dimarts, 13 d’agost del 2024

EN TERRA FERMA


Hem deixat les quatre llaunes de la nau ‘Soroslàndia’ atracades, i he pogut sortir a fer una volta per la ciutat. El que més m’ha sorprès ha estat assabentar-me que, com presagiaven els vents a la mar, l’Organització de Matances Sionistes (OMS) està sondejant la credulitat de la gent, vejam si és que definitivament poden declarar una nova falsa plandèmia per a injectar un verí molt més letal i que sotmetrà la gent de manera definitiva. El criminal i genocida Tedros, el goril·la jueu-etíop adoptat pel jueu i psicòpata Gates, farà una reunió amb els criminals que l’assessoren, i sospesaran si la NOVA IMMENSA MENTIDA pot causar els estralls de terror que ells esperen:

https://gaceta.es/mundo/la-oms-decidira-el-miercoles-si-declara-la-viruela-del-mono-como-emergencia-sanitaria-internacional-20240812-1904/

Al mateix temps, la rata Fauci, el genocida oficial dels sionistes a la Reserva Federal, ja ha tornat a implicar-s’hi, perquè allà on hi ha matança, aquesta escòria se sent al paradís:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5120264

És clar, jo us diria: Això ens passa perquè no els matem. Si els matéssim, no podrien intentar de tornar-ho a fer. I consti - perquè sempre hi ha un deficient mental d’aquests amb toga que s’ofèn i veu delictes on no n’hi ha, com no els veu on són flagrants -, consti que matar-los, és senzillament l’acte més digne en justícia que es pot fer amb psicòpates que amb tota la sang freda són capaços de matar milions de persones sense perdre el somrís. A ‘això’, excrements, només hi ha una resposta. I a més a més, res no és perd; menys encara una vida humana.

Davant d’aquest nou atac del terrorista de l’ONU a l’OMS, amb la gent amb qui he parlat, a tots, els he recomanat la solució màgica, el començ per a veure el final de la bèstia i les seves hosts:

https://t.me/counterpropaganda20/12566

D E S O B E D I È N C I A

I si gosen anar per la gent, aleshores serà el moment que la gent vagi per ells, sense tabús ni límits. És defensa pròpia, recordeu-ho. I penseu que en el moment que en lloc de caure els nostres, comencin a caure ells i els sequaços, estarem començant el camí de l’emancipació del sionisme.

Per a entendre-ho i reflexionar, us enllaço a un escrit de Rosanne Lindsay, doctora, escriptora i activista, titulat: «El despertament d’una humanitat adormida»:

https://t.me/counterpropaganda20/12559

https://t.me/counterpropaganda20/12560

https://t.me/counterpropaganda20/12561

https://t.me/counterpropaganda20/12562

https://t.me/counterpropaganda20/12563

L’humorista George Carlin féu un monòleg fa temps sobre la màfia que domina el món, i semblava més una dissertació sociològica que no pas un número del club de la comèdia. Recordem-lo, perquè val la pena per les veritats que diu:

https://t.me/counterpropaganda20/12564

Aquí teniu un exemple del que parla Carlin i de com la màfia controla tots els peons, o sigui, els gossos castrats i les putes inútils i idiotes, siguin de la canera o de l’harem. Vegeu el genocida Bush, el terrorista de les Torres Bessones i el magnicida i genocida d’Iraq, acompanyat de la que avui és la rival del conductor d’autobús analfabet a Veneçuela:

https://t.me/mustangcomunicacion/15903

Casualitats casuals, se suposa, com la següent notícia on s’exposa un exemple (només un centenar) dels assassinats sionistes de metges des del 2019:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8839

I aquí cal recordar el darrer ‘accident’ d’avió (enteneu ‘accident’, com l’entén la màfia), perquè ens ajudarà a comprendre el nivell de maldat i impunitat dels assassins sionistes que governen el món... mentre els deixem:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8836

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5120300

Això us pot aclarir més l’assumpte:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5120253

És trobar una solució als enverinaments sionistes que provoquen el càncer, i l’investigador es mor accidentalment, com el doctor Frank Suárez, que va caure d’un sisè pis no se sap com.

PREGUNTA’T: QUI HI GUANYA ?

I JA TENS EL CULPABLE.

Mentre els sionistes liquiden investigadors que no accepten la ciència de la mort, els sicaris que els jueus fan guanyar les eleccions, com el jueu i sionista Milei – psicòpata a part, que cada gest que fa, ho demostra -, una volta que han accedit al poder, compleixen punt per punt les exigències dels criminals. I com els excrements amb toga es dediquen a les respectives activitats de defensa dels criminals i persecució dels qui els denuncien, a l’Argentina es poden malversar diners públics per a atemptar contra els menors sense que cap sac d’excrements mogui un dit. I val a dir que pots ser covard, i dimitir; però, ser covard i miserable, agreuja el cas fins a fer absolutament recomanable l’execució del prevaricador:

https://www.eldisenso.com/informes/genero-y-diversidad-el-gobierno-de-milei-gastara-827-millones-en-insumos-para-hormonizacion-de-ninos-adolescentes-y-adultos-trans/

Un cas similar de psicòpata miserable i sionista, és el criminal Starmer, el primer ministre de la colònia britànica d’Israel. Vegeu com se l’estimen. I val a dir, que l’amor s’ha de demostrar amb actes i fets, no només amb paraules; no sé si m’acabo d’explicar.

https://t.me/Realidades_Paralelas/8842

Al Regne Unit, futura colònia islàmica d’Israel, on esperen que aviat no hi restin angles ni saxons, tots els criminals de la partitocràcia i les putes i gossos castrats dels governs, treballen infatigablement per a la destrucció dels nens, com uns Mileis qualssevol. Observeu com tergiversa el llenguatge l’escòria sionista: Pretenen fonamentar el pensament crític abolint el pensament crític i imposant la versió oficial.

https://t.me/Disidenteincontrolado/18312?single

RECORDEU:

LA COVID ERA MENTIDA,

LES ‘VACUNES’ SÓN VERINS,

ELS VERINS HAN MORT, MATEN I MATARAN

MOLTA GENT,

ELS ASSASSINS DELS GOVERNS

EMPAREN EL GENOCIDI,

PERÒ ELS GOSSOS I LES PUTES

TENEN LA RAÓ.

AIXÒ DARRER

S’ENSENYARÀ ALS NENS.

I

LA VERITAT

SERÀ ‘PÚTRIDA TEORIA CONSPIRATIVA’.

Vegeu ara una notícia que és molt interessant, perquè els jueus mai no diuen una veritat, i fins són capaços de contractar un tarat que, per quatre euros i la venda de l’ànima al diable, sigui capaç d’emular els mercenaris dels sionistes, per així, poder crear un heroi de color que exoneri els seus compatriotes dels crims que cometen cada dia per ordres dels sionistes. Un mercenari ha d’obeir qui li paga, és clar:

https://t.me/resurgente2020/59010?single

NO HI HA CAP MATANÇA

QUE NO TINGUI EL SEGELL DELS ‘ELEGITS’.

CAP NI UNA,

PODEU POSAR-VOS-HI DEMPEUS.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5120461

El sionista Starmer està obeint les ordres de protegir els mercenaris que són aquí per a matar blancs i aprofundir la multiculturalitat que desitgen els jueus, com ens ho deia aquella senyora Spectre, tan bufona i mesurada: ‘Us matarem a tots pel vostre bé, perquè Europa no pot ser com vosaltres voleu, sinó com nosaltres volem’.

Feu la prova vosaltres de sortir al carrer amb una espasa com la d’aquests nois universitaris tan simpàtics que vénen a pagar les pensions dels europeus, i després conteu-me l’experiència... si podeu.

I per concloure aquesta estada en terra ferma, unes clares demostracions del nivell d’idiòcia i com el mateix nivell d’idiòcia exigeix la intel·ligència de fer tot el possible, i més, per erradicar-la abans que sigui massa tard... i, bé de temps, no hi anem:

El nivell cul-tural especta-cul-ar de les televisions:

https://t.me/RosselloCM/92965

ETS IDIOTA, I JA TENS UN JUEU POSANT-TE EL MICRO ALS MORROS.

Si l’exhibició del minusvàlid racional del COI, que no sabia ‘científicament’ diferenciar un home d’una dona, i ho exposava sense pèls a la llengua; sorprenentment, sense que ningú a la sala s’aixequés i li digués des d’on fos: ‘Vostè és un profund idiota. Em sorprèn que sàpiga cordar-se les sabates, perquè això, per a vostè, ha de ser de doctorat en astrofísica’. Doncs, els subnormals que estan destruint les forces de seguretat de l’Estat i convertint-les en bandes sicàries de les bandes mafioses, com als militars els han convertit en servidors dels circumcisos en tots els sentits, ara se’ls acut aquesta absoluta bajanada: Un policia, dona, de cinquanta anys, i que molt espavilada, tampoc no ha de ser. Serà divertit de veure els universitaris nascuts errats amb espases celebrant la matança dels cristians blancs i l’exèrcit de policies femelles que envestiran contra les hordes musulmanes per assegurar-nos la pau.

https://t.me/mustangcomunicacion/15917


DE REGAL:

La revolució islàmica dels sionistes:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5120807

La felicitat de la gent els demostra els trossos d’escòria que són, i havien d’aturar el fet que la civilització cristiana i europea s’exportés arreu del món. Penseu en aquells anys de progrés i avenços socials als països àrabs; però els sionistes van haver de destruir-los amb l’islamisme radical, una invenció sionista que només condueix a sembrar de sang i morts els llocs on hi havia felicitat i vida.

ELLS SÓN AIXÍ, TAN SÀDICS COM PERVERSOS.

O ELLS O NOSALTRES.

I SOM TOTS, EL MÓN SENCER,

O ELLS.

QUE NINGÚ NO S’EQUIVOQUI.


P.S. Tres putes en plena fel·lació. Sé que això no és una pàgina porno, però és el que hi ha:

https://t.me/mustangcomunicacion/15922


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada