dimecres, 7 d’agost del 2024

EL DELICTE D’ALTA TRAÏCIÓ


Més enllà del que pugui dir el tebeo del dret positiu - el codi penal -, l’alta traïció és el delicte més repugnant que es pot cometre, al mateix nivell que el de genocidi, i només superat per la invenció sionista del genocidi contra la població autòctona, que és un còctel explosiu de magnicidi i abjecció absoluta – tot just, el que han comès totes les bandes criminals europees, des dels prostíbuls de les institucions i amb el consentiment dels urinaris públics -. Comparats amb aquests crims, l’assassinat i la violació són crims menors. Si considero, i l’ètica considera, que aquests darrers crims poden de ser castigats amb la pena capital, els dos anteriors NOMÉS PODEN PAGAR-SE AMB L’EXECUCIÓ DEL CRIMINAL. No és gens difícil de deduir, que aleshores Europa no tindria polítics i, per tant, seria lliure. No us amoïneu que avui comprovareu l’alta traïció i el genocidi contra la població pròpia que han comès els polítics i han emparat els excrements amb toga, amb la col·laboració necessària dels psicòpates amb l’etiqueta dorsal ‘policia’ i els LGTBIJKQ+ de caqui (mentre no aconsegueixen superar la inicial resistència de les ‘autoritats’ a acceptar de vestir de rosa).

MAI L’ABJECCIÓ HAVIA ESTAT TAN INSOLENT !

Comencem el que podem anomenar: quadern de bitàcola de l’apocalipsi. Abans d’entrar en el delicte que dóna títol al capítol d’avui, comprovem el genocidi, la matança que els governs occidentals estan executant des de fa dècades, però que s’ha convertit en un holocaust en els darrers quatre anys, davant dels morros dels còmplices de la toga, que malgrat que la xifra estimada – i està molt per dessota de la realitat – ja supera els 17 milions d’assassinats governamentals, no han imputat cap genocida de genocidi. Si un assassinat poden significar 30 anys de presó quan hi ha premeditació, acarnissament, abús d’autoritat i indefensió de la víctima - segons el tebeo -, aleshores, quants anys haurien de ser a presó tots els criminals dels polítics espanyols que han assassinat, fent molt curt, almenys 150000 persones?

NO HI HA VACUNES, SÓN VERINS

I no ho dic jo, que ho ha signat i reconegut el jueu Stanley Plotkin, la màxima autoritat mundial en vacunes des de fa anys – un criminal professional -, que ha admès que no hi ha cap ciència mèdica ni cap seguretat ni eficàcia quant a aquestes armes biològiques - i aquest afegit no el diu ell, però us l’anuncio jo – sionistes:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18250

https://old.bitchute.com/video/kne01rZUZe3Q/

Vegeu aquesta il·lustrativa estadística de com finalment els verins jueus, estan assolint els resultats esperats, com ja us avançava ahir:

https://t.me/resurgente2020/58852

LA PENA CAPITAL ÉS DE MANUAL,

PERÒ EL GENOCIDA ILLA

SERÀ MOLT HONORABLE PRESIDENT

DE LA GENOCIDITAT DE SOROSLÀNDIA,

EN LLOC DE SER ON HAURIA DE SER:

PENJAT D’UN ARBRE.

Abans d’entrar en el més atroç i insòlit crim d’alta traïció comès per les pitjors rates de la història, fem-nos cinc cèntims de què són aquests criminals psicòpates que de manera imbècil anomenem polítics, quan són lladres, estafadors i assassins.

https://t.me/RosselloCM/92768

Que grans són, aquestes excepcions!

VENDRE EL PAÍS ÉS ALTA TRAÏCIÓ.

I aquí teniu perquè serveixen els subnormals:

https://www.cen7dias.es/V20/detalle.php?bol=128&id=2360&sec=1

NO CAL DIR QUE 100000 LLEIS I NORMATIVES

NINGÚ POT ESTAR OBLIGAT A CONÈIXER-LES I COMPLIR-LES,

per motius evidents, que escapen als discapacitats.

Vegeu la retardada intel·lectual, que es pensa que el retard es substitueix amb la intel·ligència artificial – les ulleres – i l’última parida que se li ha acudit a la idiota, la Moni, ministra per a l’extermini en actiu i aspirant a comandant en els camps de concentració ideats pels jueus de l’OMS per a l’aniquilació total dels goyim.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5112476


ELS MERCENARIS DELS SIONISTES, IMPORTATS

I PROTEGITS PELS TRAÏDORS I GENOCIDES

Com comprovareu per les imatges, no són nens i dones, vells, malalts ni refugiats que fugen d’una guerra o d’un règim dictatorial, són joves en edat militar, absolutament desconeguts quant a identitat i antecedents, però que els CRIMINALS DELS POLÍTICS OCCIDENTALS, EN FLAGRANT DELICTE D’ALTA TRAÏCIÓ I AMENAÇA PER A LA SEGURETAT PÚBLICA, MANTENEN I PROTEGEIXEN.

https://t.me/RosselloCM/92765


PROVES QUE MATAR POLÍTICS

ÉS DEFENSA PRÒPIA I NO UN CRIM

Violència mercenària a Soroslàndia

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5112340

https://t.me/RosselloCM/92772

La guerra promoguda pels jueus entre musulmans i britànics, amb l’absoluta col·laboració del govern del sionista Starmer i la resta de polítics, i, és clar, amb l’escòria repugnant dels LGTBIJKQ+ de caqui, l’única obligació dels quals, és detenir els polítics i executar-los immediatament, instaurar la pau al país i deportar tots els il·legals i criminals que infesten el regne:

https://t.me/mustangcomunicacion/15772

Abans de continuar, un interessant escrit d’Andrés Knigthwood sobre l’alta traïció, que us recomano i que lliga molt bé amb la següent informació que corrobora que els polítics són els teus enemics i els primers pels quals has d’anar, i per totes, sense mitges tintes ni punyetes, que ells et maten per uns euros al banc o la promesa d’un càrrec, i et maten a tu, a la teva mare o al teu fill, sense que als mafiosos els tremoli el pols. Penseu en el genocida Salvador Illa, futur president de la Genociditat de Soroslàndia.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5112298

Heu estès bé el que s’hi deia? Fa temps que vaig dient que els immigrants són els soldats que han de provocar una massacre de blancs insòlita a la història. Aquesta agenda és seguida fidelment PER TOTS ELS CRIMINALS I ASSASSINS QUE ES FAN DIR POLÍTICS, PER TOTS, SENSE EXCEPCIÓ, SI ESTAN EN ACTIU I TENEN LA MÉS REMOTA RESPONSABILITAT, TOTS. Haureu llegit moltes vegades en aquest blog que el fet d’acollir els il·legals, alimentar-los i hostatjar-los en indrets privilegiats, és la tàctica que es fa servir amb els mercenaris abans d’entrar en combat. I això és el que fan tots els governs occidentals. Doncs bé, com era d’esperar – i em crec absolutament – els governs subministren i subministraran armes de foc als mercenaris perquè actuïn contra l’home blanc. Ho dubteu? Com és que els àrabs surten al carrer amb espases i ganivets i cap psicòpata d’aquests de l’etiqueta ‘policia’ els diu res? Com és que roben, agredeixen, violen i maten, i tots els excrements amb toga els deixen en llibertat? Per què són mercenaris, assassins a sou; i ja saps que si contractes una bèstia, la bèstia provocarà estralls, perquè és la seva naturalesa assassina. Estan aquí per a provocar el caos i la destrucció absoluta d’Europa tal com la coneixem, i després de veure la commiseració del govern i la policia britàniques amb els immigrants, que han reaccionat amb una violència injustificada contra la reivindicació i l’oposició legítima dels pares anglesos a mantenir assassins capaços de degollar nenes perquè sí – bé, per ordres sionistes, vejam si us creureu que el simi ruandès ho va fer perquè li va sortir d'allà! -, després de veure com els policies ataquen els blancs desarmats i protegeixen les bandes musulmanes armades davant dels mateixos policies, no ens ha d’estranyar de saber que els POLÍTICS OCCIDENTALS SERAN ELS QUI ARMARAN ELS IMMIGRANTS PER ORDRE DELS SIONISTES:

https://ejercitoremanente.com/2024/08/07/mujer-musulmana-integrada-en-occidente-explica-que-el-gobierno-arma-a-los-inmigrantes/

I aquí teniu dos psicòpates amb deficiència cognitiva i disfuncions mentals patètiques, dirigint-se als ‘britànics’:

https://t.me/resurgente2020/58829

https://t.me/resurgente2020/58860

Veieu com els jueus saben trobar l’escòria entre l’escòria més nauseabunda i infecta!

https://t.me/resurgente2020/58830

https://t.me/resurgente2020/58856

I els excrements amb toga, entre membre sionista i membre sionista, servint els musulmans:

https://t.me/resurgente2020/58832

REPUGNANT, EL MISERABLE !

https://t.me/resurgente2020/58848

ELS CRIMINALS DELS POLÍTICS

ARMEN EXÈRCITS CONTRA ELS POBLES PROPIS.

QUÈ EM DIREU !!!

QUE NO ELS PODEM MATAR ?

QUE NO ELS HEM DE MATAR TOTS ?

Cal tenir-ho molt present, els mercenaris sionistes que tu has pagat perquè et destrossin el país, han estat importats pels criminals dels teus polítics. És a ells per qui has d’anar, i avui, amics meus, s’hi val tot. MATAR POLÍTICS NO ÉS CAP DELICTE, ÉS UN IMPERATIU SOCIAL I DE SUPERVIVÈNCIA. Si els liquidéssim tots en una setmana, en quinze dies, els problemes de la majoria de la gent estaven resolts. El problema, molt ben estudiat pels psicòpates sionistes, són aquestes marabuntes musulmanes que han organitzat en guetos - com a ells els agrada -, per a ser punts de resistència contra la probable revolta blanca. Ara és el moment, perquè essent molts els musulmans, no són prou. Però si deixem que els traïdors que governen amb el consentiment dels repugnants traïdors dels militars (no es pot caure més baix que ser un militar en actiu i no fer res!) administrin les armes als musulmans, la barbàrie serà bíblica. No vénen gent treballadora a fer-se un futur – i n’hi ha que sí, però pocs -, vénen a fer la guerra. Perquè us penseu que tots són joves i en edat militar? Perquè creieu que se’ls manté a títol de rei sense contrapartida? SÓN MERCENARIS DELS GOVERNS OCCIDENTALS PER A EXTERMINAR ELS PROPIS POBLES. I si no em creieu, és que sou molt més limitats que no em podia pensar. Quan són refugiats, són menors, vells i dones; quan són soldats, són joves en edat militar, i les dones, els nens i els vells romanen a casa. Ho entenem?

I la cosa no ve d’ara, que fa molts anys que els polítics -psicòpates estrictament seleccionats pels jueus, com les putes inútils i idiotes dels harems – estan per això, com ho demostra aquesta repugnant notícia que hauria de fer que tots els britànics demà s’haguessin quedat sense polítics ni seus de les bandes criminals, parlaments ni institucions oficials amb funcionaris vius.

https://gaceta.es/europa/el-horror-de-rotherham-las-violaciones-a-1-400-ninas-por-individuos-musulmanes-que-fueron-silenciadas-por-la-clase-politica-para-no-parecer-racistas-20240806-1337/

AIXÍ SÓN TOTS.

Per què creieu que els criminals que es fan dir polítics defensen la pedofília que practiquen en les seus maçòniques, per al bé dels teus fills?, o per a la seva absoluta destrucció? No em sigueu bledes. MATAR POLÍTICS ÉS L’ÚNIC ACTE DIGNE I VIRTUÓS QUE AVUI PODEM COMETRE. Comproveu el que dic sobre els nens, en aquest reportatge de Kla.tv que explica molt bé els plans de la Gran Sinagoga (ONU) junt amb la gran indústria del crim (OMS) per a destruir els nens – el futur de les nacions, no ho oblideu – i que duen a terme amb la col·laboració de les bandes criminals dites partits i integrades per les escòries de gossos castrats i les putes més inútils, idiotes, ambicioses, sàdiques i diabòliques que els sionistes troben entre el clavegueram de cada nació:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5112404

Us heu fixat que la directora de RUTGERS és una dona? Una dona al capdavant de l’organització que pretén destruir els fills! Voleu alguna cosa més contranatural i demoníaca? LA DONA AMB CÀRRECS PÚBLICS ESTÀ TARADA. EL SEU LLOC ÉS EL FRENOPÀTIC I AMB MEDICACIÓ CONSTANT, ALMENYS, PERQUÈ NO PARLIN. No n’hi ha una que no obri la boca, i no es mori un àngel.

Vegeu si no, aquesta paraplègica que merescudament ha rebut la salut que prometien els assassins que ella emparava:

https://t.me/resurgente2020/58864

Assabentar-se de coses així, no són tristes, t’omplen de satisfacció, perquè Déu està amb nosaltres. O no heu vist el grau de perversió de la psicòpata! La dona, avui, és una malaltia social.


NO SÓN ELS IMMIGRANTS, EL TEU ENEMIC,

EL TEU ENEMIC

ÉS EL SAC D’ESCOMBRARIES QUE VOTES.


I com és possible això? Els sionistes ho controlen tot:

https://t.me/mustangcomunicacion/15789

Ja sabeu qui mana a Veneçuela? Israel.

I com és possible aquesta ànsia de violència que converteix la vida en un Infern? Els sionistes sempre estan amatents per a perllongar agonies i sembrar cadàvers:

https://t.me/mustangcomunicacion/15788

La guerra del jueu Zelensky, el cocaïnòman pallasso, està acabada, però els jueus no han begut prou sang, i la derramaran fins al final.

Ho podeu comprovar en aquestes dues notícies que s’entenen millor juntes perquè es complementen:

EL GRAN PUTIN

https://t.me/mustangcomunicacion/15781

UN ESCLAU DE MERDA DE LA RESERVA FEDERAL

https://t.me/mustangcomunicacion/15783


Una puteta inútil i idiota de la Sinagoga del Femer, dient les bestieses pròpies dels retardats intel·lectuals i dels discapacitats ètics: Yiva Johansson:

https://t.me/mustangcomunicacion/15782

Aquest recull de deixalles amenaça Orban de treure Hongria de l’espai Schengen – una altra presa de número sionista -, mentrestant, els il·legals campen, ocupen, infesten, corrompen i destrueixen les nostres societats, i la puteta sionista se li acut de dir el que diu. LA IDIÒCIA PÚBLICA ÉS UN CRIM CONTRA LA HUMANITAT, I CAL CASTIGAR-LA AMB LA PENA CAPITAL.

Sóc el primer que m’horroritzo en parlar constantment de pelar la gent. Jo que no vaig fer la mili per ser objector de consciència! Però el món no té altra solució. La idiòcia és un tumor maligne i letal per a la societat, i si no n’extirpem totes i cada una de les cèl·lules, morirem, de fàstic, sota el ganivet d’un musulmà, per l’agressió d’un psicòpata disfressat de policia o un LGTBIJKQ+ de caqui enrabiat perquè el ministre els ha tret els esmalts d’ungles fins que no matin tots els nacionals. Els polítics et volen mort; que per això ells cobren. Jo us suggereixo de ser més generosos, i matar-los per no res: per dignitat, per honor, per justícia i per la concòrdia social.

Vegeu el criminal màxim que governa Soroslàndia, i digueu-me si no és el cas que en qualsevol fotografia o vídeo on se’l veu, un especialista en patologies psiquiàtriques no hi veu el paradigma del psicòpata megalòman i narcís! I no cal ser psiquiatra, tot ell et crida a la cara: ‘Estic tarat, i et faré tant de mal com podré, perquè el mal m’excita, que per això tinc el Begoño que em fa mal posterior, si puc dir-ho així’. Vegeu una altra imatge d’aquest boig perillós:

https://t.me/mustangcomunicacion/15784

I aquí, el tete artista del boig perillós casat amb el seu marit proxeneta i catedràtic en lladronicis diversos, públics i privats. És el que té el ‘puterío’, que ensenya moltes coses sobre la vida, no de la vida, però sí sobre la vida, o sota.

https://t.me/mustangcomunicacion/15786


CAL ORGANITZAR-SE,

ELS MERCENARIS SIONISTES

I

ELS CRIMINALS DEL TEU GOVERN

VÉNEN PER TU.

UNIU-VOS, ARMEU-VOS,

DESOBEÏU I ORGANITZEU-VOS,

QUE A LA GUERRA CAL TÀCTICA,

COM CAL ESTRATÈGIA.


NO SÓN POLÍTICS

SÓN ELS TEUS PITJORS ENEMICS,

PURS DIMONIS.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5112807


*Si no m’equivoco, avui el genocida Salvador Illa de la màfia PSC, serà nomenat president de la Genociditat, l’antre de delinqüents més destacat del país des de 1978, i potser el president Puigdemont serà arrestat. És de suposar que sí, perquè molt em temo que els jueus que manen a l’abans Catalunya, amb això tornen a excitar els ànims (catalanistes contra espanyolistes, republicans contra juntsperlapastans, pepers contra psicociates...) i mentre els ‘tiets’ i les tietes tornen a sospirar per la renovació de les il·lusions, els jueus aconsegueixen que s’oblidin de la revolta musulmana al Regne Unit, on després d’assassinar nenes i delinquir, a part de parasitar com qualsevol escòria política, ara ataquen armats els anglesos amb la protecció i empara del criminal sionista del primer ministre, que en dos dies s’ha guanyat el mèrit indiscutible de ser penjat en espectacle públic per traïdor. A més a més, amb les constants notícies ‘universitàries’ que arriben a nosaltres cada dia, gràcies a aquests il·legals indocumentats però mantinguts i protegits pels criminals del govern i els gossos policia - excrements a part -, revifar la independència, servirà perquè els moros continuïn assassinant per robar un mòbil o violant perquè és el seu costum i una necessitat i cal ser molt comprensius, i entre el nou Companys a la presó, el genocida de 35000 ancians i l’enverinador de mitja Soroslàndia, l’assassí Illa, com a president més abjecte i ignominiós de la història del país, i el guirigall que muntaran els cagaguano mentre ho empastifen tot amb la seva femta, els moros podran viure més tranquils i els catalans desconèixer l’horror que es viu a Anglaterra, abans que ens arribi el torn, que aquesta explosió de violència a Europa està molt ben controlada pels jueus, i no serà d’estranyar que fets similars es produeixin a la França dels Rothschild on tenen la nina idiota de la Macronette o a la colònia israeliana a Alemanya, on recordeu, que fa quatre dies els musulmans hi reclamaven el califat.


DEMÀ, CATALUNYA S’OMPLIRÀ DE MERDA

FINS A DALT DE TOT.

SI ESTIMES CATALUNYA

PREGA PER LA DESAPARICIÓ DE LA GENERALITAT.

LA INFÀMIA POLÍTICA CATALANA

ÉS LA MÉS ABERRANT QUE HE CONEGUT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada