dissabte, 3 d’agost del 2024

TOT ESTÀ A PUNT ( I V )


Com - com sempre - ens acompanyaran subnormals i tota la varietat de deficiències intel·lectuals i patologies psiquiàtriques existents, començarem avui, fent cultura i escoltant aquells pensadors i escriptors que ens ajuden a comprendre el món en què vivim i la raó de les coses. Iniciarem aquesta tríada de pensadors amb Aleksandr Solzhenitsyn:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18189

Continuarem amb Friedrich Nietzsche i el seu parer sobre l’Estat:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18191

I conclourem l’alçament del teló amb el magnífic escriptor francès Louis-Ferdinand Céline, injustament enviat a l’ostracisme per les simpaties envers els enemics dels nostres enemics, com Knut Hamsun, el brillantíssim escriptor noruec, també bandejat perquè simpatitzava amb els enemics dels nostres enemics, essent ambdós escriptors, uns mestres imprescindibles per a tot aquell que estima la lectura i el fet d’escriure.

https://t.me/Disidenteincontrolado/18194


Ara que tenim l’ànima més neta i sana, podem empudegar-nos amb el món que els sionistes ens estan creant.

VENEÇUELA

El dictador dels Rothschild, el conductor d’autobús Maduro, s’aferra al poder i segons que sembla està desplegant el terror al país, la qual cosa de ben segur que farà trempar el seus amos que, recordeu, des de la Reserva Federal, no reconeixen la legitimitat del sàtrapa. No m’he equivocat, els Rothschild són els qui emparen i atacaran Maduro, perquè el cas és, com sempre, de sempre, generar el caos, fer que la gent es mati entre ella, mentre els jueus es converteixen en propietaris del país. L’estratègia de sempre, ja que, com he dit moltes vegades, intel·ligents i creatius no en són, són llestos i sàdics fins on no us ho podeu imaginar, però intel·ligència, ni un bri. Com podria ser intel·ligent qui només genera el mal?

Per començar, res millor que la puteta inútil i idiota que era caixera de supermercat i té un màster en fel·lacions que, com és idiota, s’enorgulleix de les idiòcies que diu, i com les hi paguen - que ara és paràsit del Femer Europeu -, ella sempre estarà amb els amos jueus i els seus sicaris. Llegiu què diu la tarada:

https://t.me/resurgente2020/58668

https://t.me/resurgente2020/58669

https://t.me/resurgente2020/58672

Aquí teniu la bellesa democràtica veneçolana en paraules del mateix conductor d’autobús analfabet:

https://t.me/resurgente2020/58671

Perquè comproveu les limitacions d’aquest mamarratxo criminal, us recomano aquest vídeo de Rafael Rosselló (només des del minut 19:15):

https://t.me/RosselloCM/92547

Molt em temo que els jueus i els Rothschild pretenen provocar la guerra civil al país, i per a això, el desgraciat del conductor d’autobús els va com anell al dit. Mentre roben el país, el desgraciat farà que la gent es mati entre ella. De moment, els tortura ell, segons que sembla, però aviat hi haurà resposta popular i un augment de la violència que, o conduirà a una guerra civil, o a una repressió a la xinesa – d’extermini -, que aquests són per als veneçolans, els magnífics i ‘bondadosos’ plans dels filantrops per excel·lència.


IRAN

A l’altra banda del món, estem esperant els genets de l’Apocalipsi. Quina serà la resposta iraniana? A què conduirà?

https://t.me/resurgente2020/58681

https://t.me/mustangcomunicacion/15639

Val a dir, perquè no és un assumpte per passar-lo per alt, que la revolució islàmica que va convertir el modern país del Xa de Pèrsia en un cau de fonamentalisme islàmic fou, com sempre, una operació criminal dels sionistes. Dic això, perquè la manera en què fou assassinat el líder polític de Hamàs (organització fundada per Israel, i que mentre el líder vivia com un rei, fonamentava les matances als territoris que semblava protegir) sembla impossible sense la col·laboració dels serveis secrets iranians. Si Israel és l’enemic mortal, com és que podien preparar l’assassinat dins del mateix territori iranià, sense que es iranians se n’assabentessin? No hi haurà el doble joc de sempre?

https://t.me/mustangcomunicacion/15640

Els Rothschild i les bandes criminals sionistes controlen Israel i Iran, que Iran em penso que té el Banc Central controlat pels jueus. No ho sé de segur, però em penso i temo que sí. I dic temo, perquè aleshores els Rothschild i els sionistes només estan fent moviments estratègics per a provocar una guerra brutal a la zona. I no oblideu, que als Rothschild i als sionistes se’ls fot que Israel pugui ser arrasada amb la gent que hi viu; se’ls fot absolutament. Com se’ls fotien els jueus en els camps de concentració. Encara recordo com els sionistes americans rebutjaren el rescat proposat per Hitler, tot dient que a la guerra tots els països hi estaven posant morts, i que els jueus també hi havien de participar. Costa d’entendre, però són els ‘bons’, i això, que són bons, ho reconeix la llei, i si ho negues, algun criminals d’aquests amb toga, et portarà a la presó, com amb l’anciana alemanya Ursula Haverbeck. Sigui el que sigui, és clar que els sionistes necessiten una tercera guerra mundial per a poder instaurar la presó perpètua damunt les cendres, els invàlids i els cadàvers:

https://t.me/resurgente2020/58682

ÉS L’HORA DE DEIXAR DE FER L’IMBÈCIL:

LA GUERRA ÉS L’INSTRUMENT DELS CRIMINALS

PER A DOMINAR EL MÓN.

CAL DESOBEIR QUALSEVOL MANDAT.

SI NO HI HA GUERRA,

EL PODER DELS CRIMINALS ES DESTRUEIX.

PER QUÈ US PENSEU QUE L’ANHELEN ?

O ENS FAN MATAR-NOS ENTRE NOSALTRES

O,

FINALMENT,

DESCOBERT EL MAL, ELS POSAREM FI.


AGENDA 2030: L’OBRA DELS INFERNS

Escolteu aquesta puteta inútil i idiota de l’harem jueu com no diu més mentides perquè el vídeo s’acaba, tot embolicat amb el llenguatge melós de la intel·ligència emocional, que no és intel·ligència i té d’emocional, la idiòcia. Només un imbècil profund pot pensar que les barbaritats que diu se les creu. Com totes les putes i els gossets castrats dels sionistes t’està venent la cel·la de la presó com a l’oasi de la llibertat, la igualtat i el repartiment de la riquesa, que recordeu que serà la riquesa més anòmala del món, perquè, segons diu l’agenda 2030, ningú no tindrà res i tothom serà feliç. Dic jo, que la riquesa la transferirem a les Potestats Infernals, ja que si tots serem pobres, feliços i iguals, qui gaudirà de la riquesa? És summament entendridor comprovar com els homes més poderosos i rics del món, ens ho volen donar tot perquè siguem feliços. Quant de proïsme! Vegeu quines coses més maques i profundes diu la desviada cerebral:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18190

ELLS SÓN ELS MÉS SÀDICS DELS CRIMINALS.

NO EN TINGUEU EL MÍNIM DUBTE.

I les putetes depauperades cerebrals, inútils i idiotes dels harems, demostrant com l’experiència d’Irene Montero serveix per a prosperar socialment entre els circumcisos. No són dones, són pura escòria. Aquesta monstre degenerat i profundament ignorant és diu Cristiana Figueres i treballa per a la Sinagoga criminal ONU. Són assassins, res més que assassins.

https://t.me/RosselloCM/92555

Les putes als prostíbuls, les tarades als frenopàtics, les deficients al Cottolengo, però no en càrrecs públics ni institucionals!

Vegeu la prova que només us volen matar:

https://t.me/resurgente2020/58675

Després d’aquest anunci tots els responsables del govern sionista de Nova Zelanda (on l’Estat ha assassinat i emmalaltit greument el 20% de la població, segons la filtració de l’empleat de sanitat que avui està a la presó), després de fer públic aquest crim, els jutges haurien d’ordenar l’ingrés immediat a la presó de tots els responsables. Com es diu a la notícia, la violació dels Codis de Nuremberg són flagrants, i no cal altra prova per a condemnar aquests miserables per genocidi o intent d’assassinat massiu. I val a dir, a tall d’anècdota, que la pena capital és l’única pena possible i justa per a psicòpates d’aquestes dimensions criminals.

Mentre els sionistes maten la població amb els verins administrats pels seus sicaris, mentre arruïnen la gent amb les mentides i les manipulacions dels mercats i dels conflictes, com més evidents són els crims sionistes contra la Humanitat, aquells que gosen denunciar els assassins són perseguits fins a la mort, si cal, pels psicòpates de la banda dels Rothschild i els socis jueus i sionistes:

https://t.me/resurgente2020/58680

Aquesta ‘magnífic’ crim contra OCCIDENT I LA CIVILITZACIÓ CRISTIANA EXECUTADA PELS SIONISTES passa, imprescindiblement, per la destrucció de les arrels europees, i per a això, els sionistes i els jueus de les bandes de saqueig anomenades ONG, importen l’escòria dels països més problemàtics a Europa, perquè mesclats amb la bona gent que forma part d’aquesta paròdia, sembrin el continent de terror; posteriorment, provoquin alteracions d’ordre públic i atacs interracials i ètnics, i quan tot el continent sigui un polvorí, aleshores apareixeran els sionistes de l’ONU i la Sinagoga del Femer Europeu per a imposar el camp de concentració per al teu bé. Seguretat, control, manutenció i obediència a canvi de coses tan velles i obsoletes com la llibertat, la dignitat, la independència i el pensament crític. Per a arribar a la construcció de la presó eterna per a goyim blancs - mentre en restin, que l’objectiu és l’extermini absolut de la raça -, caldrà conviure amb animals importats de les selves:

Al Regne Unit, es filtren les imatges de la ‘pacífica’ detenció de l’assassí ruandès de les nenes angleses:

https://t.me/RosselloCM/92543

Vejam! Siguem seriosos, el tros d’animal que ha de ser detingut, ha degollat tres nenes que han mort i cinc més que es debaten entre la vida i la mort. Si l’animal es lliura sense resistència, doncs se’l tracta com a una persona - cosa que no mereix, tot sigui dit -. Però en aquest cas, un tret a la cama a la primera reacció de l’animal, i si hi insisteix, un tret al cap. El fet de tenir aquestes consideracions amb un criminal, demostra quina mena de criminals ens governen. És associació d’idees i pura empatia entre criminals. Els polítics són els primers que no volen que la policia ‘s’excedeixi’, perquè ells saben que són de la mateixa talla moral que el ruandès; ara bé, els mateixos gossos disfressats de policia no dubtaran a atacar amb desproporció els blancs que s’oposin a les ‘ordres’ de la seva autoritat, que mai no són ordres – si no estan avalades per un jutge, encara que siguin el que són – quan, a més a més, ells no són autoritat sinó agents, o sigui, servidors públics.

Sense deixar el ‘magnífic paradís’ sionista del Regne Unit:

https://t.me/RosselloCM/92550

Arriben vídeos d’enfrontaments entre ‘nacionalistes’ anglesos i els immigrants il·legals, en els quals els policies protegeixen els il·legals, tal com els manen els criminals dels polítics sionistes. Els blancs s’equivoquen. Han d’anar a la casa dels polítics i cremar-los-la, així, com sona. Han d’anar a l’Urinari del Tàmesi i calar-hi foc; i si a dins hi coincideix un ple, oli en un llum. Han d’anar al Banc d’Anglaterra, el cau de la pitjor i més terrible de les màfies del món, i purificar-lo amb el foc. Els immigrants il·legals són soldats, l’enemic són els polítics traïdors i els psicòpates disfressats de policia. Faran millor atacant policies i polítics que immigrants, ja que allò que els sionistes volen és tot just això, molta violència racial, que per això fa anys que la preparen, i mentre els uns ens matem amb els altres, ells continuen robant i preparant la disposició del camp de concentració sionista per a Goyim. Demà, suposo, que seguiré informant, perquè em temo que hi haurà notícies dels disturbis d’avui.

NO US EQUIVOQUEU:

L’ENEMIC ÉS EL POLÍTIC,

NO EL CRIMINAL QUE T’HAN IMPORTAT.

MAI A LA VIDA HI HAVIA HAGUT TANTA NECESSITAT

DE DECLARAR LA CACERA DE POLÍTICS

COM A ACTIVITAT LÚDICA I OLÍMPICA.

A l’Alemanya sionista, la fraternitat entre cultures que tant ens desitgen els jueus – recordeu la senyora aquella tan bufona com ens deia que els blancs havíem de deixar de ser blancs, ens agradés o no, i que ells, els jueus, se n’encarregarien, tot, això sí, amb un somrís -. Mai no em cansaré de dir que si els alemanys sabessin què els han arribat a fer els sionistes, el conte dels contes jueus seria un entreteniment infantil. I val a dir, que substituïu alemanys, per qualsevol altra nacionalitat, i el resultat és el mateix, potser menys greu, sí, però l’ànim de robatori, aniquilació i destrucció cultural es produeix en tots els indrets on aquesta raça especial de rates nia.

https://t.me/resurgente2020/58685

Estan fabricant l’enfrontament social, ètnic i racial, aquesta és la seva manera d’entendre l’interculturalisme. Volen la destrucció dels valors, i per això, importen criminals – no tots, que consti, però sí molts: l’exèrcit de mercenaris sense escrúpols, principis ni moral – perquè ataquin el fonament de les societats occidentals: els nens – l’assassinat a Anglaterra o les cada volta més freqüents agressions – i les dones – les violacions sistemàtiques a tota Europa -. Vegem les aportacions inclusives del gos de Soros:

https://t.me/RosselloCM/92552

LA VIOLÈNCIA DE L’HOME BLANC,

EL MASCLISTA, EL PATRIARCAL.

EN CANVI, QUÈ BELLA ÉS LA PAU NEGRA,

FEMINISTA I INDEFENSA.

ELS NOUS ‘POBRETS’!

I ara, sigueu sincers, i digueu-me si no és que estan molt malament de la clepsa, les feministes i les tarades similars:

https://t.me/RosselloCM/92554

QUE BAIX HA CAIGUT LA DONA !

QUE BAIX !

Mentre això passa, i els criminals dels polítics s’augmenten els sous a Canàries perquè els ha donat per aquí, sense que hi hagi una sola raó de sentit perquè ho facin, ja que la situació de les Illes és la de l’estat anterior a la destrucció; doncs, mentre els criminals que haurien de penjar dels fanals continuen autoritzant-se a robar els fruits del treball de la gent per no fer absolutament res més que dir mentides i enganyar, resulta que cada dos dies, un canari es suïcida.

https://t.me/RosselloCM/92533

Cerqueu les dades i veureu que allà on hi ha criminocràcia, o ‘democràcia’ de partits, és on els suïcidis són més elevats. Hi ha una llei universal quant al suïcidi:

COM MENYS POLÍTICS,

MENYS SUÏCIDES.

Vejam si se m’acaba d’entendre bé.


LA GUERRA CONTINUA.

ELS SIONISTES ASSASSINS

HO TENEN TOT A PUNT.

CAL ESPERAR PER ON COMENÇARAN

A MATAR I DESTRUIR,

L’ÚNIC PEL QUE SERVEIXEN.

EL MÓN SENCER NOMÉS TÉ UN ENEMIC:

ELS SIONISTES.


ELS SIONISTES ESTAN ACCELERANT,

SABEN QUE ÉS ARA O MAI.

FEM QUE NO SIGUI MAI.

VOLEM LA GUERRA, SÍ,

PERÒ CONTRA ELLS,

EXCLUSIVAMENT CONTRA ELLS.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5105810


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada