divendres, 23 d’agost del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 23 / VIII )


Podria ser que el fet que estiguem en aquest anticicló, sigui causa d’això?

https://t.me/RosselloCM/93453

Que les bandes criminals més importants s’ho preguntin, és significatiu. Certament, Internet els ha proporcionat accés a la intimitat de tothom, perquè tot ho veuen – si volen, és clar -, però alhora ha estat l’espoleta que ha fet explotar les informacions sobre la conspiració sionista i les ha espargit per tot el món, i avui, sense dubte que gràcies a Internet, la Humanitat sap perfectament qui és el seu ENEMIC. Estan tractant d’extirpar la llibertat d’expressió del món, cosa que els excrements amb toga estan disposats a executar a canvi de puta cara, nen tendre, coca pura o sobre tacat de sang, que ja sabeu que si cerques criminals, on sense dubte els trobaràs, és a les ciutats de la Immundícia. Em fa l’efecte que pretenen d’aniquilar qualsevol intent de dir la veritat, per a després, imposar brutalment els seus plans. Em resulta curiós que ni els diaris (Vilaweb o ElNacional, els que he consultat) ni esmentin la verola de la mona, i al carrer i als transports públics tampoc no s’hi veu ningú amb morrió. M’imagino que deu ser perquè la televisió no en deu parlar gaire o no deu fer terrorisme. No ho sé, perquè no veig la televisió, però alguna cosa tramen, després dels desenganys que no s’esperaven. Per començar avui, vegem aquest resum de ‘Kla.tv’ sobre les maquinacions il·legals de l’Organització de Matances Sionistes (OMS) i del genocida que l’encapçala, per tal de convertir-se en el portaveu dels sionistes a nivell mundial.

https://t.me/resurgente2020/59268

El cas és que l’evidència que la Covid-19 fou un genocidi planificat pels jueus i sionistes, ja no admet el mínim dubte, encara que els excrements amb toga només es preocupin que no diguis coses lletges dels criminals a les xarxes. Pobrets! A Xile, només els assassins i els còmplices callen:

https://t.me/RosselloCM/93418

Al Canadà, els metges ja no s’amaguen de denunciar que el govern de la puta criminal de l’harem de Schwab, el genocida i traïdor Trudeau i les autoritats sabien que els verins jueus mataven:

https://t.me/RosselloCM/93438

LA PENA CAPITAL I L’EXPROPIACIÓ DE TOTS ELS BÉNS

ÉS L’ÚNICA SORTIDA DIGNA.

Al Regne Unit, ja són 14000 les persones que demanen indemnitzacions al govern:

https://t.me/RosselloCM/93443

Val a dir, que això és molt procedimental i molt de dret, però la Justícia – no la dels excrements amb toga, que és pura prevaricació, el més greu dels delictes en un jutge – només pot ser satisfeta si són executats els assassins i amb els diners que se’ls expropiïn - que no són pocs, que els sionistes paguen bé els sicaris -, s’indemnitzi les víctimes, perquè el que és de fer riure és que els ciutadans, després de pagar els verins i inocular-se’ls, s’indemnitzin entre ells mentre els assassins surten impunes.

TOTS ELS RESPONSABLES DE LA COVID-19

HAN DE SER EXECUTATS.

Que en són molts? Millor, més neteja farem.

Els sionistes l’estan fent - bé, l’han feta - a Palestina i sense cap repercussió, en el que és un dels crims més infames mai realitzats a la Terra, fins i tot, si hi incloeu el conte dels contes hebraics. Vegeu l’obra dels ‘bons’:

https://t.me/RosselloCM/93410

I a Líbia, on els sionistes assassinaren Al-Gaddafi perquè va tenir la gosadia de sortir-se de l’estipulat i va convertir el país en un reducte de pau i de vida digna, vegeu com va la guerra civil, finançada i sostinguda pels Rothschild i les bandes sionistes associades, perquè a la notícia, se’ns diu quin és el motiu de tot plegat. Veureu com ho entendreu tot:

https://t.me/mustangcomunicacion/16249

El control del Banc Central. No tinc més preguntes, ses escombraries.

A la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units estan en campanya per a distreure els esclaus i posar el criminal que convé als sionistes. Per això, Tim Walz el vicepresident de l’escurçó més verinós d’Amèrica, la Kamala, s’ha reunit amb Alex Soros per a ser analitzat com en una entrevista de treball i rebre les ordres. Curiosament, en Tim, ves!, per aquelles casualitats de la vida, és jueu, fill de Darlène Rose Reiman, que ja sabeu que tot fill de jueva és jueu. Casualitats, anècdotes curioses, atzars insospitats, coses judaiques:

https://t.me/resurgente2020/59275

PENSAR QUE EL CRIMINAL JOVE

ÉS OBEÏT PEL PARÀSIT MÉS GRAN !

Tanmateix, el sionisme està rebent resistència, i són els països de l’òrbita soviètica els qui, com coneixen la misèria comunista, són més rebecs a acceptar les imposicions dels sionistes.

A Hongria, sempre donant exemple:

https://t.me/mustangcomunicacion/16228

A Bulgària, que s’afegeixen a la resistència:

https://t.me/mustangcomunicacion/16229

QUIN GOIG TENIR GOVERNS DIGNES,

MÉS BONS O MÉS DOLENTS,

PERÒ DIGNES !

No com a la colònia del Regne Unit, on el titella dels sionistes no cessa de perseguir els blancs i empara els il·legals i criminals que pretenen d’imposar els seus costums en el país que els ha acceptat i els manté:

https://t.me/RosselloCM/93427

Diuen que els cagaguano no parlen dels suïcidis perquè, parlar-ne, pot induir a cometre’l. Espero que aviat parlin de polítics que han caigut en la defensa de la criminocràcia, vejam si així s’estén l’exemple i hi ha un contagi generalitzat.

UN TRAÏDOR TÉ DRET A LA VIDA ?

UN GENOCIDA TÉ DRET A LA VIDA ?

UN CRIMINAL PROFESSIONAL

QUE ATEMPTA CONTRA ELS ALTRES,

TÉ DRET A LA VIDA ?

Per concloure les anotacions al quadern d’avui, les esplèndides paraules de ‘El Puma’, el cantant sud-americà, que es mereix el meu reconeixement i aplaudiment per gosar de dir el que diu en una televisió. Bravo. Hi ha molta gent amb coratge. Quan els que surtin en siguin molts més, els sionistes començaran a entendre com acabarà la guerra, i els sicaris sabran que o perden qualsevol principi moral i racional, o la seva vida acabarà més aviat que no tocava.

https://t.me/RosselloCM/93433


L’ENEMIC ES DIU SIONISME.


DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 23 d’Agost del 2024


Soroslàndia’, més que un vaixell, és un bordell amb putes inútils i idiotes i els seus gossets castradets, un bordell a la deriva, un bordell destruït, un bordell repugnant de tanta púrria com hi ha. Vegem, per començar, les magnífiques escenes que comporta la multiculturalitat que les putes i els gossos imposen perquè qui paga, mana; i els circumcisos paguen els serveis de tots aquests desgraciats:

https://t.me/resurgente2020/59266

https://t.me/No_plandemia/8585

https://t.me/mustangcomunicacion/16231

https://t.me/mustangcomunicacion/16247

Els delinqüents delinqueixen, els psicòpates uniformats corren a socórrer els criminals, no sigui que prenguin mal; la gent no deixa de protestar, i finalment, han de canviar els delinqüents de pessebre. Cal pressionar, fins a la violència si cal, els criminals que es fan dir polítics. Estan on estan per a servir la voluntat de cada poble, si no ho fan, traeixen la confiança i incompleixen la paraula donada. No s’ha de tenir gens de pietat amb els paràsits que et roben i viuen del robatori seguint les consignes d’elements i grups estrangers contra la voluntat popular. De sempre, quan un polític no ha volgut seguir la voluntat del poble, ha corregut el risc de deixar d’existir. No perdem aquest savi costum!

Com he parlat de lladres, vegem un assortit de criminals, alguns, haurien de ser a presó i expropiats, els altres, fa temps que haurien d’haver estat penjats d’una corda:

L’artista’:

https://www.eldiarioalerta.com/articulo/espanha/escandalo-hermano-pedro-sanchez-lupa-cuentas-bancarias-paises/20240821163807536908.html?utm_source=social&utm_medium=whatsapp&utm_campaign=share_button

Dos genocides al servei dels interessos sionistes, enmig d’actes sexuals reprovables:

https://t.me/RosselloCM/93441

TERRORISTES I ASSASSINS PROFESSIONALS

A SOU DEL SIONISME.

Aquí teniu els criminals de la Diputació de Barcelona, sense calces i el cul en pompa, cometent una violació de la llei:

https://t.me/No_plandemia/8583

Sempre al servei del poble, per la salut i la seguretat:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5145418

https://t.me/No_plandemia/8587

https://t.me/No_plandemia/8587?comment=259146

I aquí teniu els criminals malversant diners públics per a l’empara de delinqüents i criminals estrangers:

https://t.me/mustangcomunicacion/16250

Potser així comprendreu com el deficient mental del Torres, el genocida de Canàries i l’estafador dels morrions, ha arribat a ser ministre del desgovern del gos de Soros. Obeeix, delinqueix i no deixis de fer l’idiota, que el jueu, ‘el bo’, et premiarà.

I parlant de deficients mentals, ‘la perla’ que decora la butaca del ministeri de Transports, mai no desaprofita l’oportunitat per a demostrar els sionistes fins on de baix pot caure i com pot fer amb excel·lència el paper d’idiota professional, que el borda, perquè li és connatural:

https://t.me/No_plandemia/8588

https://t.me/No_plandemia/8588?comment=259270

ÉS EL QUE TÉ CONFIAR LA POLÍTICA ALS SIMIS.

I no vull acabar el diari de navegació sense referir-me a les putes inútils i idiotes especialitzades en l’Holocaust. Aquí teniu la genocida Darias, que a indigent mental pocs la guanyen, i que es veu que s’ha afeccionat a això de robar. No acaben de sortir d’executar una matança que ja s’afanyen a robar. Vosaltres em direu què s’ha de fer amb aquesta escòria social. Jo, ho tinc molt clar.

https://t.me/RosselloCM/93430

Ja heu vist les notícies relacionades amb l’Holocaust I, doncs, la Moni no deixarà de passar l’oportunitat de matar tot el que pugui i així assolir el somrís dels circumcisos, que li poden donar una plaça a l’Organització de Matances Sionistes (OMS), on ella sap que la carn humana es paga a un preu més alt que a les satrapies.

https://t.me/resurgente2020/59285

https://t.me/RosselloCM/93419

33, QUE ELS MAÇONS TREMPIN.

AQUESTA PÚRRIA ENS GOVERNA,

ALMENYS,

FINS QUE NO ELS FEM FORA.


NO SÓN POLÍTICS, SÓN CRIMINALS.

NO SÓN LLADRES, CORRUPTES I MALVERSADORS,

QUE TAMBÉ,

PERÒ L’ESSÈNCIA PER A FORMAR PART DE LA

 CRIMINOCRÀCIA,

ÉS

LA TRAÏCIÓ I EL GENOCIDI,

I EN AIXÒ QUE S’ESTAN.


ELS GOVERNS DELS SIONISTES

I ELS SIONISTES SÓN L’ENEMIC.

ASSENYALEU-VOS SEMPRE.

QUAN TOTHOM ELS VEGI,

NO TINDRAN CAU ON AMAGAR-SE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada