dimarts, 27 d’agost del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 27 / VIII )


La mar està moguda i molt em temo que l’esclat d’indignació i de violència de la gent està a punt de produir-se. Els criminals sionistes dels governs traïdors i genocides d’occident estan emparant els delinqüents (un immigrant il·legal és sempre un delinqüent), estan protegint-los a ells i els seus crims i alhora perseguint les queixes legítimes del ciutadans, tot això, mentre enfonsen les economies nacionals a les ordres de la Sinagoga del Femer o qualsevol altra Sinagoga de Satanàs:

https://t.me/resurgente2020/59387

A l’Argentina ja sabem qui mana, com a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units:

https://t.me/No_plandemia/8631

Sense oblidar el cau dels pitjors i més sàdics dels criminals, la Unió Europea, l’antre de traïdors per excel·lència. LA DISSOLUCIÓ DEL FEMER ÉS IMPRESCINDIBLE I L’EXECUCIÓ DE TOTS ELS CRIMINALS DE LA CORRUPCIÓ EUROPEA, L’ACTE MÉS DIGNE QUE POT REALITZAR EUROPA. O potser el fet de preparar minuciosament la fam de més de quatre-cents milions de persones no és un crim de lesa humanitat?

https://t.me/No_plandemia/8630

MATAR CRIMINALS

MAI NO POT SER UN DELICTE.

I no us oblideu ni dels verins...

https://t.me/RosselloCM/93625

... ni de la matança d’innocents blancs que els genocides dels governs financen i protegeixen judicialment:

https://t.me/resurgente2020/59377

Oriana Fallaci ja ens ho va advertir: Els vents de l’est són molt perillosos:

https://t.me/resurgente2020/59379

I Shunyamurti ens explica els motius de la crisi dels valors:

https://t.me/counterpropaganda20/12617

Un exemple del que han fet els sionistes amb l’Art, la senya de distinció i identitat de la cultura occidental i cristiana:

https://youtube.com/shorts/yMl-PVQ6hBA?si=6VzgsZYSsqQVRQYJ

LA IDIÒCIA ÉS UNA PATOLOGIA QUE S’ENCOMANA,

ÉS DESTRUCTIVA DELS VALORS,

ANIQUILA LA DIGNITAT I ESBORRA LA LLIBERTAT.

Vegem tot seguit en què s’ha convertit el Regne Unit des de l’arribada del titella i deficient mental del Keith Starmer, el més grans dels traïdors britànics de tota la història:

EL MANICOMI BRITÀNIC

Els mercenaris dels sionistes ja tenen part de l’uniforme de guerra:

https://t.me/resurgente2020/59404

La convivència multicultural dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/93645

La nova cultura:

https://t.me/RosselloCM/93647

Els psicòpates tarats i els minusvàlids mentals disfressats de policia:

https://t.me/RosselloCM/93646

https://t.me/RosselloCM/93665

Mentre els subnormals fan el subnormal, a Sheffield els moros continuen apunyalant blancs amb l’absoluta passivitat del govern britànic. Matar tots els polítics britànics a favor de la importació dels criminals dels països àrabs és un deure dels britànics, allò que demostraria que tenen dignitat i amor a la llibertat.

https://t.me/RosselloCM/93710

I si Sheffield us sembla l‘accident’ d’un alienat, a Notting Hill, també es practica aquesta moderna convivència europea que consisteix en el fet que els il·legals que són mantinguts contra la voluntat del poble i per obligació d’acord amb les directrius dels criminals dels governs sionistes, matin blancs, perquè així els jueus es pixen en els bolquers i els polítics inflen els comptes-corrents:

https://t.me/resurgente2020/59434

O potser no tens dret a matar el criminal que protegeix i manté els assassins estrangers que després et mataran quan vagis pel carrer?

I després, als paraplègics amb placa i pistola, els ‘refugiats’ els fan això. S’ha de ser molt limitat d’enteniment, però molt de molt. Traeixes els teus i defenses els criminals que quan puguin et fotran una cara nova. Una mica més de paràlisi intel·lectual és coma profund.

https://t.me/RosselloCM/93703


I si algú considera que és molt gratuït culpar els jueus sionistes del que passa a Europa, vegeu la situació a Alemanya, on Alexander Soros, el terrorista i mafiós de les ONG, ha activat els peons per a la defensa dels botxins contractats per a matar europeus:

https://t.me/RosselloCM/93715

Mentre això passa, el titella sionista de Scholz comença a proposar les deportacions urgents com a solució, i no perquè cregui el que diu -no té cervell – sinó perquè els jueus li han advertit que en les eleccions que hi ha d’aquí a quatre dies és més que probable que el que ells anomenen extrema dreta arrasi en les eleccions. Per això, el titella idiota proposa el que, sense dubte, no farà, perquè ell és on és per a matar alemanys, que ningú no ho oblidi, com Macron a França, francesos, el gos de Soros i les putetes a Soroslàndia, espanyols, i la resta els respectius, que són on són per a permetre l’extermini lent, però constant, dels autòctons i la destrucció absoluta dels valors i la cultura nacionals.

Per concloure el resum de les condicions climàtiques, recordareu que l’altre dia parlava dels militars que han fet un cop d’Estat a Burkina Faso i s’han negat a sotmetre’s als sionistes criminals, i recordareu que anunciava que els Rothschild i la resta de bandes assassines jueves no romandrien de braços plegats. Doncs, ja han activat els terroristes islàmics i han gaudit amb una matança de cristians, una activitat molt satisfactòria per als jueus, com ens ho han demostrat incomptables vegades els rabins en els seus sermons de pau, convivència i respecte envers els altres i les seves llibertats, com quan recomanen de matar-ho tot: animals, dones en estat i nens de pit, perquè així està escrit i ho vol el mamarratxo que els ha elegit, Satanàs:

https://t.me/mustangcomunicacion/16318

ON HI HA VIOLÈNCIA, HORROR I PURA MALDAT,

SEMPRE HI HA UN JUEU,

SEMPRE DE SEMPRE.



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 27 d’Agost del 2024


El gos de Soros i el cor de putes inútils i idiotes continuen traint els interessos nacionals davant de la connivència dels excrements amb toga i les orgies sionistes dels LGTBIJKQ+ de caqui, més atentes als circumcisos que a la paraula jurada. És clar, però, que ja sabeu com són les putes, els deficients mentals i els curts de gambals, que no saben què significa ‘donar la paraula d’honor’:

https://gaceta.es/espana/el-gobierno-destina-mas-de-98-millones-de-euros-para-la-alimentacion-de-inmigrantes-ilegales-en-canarias-20240825-1024/

98 milions robats als espanyols per a mantenir i conservar en bon estat els exèrcits sionistes que els destruiran. Jutgeu vosaltres mateixos la magnitud del crim i considereu quina mena de monument cal que els construïm.

https://gaceta.es/espana/el-gobierno-fleta-un-avion-de-air-europa-para-el-traslado-de-296-inmigrantes-ilegales-de-tenerife-a-madrid-20240825-1033/

https://t.me/RosselloCM/93622

ALTA TRAÏCIÓ I PROTECCIÓ DE CRIMINALS.

Escoltem ara un noi argentí que exposa molt clarament què és avui allò que ells coneixen com a la madre patria:

https://t.me/RosselloCM/93617

Certament és la gent la culpable, perquè que la colla de criminals impunes que ens governen i els excrements que han convertit la justícia en un antre de corrupció sense comparació a la història, puguin continuar exercint els seus càrrecs, és culpa de la gent que no sap adonar-se d’on té l’enemic: EL POLÍTIC I L’ESCÒRIA TOGADA.

Ja que - no sé per què, casualitats, suposo - han sortit a escena les deposicions de les punyetes, escoltem Rafael Rosselló parlar-nos-en:

https://t.me/RosselloCM/93635

I cal tenir molt present quina mena d’animals importem. Jo, i titlleu-me del que us sembli, crec fermament que aquesta gent no ha de poder sortir de la selva, la sabana o el desert, el seu hàbitat natural. Jo no era racista; ara mateix ningú no em convencerà de la superioritat blanca sobre les races marrons. Aquests actes habituals entre els animals de la selva, no s’havien vist a Europa fins a l’arribada dels governs sionistes actuals, el vaitot dels jueus per a la destrucció absoluta. A més a més, hem de suportar que aquests universitaris nascuts errats, així que arriben a la pàtria enyorada només pensin a reeducar-nos i fer-nos millors, a imatge i semblança dels seus esplèndids i avançadíssims països. Escolteu aquest espècimen especialista en dret:

https://t.me/RosselloCM/93718

Ara, un exemple de la dialèctica de la nova filosofia africana:

https://t.me/RosselloCM/93719

Després de veure uns exemples de la púrria que importen els sionistes amb l’aquiescència dels traïdors dels governs occidentals, res de millor que escoltar dues putetes inútils i idiotes de l’harem jueu a Soroslàndia, dues paraplègiques cerebrals que obren la boca i només són capaces d’expel·lir ignorància, estultícia i mentides. Els espanyols, com els europeus, no volen la immigració il·legal, com no l’haurien de tolerar ni polítics ni excrements ni psicòpates uniformats, perquè si és il·legal és il·legal, i ells estan per a protegir la legalitat i els ciutadans nacionals. No se’ls paga perquè facin caritat amb els diners que roben. Si volen fer caritat, que la paguin ells de les seves butxaques. Fer caritat (falsa i traïdora) amb els diners que roben i distribuir-la entre els robats, no té perdó de Déu, i espero que nosaltres no ho sabrem perdonar. I que Déu em perdoni, però jo no els perdono. El mal que han fet no és una malifeta ni una imprudència, és el mal fet amb plena consciència, amb la mentida com escut, l’abús de poder com a argument, i la més iniqua de abjeccions ètiques: cobrant per fer-lo. No hi ha cap argument racional que pugui justificar el que està passant, només quan el règim és la criminocràcia i tots els idiotes xumen poder i micro, es pot arribar a una barbaritat com la que estem vivim. Escolteu les tarades, que no entenc com la gent no s’adona que, ja no pel que diuen, que es descriuen totes soles quant a ignorància, analfabetisme i fanatisme, sinó que uns mamarratxos com elles, i amb l’edat que tenen, no són capaces ni de dirigir el quiosc de la cantonada. Vegeu dos perfectes exemples de subnormals irreversibles:

Ione Belarra, la puta inútil i idiota de l’harem de BlackRock. Com veureu, ella és tan profundament limitada que no sap ni per a qui treballa:

https://t.me/resurgente2020/59441

Pilar Alegria – que sembla un nom de broma – amb la gesticulació pròpia de totes les minusvàlides racionals, explicant-nos el que no entenem i ella sí, perquè ella és molt llesta i forma part de la banda de criminals PSOE.

https://t.me/mustangcomunicacion/16320


CAL CONSTRUIR PATÍBULS,

MOLTS, PER A TOTS ELS CRIMINALS.

I CAL CONSTRUIR FRENOPÀTICS,

MOLT GROSSOS, PER A TOTES LES SUBNORMALS.


CAL COMENÇAR-LOS A FER LA GUERRA,

ELLS FA QUATRE ANYS QUE ENS MATEN,

HUMILIEN, ROBEN I INSULTEN.

CAL POSAR FI A LA INSOLÈNCIA

DE LA PÚRRIA.


SI NO VOLEM VEURE’NS COM LA RESTA D’EUROPA

CAL REACCIONAR:

DEMANAR ELS CAPS DELS CRIMINALS,

EXIGIR LA RETIRADA DEL FEMER DE LA SINAGOGA,

DELS EXÈRCITS SIONISTES DE L’OTAN,

DE LA GRAN SINAGOGA DE L’ONU

I

DE TOTES LES SUCURSALS DELS CRIMINALS

D’AQUESTA ORGANITZACIÓ DELS ROCKEFELLER.


NO LES TENEN TOTES,

SABEN QUE SI LA GENT ESCLATA

POQUES SORTIDES TINDRAN

MÉS QUE DEMOSTRAR QUE SÓN

SÀDICS CRIMINALS SENSE ESCRÚPOLS.


DUROV’ ÉS LA PROVA DE LA POR,

DEL TERROR QUE ELS FA LA VERITAT,

PERQUÈ LA VERITAT ELS DESTRUEIX TANT

COM A NOSALTRES ENS FA LLIURES.

NO HO OBLIDEU.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada