dimecres, 14 d’agost del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 14 / VIII )


https://t.me/mustangcomunicacion/15970

Per desgràcia, no em vaig equivocar en els càlculs ni en la previsió de la tempesta perfecta: ELS SIONISTES JA VAN PER TOTES. Saben que no poden esperar més abans que la gent comenci a reaccionar en massa i sigui incontrolable, i aleshores, la vida de tots els sicaris dels criminals començarà a estar en seriós perill, i per això, estan activant tots els fronts de guerra, com ho comprovareu en aquest comunicat meteorològic.

L’Holocaust ha de continuar i la destrucció de les garanties constitucionals han de ser definitivament abolides. Per això, el goril·la genocida etíop-jueu de Tedros, ha decretat l’emergència sanitària mundial per la idiòcia de la verola dels simis. Per a comprendre bé la situació, recordem l’escandalosa documentació oficial presentada a Alemanya i que demostra sense cap gènere de dubtes que la Covid-19 fou una estratègia política que no tenia res a veure amb mesures sanitàries, amb la qual cosa TOTS ELS RESPONSABLES SÓN CULPABLES DE GRAVÍSSIMS DELICTES, que val a dir, a parer meu, només es paguen amb la mort del criminal. Les evidències són concloents, però els excrements amb toga estan per a la defensa dels criminals, que aquesta és l’essència del dret, que és el principi antagònic a la justícia, la qual es regeix exclusivament per l’ètica, com ja ens ho va assenyalar Gottfried Leibniz, fa uns quants dies. Vegeu el frau de la Covid, que ha resultat, de moment, amb la matança de 17 milions d’innocents i centenars de milions d’afectats, un CRIM CONTRA LA HUMANITAT que han realitzat tots els governs occidentals i totes les institucions oficials:

https://t.me/counterpropaganda20/12567

Han de morir matant. De fet, els sionistes no saben fer altra cosa que matar. Per això, l’Organització de Matances Sionistes (OMS), amb l’excusa d’una ‘suposada’ pandèmia a l’Àfrica que ha provocat encara no cinc-cents morts, ha decretat l’emergència, que era l’objectiu dels sionistes i dels criminals sicaris dels governs des de fa un parell d’anys:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5124728

https://elpais.com/sociedad/2024-08-14/la-oms-vuelve-a-decretar-la-emergencia-sanitaria-internacional-por-la-viruela-del-mono.html

Quant a LA NOVA IMMENSA MENTIDA, és l’intent de donar una volta més a la rosca que escanya la llibertat i la dignitat humanes. Vegeu el goril·la fent la mona, i l’amo de la mascota, el psicòpata Kill Gates, que ja ens advertia fa temps de la matança que tenia preparada. Observeu el somrís cínic del psicòpata quan anuncia el que se suposa que és una desgràcia. Tanmateix, NO HI HA UN SOL EXCREMENT AMB TOGA QUE CONSIDERI AQUEST MONSTRE TARAT UN GENOCIDA:

https://t.me/mustangcomunicacion/15998

És molt probable, em penso, que els verins inoculats durant l’extermini Covid ara comencin a actuar. Recordeu que sempre he defensat que els verins jueus estan dissenyats per a matar a mitjà termini, i és molt probable que la data hagi arribat. Aquesta és la raó que s’inventin una nova mentida que oculti que la gent que mor i morirà ho fa pels verins inoculats, per exemple, pel genocida que avui presideix la Caganbúrria de Soroslàndia. Caldrà veure com es mouen, perquè ells seran molt cauts en els moviments, ja que un rebuig massiu a les directrius criminals d’extermini els posaria en una situació molt delicada, que no és per altra raó que alhora que han activat aquesta mesura, l’acompanyin d’altres mesures destinades a crear terror i a perseguir sense clemència els dissidents, com ho veureu en un no-res.

Els gossos castrats i les putes inútils i idiotes (la Moni ja ensuma l’oportunitat de la seva vida), sense calces i de genolls, a servir els circumcisos:

https://amp.redaccionmedica.com/secciones/ministerio-sanidad/sanidad-y-ccaa-se-reuniran-para-revisar-medidas-ante-la-nueva-cepa-de-mpox-5712

EL PRIMER PAS IMPRESCINDIBLE

ÉS

LA DESOBEDIÈNCIA ABSOLUTA ALS CRIMINALS.

Junt amb la nova excusa per a prosseguir la matança goyim dels sionistes, allà on els jueus tenen colònies, ja han activat els protocols NOM per a la persecució despietada de qualsevol oposició a la matança. Vegeu el que sembla una bola de billar, però és un gos castrat sense escrúpols, com amenaça els ciutadans a l’Austràlia del NOM:

https://t.me/RosselloCM/93047

Als australians se’ls acaba el temps,

o comencen a caçar polítics,

o seran els primers humans a viure en granges.

El mateix està passant al Regne Unit, la primera de les colònies d’Israel, on hi canviaren el criminal indi que feia de gos i president, per un sionista psicòpata i sàdic, fervent esclau dels jueus. La situació al Regne Unit és molt similar a la d’Austràlia, i, o s’afanyen a caçar polítics, o el que fou Austràlia per als anglesos, serà el seu país per a ells mateixos: una presó.

https://t.me/RosselloCM/93050

Aquí teniu les idees del sociòpata sàdic i criminal que els jueus han posat a comandar la satrapia colonial britànica. Sense dubte, qui el mati farà honor a la Llibertat. Això és una guerra de vida o mort, espiritual, de dignitat, i ara els nostres enemics van per totes:

https://gaceta.es/europa/las-autoridades-britanicas-amenazan-con-enviar-a-la-carcel-a-quienes-difundan-un-mensaje-contra-el-gobierno-de-starmer-20240809-0600/

SOM TOTS EL POBLES DEL MÓN

CONTRA LA CRIMINOCRÀCIA:

ELS POLÍTICS.

POSEM FI ALS POLÍTICS,

NOMÉS AIXÍ POT RESSORGIR LA VIDA.

I em centro amb aquesta classe de criminals, per bé que hi ha els excrements amb toga i els psicòpates que fan de sicaris i matons disfressats de cossos de seguretat, entre la colla de còmplices necessaris, dels cagaguano als assassins de bata blanca; però si em centro que cal exterminar la classe política, és perquè ells són els gossos castrats i les putes inútils i idiotes dels harems sionistes. Sense traïdors, genocides, lladres, discapacitats cerebrals, monstres sense ètica ni empatia, el sionisme seria extingit en unes quantes hores arreu del món.

AQUESTA ÉS LA MISSIÓ: SALVAR LA VIDA I LA DIGNITAT

 HUMANES.

No hi ha sols polític dirigint occident que no sigui un criminal que no ha estat elegit a les urnes, sinó posat per la màfia sionista. Ni un. Vegeu el cas del sionista Milei que plora perquè és un goyim de merda i no un ésser superior:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5124255

La guerra és en cada país, però els sionistes, àvids de sang i de provocar dolor i mort, no en tenen prou, ells necessiten veure la Humanitat nedant en sang, com durant les guerres que promogueren, finançaren, exaltaren i comandaren, farcint el món de cadàvers i destrucció, i les seves butxaques de beneficis. Per això, fan més del que poden per a reactivar la guerra contra Rússia, amb l’esperança que els europeus enviïn els joves blancs al ritual satànic, la qual cosa contribuirà a accelerar la neteja ètnica que tant desitgen i que en aquest blog hem vist que reconeixen: ‘el genocidi cultural’, com li’n deia un dels dimonis enviats per Satanàs.

Els esforços per pujar de nivell l’estúpida carnisseria a Ucraïna:

https://t.me/mustangcomunicacion/15974

Mentrestant, els sionistes de l’estat terrorista d’Israel continuen fent amics:

https://t.me/mustangcomunicacion/15976?single

I la tifa de Lleida i la bruixa dels Inferns, des del Femer de la Sinagoga europea, es posen de genolls, a quatre potes, esperant les ordres dels amos:

https://t.me/mustangcomunicacion/15980?single

Aquí teniu la foto dels dos criminals que haurien de ser penjats. No goso dir els més grans dels criminals, perquè vivim en un món on hi ha tant de psicòpata i tarat sàdic, que és impossible de fer un catàleg, tant pel nombre com pel fet que les aberracions i abjeccions mai deixen d’augmentar en ignomínia i inhumanitat:

https://t.me/mustangcomunicacion/15990

OCCIDENT ESTÀ EN GUERRA

CONTRA ELS SEUS POLÍTICS.

NO US DEIXEU ENGANYAR !

NO SÓN POLÍTICS,

SÓN CRIMINALS MOLT PERILLOSOS.

I qui ho posi en dubte, que miri al seu voltant. No calen més proves.

Com veieu, les condicions climàtiques són terribles. Christine Anderson, l’eurodiputada alemanya, ahir ens advertia que les hosts de Satanàs a la Sinagoga del Femer ja havien preparat el Certificat Digital per a la vacunació per a l’u de setembre, i avui, el goril·la jueu - genocida etíop i ambiciós assassí massiu de la Humanitat sencera - ens ha anunciat LA DARRERA DE LES MENTIDES SIONISTES. La guerra és oberta, i més ho serà si la gent comença a actuar. Cal organitzar-se, cal conscienciar la gent de qui és l’enemic. Tots hem d’anar plegats contra ells. No hi ha d’haver altres bàndols que la gent i els sionistes. Si ens n’adonem, aconseguirem que no en resti ni un, i el somni humit dels assassins serà la seva medecina.

DESOBEDIÈNCIA I REBEL·LIÓ.

ARA ÉS L’HORA.

L’ESCLAVATGE PERPETU

ÉS DARRERA DE LA CANTONADA.

Penseu que el fet de desobeir constantment desarticula el poder. Només amb aquesta acció, l’autoritat trontolla. Després, només caldrà donar-los una petita empenta i cauran com fruita madura. El que cal tenir present en tot moment és que el polític és un PARÀSIT A QUI LI IMPORTES MENYS QUE UNA MERDA, PERQUÈ ELL ÉS EL CRIMINAL QUE ÉS, PER SERVIR ELS SEUS AMOS: EL SIONISME.

LA GUERRA JA ÉS OBERTA.



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 14 d’Agost del 2024


El temporal ha afectat les feines habituals a ‘Soroslàndia’, el vaixell a la deriva. És evident que els criminals que militen en les bandes mafioses anomenades partits polítics, estan movent cel i terra per assolir crear un caos tan absolutament incontrolable que faci que la gent reclami l’autoritat dictatorial i mesures extraordinàries, que són els dos passos per a perdre la LLIBERTAT I LA DIGNITAT PER SEMPRE. No dubteu que tota la púrria política viu exclusivament per a això. Són traïdors i genocides, ho han demostrat i encara ho demostraran més. Vegem unes il·lustracions de les darreres paraules:

https://t.me/RosselloCM/93061

https://t.me/RosselloCM/93062

Genera el caos i la destrucció, i la gent clamarà perquè els salvis. I, malauradament, això no és així, ni ara ni mai. Quan es genera caos i destrucció, això és obra dels polítics o de les seves incapacitats, que tot va plegat; aleshores, l’última cosa que s’ha de demanar és que ells resolguin la situació, sinó que la gent ha de reclamar els culpables: els polítics. A ells el caos no els afectarà, ells te’l generen per a tu. Ells juguen a golf, van amb protecció, mengen, roben, delinqueixen i riuen, mentre tu estàs sotmès al caos que ells, seguint ordres – que pensar no poden -, t’imposen amb plena satisfacció. Cal portar-los el caos i la por fins a la sopa. NO SE’LS HA DE DEIXAR VIURE; que de fet, és el que haurien de fer. No sé si m’he acabat d’explicar bé.

Després de veure les escenes bucòliques de més amunt, algú es pot preguntar: I això com és possible? Potser aquest text serveixi per a esclarir-li-ho. Poques frases reflecteixen tan bé la profunditat d’un assumpte com aquesta:

https://t.me/RosselloCM/93055

Per a comprovar la ineptitud i la megalomania dels psicòpates criminals que, per pura ignorància, anomenem polítics, vegeu aquest assortit d’idiòcies. Aquests minusvàlids racionals es creuen que en obtenir el poder poden governar com si els ciutadans fossin els seus animals de companyia. És l’hora que els demostrem amb punys i puntades de peu, que els criminals són on són no per a delinquir, sinó per a SERVIR el poble i aplicar la seva voluntat. Amb paraules no ho entendran, és impossible. Els seus fets demostren que on no n’hi ha, no en raja ni en rajarà:

https://www.abc.es/espana/andalucia/malaga/pasear-chiringuito-policia-retira-sillas-sombrillas-dueno-20240813115957-nts.html?fbclid=IwY2xjawEomTxleHRuA2FlbQIxMQABHTIc5J-rZI-JIhfnJWSz5o5UF8LjrZAC1Ynrs1dRZyTtBkQ8n0axW1NzJw_aem_vOCcCM-HDG3Mp0_HNMtcrw&sfnsn=scwspmo

https://amp.lasexta.com/noticias/sociedad/estas-son-multas-mas-sorprendes-que-pueden-poner-playa-que-conoces_2024081266ba14544d41750001184e30.html

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5124227

QUAN ALGÚ GAUDEIX PROHIBINT,

TENS LA PROVA DE CURTEDAT INTEL·LECTUAL.

QUAN ALGÚ GAUDEIX ROBANT,

TENS LA PROVA DE LA INIQUITAT ÈTICA.

QUAN ALGÚ GAUDEIX DE FER-TE EL MAL,

TENS LA PROVA DEL PSICÒPATA IRRACIONAL.

EN UNA PARAULA: UN POLÍTIC.

I quan creuen que pensen, els idiotes criminals, només fan desgràcies, els paràsits incompetents:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18331

Aquí teniu la puteta inútil i idiota de la Teresa Ribera - de quina lògia o harem haurà sortit? -, en exhibició de les discapacitats integrals de la subnormal. Algun dia haurà de pagar el mal que ha fet:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18333?single

Com vivim en un món d’idiotes dirigits per sanguinaris criminals, el món va com va i ens pot oferir bestieses i aberracions absolutes com les següents:

https://t.me/RosselloCM/93054

Són dones, o coses? Tenen cervell més enllà del funcional?

https://t.me/Disidenteincontrolado/18329

Jo em sento ofès. És possible tanta idiòcia? I tots, titulats.

CAL ABOLIR LES BAGASSERIES JESUÏTES.

EL CONEIXEMENT NOMÉS SE SALVARÀ

DESTRUINT LES UNIVERSITATS.

Per concloure aquest trist espectacle d’avui, us deixaré amb un policia – sí, un policia digne -, el portaveu de ‘Policías por la libertad’, que davant de la guerra oberta que tot just ara comença, commina la gent i els seus companys a fer front l’enemic. Jo que renego de tota aquesta colla de sicaris, això no obstant, reconec que és possible que hi hagi gent digna encara en aquests cossos i institucions, que la generalització mai no exclou les excepcions, i tant de bo que així en els cossos de seguretat com en els LGTBJKQ+ de caqui amants dels circumcisos sense reserves ni pudors, hi hagi policies de veritat i militars de veritat, perquè si encara n’hi ha, la guerra, els sionistes, la tenen més que perduda. Si els servidors de la ‘pàtria’, de les nacions, no haguessin estat traïdors, l’escòria sionista mai no hauria podrit la nostra civilització. Escoltem el policia i el que demana als seus companys, que haurien de ser els nostres protectors i defensors contra la màfia política i el crim sionista:

https://t.me/RosselloCM/93051


JA ESTEM EN GUERRA

ENCARA QUE NO VULGUEM.

FINS ARA, ALGUNS PODIEN TAPAR-SE ELS ULLS.

AVIAT, SENTIRAN A LA PELL EL DOLOR

I VEURAN QUÈ ÉS L’HORROR.


O ELLS O NOSALTRES,

ELLS FA TEMPS QUE ENS HO DIUEN.

DEIXEM-LOS CLAR

QUE SEREM NOSALTRES...

SENSE ELLS, PER SEMPRE.


ÀNIM I CORATGE. FE I CONFIANÇA.

SATANÀS SOTJA LES NOSTRES ÀNIMES.

NO LES HI RETEU !

https://t.me/counterpropaganda20/12576



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada