dimarts, 6 d’agost del 2024

AVIAT S’ALÇARÀ EL TELÓ


Aviat s’alçarà el teló del nou i potser darrer acte:

https://t.me/RosselloCM/92697

https://t.me/RosselloCM/92698


La matança amb els verins es veu que comença a donar els resultats d’acord amb les expectatives dels criminals. La gent es mor d’atacs sobtats de cor, ofegats al mar, fent esport, i els ‘metges’ constaten augments molt importants de malalties insòlites en els joves, com la violència dels càncers, a part dels problemes reproductius, neurològics i immunitaris que comporta la toxicitat dels verins jueus, administrats a la població per la col·laboració criminal dels governs, que són responsables de cada una de les morts, encara que la Moni, l’infra, es negui a reconèixer-ho. Tanmateix, vegeu-la, com reclama la comissió, que l’ocasió la pinten calba!:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5110793

Ja sabeu que la psicòpata és ambiciosa, i vol optar a formar part de la direcció de l’Organització de Matances Sionistes (OMS), ja que la comissió és més gran. La Moni ja s’ha comprat unes ulleres noves per a l’ocasió i està feliç de comptar amb una ‘intel·ligència’ renovada. Mentre ella es prova les ulleres, els assassins de l’ONU a l’OMS tornen a practicar el terrorisme i demostren alhora la gran preocupació que tenen per la davallada en el nombre de gent que, gustosament, es deixa enverinar. I cal vacunar tothom, perquè si els no vacunats no emmalalteixen, no podran amagar-se ni sota les pedres, i qui no és babau, això ja ho sap. Vegeu les idiòcies del goril·la jueu adoptat per l’eugenista i genocida Kill Gates:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5110674

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5110906

La de la mona, l’aviar, el covid-19, la grip, el virus del Nil, qualsevol bestiesa els serveix per a la pràctica del terrorisme. La prova: Apaga la tele i no hi haurà plandèmia.

La vacuna és molt important! Salva vides! I les IMMENSES MENTIDES TERRORISTES són l’ham per als babaus. Escolteu el doctor Ben Marble, degudament perseguit per la màfia sionista:

https://t.me/RosselloCM/92712

La Moni somriuria, si li ensenyeu el vídeo, acusaria el doctor de ser un antivacunes, un negacionista, un racista homòfob, un heteropatriarcal d’extrema dreta i nazi, i després us demostraria que no diu la veritat, aportant-vos aquest vídeo:

https://t.me/RosselloCM/92747

QUI SABRÀ MÉS, EL METGE NEGACIONISTA,

O ELS CAGAGUANO DEL CUL EN POMPA?

Ella, l’infra, té aspiracions professionals, que per això es posa les ulleres i fa vídeos explicatius per a menors d’any i mig de les coses xupiguais que s’inventa, o per a donar consells per a suïcidar-se, sota el risc que si no mores, ella no en vol saber res, tot, amb molts gests de les mans i fent anar el cap amunt i avall i als costats. Pobreta! Però ella és abnegada, i per això, la deficient us aconsellaria que escolteu què diu el senyor Julian Cribbs, que treballa estretament amb els filantrops al Club de Roma - que no és un club de golf ni de tennis, per bé que de ‘golfos’ no n’hi manca cap i que tocar les pilotetes és el seu quefer -, i que en aquest breu vídeo ens exposa les virtuts del món xupiguai que tots els multimilionaris del món s’han decidit a concedir-te, perquè sí, perquè els ha sortit de les pilotetes als ‘golfos’, que ells són així, desinteressats i molt preocupats perquè tu, sí, tu, siguis més que feliç i no tinguis res, què et penses! Escolteu aquest senyor i no l’antivacunes que s’inventa coàguls, perquè mai a la història de la vida del món havia estat fabricada una vacuna tan segura i eficaç que hagi provocat una mortaldat extremadament superior a l’amenaça innòcua representada per la invenció del virus. Vegeu com de bons són els filantrops!

https://t.me/Disidenteincontrolado/18236

No hi trobeu curioses coincidències amb aquest pamflet del FEM (S)?:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5111128

LA MONI, POBRETA!,

L’ÚNIC QUE SAP ÉS QUE

QUI NO MAMA, NO COBRA.


QUI DEU MOURE ELS FILS QUE SACSEGEN ELS BRITÀNICS ?

https://t.me/RosselloCM/92718,

S’entén?, o us dibuixo l’estel de Baal o la creu de David, el que vulgueu?

https://t.me/RosselloCM/92705

I com els psicòpates que es passegen pels carrers disfressats de policia han estat contractats pels de la creu, que són especialistes a trobar el psicòpata més degenerat on sembla que no n’hi ha, obeeixen i no mosseguen la mà que els dóna a menjar, i abans mataran un anglès de merda que ofendran la integritat d’un criminal de colors:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5110848

Ara, opineu vosaltres, i no sigueu antisemites ni antimoros ni antinegres ni anti-res, que els joves van a la feina, a treballar, que són cuiners; i un dels quals, no sé de què deu treballar, però paga les pensions perquè també porta l’eina:

https://t.me/RosselloCM/92691

I els psicòpates sàdics i degenerats, amb menys neurones que el cor del gos de Soros aplegat, imagineu-vos-ho!, compleixen el seu deure de protegir la població pacífica contra els criminals:

https://gaceta.es/europa/la-policia-britanica-amenaza-con-arrestar-a-los-patriotas-que-se-manifiestan-contra-la-inmigracion-ilegal-20240804-1334/

Segons es dedueix de la següent notícia, els mitjans sionistes dels cagaguano de la colònia soroslandiana han trigat tres dies a rebre les ordres de com era la veritat veritable (No sé si és així, perquè no segueixo mitjans sionistes):

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5110578

Tanmateix, no us preocupeu perquè el traïdor de la Gran Bretanya, el sionista ateu que instrueix els seus fills en la religió jueva de la seva dona, en un acte de protecció i per garantir la llibertat de tots els britànics, ja ha acceptat la idea del britànic així com tirant a fosc, l’escocès del Pakistan, de treure els LGTBIJKQ+ de caqui al carrer, ara però, no a desfilar amb els de l’orgull, sinó amb armes de foc real, que els britànics no són una broma i representen una amenaça pels pagapensions que sostenen l’Imperi amb els ajuts socials:

https://www.elespanol.com/mundo/europa/20240805/ultraderechistas-intentan-incendiar-hotel-aloja-inmigrantes-rotherham-reino-unido/875912405_0.html

QUÈ FARAN ELS LGTBIJKQ+ DE CAQUI ?

EMPARAR ELS FOSCOS I MATAR ELS RACISTES BLANCS,

SI CAL, NOMÉS SI CAL,

QUE L’ESMALT D’UNGLES SE’N POT RESSENTIR.

Aquí teniu l’escocès - no sé si d’origen picte o celta - saludant el traïdor Starmer per la seva decisió de fer un orgull gay perpetu:

https://t.me/RosselloCM/92728

Per a aquells que vénen ara mateix de l’hort, un breu resum de la injustificada violència dels racistes d’extrema dreta britànics contra els refugiats pagapensions i universitaris vinguts d’allà on nasqueren errats i sense documentació:

https://t.me/RosselloCM/92729

CAL ATURAR LA VIOLÈNCIA BLANCA !

Aquí teniu una exímia puteta inútil i idiota de l’harem jueu, de genolls i amb la boca plena de bondat, defensant els nous ‘pobrets!’ de les Illes. I és que té raó, els maten tres nenes i vuit (no cinc com jo deia) lluiten entre la vida i la mort, i per aquesta nimietat surten al carrer a protestar!

https://t.me/RosselloCM/92735

https://t.me/RosselloCM/92741

COMPRENSIÓ I INCLUSIÓ, SOBRETOT.

NO SIGUEU D’EXTREMA DRETA !

ELS ÀRABS VAN ARMATS PERQUÈ ELS ÉS COSTUM,

I ELS BLANCS HAN D’ESTAR INDEFENSOS,

PERQUÈ ELS SIONISTES AIXÍ HO VOLEN,

QUE ELS BLANCS, SÓN MOLT VIOLENTS.

Recordeu la jueva bufona de la Spectre com ens ho explicava? Ella comprenia que no ho comprenguéssim, però els jueus estaven allà per a exterminar-nos per al bé de tots. Ells ho dirigiran tot - ens deia, tota macota -, però no s’hi involucraran, ells només donen les idees perquè es matin moros i cristians perquè aquesta és la voluntat de Jahvè, el déu dels Inferns.

EUROPA ENNEGREIX,

GRÀCIES ALS POLÍTICS TRAÏDORS,

ALS ENTRANYABLES LGTBIJKQ +

I ALS SICARIS SIONISTES ETIQUETATS DE POLICIA.

FIXEU-VOS QUE ELS POSEN ETIQUETA

PERQUÈ TOTHOM ENTENGUI QUÈ SÓN.

Doncs, davant d’aquesta violència blanca injustificada contra els refugiats que s’està vivint al Regne Unit, el criminal (el lladre de les mascaretes, genocida dels canaris i ara traïdor, la perla) Víctor Torres, compensat pels jueus pel genocidi com a ministre (molt honorable) de política territorial, sense deixar d’anar de genolls cercant glands, sense calces i menys vergonya, explica la inversió dels espanyols per a repartir els mercenaris sionistes pel territori, per al moment que els jueus donin l’ordre de degollar nenes, violar el que sigui o decapitar algun racista blanc, estiguin en el punt desitjat pels amos.

https://t.me/RosselloCM/92700

NO HAURIA D’ESTAR EN UN MINISTERI,

SINÓ PENJANT D’UNA CORDA.

Vegeu si no, aquestes notícies i després em refuteu:

https://t.me/RosselloCM/92703

https://t.me/resurgente2020/58814

https://t.me/RosselloCM/92739

https://t.me/RosselloCM/92746

HO ENTENEU ?

NO SÓN POLÍTICS, SÓN TRAÏDORS,

PURS CRIMINALS.


EUROPA ESTÀ EN PERILL,

ARA, ENCARA ES POT SALVAR.

PERÒ CAL COMENÇAR A ACTUAR ARA

CONTRA ELS POLÍTICS I POLICIES,

O SIGUI,

CONTRA ELS TRAÏDORS CRIMINALS,

QUE ELS LGTBIJKQ+ DE CAQUI

PROU FEINA TENEN AMB ELS MEMBRES DE L’OTAN.


Per anar concloent, abandonem els rosegadors, i vegem aquesta tendra i estimulant imatge de feminitat:

https://t.me/RosselloCM/92722

Doncs, si això no us impressiona, comproveu la capacitat creativa dels ‘monguis’ que titulen les bagasseries jesuïtes. Com podem anar malament!

https://www.abc.es/antropia/investigadores-espanoles-trabajan-vacuna-pedos-eructos-vacas-20240806115855-nt_amp.html

Ja ho deia el més gran dels criminals de la història hispànica: «La libertad es vacunar, vacunar y vacunar». Què pot sortir malament si el país el dirigeix – bé, fa el teatre de ser president – un psicòpata megalòman i narcisista casat amb un home, proxeneta de professió! Tots els països del món desitjarien gent tan preparada! Al capdavall, per als jueus es tracta de dirigir el prostíbul, i en això, l’han encertada, perquè el psicòpata i el proxeneta hi entenen.

Abans d’acabar amb l’esperança que tot és possible, si canviem l’actitud envers els criminals (o sigui, els polítics, excrements i policia), un aclariment. Les notícies falses són més abundants que les reals, i contínuament ens transmeten informació falsa, perquè qui desconeix - perquè ja no pot diferenciar la veritat i la mentida -, perd el pensament crític. La notícia en qüestió és la del restaurant on els universitaris nascuts errats celebraven, segons jo pensava, les graduacions; però es veu que no. Les imatges són de Kènia i no d’Espanya. Tot i això, val a dir, que encara que sigui a Kènia, jo, personalment, no entenc aquests costums. Suposo que perquè no sóc prou negre.

https://t.me/mustangcomunicacion/15759


Per concloure, les imatges de l’esperança, que han sorgit en un petit país, però que són el camí que han de seguir totes les nacions del món si volen continuar essent nacions i en un món, i no en un camp de concentració. El poble de Bangladesh derrotant el règim sionista imposat fa més de cinquanta anys, després de l’acostumada massacre d’innocents:

https://t.me/RosselloCM/92748


ESTEM EN GUERRA.

L’ESTAT ÉS EL TEU ENEMIC.

LES BANDES CRIMINALS I TERRORISTES

L’HAN OCUPAT.

https://t.me/Disidenteincontrolado/18242

ALLIBEREM LES NACIONS,

FEM VOLAR LES ÀNIMES DELS CULPABLES

I

RECUPEREM LA DIGNITAT:

LA LLIBERTAT RESPONSABLE.


O ELLS O NOSALTRES.

NO HI HA ALTERNATIVA.

AVUI, JA NO HI HA ALTERNATIVA.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada