dimarts, 13 d’agost del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 13 / VIII )


La tempesta s’acosta, el sionisme està a punt de declarar la guerra total, mitjançant el terror d’una nova immensa mentida, d’un nou enverinament massiu que procuraran que sigui obligatori i amb targeta d’identificació, l’augment de la violència dels mercenaris que els sionistes han emplaçat a Europa per a destruir-la, com l’avivament dels conflictes actuals i, probablement, una crisi econòmica i alimentària provocada, i una presa absoluta del control de les xarxes socials. Ho veurem prou clar amb les dades que us aportaré. Els qui sou llecs en terminologia ‘marinera’ potser no acabareu d’entendre els mètodes, els paràmetres, els aparells de mesura i altres aspectes tècnics que us presentaré, tanmateix, no dubteu que veient la notícia o vídeo que els acompanya, us n’adonareu sense que calguin gaires explicacions. La tempesta s’acosta, perquè els sionistes no poden demorar-se més si no volen que els esclati tot a la cara. Com ja us he dit moltes vegades, la clau està que la gent, definitivament, s’adoni que els POLÍTICS SÓN ELS CULPABLES DE TOT, i sense misericòrdia empaiti els criminals, com també els excrements amb toga que els protegeixen. Quant als terroristes dels cagaguano, són els darrers; a aquestes escombraries se les pot deixar per al final, en canvi, els psicòpates etiquetats com a policies i els LGTBJKQ+ de caqui sempre al servei dels circumcisos, la lluita serà desigual, però caldrà enfrontar-los, i no dubteu que els tarats són capaços de disparar a matar si així els ho demana el criminal de torn.

MÉS QUE MAI CAL ESTAR UNITS EN LA DESOBEDIÈNCIA.

ELLS SÓN EL TEU ENEMIC,

ELLS SÓN EL MÉS GREU DELS TEUS PROBLEMES.


Dit això, passem a veure els aspectes tècnics d’aquesta tempesta que procuraran que sigui perfecta i que de nosaltres depèn que sigui el fracàs definitiu.

El paràmetre Schwab dels Rothschild ja fa temps que ens ho anunciava:

https://t.me/resurgente2020/59015

Christine Anderson, aquest magnífic instrument per a descriure i assenyalar la maldat, ens ho ha anunciat:

https://t.me/resurgente2020/59022

Els assassins sionistes pretenen de donar el cop final, de deixar-nos sense escapatòria, i per això, cal que siguin ells els que no tinguin cau on amagar-se. Recordareu ‘l’accident’ d’avió al Brasil:

https://t.me/resurgente2020/59024

https://t.me/resurgente2020/59026

https://t.me/resurgente2020/59031

Ara que ja coneixem els assassins, vegem el paràmetre Pfizer:

https://t.me/resurgente2020/59032

I CAP EXCREMENT AMB TOGA HO SOSPITA !

https://t.me/resurgente2020/59069

L’efecte dels verins està centrat en matar nens, l’especialitat dels sionistes:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5122414

Quant a això, cal recordar la MEMORABLE intervenció del doctor David Martin al Femer de la mateixa Sinagoga europea, que ha estat enllaçada en aquest blog diverses vegades per la importància de la denúncia del doctor, i que avui ja ha desaparegut d’Internet, perquè als assassins no els agrada que els diguin assassins, i l’Organització de Matances Sionistes (OMS) és una organització dedicada a l’extermini, per a la qual cosa compta amb la indústria de la matança, la farmàfia.

https://youtu.be/gB-cjkFBslA?si=t0LTVx4-ntC-FzfJ

Doncs, en això estant, els assassins sionistes pretenen de continuar la matança a gran escala i l’erradicació de la llibertat i la dignitat humana amb el virus de la verola de la mona africana. Les CDC africanes han decidit declarar la plandèmia al continent, i és de suposar que demà el goril·la genocida, l’etíop jueu adoptat pel psicòpata Kill Gates i la seva fundació per a l’extermini de la Humanitat, segurament declararà l’amenaça imminent de plandèmia, sobretot, perquè els africans viatgen a ports pagats a Europa i exporten la malaltia. Així els babaus i els imbècils els creuran, i acceptaran totes les humiliacions que se’ls demani abans que els matin. AIXÒ ÉS TOT JUST EL QUE NO S’HA DE FER.

https://www.elperiodico.com/es/sociedad/20240813/organismo-salud-publica-africa-declara-emergencia-continental-viruela-mono-106964952

RECORDEU SEMPRE:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5122317

Els nens ens ho ensenyen, perquè quan comencen a desobeir ens estan confirmant que han adquirit la intel·ligència bàsica. No demanem que tothom sigui un portent intel·lectual, només demanem la intel·ligència bàsica, allò que manca a qualsevol gos castrat i a les putes inútils i idiotes dels harems jueus.

Si aquestes dades són esgarrifoses, allò que en ‘nàutica’ coneixem com a ‘migració universitària d’arrels errades que vénen a pagar pensions’, no ho són menys. Vegem què ens aporta l’aparell de mesura i princeseta d’Astúries Donald Tusk, el criminal de Polònia:

https://t.me/resurgente2020/59017

Allà comencen, a Soroslàndia estem a la meitat, i a Anglaterra, per exemple, avui ja gaudeixen dels privilegis que aporten els migrants universitaris errats, com ho podeu veure en aquestes set mostres:

Guy Kearl és un excel·lent excrement amb toga al servei del sionisme criminal, vegeu-lo disfressat de mamarratxo:

https://t.me/resurgente2020/59037

Com aquesta immundícia, n’hi ha, que no en voldreu tantes! Vegeu l’acte terrorista i criminal de la dona que ha estat condemnada a dos anys i mig de presó, mentre els migrants universitaris errats que vénen a pagar pensions mentre cobren els subsidis i els ajuts dels futurs pensionistes, poden sortir al carrer amb armes blanques, perquè com són els seus costums, s’han de respectar:

https://t.me/resurgente2020/59066

Mentre els criminals amb toga prevariquen com a única feina, els criminals de les bandes de psicòpates amb pistola i placa, amenacen la gent que pretengui de dir la veritat, la qual cosa corrobora que el NOM ja és quasi una realitat a la colònia britànica d’Israel:

https://t.me/RosselloCM/93007

Gràcies a aquests migrants universitaris errats que vénen a pagar pensions mentre cobren els subsidis, la ciutat de Birmingham llueix més acolorida que mai:

https://t.me/RosselloCM/93031

Davant de la situació insostenible per la qual els anglesos i resta de britànics han sortit al carrer a dir prou, lògicament, les putes inútils i idiotes de l’harem executen a la perfecció l’obscenitat i l’aberració que se’ls demani, com aquest sac d’escombraries – dona! – que demostra un elevat índex de psicopatia i sadisme, que ja sabeu que allà on l’home només és dolent, la dona és malvada (F. Nietzsche). Escolteu la tarada, a qui espero que algun dia els anglesos li posaran la corbata que tant li agrada de portar, aquesta però, de cànem – negra, si així ho vol:

https://t.me/RosselloCM/93032

D’ON TREUEN AQUESTS MONSTRES ?

I aquesta és la realitat dels psicòpates subnormals de les bandes de pallassos armats, o sigui, la policia:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8855

No m’estranya que per a les oposicions de policia un dels requeriments indispensables sigui no tenir coeficient intel·lectual per més que se’l cerqui i un encefalograma pla. Déu Meu Senyor! Ben mirat, els jueus volen caos i l’estan aconseguint. Em penso que els blancs hem d’anar pels polítics, que dels psicòpates amb etiqueta se n’encarregaran els musulmans.

Mentrestant, a la veïna Irlanda, part de la colònia britànica d’Israel, els criminals que fan política, alta traïció, genocidi i robatori perpetu, procedeixen a la substitució ètnica sense ruboritzar-se:

https://t.me/resurgente2020/59068

MATAR POLÍTICS NO ÉS CAP DELICTE,

NI UNA FALTA NI UNA DESCORTESIA.

QUE NO US ENGANYIN.

MATAR POLÍTICS ÉS DEFENSAR

LA DIGNITAT I LA LLIBERTAT.

I si hi ha algú que no em creu, o algun excrement amb toga enmig d’un atac d’histèria, vegeu que diu un policia alemany, que coincideix totalment amb la meva convicció que els migrants universitaris errats que vénen a pagar pensions mentre cobren els subsidis, són mercenaris que estan aquí per a matar blancs amb el consentiment de TOTA LA PÚRRIA POLÍTICA.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5122361

Això és així, ara feu-vos al cas de quin futur immediat li espera a Europa quan els sionistes activin els mercenaris, les cèl·lules dormides que han de destruir Europa i exterminar l’home blanc. I qui no em cregui, que no dubti, que si no fem res, molt aviat serà conscient que jo no mentia. A França són setze milions, els musulmans:

https://vm.tiktok.com/ZGechB3FT/

Per comprendre millor què ens envien els assassins sionistes, escolteu unes dades sobre la llei islàmica, aviat en vigor a tota Europa:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5122194


Com veieu la matança anhelada pels sionistes està a punt de començar. Tanmateix, l’extermini de set mil milions de persones que desitgen els sionistes, no és possible de fer-la només amb els verins jueus ni amb la violència interracial que els jueus financen amb els teus diners, i caldrà fer ús de les massacres militars sobre civils, que per això, els sionistes tracten d’iniciar un conflicte mundial que els permeti de matar a l’engròs, i ja no saben què fer per a provocar-lo:

https://t.me/mustangcomunicacion/15958

Les escombraries criminals sionistes són a tot arreu, i a tot arreu per a fer el mal i provocar la destrucció i la desgràcia, com ho demostren aquestes aberracions que veureu tot seguit:

A Veneçuela, on s’ha imposat un silenci informatiu ‘espectacular’, sembla que la guerra civil instigada pels Rothschild (que defensen Maduro i l’oposició, tot alhora, com sempre) està servida. Hi ha hagut notícies de comandaments militars que no mantenen la fidelitat al conductor d’autobús analfabet, mentre altres sí – com aquell misteriós vídeo que vaig enllaçar i que no he tornat a veure, en el qual Maduro animava la Guàrdia Nacional a matar manifestants -. El cas és que sembla que el Fittipaldi de les ‘guagües’ no les té totes, perquè, a més a més, sembla que la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units el vol jutjar per narcotraficant. És que hi ha cada tros de criminal als governs, que és de no creure-s’ho.

https://t.me/mustangcomunicacion/15933

Però no tot va de política, que els sionistes han de destruir tot el que de bo, bell, sa, natural i digne hi ha a la terra, que Satanàs així els ho demana, com hem vist en els recents Satanics Games de París 2024, les trigèsimes terceres (33) olimpíades:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8844

Que bufones les nenes d’Israel !

https://t.me/Realidades_Paralelas/8848

Que femenins els homes que hostiaven dones gratuïtament gràcies al COI i als deficients mentals que el dirigeixen !

I no s’acaba aquí, que ja us ho he dit moltes vegades, la maldat sionista no us la podeu ni imaginar. Allà on tu vomitaries perquè ja no pots més, ells fan l’aperitiu:

El serpent verinós que crec que finalment els sionistes emplaçaran a la Casa Blanca, perquè és negra, dona i psicòpata, i ja no hi ha una manera més gran d’humiliar els americans:

https://t.me/RosselloCM/93004

Si això us sembla la màxima expressió de la descomposició de la civilització i l’imminent apocalipsi, espereu, que això no és res. Si l’estafa del viatge a la lluna fou la primera presa de número ‘global’:

https://t.me/resurgente2020/59050

Les imatges foren piratejades per Wikileaks, la qual cosa, a mi, almenys, em dóna confiança i versemblança.

Vegeu ara fins a on pot fer el ridícul la idiòcia:

https://t.me/RosselloCM/93005

Tot seguit, una exhibició màxima:

https://t.me/resurgente2020/59051

Amb tots els meus respectes envers les tarades, això no té solució i l’eutanàsia és una necessitat. La idiòcia ha de ser erradicada i les barbaritats que diuen les malaltes mentals són aberrants i demostren que no tenen la mínima sensibilitat que s’ha de demanar a un animal; ja no dic a un humà.

I si això és veritat, ja no dic què li feia a Andrew Shave, el retardat intel·lectual que dirigeix la companyia de Barbie: «Els homes embarassats han estat a l’ombra massa temps...»:

https://t.me/resurgente2020/59035

COMPRENEU QUE L’HOME NOMÉS SE SALVA

EXTERMINANT ELS IDIOTES ?

Per anar concloent aquest assortit de dades sobre la destrucció planejada per la tempesta sionista, vegem dos vídeos molt interessants que, sense paraules, ens demostren qui són els servidors de Satanàs:

https://t.me/resurgente2020/59038

https://t.me/resurgente2020/59071

SABEU JA QUI ÉS L’ENEMIC ?

Tanco la bitàcola amb dues veritats que retraten l’ESTAFA MUNDIAL SIONISTA:

https://t.me/RosselloCM/93011

https://t.me/Disidenteincontrolado/18319



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 13 d’Agost del 2024


Com haureu deduït, la jornada d’avui ha estat dedicada a prendre dades quant a la tempesta que els jueus ens han muntat, i poca cosa més hem pogut fer, era com estar en una marejada important i no tenir temps d’altra cosa que de salvar la nau i els homes. Però tot i així, a Soroslàndia sempre hi passen coses, que Soros només pensa en com fer el mal, ves!, una debilitat com una altra (i l’escòria no es mor... o s’ha mort i no gosen dir res, vejam si les manifestacions acaben de fer despertar la gent).

Els excrements amb toga d’aquí no tenen res a envejar a les pútrides escombraries britàniques que van disfressades com a purs mamarratxos:

https://t.me/RosselloCM/93002

Però, per a aquest delicte increïble, els excrements no tenen temps, se’ls acaba el paper, arriba l’hora de fitxar o han rebut algun regal sionista, sigui cara, tendre, sagnant o pura, la puta, el nen, el sobre o la coca, respectivament:

https://t.me/resurgente2020/59049

L’ESTAT RECONEIX QUE IMPORTA CRIMINALS

COM ELLS I QUE ELS ENCOBREIX,

I ELS CRIMINALS AMB TOGA

HO IGNOREN TOT.

SANTA INNOCÈNCIA !

I finalment, una notícia que és de fer riure, per tot, perquè el ‘fatxa’ que posa la notícia i la comenta no s’assabenta de res, i per veure reunits en una foto un paradigma de deficient mental i un paradigma de genocida sense escrúpols, vergonya ni dignitat, i amb més insolència que un dimoni davant de la santedat. Vegeu el paràsit Espadaler, ministre de justícia i qualitat democràtica, que si fos intel·ligent sabria que no existeixen i reclamaria una conselleria com Déu mana i no una guingueta per a criminals; i el president de la Genociditat, l’assassí de 35000 vells i gairebé 100000 espanyols amb els verins que feia inocular i que ell no es va inocular. Un criminal que si hi hagués justícia, deficient, però justícia, faria més de dos anys que criaria malves; però avui, Illa, l’exterminador, és president de Caganbúrria. Penseu si no serà que Soros l’hi ha posat com ha posat l’assassí Starmer a la colònia britànica d’Israel, perquè vénen temps de violència i assassinats, i aquests criminals saben molt bé el que es fan i ho saben dissimular molt bé. Quant a l’errada del ‘fatxa’ en comentar la notícia, és que l’Espadaler no va organitzar res, menys el referèndum il·legal... si li fas organitzar una botifarrada i et munta una gimcana! L’Espadaler està per al que està, que és cobrar de fer el paràsit, res més, perquè més, per a ell, és absolutament impossible, ni entrenant-se i fent hores extres. No sobrevalorem el que no té cap valor.

LA GUERRA ARRIBA AL MOMENT CLAU.

VÉNEN PER NOSALTRES,

PER TOTES I SENSE ESCRÚPOLS,

QUE ÉS COM NOSALTRES

ELS HEM DE RESPONDRE.


ARA ÉS L’HORA SEGADORS

D’ESMOLAR BEN BÉ LES EINES.


O ELLS O NOSALTRES.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada