dijous, 8 d’agost del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 8 / VIII )


El quadern de bitàcola és una llibreta on els mariners apunten les inclemències del temps, les condicions atmosfèriques, de la mar, la ruta de navegació, etcètera. Nosaltres farem servir aquests terme per a descriure les condicions exteriors enmig d’aquest apocalipsi, i deixarem al ‘Diari de navegació’ - que és l’anotació diària que fa el capità de les incidències esdevingudes a la nau - per a les condicions que es viuen a Soroslàndia, a l’abans Espanya en general, i a l’abans Catalunya en particular.

Per començar com cal aquest quadern, no hi ha res de millor que remetre’ns a les condicions generals, a l’origen, a la causa de tots els mals actuals:

https://t.me/RosselloCM/92797

Ara que ja n’estem informats, podem recórrer a l’estratègia de l’enverinament massiu executat pels senyors aquests tan simpàtics. Comencem amb una recopilació de notícies que ajudaran a comprendre el grau d’abjecció de les mentides que poden fer dir els senyors simpàtics de més amunt:

https://t.me/RosselloCM/92816

Tot seguit, comproveu la infal·libilitat de la ciència. Si en saben de coses, els científics!

https://t.me/Disidenteincontrolado/18255

Com és que no hi havíem pensat? No són els químics ambientals ni els alimentaris, ni les condicions ambientals ni alimentàries, és el canvi climàtic!

Aquí teniu més ciència, relacionada amb aquestes onades insòlites de calor com no les havíem viscut mai abans. Que trist haver de recordar aquells agosts que no arribaven al 18º, i ara, fins a 33º i 34º que hem arribat! Per això, la ciència ens adverteix. Enguany ja estem a la quarta onada de calor, o sigui, que per quarta vegada hem superat els 30º. Tanmateix, com veureu a la notícia i al comentari, els científics, sempre enderiats a fer millor la feina, ja han pensat com ajustar els paràmetres; que per això són científics:

https://t.me/resurgente2020/58913

I és clar, si els científics ens adverteixen dels perills sanitaris del canvi climàtic, el goril·la jueu i genocida adoptat pel jueu i psicòpata Kill Gates, ha fet una altra basa vejam si finalment la gent se’l creu, tornen les alarmes i els enverinaments, i el jueu psicòpata no el ‘desadopta’, que recordeu, que la Moni, l’infra, ja està trucant a la porta de Gates i se li escorre una mica de pipí entre les cames, que en això, les qüestions emocionals, les ulleres poc poden fer. Pobreta!

https://t.me/RosselloCM/92793

Si la secció que reuneix els escorxadors de l’ONU – l’OMS - està tractant de configurar la mentida que permeti prosseguir amb els enverinaments, l’ONU es dedica a ‘construir el camp de concentració per a tota la Humanitat’, la passió d’aquest cau de criminals, com ens ho explica prou bé Jacob Nordangard, en aquest escrit:

https://t.me/counterpropaganda20/12546

Sabent això, a Austràlia, el primer país del món angle a acceptar el NOM, ja adopten la puntuació del crèdit social per a l’accés a Internet:

https://t.me/RosselloCM/92784

G. Edward Griffin, l’any 1969, ja ens feia cinc cèntims d’on anàvem:

https://t.me/counterpropaganda20/12547

LA LLIBERTAT, L’OBSESSIÓ DE L’ONU.

FIXEU-VOS QUE MAI NO EN PARLEN.

Per això, aquest tuit, avui, és absolutament irrebatible:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18254

L’ESTAT, AVUI, ÉS EL TEU ENEMIC,

ÉS LA REUNIÓ DE TOTES LES MÀFIES,

DE TOTA LA CORRUPCIÓ I DE TOT EL CRIM.

NOMÉS ES PODRÀ RECUPERAR,

SI EL DESPARASITEM; PERÒ DEL TOT I DE TOTS.

Si aquestes són les condicions generals de la navegació, vegem ara les particularitats que s’estan produint en diferents zones d’Europa, tot començant, per l’atac dels polítics i el govern britànics, com també les bandes criminals de ‘seguretat’, contra la població anglesa, i l’empara i sotmetiment que demostren envers els exèrcits mercenaris dels sionistes, en el que és el delicte d’alta traïció més evident i elemental que mai no hagi vist en la meva vida:

https://t.me/mustangcomunicacion/15811

https://t.me/resurgente2020/58876

https://t.me/resurgente2020/58879

https://gaceta.es/europa/los-britanicos-se-levantan-contra-la-inseguridad-y-la-inmigracion-ilegal-20240806-0232/

I els traïdors, amb els cagaguano com a portaveus, comencen a amenaçar i a reprimir els anglesos que no acceptin l’imperi dels musulmans que tant estan aportant a la colònia d’Israel:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18267

https://t.me/resurgente2020/58893

Vegem imatges del Regne Unit, a Irlanda del Nord, on el multiculturalisme sionista demostra la seva veritable cara:

https://t.me/resurgente2020/58891

https://t.me/resurgente2020/58892

LÒGICAMENT, MAI NO S’HA DE SER RACISTA.

A Alemanya, la colònia d’esclaus dels sionistes, és necessari que el multiculturalisme hi arreli, i per això, els excrements amb toga – aviat portaran quipà – es dediquen a prevaricar – si és que alguna vegada han fet altra cosa – i a practicar la injustícia i la persecució de la defensa pròpia, no sé, si per raons merament racionals, vull dir, d’incapacitat, perquè no hi arriben; o és el cas que no poden entendre-ho si no està escrit al codi penal (que ve de penis i no de pena, com molts creuen erròniament), o si és perquè l’abjecció del seu esclavatge assoleix fites impensables:

https://t.me/resurgente2020/58888

Paradoxalment, hi ha zones d’Europa on la idiotologia sionista no arrela. Què és la idiotologia sionista? Entre altres coses, la idiotologia de gènere, molt ben explicada en aquest documental de ‘Kla.tv’, on observareu que per casualitat tots els qui maneguen la idiòcia són jueus. Sorprèn que sempre siguin on hi ha el mal, oi? Són d’aquelles casualitats que les veus i no te les creus! Ells, que són els bons!

https://www.bitchute.com/video/8CMQ3gjpbokJ

I on no arrela la destrucció dels valors intrínseca a l’essència sionista? A Bulgària:

https://t.me/resurgente2020/58889

HI HA LLOCS A OCCIDENT ON ENCARA HI HA POLÍTICS.

A LA RESTA, A L’OCCIDENT D’OCCIDENT,

NOMÉS HI HA GOSSETS CASTRATS I PUTETES INÚTILS I

 IDIOTES.



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 8 d’Agost del 2024


En el dia d’avui, a la nau ‘Soroslàndia’, els esdeveniments més remarcables són els que segueixen:

Les inútils de l’harem, avui, han tornat a vomitar, pobretes! Si tinguessin cervell, estaria preocupat perquè al final no acabin vomitant-lo, però sabent que n’estan mancades, veure les meduses vomitar, fa venir basques; però no va més enllà quant a la tripulació:

Aquí teniu una instantània de l’infra Moni, després de veure aigua del Carme, ja recuperada del tot i escampant idiòcies, la seva especialitat:

https://t.me/RosselloCM/92794

I aquí, abans del vomit, la medusa amb ulleres maldant per enfonsar l’economia i guanyar crèdits entre els jueus, per a ser inclosa en l’harem de les sàdiques i psicòpates sense escrúpols ni limitacions, que ara, ja mata la gent amb els verins, però està disposada a acabar amb tothom per qualsevol mitjà, si els jueus li donen l’oportunitat:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5114191

L’altra deficient mental que ha vomitat és aquesta, de la qual no recordo el nom i no el buscaré a la llista de la tripulació, perquè només de veure-la m’entren ganes de manar qualsevol mariner que la foti a l’aigua i sense salvavides. Les idiòcies de la subnormal i les meduses que l’han precedit en el càrrec han estat claus per a l’assassinat d’un miler de dones. Però, és clar, elles cobren. O us penseu que els jueus els regalen aquests dinerals perquè sí?

https://t.me/RosselloCM/92800

Tanmateix, a part de les vomitades habituals de les putetes sionistes, avui hi ha hagut un esdeveniment especial que mereix un apart.

LA GENOCIDITAT DE SOROSLÀNDIA

JA TÉ UN GENOCIDA PROFESSIONAL AL CAPDAVANT.

Els criminals de Soroslàndia a Caganbúrria, que aviat serà una colònia musulmana d’algun emirat, avui anaven de ventre. Havien d’elegir el criminal per a dirigir el prostíbul més gran del país. A més a més, el pròfug i parlamentari de l’urinari públic europeu, per obra i gràcia de Soros, tornava al país i es temia que hi pogués haver una detenció per part dels gossos d’esquadra, els psicòpates sàdics del país. Però no. Això sí, han passat coses que només poden passar als llocs on manen els jueus. S’han muntat operacions per a la detenció del pròfug de la justícia, que han estat desmuntats per dinar i després una altra volta muntats. Uns dispositius de recerca del ‘perillosíssim criminal’ que, com sempre, han servit per a tocar els collons de la gent (no es pot dir d’una altra manera). Resulta que el ‘delinqüent’ s’ha passejat per Barcelona, hi ha fet un míting, protegit pels gossos d’esquadra encarregats de la seguretat, i després s’ha esvanit, com si fos fum, mentre els agents muntaven els dispositius per a tocar els collons a la gent. Coses ben estranyes. Jo em pensava que el detindrien i així muntarien un espectacle que encendria els ànims bel·licosos que avui dormen, no sabem si de calor, de cansament o de fàstic. No l’han detingut, ha fet una arenga, i ha desaparegut, com un mag professional. Després, a l’urinari, s’hi han reunit els paràsits, i cap – ni un – s’ha adonat que davant tenia l’assassí directe de 35000 ancians i gairebé 90000 persones més, a més a més, d’aquelles que han estat damnades pels verins i dels quals el ministeri de l’extermini no se’n vol fer càrrec, perquè enverinar-se sol, no és responsabilitat dels criminals que compren i t’imposen el verí. I sense oposició, el genocida ha rebut el premi dels sionistes: president de la Genociditat. Mai la institució havia estat tan plena de merda, i això, que neta, mai no ho ha estat; però avui, s’ha omplert de ‘glòria’ i d’indignitat. Aquest assassí, que a més és estafador, recordeu els morrions que, contra natura i sense prescripció mèdica, va imposar per a fer negoci, mentre lesionava els ciutadans, doncs, aquest criminal és la màxima autoritat del país! Vegem uns vídeos que il·lustren els diversos moments viscuts a la nau, i si bé són vídeos presos per fatxes, com ho deduireu dels comentaris al peu, no deixen de reflectir la realitat, i per això els enllaço:

https://t.me/mustangcomunicacion/15793

https://t.me/mustangcomunicacion/15802

https://t.me/mustangcomunicacion/15829

AQUESTA HA ESTAT L’OBRA DE TEATRE.

És de suposar que les detencions de mossos i l’ordre contra Jordi Turull (qui rep tots els cops de bastó) han de ser l’espurna que ha de tractar d’encendre les reivindicacions independentistes entre els ‘tiets’ i les tietes, per bé que els ‘nacionalistes espanyols’ d’ERC han tornat a trair Catalunya per salvar els culs i les prebendes del rei d’Espanya i el gos de Soros. La Marta Rovira, l’exiliada a Suïssa, se suposa que perquè la vida és més barata, i sense feina de lladre, havia de fer economies, després de les arengues i conferències que ens ha donat des de totes les ciutats de Suïssa exposant la situació a Catalunya, avui, ben satisfeta, ha votat pel genocida dels espanyols i dels catalans – dels moros i africans, no, curiosament -. Si tot no fos un teatre amb actors patètics i repugnants, avui haurien renomenat Carles Puigdemont com a president, però el botí mana, i els jueus han determinat que en Carles té un altre paper a la història i que el genocida Illa, que ha servit els interessos de matança dels sionistes al peu de la lletra, amb tot el cinisme que és propi d’aquest psicòpata, que una bagasseria va tenir el coratge de titular-lo de filòsof!, mereixia aquest reconeixement de ‘molt honorable president’. Hi veurien els potencials de Stalin, de Mao, de Pol-Pot? Evidentment, ni de Plató, de Leibniz o de Kant, no en té res. És més una al·legoria de Jack l’esbudellador en polític, que de qualsevol ens pensant.

SALVADOR ILLA,

L’ASSASSÍ DE 120000 INCAUTS,

ÉS PRESIDENT DE LA GENOCIDITAT DE SOROSLÀNDIA.

GLÒRIA A CAGANBÚRRIA !

Naveguem a les enfosques, no hi ha lluna, la mar està en calma, però en aquella calma que anuncia alguna marejada. Els mars al Nord d‘Europa estan ben agitats, i la meva experiència com a mariner, em diu que no trigaran a arribar a casa nostra.

https://t.me/resurgente2020/58877

https://t.me/resurgente2020/58881

https://t.me/resurgente2020/58882

https://elcaso.elnacional.cat/es/noticias/abren-cabeza-palo-pelea-robo-badalona-herido-critico-hospital_1263734102.html

https://gaceta.es/espana/el-argelino-detenido-en-palma-por-apunalar-a-un-hombre-llego-en-patera-a-espana-a-principios-de-ano-20240807-0615/


VELES E VENTS HAN MOS DESIGS COMPLIR...

A JOC DE DAUS VOS ACOMPARARÉ.

Ausiàs March

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada