divendres, 2 d’agost del 2024

TOT ESTÀ A PUNT ( I I I )


El metge cirurgià Antonio Aguirre ho diu clar:

https://t.me/No_plandemia/8455?comment=246692

Com també ens explica el genocidi que han executat tots els polítics occidentals:

https://t.me/No_plandemia/8455?comment=246698

I les proves del genocidi són incontestables...

https://t.me/resurgente2020/58639

com ho estem veient amb les morts sobtades i els problemes dels esportistes als Satanics Games. Recordeu alguna Olimpíada en la qual, tres dies després de la inauguració, hagin mort dos directors tècnics de manera sobtada, i hi hagi atletes que han de ser socorreguts per les assistències mèdiques, no per lesió, sinó per esvaniments? Tanmateix, veient la mortaldat que han executat tots els criminals que fan política a Occident, els excrements amb toga es preocupen d’alliberar membres de les bandes mafioses, els mercenaris sionistes importats en qualitat d’il·legals i a perseguir qualsevol que digui la veritat, com ho veureu, en l’apartat dedicat al criminal sionista amb què els jueus han canviat el mamarratxo indi que feia l’indi a Down Street. Millor que l’indi babau i orellut, un sionista ferm i casat amb una jueva! Tanmateix, hi ha esperança, perquè no tots els polítics són criminals fent política. Hi ha homes amb valors i principis, com Orban:

https://t.me/resurgente2020/58648

Li recomano que supervisi especialment la gent encarregada de protegir-lo, perquè els sionistes, de segur, que l’han marcat amb una diana per fer-li un Robert Fico, però amb èxit, que l’eslovac se’ls escapà.

Això no obstant, aquestes excepcions, són excepcions, la majoria són com la puteta dels Rothschild que veureu ara mateix ben efeminada mentre conversa amb l’home abusador i sàdic que el COI ha permès que maltracti les dones en un ring, per a major glòria de Baal.

https://t.me/resurgente2020/58653

Oi que està macota, la presidenta?

CALDRÀ MOLTÍSSIMA CORDA, PERÒ MOOOOLTA.

PENSEU NOMÉS EN ELS IDIOTES

(COM ELS DEL COI O EL COR DEL GOS DE SOROS)

Ara considereu el nombre dels criminals i assassins que militen en les bandes mafioses de la criminocràcia, els excrements amb toga, els assassins col·legiats, els psicòpates disfressats de policia... Com cada volta és més freqüent a les xarxes, la gent ja es pregunta si hi haurà prou fanals per a penjar-los a tots. Anem bé. I per això, tampoc no cal preocupar-se, hi ha fanals que suporten dos i fins a tres penjats.

Vegeu ara els lladres de les bandes partitocràtiques a Canàries, com roben la gent:

https://t.me/RosselloCM/92502

Si hi hagués jutges, tots aquests benaurats serien a presó pel delicte indiscutible de ‘malversació de diners públics i apropiació indeguda’, o sigui, robatori de guant blanc. No hi ha cap dubte que és el poble qui ha de decidir què cobren els criminals que es fan dir polítics. Quan un empleat pot posar la mà a la caixa de l’empresa impunement? Aquesta colla de mafiosos que viuen del que roben als ciutadans, als quals no aporten absolutament res de bo ni d’útil, no tenen cap legitimitat per a remunerar-se. De fet, és el poble el qui hauria d’aprovar els sous dels seus ‘representants’ i només dels representants, que les bandes criminals s’han de finançar pel seu compte i no fotent mà a la butxaca dels ciutadans. Veuríeu com així disminuïa la dèria de ser polític. Tanmateix, els excrements amb toga, com mengen perquè els criminals dels polítics els han posat la menjadora perquè els protegeixin, doncs callen, que al capdavall, ells mengen del que els criminals de la màfia roben als ciutadans. I perquè vegeu que no menteixo, llegiu aquesta notícia, i digueu-me si això ha de ser tolerat:

https://t.me/No_plandemia/8449

NO SÓN POLÍTICS, SÓN CRIMINALS.

D’entrada, en una veritable democràcia, els polítics haurien de tenir sous dignes, però ajustats. Per què? Molt senzill, el polític és un ciutadà que vol dedicar el seu temps a millorar les condicions de la comunitat que representa, i la millor manera d’administrar els fondos i els interessos ciutadans, és fent el servei públic, que és el sacrifici a una causa comuna. Tanmateix, la partitocràcia o criminocràcia sionista és el règim que organitza diferents bandes mafioses per a saquejar la riquesa de les nacions: els sionistes es fan amb la riquesa material del país, i les bandes mafioses es reparteixen els diners falsos que roben als ciutadans. Aquest és el funcionament del que la gent anomena democràcia i per la defensa de la qual – diuen - quan se’ls cita a cagar, caguen.

Vegeu ara una altra mostra de l’habilitat dels mafiosos per a robar sense mesura. El protagonista del delicte és el genocida i futur president de la Genociditat de Soroslàndia, el criminal Salvador Illa, de la banda mafiosa PSC, la sucursal sionista del PSOE a la satrapia principal de Soros, allò que anys enrere coneixíem com a Catalunya.

https://t.me/RosselloCM/92506

Aquests lladres i delinqüents no roben més perquè no poden, tot i això, sempre troben, orientats per les habilitats en el lladronici dels jueus, la manera de robar. Com ho fan amb els ‘nens dels polítics’, o sigui, els mercenaris dels sionistes que neixen errats i universitaris:

https://t.me/RosselloCM/92507

ÉS IMPOSSIBLE DE TROBAR UN POLÍTIC EN ACTIU

QUE NO HAURIA DE SER A PRESÓ.

SI LA SEVA FEINA ÉS ROBAR,

COM ÉS QUE SÓN AL CARRER ?

La resposta és fàcil: la corrupció. L’honradesa i la dignitat no són els valors de les societats sionistes, els valors de les societats sionistes són la psicopatia i la insolència. Per això tenim escampats arreu d’Europa il·legals descontrolats i la gent honrada i digna està absolutament controlada i sotmesa, mitjançant les lleis, els impostos i la repressió. Això és la democràcia.

Bona prova de tot el que dic, la veureu en l’apartat dedicat al primer ministre


STARMER, EL SIONISTA

La violència insòlita que es viu a Europa (atracaments i agressions a gent gran i en cadira de rodes!, degollaments!, baralles multitudinàries amb sabres i armes blanques!, violacions diàries!, assassinats indiscriminats!, violència gratuïta!...) és responsabilitat exclusiva dels criminals que la importen, la protegeixen i la mantenen contra la voluntat de la gent i amb els diners de la gent. MATAR-LOS A TOTS (ELS POLÍTICS, DIC) MAI NO POT SER UN DELICTE, MAI, NI UNA FALTA, NI MANCA D’EDUCACIÓ. Vegeu aquest seguit de notícies i comprendreu que el que ha de fer la gent és començar de guarnir fanals amb mafiosos. No és pas cap broma ni facècia, d’altra manera, en quatre dies, estarem pitjor que els animals de granja industrial.

EL POLÍTIC ÉS EL TEU ENEMIC,

EL QUI ET ROBA CADA DIA,

EL QUI VETLLA PER MATAR-TE,

EL QUI ET DESTRUEIX EL PAÍS.

https://t.me/resurgente2020/58637

https://t.me/RosselloCM/92520

https://gaceta.es/europa/el-primer-ministro-britanico-usara-el-reconocimiento-facial-para-capturar-a-quienes-se-manifiesten-contra-la-inmigracion-ilegal-20240802-0320/

https://t.me/mustangcomunicacion/15595

Al primer ministre de la colònia jueva a la Gran Bretanya li importen un be negre les nenes angleses assassinades i les que estan lluitant per salvar la vida, al primer ministre sionista de la Gran Bretanya, li importa, i molt, que la gent surti al carrer a exigir que no es deixin entrar assassins, perquè el primer ministre està on està perquè els sionistes l’hi han posat per a destruir el Regne Unit, i això, ho han de fer els mercenaris, les forces de reemplaçament, als quals cal mantenir i protegir, facin el que facin, ho facin com ho facin i tantes vegades com ho facin. Al capdavall, el primer ministre Starmer, el sionista casat amb una jueva – com veieu, la ‘bondat’ li vessa d’arreu – pensa que si el que cal és exterminar els britànics, el ruandès ha fet la feina per la qual li paguen els sionistes, com a ell li paguen perquè empari i doni assistència jurídica al ruandès perquè s’integri. El primer ministre no comprèn com la gent s’exalta per tant poca cosa! Si al final, no n’ha de restar ni un, d’anglès! O per què us penseu que tots els reis europeus a Netflix són negres? Doncs, perquè els jueus han decidit canviar la història, i ara els cal que tothom sàpiga que Europa sempre ha estat acolorida i comandada per herois negroides. Si ells són els bons a la història, tergiversant absolutament la realitat, i la gent s’ho ha empassat; doncs, ara, toca reescriure la història de les colònies negres europees.

Per a això, el criminal de Down Street, que en dos dies s’ha guanyat a pols el dret al tret de gràcia, convertirà Anglaterra en un camp de concentració, on els blancs seran reprimits, i els socis guerrillers dels sionistes, protegits i emparats, perquè per a ells, ja ho veureu, no hi haurà càmeres que els registrin ni patiran de la violència policíaca. En canvi, per als blancs tenen les bandes de psicòpates sàdics que han reclutat a tota Europa – des de la plandèmia – tots els criminals dels governs occidentals, i als quals han disfressat de policia:

https://t.me/resurgente2020/58662

https://t.me/resurgente2020/58663

Malgrat tot, però, la gent està obrint els ulls i s’adona que no hi ha polítics que es dediquin a defensar els interessos nacionals i els particulars de la gent, com tampoc a mantenir la seguretat i la justícia, sinó que aquests criminals estan per a malvendre els interessos nacionals, escanyar econòmicament la independència de la gent, i sobretot, per a mantenir el terror i la més exímia de les injustícies, perquè cada un dels països caigui sota la bota criminal dels sionistes, que és per la causa que són on són, perquè els polítics amb responsabilitat són

LLADRES, TRAÏDORS I GENOCIDES

(Avui, a Europa, no n’hi ha ni un que no)

I LA GENT COMENÇA A ADONAR-SE’N:

https://t.me/resurgente2020/58664

https://t.me/resurgente2020/58665

JUEUS! EL GOY JA HO SAP.

I ells saben que el goy ho sap. No per altra raó estem esperant la reacció d’Iran a l’últim assassinat dels jueus en territori estranger, que pot encendre una espiral de violència a la zona (tan pacífica des de 1948!), com pot passar el mateix a Veneçuela, on sembla que l’opció sionista passa per la guerra civil, que per això els Rothschild protegeixen el conductor d’autobús analfabet i, en canvi, des de la Reserva Federal dels Rothschild a la colònia d’esclaus dels Estats Units, el veritable president del país, el jueu Blinken, reconeix l’opositor Edmundo González com a guanyador de les eleccions. Podeu anar país per país, i veureu que en tots, són els jueus els qui estan encenent les fogueres de la violència que tan grata és al seu Déu, el Diable, Satanàs. A l’Argentina, a Mèxic, al Canadà, a la Reserva Federal, a Ucraïna, a França.... I sempre són els jueus els qui generen les desgràcies per al seu benefici. O per què us penseu que el sionista sense calces de Starmer dictarà les normes coercitives i il·legals que dictarà, i es dedica a promoure trobades dels seus militars i diplomàtics amb els amos jueus?

https://t.me/mustangcomunicacion/15620

https://t.me/mustangcomunicacion/15622

ELS JUEUS SIONISTES

AMB LES SEVES DUES GRANS COLÒNIES:

LA RESERVA FEDERAL I EL BANC D’ANGLATERRA

ESTAN PREPARANT LA GRAN MASSACRE.


No els ha funcionat ni la mentida de la Covid i els virus, ni els verins inoculats, ni el canvi climàtic que ha d’escanyar la vida humana, ni la crisi econòmica dirigida pel BIS, ni l’acceptació a deixar de produir aliments i menjar els verins que ens donin, ni a la destrucció de la natura per a construir-hi instal·lacions inútils i ineficaces que són el negoci actual sionista per a robar el poc que resta a les nacions, ni l’acceptació cega al transhumanisme, ni a la idiòcia del gènere, ni a la pedofília i a l’ús dels nens com a mercaderia, com han fet sempre ells, si no els violen i maten; ni la submissió pacífica i solidària a la invasió dels mercenaris que han de destruir les nacions, la seva història, i la seva gent fins a l’extermini total; ni el reconeixement al Diable com a Déu i Senyor, ni la imposició de sistemes rígids de controls: com les ciutats dels quinze minuts, els passaports digitals, o el document digital o el xip, ni cap altra de les mentides d’aquestes guineus verinoses, i per això, la guerra s’ha constituït en la seva taula de salvació. O envien la gent a morir en massa i destrueixen les nacions amb bombes i foc, és a dir, o fan amb el món el que han fet a Gaza – que ja és història – o estan perduts irremissiblement.

LA DERROTA, L’ENSUMEN.

MÉS QUE MAI

DESOBEDIÈNCIA ABSOLUTA,

UNITAT DELS POBLES,

OPOSICIÓ ACTIVA ALS GOVERNS CRIMINALS

I A TOTS ELS SEUS SICARIS.


EL TEU FILL NO HA DE MORIR

PERQUÈ AL JUEU LI AGRADA L’OR.

MATA ABANS EL JUEU I ELS SEUS AGENTS

I AIXÍ PODRÀS DONAR L’OR AL TEU FILL.


HO VEIEU CLAR ?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada