dissabte, 24 d’agost del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 24 / VIII )


Per als mariners, els vents poden arribar a ser com cançons quan col·laboren amb els objectius i interessos de la nau. I escric això per a introduir una cançó francesa - la chanson - de quan el sionisme encara no havia intoxicat letalment la música i a Europa es podien sentir els cants de les diverses nacions i llengües, que servien per a adonar-nos de la riquesa cultural del continent, tant en la música de sala de concerts com en la música popular. Us deixo amb la cançó:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18449

Les condicions climàtiques no pronostiquen bons vents, més aviat anuncien l’aparent calma del terror o l’huracà de la violència. Almenys, en això s’estan tots els criminals de les bandes mafioses dites partits, en totes les criminocràcies occidentals, el femer que la gent edulcora, anomenant-la ‘democràcia’. A Alemanya, a Solingen, els sionistes han activat un dels seus mercenaris:

https://t.me/No_plandemia/8593

https://t.me/resurgente2020/59293

No hi pot haver el mínim dubte que els polítics són culpables d’aquests crims per complicitat, ja que si el responsable de la seguretat del país permet l’entrada incontrolada d’estrangers desconeguts i indocumentats, està cometent un gravíssim delicte, que com a poc, frega amb l’Alta traïció. Alberto Pugilato és del meu mateix parer, tanmateix discrepo en la solució. Cap culpable sense el càstig just.

https://t.me/RosselloCM/93471

Però els criminals dels polítics no estan per a altra cosa que per a actuar contra els seus pobles, i segueixen les instruccions sionistes, que sembla que apunten a erradicar la dissidència, abans de tornar a matar amb la nova onada de verins. Els sionistes provoquen l’agressió i la violència, els innocents moren o són ferits, i els criminals que usurpen el poder il·legítimament (cap no ha guanyat les eleccions) aprofundeixen la introducció del NOM. Davant de la violència provocada i incentivada pels governs a les ordres dels sionistes, la reacció dels criminals és augmentar el control sobre els innocents, en lloc de fer la seva feina, que és despatxar els il·legals – de primer de manual -, i al final troben la solució que et volien aplicar sense que tu et puguis revoltar. A Dinamarca, els criminals dels polítics i l’escòria policíaca ja han trobat la solució:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18450

Al Regne Unit, on el sionista i traïdor Starmer - sí, aquell al que li podien haver regalat plom en lloc de confetis fa quatre dies - continua amb la persecució dels britànics i la protecció dels mercenaris dels jueus:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18456

SER POLICIA AVUI,

ÉS SER UN MISERABLE SENSE HONOR.

Tots els sicaris criminals dels governs occidentals (no n’hi ha ni un que no hagi d’estar a presó, amb sort; que la majoria ja no haurien de ser entre nosaltres) segueixen el Pla Kalergi per a la destrucció d’Europa i l’extermini de la raça blanca, el programa ideat pels sionistes jueus. Ja sabem que a la Corrupció Europea s’estan ultimant les lleis per a perseguir el pensament a les xarxes socials, i alhora, la Sinagoga del Femer, un cau de veritables serps verinoses, vol que els controls sobre els blancs siguin absoluts, i lògicament, la genocida i criminal, psicòpata, lladre, tarada i dona, la bruixa von der Leyen menjarà tot el que li donin els sionistes, que no en va, el monstre, és una khàzar, que més que una ètnia, és un tipus d’escombraries:

https://www.infobae.com/america/mundo/2024/08/22/un-cambio-que-afectara-a-700-millones-de-viajeros-la-union-europea-hara-controles-fronterizos-mas-estrictos/?outputType=amp-type

Si ets blanc, control, si ets negre o moro, pots venir quan vulguis que t’espera l’hotel de quatre estrelles i la manutenció, el mòbil i els diners per a les teves despeses. I sospito que ja els deuen donar també les armes, perquè així quan els jueus donin les ordres, no s’hagin d’entretenir.

Vegeu un exemple dels assoliments d’aquests criminals que es fan dir polítics. Quan ens despertem amb la notícia que el polític tal ha estat trobat mort, i el polític qual també, en una execució de sentències òbvies per crims que els excrements no investiguen, aleshores, les coses poden començar a canviar. El respecte a la vida d’un polític és l’enganyifa sionista. Si ells no fan altra cosa que liquidar-ne! Vegeu la meravellosa convivència i multiculturalitat sionista assolida a Bèlgica, ah!, i no és odi, això; són els seus costums i és un deure cívic de respectar-los:

https://t.me/resurgente2020/59313

Estem arribant als extrems que ens explica la següent i prou esclaridora vinyeta, que demostra les patologies mentals dels psicòpates sense honor disfressats de policia o de caqui, els caus de criminals que soplugen les ciutats de la Immundícia, i els traïdors i psicòpates sàdics que van disfressats amb americana i corbata i, sense cap sentit, se’ls anomena polítics, quan són gossos castrats amb més tares psicològiques que Norman Bates, com les putes inútils i idiotes dels harems, una fauna tan verinosa com orgullosa i analfabeta, que tot va en el paquet. Vegeu la vinyeta:

https://t.me/resurgente2020/59314

Mentre aquesta és la calma del terror que ens acompanya, no hem d’oblidar l’holocaust jueu dels nens occidentals, com ho demostra incontrovertiblement aquesta notícia oficial dels mateixos CDC. L’augment de la mortalitat infantil després del 2022.

https://t.me/ThesecretHouseOfPLANdemia/15865

Els diferents sistemes dels verins jueus per a matar:

https://www.infobae.com/america/ciencia-america/2024/08/22/el-cancer-puede-pasar-a-ser-la-primera-causa-de-muerte-en-uruguay-este-ano/

https://www.infobae.com/salud/2024/08/23/muerte-subita-en-argentina-la-mitad-ocurre-por-enfermedades-cardiovasculares/

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5147251

ELS ASSASSINS SOLTS,

ELS EXCREMENTS PERSEGUINT INSULTS,

ELS POLICIES PROTEGINT CRIMINALS,

I ELS JUEUS

FOTENT-SE DE RIURE.

TOTS HAURIEN DE PENJAR,

COM ELS FUETS POSATS A ASSECAR.

Tanmateix, ja sabeu que els sionistes no en tenen prou amb matar nens, vells i blancs, ni en destruir les nacions per a convertir-les en camps d’extermini i concentració, ni en cercar matar la gent de fam i de set, i tantes altres coses dels ‘bons’ – que ho diu la llei de tots els gossos castrats i de les putes inútils i idiotes -, que també s’han encarregat de destruir les Universitats per a convertir-les en bagasseries de barri baix. Vegeu fins al punt que hem assolit, que un pedòfil, amb més tares psicològiques que coneixements, és professor ‘d’ètica’! No em cansaré de dir-ho, DESTRUIR LES UNIVERSITATS ÉS L’ÚNICA MANERA DE SALVAR EL CONEIXEMENT. Fixeu-vos quina mena de subnormals de psiquiàtric poden obtenir llicenciatura i després fer classes!

https://t.me/resurgente2020/59308

https://t.me/resurgente2020/59315

L’EXTERMINI DELS IDIOTES

ÉS IMPRESCINDIBLE.

AVUI LA IDIÒCIA, HI HA MASSA CASOS,

ÉS UN CRIM CONTRA LA HUMANITAT.

CAL IMMUNITZAR-NOS CONTRA

AQUESTS PERILLS,

I JO,

NOMÉS CONEC UNA MANERA EFECTIVA.

Si l’assortit d’invencions destructives dels sionistes no us acabava de fer el pes, vegeu com aquests monstres ja s’estan repartint Andínia:

https://t.me/RosselloCM/93458

CAL DIR-LOS PROU !

Sortosament, hi ha reductes com els d’Astèrix i Obèlix que resisteixen la invasió mercenària dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/93479

UN MILITAR, NO UN LGTBIJKQ+ DISFRESSAT DE CAQUI

AMB LES UNGLES PINTADES.

No dubto que els Rothschild ja el tindran en el punt de mira, ves uns ells!, en això de matar; ara bé, si es vengen destruint la nació o assassinant aquest heroi, l’actitud del govern de Burkina Faso els investeix d’honor, de dignitat, d’amor a la llibertat i de compromís en la defensa de la terra i la gent. Aplegues tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes dels harems occidentals, i si no fas un quart del cervell de Putin, no arribes a les soles de la sabata a la dignitat i l’honor dels militars que governen el país africà.

Una altra pedra a la sabata dels sionistes és el govern polonès, tot i que hi han infiltrat la princeseta d’Astúries, Donald Tusk, el criminal que ha fet carrera i fortuna en un dels prostíbuls de la Sinagoga del Femer, no us diré llepant què.

https://t.me/RosselloCM/93487

ALS SIONISTES, ELS HAN DE SORTIR ENEMICS

DESSOTA LES PEDRES.

SI TOTS ELS POBLES DEL MÓN

ELS ASSENYALEN,

EL SEU FI DEFINITIU ÉS A TOCAR.



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 24 d’Agost del 2024


En el manicomi de Sorolàndia, les putes inútils i idiotes dirigeixen el timó i els gossos castrats somriuen movent la cua. Tant se val que el penya-segat estigui davant mateix, els gossets castradets mouen la cueta tot veient les putetes orgulloses i nícies comandant la nau a la destrucció absoluta. Mentre, els excrements puden, com sempre:

https://t.me/ThesecretHouseOfPLANdemia/15855

EXCREMENTS... ?

Tot el Cottolengo que avui és la marineria del ‘Sorolàndia’ segueix les ordres dels sionistes des de fa anys - no ens equivoquem si diem que des de 1978 -, i aquí teniu la prova de la finestra d’Overton i de com cada passa està calculada pels jueus, i els sicaris traïdors les apliquen contra l’interès del país i dels espanyols:

https://t.me/resurgente2020/59311

https://t.me/resurgente2020/59312

Avui Zapatero, a més de criminal i paràsit professional, és multimilionari. Són les coses que té no dur calces, posar el cul en pompa i anar sempre amb la boca oberta. Lògicament, Zapatero és un delinqüent més de la banda mafiosa PSOE.

Ara, aquestes feines les fan les putetes inútils i idiotes, que mai no deixen de sorprendre per la infinitud de la seva estultícia, que a més, no es cansen de demostrar. Obren la boca, i la caguen, pobretes! Si disposessin de cervell útil, s’adonarien que no són on han de ser, però les paraplègiques mentals amb l’encefalograma negatiu, són així, empoderades, resilients, inclusives i lladres, sobretot, lladres i egoistes, sense empatia i amb el vademècum psiquiàtric com a fonament de la personalitat.

https://www.infobae.com/espana/2024/08/22/entra-en-vigor-la-ley-de-paridad-con-un-fallo-las-empresas-podran-despedir-empleados-con-adaptacion-de-jornada/

Però la gent ja ho va entenent, no us penseu:

https://t.me/ThesecretHouseOfPLANdemia/15832

Més tarades:

https://t.me/ThesecretHouseOfPLANdemia/15799

Més, perquè serà per putes tarades:

https://t.me/ThesecretHouseOfPLANdemia/15932

I més, aquesta, especialista en economia i en administració deslleial, i ho diu tot com si res. I us direu: És possible? Sí, la neurona li arriba per a vestir-se i menjar... ah, i per a robar tot el que pugui, és clar.

https://t.me/RosselloCM/93498

I com més n’arribin, més diners necessitaran. I com ja sabeu vosaltres que Espanya té una solvència econòmica que ja la voldrien molts països del món, podem regalar tots aquests milions que ens sobren i que no fan falta per a res als espanyols, que són, segons les estimacions del govern de gossos castrats i putes inútils i idiotes, els que disposen d’una renta per càpita per damunt de tots els països avançats – fixeu-vos en els patrimonis de tota aquesta colla de xoriços i família -. Per això, la solidaritat amb els mercenaris dels sionistes que han de matar blancs, no ens resulta cap sacrifici, que els diners aquí ens ragen no sabem d’on:

https://t.me/RosselloCM/93500

I les ONG sempre solidàries i filantròpiques, perquè si alguna cosa no són és negoci, com el govern del gos de Soros tampoc comet cap delicte per col·laborar en el tràfic de persones, deixant de banda si són mercenaris enemics o refugiats de guerres imaginàries.

https://gaceta.es/espana/el-gobierno-pago-casi-siete-millones-de-euros-a-la-ong-accem-en-enero-y-febrero-para-la-acogida-de-inmigrantes-ilegales-20240824-0530/

https://www.diariodeleon.es/opinion/tribunas/240816/1596762/marruecos-vacia-carceles-empuja-convictos-espana.html

MATAR POLÍTICS ÉS DEFENSA PRÒPIA.

I QUANT ALS EXCREMENTS...

JUTGEU VOSALTRES MATEIXOS:

https://victimasdelospoliticos.org/como-esta-la-justicia-en-espana-menudo-pais-se-nos-esta-quedando/


L’ÚNICA MANERA D’ACABAR

AMB LA CRIMINOCRÀCIA

ÉS ENFRONTANT-LA.

TOT POLÍTIC AVUI, ÉS UN CRIMINAL,

POTSER NO, UN GENOCIDA,

QUE S’HAURIA DE VEURE DETINGUDAMENT,

PERÒ CRIMINAL, SEGUR:

VIU DE ROBAR, DE LA MENTIDA, DEL FRAU,

DE LA MÀFIA CRIMINOCRÀTICA,

DEL SAQUEIG, DE L’ABÚS DE PODER,

DEL PARASITISME, I SOBRETOT,

DE SERVIR INTERESSOS ESTRANGERS:

A L T A   T R A Ï C I Ó.


COM MÉS AMUNT MIRES,

MÉS CRIMINAL ÉS.

COM MÉS TÍTOLS I HONORS,

MÉS SICARI OBEDIENT.

COM MÉS EMOCIONAL ÉS,

MÉS PSICÒPATA I PERILLÓS.

NO SÓN POLÍTICS,

NO SÓN JUTGES,

NO SÓN POLICIES,

SÓN SICARIS DE LA CRIMINOCRÀCIA:

EL SIONISME,

O SIGUI,

L’HORROR, LA MISÈRIA I LA MORT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada