diumenge, 25 d’agost del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 25 / VIII )


Sense dubte, el fet més destacat de la jornada ha estat la detenció a la França dels Rothschild, del fundador i propietari de Telegram, Pavel Durov:

https://t.me/resurgente2020/59342

https://t.me/RosselloCM/93587

https://t.me/resurgente2020/59322

https://t.me/RosselloCM/93565

https://t.me/RosselloCM/93582

https://t.me/resurgente2020/59353

https://t.me/resurgente2020/59363

Ahir comentava que em feia la impressió que els sionistes s’havien adonat que res no els funcionarà si no acaben amb la llibertat d’expressió. I avui detenen Durov amb uns càrrecs absurds i fal·laços, perquè l’única raó per a la detenció és que Telegram no té censura i els serveis secrets dels criminals no hi tenen accés. A Fajewbook, a Jewgle, a Jewtter, avui X, a Jewtube, a tot arreu, la censura contra la veritat que destrueix els plans satànics dels sionistes és ferotge. D’altra banda, estem veient com tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes dels harems i les caneres sionistes, des dels prostíbuls del govern i els urinaris públics dels paràsits, amb l’inestimable ajut dels excrements amb toga, arreu d’Occident estan perseguint qui els denuncia com el que són: TRAÏDORS, LLADRES I GENOCIDES a les ordres de l’instrument de Satanàs a la Terra: el Sionisme. Només Telegram és l’única finestra oberta a l’aire pur. I sí, és cert que hi ha molt de conspirador i molt de pallasso, molt de fantasma i molt de fatxa, tanmateix, és l’única xarxa on s’hi pot investigar la veritat. I ara em ve a la memòria l’excepcional canal de ‘Voluntas’, avui tancat, el canal dels nacionalsocialistes simpàtics, en el qual la informació era de primera mà (vídeos originals subtitulats) i molt rigorosa. No foren pocs els descobriments que ens va permetre de fer aquest brillant canal! Doncs, és clar, ara que hi ha mar de fons i els sionistes copsen l’odi que es gesta en els goyim, han d’actuar, primer contra la llibertat d’expressió, excepcionalment perseguida a Occident, per a després poder imposar la seva narrativa falsa de noves pandèmies, crisis climàtiques, crisis econòmiques, la corrupció de menors i la pedofília, els conflictes ètnics i tots els regals letals que els sionistes ens han preparat des de fa més d’un segle. Com comprovareu avui, si és que encara no us n’heu adonat, els polítics, els excrements amb toga i els psicòpates disfressats de policia, són membres d’organitzacions criminals dedicades a la violació sistemàtica de la llei. TOTS SÓN CULPABLES DE CRIMS CONTRA LA HUMANITAT. Les nostres possibilitats d’acció són reduïdes, més encara quan els LGTBIJKQ+ de caqui són traïdors i súbdits fidels dels circumcisos de l’OTAN, i els psicòpates disfressats són això, psicòpates disfressats, a qui acompanyen unes inútils també disfressades, que serà molt divertit de veure-les en acció contra els mercenaris dels sionistes armats amb espases i ganivets. Davant d’aquesta situació, recordem les paraules del psicòleg Mattias Desmet en una sala del femer de l’urinari públic europeu:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18470

I adobem-ho amb un missatge de ‘mvalera.es’:

https://t.me/counterpropaganda20/12611

TAL QUAL.

JA SABEM QUI SÓN ELS ENEMICS.

Els sionistes saben que sabem que són el mal, ho saben. Saben que si la massa s’adona de qui són, de què han estat capaços de fer i què pretenen de fer, no tindran forat on amagar-se, perquè la ira de la gent no tindrà atenuant. Com pot tenir-ne!, quan saps quina mena de monstres han desgraciat de vida de generacions senceres per satisfer les seves patologies psicològiques, físiques, mentals i ètiques! Potser per això, els jueus han decidit que convé reeditar i corregir els textos sagrats dels goyim:

https://t.me/RosselloCM/93574

DIR QUE SÓN L’ABJECCIÓ MÉS INFAME

ÉS DIR-LOS FLORETES.

Segons que sembla, i com ja us vaig anunciar que m’ensumava, els jueus aposten per destruir els esclaus de la Reserva Federal amb la serpent verinosa Kamala, que a més seria la cirereta del pastís en fer president a una dona, negra i tarada, que ha fet la carrera com les de les cantonades; i no és un dir. Portar la degradació absoluta a la presidència, com han fet amb els màxims criminals i traïdors de Trudeau, Macron, el gos de Soros, el del marit proxeneta, etcètera, és per a ells un símbol del triomf sobre els pobles. Què us penseu, que ells no s’ho pregunten? ‘Per què no els derroquen?’ Però veuen que la gent els ‘respecta’ i se’ls sotmet, i així els sionistes van escampant el verí per tots els carrers i les cases del món. Vegeu com la Kamala, el verí, és l’opció dels Rothschild, molt afeccionats als verins, tant, com a matar per via directa i que sembli un suïcidi o un accident, les activitats principals d’aquesta màfia khàzar asquenazita.

https://youtu.be/-NHaJ9xV3kc?si=J6ivDr9FEzxx5ana

És cert que, guanyi qui guanyi, guanyaran els jueus, però que triïn una globalista i criminal professional abans que un suposat patriota dedicat al lladronici tota la vida, pot ser el senyal que definitivament volen ensorrar la colònia d’Israel, que potser per això, els jueus ja es van comprant terrenys a la Patagònia xilena i argentina, el nou Israel: Andínia.

Mentre s’ocupen de fer impossible la transmissió d’informació real, no perden el temps i activen els seus mercenaris perquè executin blancs i sembrin el terror en el continent que des de la Segona Guerra Mundial dels sionistes, era el més segur i tranquil del planeta. A Birmingham, els anglesos han d’acostumar-se a les noves discussions filosòfiques, el mètode que els universitaris nascuts errats volen imposar per a afavorir la inclusió i la diversitat, que són molt llegits:

https://t.me/No_plandemia/8597

Aquesta nova metodologia filosòfica de resolució de conflictes no és exclusiva del Regne Unit, la colònia d’Israel, sinó que s’escampa per totes les colònies i satrapies, i així, a Madrid mateix, tenim l’honor que els universitaris imparteixin aquestes classes de nova discussió filosòfica:

https://www.antena3.com/noticias/sociedad/apunalan-cuello-hombre-dejan-otros-dos-heridos-puente-vallecas-madrid_2024082466c9af01797ae100016b7e76.html?so=so%3Asour-twitter%3Acn-antena3noticias

SÓN ELS MERCENARIS DELS SIONISTES.

PENSEU QUE ELS CRIMINALS DELS GOVERNS

ELS EMPAREN, ALIMENTEN I PROTEGEIXEN.

QUIN ÉS EL NOM QUE REP AQUESTA COMPLICITAT ?

Però, no ens aturem aquí, que el món satànic dels sionistes, gràcies a l’ALTA TRAÏCIÓ de tots els governs occidentals, ens ofereix estampes dignes de ser recordades. És la nova filosofia social:

https://t.me/RosselloCM/93542

https://t.me/RosselloCM/93546

https://gaceta.es/europa/alemania-sufrio-casi-14-000-ataques-con-cuchillo-el-pasado-ano-una-media-de-24-al-dia-20240825-1144/

https://t.me/resurgente2020/59356

Mentre s’ensenyen al carrer aquestes noves tècniques de filosofia i ètica, els psicòpates que els sionistes han disfressat de policies fan el criminal, traeixen el jurament de fidelitat i servei, i col·laboren a l’aplicació de la nova filosofia africana, perseguint els conservadors i ortodoxes que defensen la filosofia de tota la vida:

https://t.me/resurgente2020/59327

Com és això possible? Els sionistes saben triar l’escòria entre les pitjors de les escòries, per això tenen aquests exèrcits de gossos castrats i de putes inútils i idiotes en els harems i les caneres. Vegeu la puta inútil i idiota de l’harem sionista al Regne Unit, on governa el més gran dels traïdors que mai hagi conegut la Gran Bretanya, Keith Starmer, el sionista:

https://t.me/RosselloCM/93584

MENTRE ELS MUSULMANS MATEN NENES

I

ELS PSICÒPATES PERSEGUEIXEN ANGLESOS,

LES PUTES INÚTILS FAN L’IDIOTA.

Ah!, és clar. Perdoneu, tifes! Me n’havia oblidat, de vosaltres. Sí, home, sí. A cada u el que és seu. Vegeu uns exemples de què són capaços els excrements amb toga al Regne Unit. La púrria que no triïn els sionistes...!

https://t.me/RosselloCM/93604

https://t.me/No_plandemia/8602

Em temo que el ‘dia de la Justícia’ no seran pas pocs els criminals amb toga que hauran de ser penjats, per prevaricadors i delinqüents professionals, i jo proposo de penjar-los amb toga i punyetes, així no veurem els excrements i els nostres fills comprendran què era allò que dèiem jutge: un putrefacte sac d’escombraries. I que els sacs d’escombraries més putrefactes em perdonin, que la meva intenció mai no és ofendre, sinó descriure. Recordeu que el noi té 18 anys i ha estat condemnat per exhibir una bandera anglesa a Anglaterra davant d’una mesquita (que no havia de ser on és), ara bé, la xarxa de violadors musulmans calia protegir-la i la protegiren, com avui protegeixen els criminals que després degollen nenes en una aula. Aquest és el nivell psicòtic i esquizoide d’aquests malalts mentals. Dir avui que un jutge és – i perdoneu-me l’expressió – una puta merda, és ser matemàtic, exacte en la definició del terme. Més endavant, veureu un exemple de les tifes de les nostres contrades.

VAN PER NOSALTRES.

ARA ÉS EL MOMENT D’ENCARAR-LOS.

UNA VOLTA S’AIXECA L’ONADA

NO S’ABAT FINS QUE ARRIBA A LA PLATJA.

SIGUEM LA GOTA QUE SIGUEM,

UNIM-NOS A L’ONADA.



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 25 d’Agost del 2024


El Cottolengo que comanda ‘Soroslàndia’ envers la destrucció, amb orgull i decisió, comet crims contínuament i se’n vanta. No hi ha un sol polític amb responsabilitat, ni un de sol, que no hauria d’estar a presó, ni un. Però com els criminals de les bandes mafioses dites partits seleccionen les més sòrdides de les deposicions per a vestir-les amb togues i punyetes i convertir-les així en els excrements que empastifen les ciutats de la Immundícia, doncs, els gossos castrats i traïdors, genocides i lladres, i les putes inútils i idiotes, genocides i lladres, que ni saben què és la traïció, poden delinquir impunement, de robar a mans plenes del treball digne de la gent, a malversar els diners robats sense mesura ni sentit, tot passant per incentivar la invasió de l’exèrcit fantasma dels sionistes, sense oblidar l’última novetat quant a crims de lesa humanitat, com és l’assassinat massiu del teu poble. Tot això són els deficients mentals que cada dia omplen les televisions de les seves idiòcies i mentides, amb tot el cinisme i la insolència del món. Però els excrements, pobrets!, això no ho veuen, ells escorcollen la xarxa a la recerca del criminal que diu que tots són criminals i haurien de ser ajusticiats, o el que afirma que tenim un problema amb la immigració... que no és un problema, sinó un exèrcit de mercenaris, i que no és immigració, sinó invasió. Això ja ens ho va deixar molt clar l’Eva Vlaanderbroeck:

https://t.me/RosselloCM/93559

PERÒ, I EL QUE GUANYEN

AMB EL TRÀFIC DE SOLDATS !

Tanmateix:

https://t.me/c/1586792690/22915

https://t.me/counterpropaganda20/12613?comment=22918


Comencem el suplici d’avui amb Ana Redondo, la paraplègica cerebral que dirigeix el ministeri d’Igual Da i actua en conseqüència. De veritat, cal anar a centres molt especialitzats en malalties mentals o limitacions intel·lectuals per a trobar la colla d’indigents mentals amb la megalomania vanitosa de tots aquests tarats que infecten el desgovern de Soroslàndia. En una societat de veritat, uns haurien estat penjats, els altres, serien a presó de per vida, i la resta, ingressats en centres psiquiàtrics per a psicòpates perillosos i sàdics sense empatia però molt emocionals, o sigui, tarats-tarats.

https://t.me/RosselloCM/93520

Tot seguit, dues putetes inútils i idiotes de l’harem, que es dediquen a robar més que a mentir, que ja és dir, perquè els esforços de servir els circumcisos en tot el que calgui les posa i els omple els comptes-corrents dels diners que roben. No cal dir que aquests dos paràsits haurien de ser a la presó de manera perpètua, per una qüestió de salut pública.

https://theobjective.com/espana/politica/2024-08-24/uco-ribera-fondos/

Més putetes, aquestes són les que promouen i inciten a les violacions i a les agressions contra les dones. Ell és un criminal en ferm, però els jueus el feren ministre, i ell, com a ministre, ha fet ric al seu marit, i ara es dedica a promocionar totes les aberracions sexuals que infesten els budells que li omplen el crani. L’altra és idiota, i es dedica a fer l’idiota i a fer-ne proselitisme:

https://theobjective.com/espana/politica/2024-08-23/feministas-sexo-real-confusion-trans/

DES QUE HI HA EL PREVARICADOR

AMANT DE LES TORTURES,

LÒGICAMENT,

TOTS ELS CRIMS AL PAÍS HAN AUGMENTAT.

TANMATEIX,

ELL, POBRET!, QUE ÉS LGTBIJKQ +!,

NO EN TÉ CAP RESPONSABILITAT, EN AIXÒ.

Heu vist com mirava els papers amb les ulleres posades. Doncs, això.

Gràcies a aquestes eminències amb l’encefalograma negatiu, el país i la gent viu un ambient de llibertat i tranquil·litat que esborronen:

https://t.me/RosselloCM/93592

LA IDIÒCIA ÉS UN CRIM.

No deixem la canera, perquè tenim el gosset castrat amic dels narcotraficants, un criminal que se li va ocórrer que podia robar amb multes de fins a 60000 euros per no obeir-lo i no deixar-se enverinar amb els tòxics jueus. Ell cobrava per animal sacrificat i es devia pensar que així entre els animals que sacrificava amb més gust i el que fotria als qui no volien que cobrés la comissió, junt amb els negocis de narcotràfic i les malversacions i robatoris habituals dels prostíbuls, es faria una jubilació d’or, com els criminals Felipe González, José María Aznar López, el Zapatero, Jordi Pujol... i tantes eminents figures polítiques que s’han sacrificat pel país, encara que al final, el país ha estat sacrificat perquè els criminals fossin multimilionaris. Doncs, veieu aquest repugnant sac de brossa:

https://t.me/RosselloCM/93549

No vull passar pel alt l’alta traïció de tots els governs amb la imbecil·litat dels ‘migrants’. Sense dubte, a un país no s’hi pot entrar sense la documentació en regla. Això, si ets blanc. Si tens color xocolata o xocolata amb llet, aleshores, per a entrar al país no necessites res, i així que hi arribis et donaran roba, menjar, l’hostatjaran en un luxós hotel de quatre estrelles a pensió completa, t’ompliran la butxaca amb dinerons, que els polítics roben i malversen dels seus ciutadans ofegats a impostos, per a les teves despeses, a més a més, d’equipar-te adequadament amb els estris indispensables en l’era digital; i tot, a canvi de res. Com veieu, no cal ni ser intel·ligent per a veure que el nombre de delictes comesos pels governs haurien de portar tots els responsables, mínim, a presó perpètua. Però els excrements, pobrets!, ja ho veureu més endavant, aquí no hi veuen més que solidaritat humana. Són tan... tant... que millor callo.

L’autobús dels universitaris, fins i tot, catedràtics hi ha:

https://www.elmundo.es/espana/2024/08/22/66c790c0fc6c837a7d8b45a4.html

Aquí podreu veure unes imatges molt tristes: els nens desnodrits, les dones ferides i malvestides i els vells que fugen de les guerres imaginàries. Cal posar-se a la pell de l’altre, carai! No em sigueu racistes!

https://t.me/RosselloCM/93580

https://theobjective.com/espana/2024-07-24/menas-espana-varones-marruecos/

Tot seguit, els universitaris, veureu que porten papers a les mans, en un vídeo que no sé si és la descàrrega de tensió després d’un examen difícil o reminiscències de la selva:

https://t.me/RosselloCM/93593

Els excrements amb toga, com ells també van passar per la bagasseria neteja-cervells de torn, se senten identificats amb els col·legues universitaris. És el respecte entre llicenciats i doctors. Vegeu com actua un excrement amb els universitaris nascuts errats, i recordeu que hi ha un home de setanta anys a la presó per matar el criminal que el volia matar i robar. Es veu que l’excrement en qüestió - el d’aquesta notícia del senyor de setanta anys -, el dia que van explicar a la bagasseria què era la defensa pròpia no hi va anar, i en el judici va constatar que l’ancià havia preparat l’homicidi contra el pobre criminal que passejava pel carrer i, sense voler, va entrar, equivocadament, a la casa, i va agafar una motoserra com nosaltres ens fem un cigarret, per passar l’estona, i el senyor agressiu de setanta anys, va i el mata. Doncs, el cas d’ara és similar, però no del tot, no sé si m’explico, però ho entendreu llegint la notícia:

https://t.me/RosselloCM/93544

AMB AQUESTS EXCREMENTS AMB TOGA,

ELS DELINQÜENTS SÓN UN MAL MENOR.


I conclouré amb la tarada de la Moni, l’infra, i amb els excrements, és clar. Mira que és difícil, però allà on hi ha crim, les deposicions amb toga no el veuen, i allí on no n’hi ha, els falta temps per a ‘descobrir-lo’. Més que justícia fan màgia, en diríem. Vegeu aquesta notícia perquè és de no creure-s’ho. Els verins jueus que distribueix l’assassina Moni en el centres per a l’extermini, duen escrit en el prospecte que són un frau i una estafa, i fins i tot, sembla que es foten de tothom quan escriuen: «... la malaltia causada pel virus de la verola vacunoide en éssers humans». ‘Vacunoide’ és una paraula que no existeix. Tot i això, sembla que se’ns diu que la malaltia és producte de la inoculació anterior. A més a més, el fabricant reconeix que està feta per a prevenir la malaltia, però que no s’ha estudiat l’eficàcia del verí, menys encara en éssers humans. I això és el que injecta la tarada i paraplègica cerebral! De segur que ella això que he escrit no ho pot entendre ni esbrinar els mecanismes lògics de tot plegat, però se suposa que una deposició amb toga almenys ha de ser capaç de veure el delicte flagrant quan és evident, perquè no oblidem que la tarada és responsable de Sanitat, i home, dic jo que injectar indiscriminadament, sense prescripció mèdica, un producte que el mateix fabricant reconeix que no sap què ha fet ni quins efectes pot tenir, doncs, home, dic jo, que normal-normal no és. I obvio ara la sagacitat de la indigent mental alhora de comprar uns verins que només serveixen per enverinar, com reconeixen els mateixos fabricants. Veieu, la Moni, no hauria d’anar a la presó, com tampoc els jutges en actiu des del 2020, no, no haurien d’anar a presó. No sé si sóc prou explícit o meno a confusió.

https://t.me/No_plandemia/8604

QUAN ELS IDIOTES GOVERNEN,

NO HI HA PAÍS, HI HA UN FRENOPÀTIC.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5149576

QUAN LA GENT VOL FER PAÍS,

ERRADICA ELS IDIOTES DELS ASSUMPTES PÚBLICS.

Com deia un proverbi turc, si no m’erro:

SI FAS REI UN PALLASSO,

EL PALLASSO NO VIURÀ A PALAU,

SINÓ QUE EL PALAU SERÀ UN CIRC.


Van per nosaltres,

i ja ho sabeu:

O ELLS O NOSALTRES.

TOTS PLEGATS, NO HI CABEM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada