DE CADA DEU,

ELS ALTRES, SÓN ‘ENGINYERIA TANATOFÍLICA’ SIONISTA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada