divendres, 9 d’agost del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 9 / VIII )


Les condicions per a la navegació cada volta són més complicades. Si la més terrible amenaça és la boira mental del Pla Kalergi, les idiòcies dels subnormals avui ja ofenen la intel·ligència fins a límits absolutament intolerables; i del cel, sembla que s’anuncia una pluja d’avions.

Per a descriure aquests fenòmens que afecten la navegació en el dia d’avui, començaré pels ‘accidents naturals’ (sionistes) menors, per a centrar-me després en la perillosa amenaça del Pla Kalergi, sense dubte, el màxim enemic d’Europa.

Avui hem presenciat una pluja d’avions, un ha caigut a Rosario, a l’Argentina, i l’altre a Sao Paulo, al Brasil:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5115738

Les imatges són ben inversemblants. Fa temps que em temo que els sionistes, sigui per l’efecte dels verins jueus inoculats als pilots, que ja són diversos els vols que han sofert emergències per desmai o mort del pilot, sigui perquè els abaten d’una altra manera, el cas és que és de témer una pluja d’avions, que d’altra banda, ajudaria, i molt, a limitar els vols i viatges de la gent i permetria els sionistes restringir el fins ara lliure moviment de les persones. No oblidem, perquè cal recordar-ho, que l’aviació és el mitjà de transport més segur... fins ara.

Les idiòcies dels subnormals són uns vents molt freqüents darrerament, fins al punt que s’han convertit en una brisa constant a tot arreu. Primer, vegem una interessant pregunta:

https://t.me/resurgente2020/58949

ESPERAREM, LA CIÈNCIA TÉ RESPOSTA PER A TOT.

O no. Escolteu el retardat mental del COI, perquè les seves paraules confirmen la meva constant afirmació que la idiòcia ha de ser extingida, almenys, aquella que és pública i amb honors. Penseu que el subnormal profund té responsabilitats i cobra. No una paga de minusvàlua cerebral, sinó un sou monumental, i potser, putes, coca i nens apart.

https://x.com/disclosetv/status/1821929292852351443?t=5bFzhV7GX6hJgxOTqfD0vA&s=19

AQUEST TIPUS D’IDIÒCIA NOMÉS TÉ UNA SOLUCIÓ.

LA SALUT MENTAL PÚBLICA HA DE PRIMAR,

I ELS ANALFABETS IDIOTES I ORGULLOSOS

HAN DE SER EXTERMINATS.

L’ESPÈCIE HUMANA ENS HO AGRAIRÀ.

Després de veure aquestes incidències, centrem-nos en el terrorífic Pla Kalergi, la boira mental, tòxica i nociva, més perillosa per a Europa. Primer, començarem amb un senyor d’aquests dels bons que ens explica molt clarament que blancs o negres, o dels colors que siguem, tots som la mateixa merda goy:

https://x.com/Ylainoa/status/1821572225692238098?t=gMF_2EW5ON-KabllAUYEDA&s=19

I QUE HI HAGI GENT QUE ELS ODIA.

PER QUÈ SERÀ ?

Tot seguit, un nou resum de les característiques d’aquest fenomen ‘atmosfèric’ anomenat Pla Kalergi i que amenaça d’escombrar del món el continent, un vídeo on podrem tornar a escoltar la senyora jueva i bufona, que entre somriures ens explica que ens exterminaran pel nostre bé i que n’hem d’estar contents i no oposar-nos-hi, que així ho han decidit ells (els jueus) i així ha de ser. Si no l’heu vista i sentida, no us la perdeu, perquè es fa estimar:

https://t.me/resurgente2020/58960

ENS VOLEN MATAR PEL NOSTRE BÉ,

QUÈ HI HEU D’OPOSAR, FEIXISTES !

Aquests fenomen atmosfèric està integrat fonamentalment per putetes inútils i idiotes dels harems jueus, com ho podeu veure en aquesta brillant intervenció de la paraplègica cerebral Michelle O’Neill, que no comprèn perquè els blancs s’oposen a ser apunyalats, al fet que les seves filles siguin amablement violades pels universitaris, o al fet que els matin les filles degollades. Segons ella, cal adaptar-nos i acceptar aquest meravellós futur multicultural on adoptarem aquests ancestrals ritus que tant enriqueixen les civilitzacions:

https://t.me/resurgente2020/58945

RACISME, CACA.

UNIVERSITARI ERRAT I ELS SEUS COSTUMS, ‘TXATXI’.

Tot seguit, una irlandesa de casta, els seus antecessors a Irlanda deu fer més de quatre mil·lennis que l’habiten, i com ens explica el darrer eslògan que he posat:

https://t.me/resurgente2020/58968

BLANCS: TERRORISTES I NAZIS, O SIGUI, CACA.

GENT DE COLOR, DEL COLOR QUE SIGUI,

FACI EL QUE FACI, ROBI QUI ROBI,

VIOLI QUI VIOLI, MATI QUI MATI,

TATXI PIRULI’ SEMPRE.

La següent anomalia en la tempesta - que no sé si és certa, i val a dir que no em crec - sense dubte és el camí que han dissenyat els jueus:

https://t.me/resurgente2020/58969

En canvi, si ets un assassí de colors que has matat un jove blanc, aleshores, com no hi ha lloc a les presons, els sionistes t’alliberen. Al capdavall, has complert la feina per a la qual et van contractar, que en això consisteix el Pla Kalergi:

https://t.me/resurgente2020/58965

A Birmingham, es veu que la boira mental kalergiana ja s’ha consolidat i gràcies als jueus, els blancs ja tenen a la ciutat indrets prohibits pels multiculturals universitaris de colors que havien nascut errats i ara han trobat la seva pàtria:

https://t.me/resurgente2020/58971

Al Canadà, on mana de tarada de la puta de Schwab, el pla Kalergi per a la destrucció sionista de l’home blanc mitjançant els exèrcits de colors, ens ofereix imatges tan edificants com aquestes: universitaris nascuts errats resant segons els seus costums i sense que ens hàgim d’ofendre perquè ens toquin el que no sona, escortats per un exèrcit de subnormals, psicòpates sàdics amb menys cervell que les meduses, i que estan per a defensar els qui després els mataran. No demaneu impossibles, porten pistola, tenen llicència per a estomacar i es creuen autoritat, a més no arriben. I si els diuen: llenceu els gossos contra els blancs que protesten, els atiaran a mossegar; i si els diuen: no sigueu agressius ni violents amb aquest universitari errat, pobret!, que pels seus costums ha violat una nena i l’ha matat després, perquè no sabia què fer; doncs, sigueu comprensius, que després d’un curset de idiotologia de gènere complirà condemna, perquè cal respectar els costums dels altres encara que ells es passin els teus per l’anus. Són els seus costums i s’han de respectar. Vegeu la patètica imatge dels miserables disfressats de policia:

https://t.me/RosselloCM/92858

Aquí els teniu al Regne Unit, d’on eren les dues putetes d’abans, la blanca i la irlandesa de soca-rel, demostrant el nivell pla de l’encefalograma d’aquests goril·les psicòpates i tarats. Feu-me cas, caçar policies també haurà de ser esport nacional. I estem fent molt de tard.

https://t.me/resurgente2020/58958

EUROPA HA DE DESPERTAR.

ELS POLÍTICS, ELS POLICIES I ELS LGTBIJKQ+ DE CAQUI

SÓN ELS TEUS ENEMICS,

I ELS TEUS BOTXINS

SÓN ELS EXCREMENTS AMB TOGA,

TOTS, SICARIS DELS SIONISTES,

PER TANT,

TOTS TRAÏDORS I GENOCIDES.

QUÈ HA FET SEMPRE EUROPA I ELS POBLES EUROPEUS

AMB ELS TRAÏDORS I GENOCIDES ?

LA PESTILÈNCIA DEL PLA KALERGI EMPUDEGA

 L’AMBIENT

I CONTAMINA TOT EL QUE TOCA.

L’enemic no és l’emigrant, l’immigrant o el migrant, com les aus, són els teus polítics, els cossos de seguretat i els jutges traïdors, amb la col·laboració d’aquests animals inútils que només caguen guano i empastifen tot el que toquen, els papers higiènics. Tanmateix, els sionistes han ensinistrat els mercenaris perquè encara que tu no els ataquis, ells t’ataquin a tu. Fixeu-vos que els cagaguano tracten els immigrants il·legals com als jueus: són les víctimes. Ocupen i viuen en territori estrany, i els autòctons són els agressors. UN JUEU SEMPRE LI DÓNA LA VOLTA A LA VERITAT. ELS NAZIS NO EREN GENOCIDES, ELS GENOCIDES SÓN ELS JUEUS, I DE TOTA LA PUNYETERA VIDA.


DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 9 d’Agost del 2024


Des que els sionistes van alliberar tots els retardats i psicòpates del Cottolengo i van convertir les nacions en prostíbuls amb urinaris públics on aplegar tota l’escòria paràsita de cada contrada, no hi ha sol dia de navegació plàcida i sense novetats. Al bordell de Soroslàndia on regna Mohammed VI i els animals de companyia del moro són el gos de Soros i el seu proxeneta, hi passa de tot. Els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem ocupen totes les institucions, on es dediquen constantment a prohibir i a imposar nous robatoris, i entre ells s’entenen, que per això, Puigdemont va venir, va parlar i va desaparèixer. Es tractava d’humiliar Espanya, d’excitar els ànims dels espanyolistes i, alhora, fer recuperar la il·lusió als independentistes que, val a dir, els aplegues tots i no són el 30%. Els esclaus catalans dels jueus, i aviat súbdits d’algun sultanat amb l’aquiescència alegre de tots els paràsits de l’urinari, tenim ‘l’honor’ de ser dirigits per un lladre, estafador, paràsit professional, i genocida de més de 120000 innocents mentre ell es feia d’or, i tot, gràcies als traïdors als independentistes, als nacionalistes espanyols d’ERC, la vergonya del país, mentre els ‘Junts per la pasta’, amb el líder pròfug ‘d’aquella manera’, confien a mantenir els escons i les menjadores engalipant el poble amb el que mai no faran. NO US ENGANYEU, HI HA HAGUT GENT QUE HA PERDUT ULLS I OUS, QUE HA ESTAT A PRESÓ, MENTRE TOTA LA PÚRRIA HA VIST AUGMENTAT ELS SEUS COMPTES-CORRENTS. Els polítics catalans tenen d’herois el que jo d’astronauta. Tot és teatre, pur teatre per a imbècils.

Comencem les incidències de navegació, amb aquests doctorats d’universitaris nascuts errats, el primer a Getxo, territori jesuïta:

https://t.me/resurgente2020/58967

No li devia agradar la música i com no s’acabava d’expressar bé, doncs, el pobre, ha intentat fer-li-ho veure segons els seus costums. Veureu com l’excrement de torn l’exculparà, pobret!, si no li agradava la música! I el músic que vagi amb compte, perquè no m’estranyaria que l’excrement amb toga el condemni per alteració de l’ordre públic i incitació a la violència.

El segons cas és a Granollers, territori jueu amb satrapia musulmana:

https://t.me/resurgente2020/58970

Tant que ens enriqueix, i hi ha qui s’hi oposa! A la nau ‘Soroslàndia’ la gent és feliç de saber que els universitaris duen armes i que els autòctons no en poden portar. És enriquidor. Sobretot, perquè si ofens els lladre, okupa o violador, els excrements amb toga s’encarreguen de fer-te respectar els costums que ens han d’enriquir. Quin honor hi pot haver més gran que un delinqüent il·legal, importat, mantingut i emparat amb els diners que et roben els criminals del teu govern, et robi, t’okupi una propietat o violi la teva filla, per a matar-la després o no, això és indiferent, el cas és adonar-se de com ens enriquim acceptant i sotmetent-nos als costums superiors d’aquests universitaris que vénen a salvar el país, una vegada que el seu ja fa viatges extragalàctics.

UN POLÍTIC ÉS UN CRIMINAL,

SIGUI QUI SIGUI, D’ON SIGUI I COM SIGUI.

LA CLASSE POLÍTICA ÉS EL CÀNCER SOCIAL.

EXTIRPEM-LOS D’ARREL,

NO EN DEIXEM NI UN,

I US BEN JURO QUE ELS PROBLEMES GREUS

 DESAPAREIXEN.

ON HI HA PARÀSITS, HI HA CONTAMINACIÓ.

ON HI HA INÚTILS, NO HI HA SOLUCIÓ,

ON HI HA IDIOTES, NO HI HA RES,

ON HI HA TRAÏDORS, HI HA POR I COVARDIA,

ON HI HA GENOCIDES, HI HA MORT.

Us ha agradat aquesta descripció de Caganbúrria?

Així juguen amb els animals, els amos de la granja:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18280

MATAR EN DEFENSA PRÒPIA ÉS LEGÍTIM.

NO HO OBLIDEU MAI.

DIGUIN EL QUE DIGUIN

ELS EXCREMENTS AMB TOGA,

L’ESCÒRIA MÉS INFECTA I TÒXICA DE LA SOCIETAT.

MENTRE HI HAGI EXCREMENTS,

PENSAR EN JUSTÍCIA, ÉS FER EL BABAU.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5115897

Per anar concloent les incidències del dia d’avui a ‘Soroslàndia’, aquesta nau a la deriva, comandada pels capitans jueus des del darrera de la ‘cabina’, amb la intenció d’estavellar-la contra els penya-segats, estigueu-ne ben segurs, amb l’alegria de tots els mariners discapacitats de la tripulació, les bandes criminals anomenades partits i dedicades a ‘partir’ la unitat perquè la gent no vagi contra qui ha d’anar; escolteu aquest testimoni de la ‘tocada de collons’ del clavegueram que governa, que roba la gent i se li pixa al damunt tot assegurant-los que plou: La policia no va poder detenir Puigdemont mentre feia un discurs públic i televisat, però et vindran a buscar a casa si dius que els negres o les dones són inferiors, per més que siguin dues veritats com dos temples, com els sexes, que només n’hi ha dos:

https://t.me/RosselloCM/92863

Per la nau comencen a córrer pamflets que insten la gent a organitzar-se entre ells:

https://t.me/resurgente2020/58953

Per tancar el diari per avui, el Pla Kalergi a Soroslàndia. És l’hora de començar a tenir els polítics cagats de por. No s’ha d’anar als mítings o actes de les bandes criminals, i si s’hi va, és per a fer-los por, per a advertir-los que la justícia arribarà i que hauran de pagar per tots els crims i delictes que cometen cada dia del món. El vídeo pot semblar fatxa i el que vulgueu, però és la realitat:

https://t.me/resurgente2020/58959

EN ESTAT DE GUERRA:

DONES, NENS I VELLS FUGEN,

ELS HOMES FAN LA GUERRA.

EN ESTAT DE PAU:

DONES, NENS I VELLS ROMANEN,

ELS HOMES VAN A LA GUERRA.


QUE NO US PRENGUIN MÉS EL NÚMERO.


O ELLS O NOSALTRES,

SIONISTES O HOMES LLIURES.

TOT ÉS AIXÒ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada