dimarts, 20 d’agost del 2024

EN TERRA FERMA ( I I I )


Estem a punt de tornar-nos a embarcar en la nau ‘Soroslàndia’, i si no hi posem remei, en el viatge final envers la destrucció. Mentre que no ens avisen que hem de tornar al vaixell-tortura, vull fer-vos a mans unes esplèndides troballes que us ajudaran a comprendre el femer en què els sionistes i els sicaris criminals dels governs han convertit les nostres vides. Per a començar, us enllaço a unes cites:

Carl Gustav Jung:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18386

I dues cites de John Stuart Mill, filòsof amb qui puc estar en desacord en segons què, però que quan parla de llibertat, se l’ha d’escoltar amb molta atenció:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18388

https://t.me/Disidenteincontrolado/18389

Malbaratar els genis que ens han precedit demostra el grau solemne d’imbecil·litat que ens destrueix avui.

Continuem amb dos vídeos molt recomanables. El primer ens descriu perfectament el règim tirànic que els governs occidentals, dirigits per la Sinagoga del Femer, pretenen d’imposar als europeus. Perfecte en la descripció de la invenció criminal del delicte d’odi i les polítiques de la desinformació i les notícies falses:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18391

I tot seguit, un jocós vídeo on se’ns explica com els criminals contra la Humanitat del Club de Roma, el FEM (S) i l’ONU, tracten de convertir la humanitat en una granja a les ordres i capricis dels grangers (que sempre acaben degollant els animals):

https://t.me/Disidenteincontrolado/18390

Si hi hagués Justícia, anys faria que haurien estat penjats tots els membres d’aquestes sectes de criminals contra la Humanitat, perquè ells no expressen idees i desitjos, sinó que executen els seus plans per tal d’assolir els seus objectius criminals. Només discrepo en el paper d’Elon Musk, perquè tot allò en què treballa, contradiu les seves paraules. És el poli bo, que és tan dolent com el més dolent dels policies dolents.


CHRISTINE ANDERSON

Mereix un apart. Quan una dona val, val. Lògicament no és idiota, ni es passeja pel Femer de la Sinagoga sense calces i amb el cul en pompa com la Leyen, ni s’ha deixat inflar el cap d’ocellets. Sap molt bé les intencions criminals sionistes i les exposa. L’únic que li manca (i se li pot excusar, perquè molt probablement tindria un accident inexplicable) és anomenar els criminals per la secta: sionistes i maçons. Però, com escrivia en el parèntesi, se li pot excusar, perquè els assassins no dubtarien a cloure-li la boca que mai no s’arronsa i no deixa de denunciar el pla criminal contra els pobles d’Europa i del Món.

https://t.me/RosselloCM/93238

https://t.me/RosselloCM/93240

L’HEU SENTIDA ?

Vegem tot seguit quines són les intencions dels sionistes i com treballen per a anorrear la nostra civilització:

La destrucció dels nens, la perversió i la pedofília...

https://t.me/RosselloCM/93246

que no es basa només en la destrucció psíquica, intel·lectual i física (polítiques de gènere, l’escola i els verins jueus, respectivament), sinó que, com havia de ser d’una altra manera!, se centra en la matança dels nens fins i tot en el ventre de les mares, la destrucció de Satanàs de l’obra divina que és la vida, i en aquest cas, la humana:

https://t.me/RosselloCM/93248

L’AVORTAMENT, COM EL TERRORISME, COM EL FRAU,

COM LA DESTRUCCIÓ PSÍQUICA I FÍSICA DELS GOYIM,

COM LES GUERRES PER INTERESSOS ECONÒMICS,

COM TOTS ELS TRÀFICS IL·LEGALS,

SÓN OBRA DELS SIONISTES.

I això sense oblidar els exèrcits de mercenaris que els sionistes estan escampant arreu d’Europa com una bomba de rellotgeria, que activaran així que vegin perillar la victòria. Douglas Murray, periodista i escriptor, ens explica molt clarament per què hem de fer fora els ‘exèrcits sionistes’:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8911

NO CAL AFEGIR-HI RES.

Com veieu, en el món, hi ha molta gent capaç, creativa i intel·ligent, amb desig i ganes de canviar les nostres societats cap a millor, però malauradament, els sionistes trien de les escombraries, les més pútrides i pudents, les més abjectes i nocives, perquè compleixin els seus plans per un plat de llenties i el vici a ports pagats: els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de les caneres i els harems jueus.

Tot seguit, una veritable rata de claveguera nauseabunda i fastigosa, calba com una bola de billar, i sinistrament sàdica i ignominiosa, un animal que per decència i dignitat hauria de ser mort, perquè les intencions criminals d’aquest sicari dels jueus a les ordres del criminal Starmer - probablement el sac d’escombraries més infecte que mai hagi tingut el Regne Unit al capdavant de la nació, i això que no serà per escombraries infames i infectes! – són escandaloses. Escolteu què diu aquest anormal:

https://t.me/No_plandemia/8548

MARK FAIRHURST ES DIU EL CRIMINAL.

I això és el que li va passar a Starmer quan estava reunit amb rates de la seva classe i suposo que adoctrinant-les per a destruir els blancs del regne i lliurar-lo als musulmans, que aquestes són les ordres dels jueus i que el sicari sionista acompleix amb decisió i sense tremolar-li el pols. Com comprovareu, l’única errada de ‘l’agressor’ és no dur una arma de foc. Si, ja que va poder acostar-se-li, l’hagués matat, hauria fet una obra social, perquè és el que es mereix aquest traïdor, ja que els excrements no el clouen a presó per tots els crims que ha comès fins ara, i tots sabem, que si a un animal sanguinari com aquest, el deixes lliure, no dubtis que convertirà el regne en un bany de sang, que aquestes són les ordres rebudes. Per això, si li hagués fotut un tret i fos detingut, hauria activat la possible resposta ciutadana, perquè el poble en ple hauria de sortir en manifestacions a exigir l’alliberament del ‘jutge popular’, tot denunciant l’acte com a un acte de pura justícia – ja heu sentit el criminal del Mark - i alhora, amenaçant tots els criminals que resten vius. No dubteu que els polítics són el vostre enemic, són el mal de cada nació. Si no els enfrontem com a rates rabioses, no sortirem del cul de sac.

https://t.me/Realidades_Paralelas/8898

Si us fixeu, la rata s’ho fa al damunt. Penseu que quan caiguessin ‘en acte de servei’ uns quants sicaris dels sionistes, la immensa majoria abandonaria les bandes mafioses. Ells estan per a robar i viure de no fer res, i això els ho garanteixen els jueus. Si veuen que cauen davant l’ira justificadíssima del poble per la inacció dels excrements amb toga, degudament untats pels jueus, aleshores, comprovaríeu que pocs polítics voldrien resoldre els problemes del país.

NO SÓN POLÍTICS, SÓN CRIMINALS.

LA DEFENSA PRÒPIA CONTRA ELS CRIMINALS

ÉS L’ESSÈNCIA DE LA JUSTÍCIA.

DEL DRET NO, EXCREMENTS,

PERÒ DE LA JUSTÍCIA, SÍ.

Mentre aquestes aberracions passen a la colònia britànica d’Israel, el jueu que comanda la nau dels esclaus de la Reserva Federal, Blinken, ha anat a la Sinagoga Central a rebre ordres. Se suposa que hi anava a delinear un tractat de pau o un alt el foc, però es veu que els ‘compatriotes sense pàtria més que el crim’ l’han comminat a posar els esclaus de la Reserva Federal al servei d’Israel:

https://t.me/mustangcomunicacion/16147


Ens diuen que ja podem embarcar en aquest vaixell que fa aigües per tot arreu. Perquè ho comproveu, us faré un recorregut per ‘Soroslàndia’, aquell país que fou reconegut com Espanya i que avui és el mas de Soros, on els caps del camp són els criminals de les bandes mafioses dites partits, secundats per una sèrie de repugnants excrements que serveixen la Sinagoga abans que la defensa del dret i l’estat que representen. ALTA TRAÏCIÓ, PREVARICACIÓ, CORRUPCIÓ INSTITUCIONALITZADA – BANDA DE CRIMINALS – ABÚS DE PODER, CONNIVÈNCIA AMB EL DELICTE I INACCIÓ PER A LA PERSECUCIÓ DE LES VIOLACIONS DE LA LLEI, llevat d’aquells drets legítims que els jueus els han dit que persegueixin, que per això, els de les togues, corren que se les pelen. Hi haurà un jutge digne? En una comuna, hi ha alguna merda distinta de les altres o totes comparteixen el femer?

SOROSLÀNDIA’

La importació d’exèrcits enemics camuflats de civils, els universitaris errats que vénen a pagar pensions, i a matar nens i violar nenes mentre no ho fan, i que cobren els subsidis dels governs traïdors que els han contractat amb els diners robats i malversats de les futures víctimes, no cessa. Si això no és de pena capital immediata - no res, aquí t’agafo i aquí t’acabo -, no sé, digueu-me rar, però no crec que hi hagi cap altre crim en què la justícia hagi d’actuar d’aquesta manera:

https://t.me/RosselloCM/93243

NO US FAN PENA ? TAN DESNODRITS, TAN DESVESTITS ?

A més a més, com ja sabeu, els sionistes han començat un Holocaust per a l’extermini dels goyim blancs, i les proves són incontestables:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8909

https://t.me/Realidades_Paralelas/8907

Telegraph s’atreveix a denunciar-ho. El que cal dir, és que les indemnitzacions pels enverinaments les han de pagar els enverinadors, no els enverinats, que ja seria el súmmum. Per això, si hi hagués Justícia i no excrements pútrids i descompostos, els criminals de sanitat i els responsables polítics serien arrestats i acusats de CRIMS CONTRA LA HUMANITAT PER MATANÇA MASSIVA i després de condemnar-los a mort, se’ls expropiarien tots els béns per tal de sufragar aquestes indemnitzacions.

AIXÒ ÉS JUSTÍCIA,

UNA ALTRA SOLUCIÓ ÉS

COL·LABORACIÓ AMB GENOCIDI.

Potser els excrements, que molt espavilats no són, per a delinquir i prevaricar sí, que dóna dinerons, però pensar, aquest estrany fenomen, ells no el tenen gaire a mà, per això, els vull dir que sí, que això va per ells, perquè sense ells, RES DEL QUE HA PASSAT, PODRIA HAVER PASSAT.

No em creieu? Vegeu com actuen aquests criminals de la toga amb els subnormals dels cagaguano:

https://t.me/RosselloCM/93261

I aquí teniu el criminal que fa l’idiota com a Secretari d’Estat de Sanitat i col·labora amb l’Holocaust sionista - que dóna suculents beneficis -, que fins i tot hi ha un moment que diu que saben què han de fer: vacunar a qui han de vacunar. Us ho tradueixo: Matar el que hem de matar per a cobrar les comissions. Fixeu-vos també que molt ‘xupiguaiment’ ens diu que han decidit que no cal controlar les fronteres (s’entén? Els mercenaris provinents de l’Àfrica no són cap perill. Més lògica i ciència, impossible), però que augmentaran els controls a les ciutats i als pobles (s’entén? Anar implantant el NOM i les restriccions a les llibertats pel bé d’Israel). I ja no us dic res de la samarreta amb què es presenta el subnormal. De veritat, quan veieu aquests idiotes profunds que et parlen com si fossis com ells, no els trencaríeu la cara sense intercanviar-hi cap paraula abans?

https://t.me/Disidenteincontrolado/18393

Ah, i quan parla de reunions, us ho explico, són orgies sionistes i satàniques on aquests mamarratxos van sense calces, amb el cul amb pompa i amb una vena als ulls perquè no sàpiguen què es posen a la boca. Però a ells, l’activitat – les reunions – els agraden molt, perquè després els jueus els posen uns bitllets en una mena de cinturó que porten a la cintura per a aquest fi.

- Com les putes dels clubs de striptease?

- Tal qual.

Tanmateix, ja sabeu que els jueus ataquen per tots els fronts, i que les bandes mafioses dites partits acaten, com la puta la veu del proxeneta. Vegeu com actuen aquests criminals, que els imbècils anomenen polítics, i que no són més que l’escòria de cada nació:

Lladres professionals:

https://t.me/RosselloCM/93245

Traïdors que vénen el fruit del treball de la gent a interessos estrangers:

https://t.me/mustangcomunicacion/16103

I no contents amb això, malden el que no està escrit per a portar la ruïna a la gent:

https://t.me/mustangcomunicacion/16112

AIXÒ ÉS LA CRIMINOCRÀCIA,

EL RÈGIM ON TOTS ELS POLÍTICS

HAURIEN DE SER A PRESÓ O MORTS.

Vegeu, si no, quina mena d’elements són els que integren aquests organitzacions criminals. L’exemple és de la banda per excel·lència, un indret on, aixequis que aixequis, et surt un tarat, un psicòpata, un dement o un pervertit:

https://t.me/mustangcomunicacion/16143

AIXÒ ÉS EL PSOE.

Aquest violava nens com aquí tenim un genocida de president, tots de la mateixa banda criminal, com el gos de Soros, el més gran dels psicòpates tarats i delinqüents que mai hagi nascut a Espanya. O ens en desfem, o, no ho dubteu, ells no deixaran d’Espanya ni una pedra ni una vida.

O ELLS O NOSALTRES,

HO DEIA MOLT CLAR LA CHRISTINE.

I EM REITERO,

SI HI HAGUÉS JUTGES,

LA JUSTÍCIA DEL POBLE NO CALDRIA.

COM HI HA EXCREMENTS AMB TOGA,

NO HI HA CAP LLEI NI MANAMENT

QUE IMPEDEIXI QUE EL POBLE LA FACI.

PER AQUESTA RADICAL RAÓ,

MATAR POLÍTICS NO ÉS UN CRIM,

ÉS LA MÉS RACIONAL I ABSOLUTA

DE LES JUSTÍCIES.


O ELLS O NOSALTRES.


Continuem la navegació en aquesta nau de merda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada