dijous, 15 d’agost del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 15 / VIII )


El goril·la va fer el ganso i tots els gossos castrats i, sobretot, les putetes inútils i idiotes, sense oblidar els cagaguano repugnants, ja s’han tret les calces i caminen a quatre potes amb el cul en pompa, com agrada als jueus. És fascinant de veure que ben ensinistrats estan aquests animals. És clar, que si no estiguessin ben ensinistrats, no treballarien en el circ sionista. La tempesta ja és aquí, com deia ahir. I com sabreu, no hi ha tempesta si no hi ha vent, per això començarem avui fent referència al vent que provoca totes les tempestes: els bons. No són ni els alisis, ni els monsons, són ells, els bons.

Ells mateixos ens ho expliquen, i entre ells, està la nostra entranyable amiga que ens aconsella que ens deixem exterminar i que no els oposem resistència, que ho fan pel nostre bé. Jo, és que n’estic enamorat, supura tanta tendresa, bondat i compassió!

https://t.me/RosselloCM/93112

Aquí teniu la jueva Nicole Schwab, filla del Rothschild i psicòpata del FEM(S), explicant-nos com cal cloure els animals abans d’escorxar-los:

https://t.me/mustangcomunicacion/16001

Ells estan per a corregir les bestieses dels goyim. Sigui en el camp que sigui, que per això, fa més d’un segle que han maldat per a fer-nos un art més artístic, i no la merda de la tradició d’arrels cristiana i grecoromana:

https://t.me/mustangcomunicacion/16000

Vegeu una molt bona i oportuna explicació de com fabriquen els vents (les mentides) per a destruir tot el que és digne, que els bons són així, abjectes i perversos fins a dir prou, però són bons, perquè tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes mengen gràcies a ells, i per això, els gossos llepen les mans dels amos, per més sang que hi tinguin, i les putes, altres coses.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5126878

A les caneres i als harems jueus és on són formats els excrements amb toga que han de protegir els cadells i les putetes que els sionistes col·loquen a les institucions per a destruir-les. El criminal contra la Humanitat George Soros s’encarrega personalment de la selecció d’aquests excrements. En aquest article se’ns diu que el criminal controla la fiscalia a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units. Sorprendria la notícia, si no fos que tots els criminals de la política americana són animals del zoo sionista que treballen al circ.

https://t.me/resurgente2020/59096

I NO EL DETENEN I EL MATEN ?

No exagero, o podeu concebre un crim més aberrant contra una nació que prostituir la llei! I a més a més, un estranger! Ah, no! Que el criminal és americà. Aleshores, NO ÉS ALTA TRAÏCIÓ?

Aquí teniu un excrement amb toga disfressat de mamarratxo prevaricant, el de cada dia, vaja:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8881

I un exemple de la comprensió dels excrements amb toga, perquè un excrement no és ningú per a engarjolar els mercenaris enviats pels jueus per a destruir i aniquilar els europeus, com ens ho explicaven en el començament del quadern d’avui.

https://t.me/RosselloCM/93116

A més a més, el noi té cara de bona persona. Irradia bondat. I l’excrement el va veure, i emocionat, va comprendre que el pobre no volia agredir la noia. Si no hagués passat per on no havia de passar, no l’haurien violada. La noia que vagi amb compte, que encara l’acusaran d’incitació al crim. Són així els excrements, la pura escòria de la societat.

O no?

https://t.me/resurgente2020/59080

Ara que ja hem comprovat les característiques d’aquests vents que allà on van aixequen tempestes i destrucció, analitzarem l’actual tempesta, però abans, convé de recordar-nos de l’anterior tempesta, perquè ens ajudarà a comprendre l’actual. Ahir o abans-d’ahir comentava que al Japó sembla que hi ha una investigació que ha descobert que a 96 milions de japonesos se’ls ha introduït ‘nanobots’ amb l’excusa del verí jueu. La notícia no l’he poguda corroborar...

https://fmdelestechajari.com.ar/ultima-hora-japon-declara-estado-de-emergencia-tras-el-hallazgo-de-nanobots-en-96-millones-de-ciudadanos/

... però aquest àudio de Rafael Rosselló expressa perfectament la meva mateixa opinió:

https://t.me/RosselloCM/93102

Sabent això, analitzem aquests núvols negres que ens amenacen... però que també els amenacen a ells, perquè si no juguen bé els moviments, se’ls pot destapar la veritat i aleshores quedaran exposats i sense excusa. Per això, em penso que aquests primers dies tractaran de sospesar com està el bestiar, la predisposició a ser enganyats i enverinats novament. Si s’ensumen que el tret els pot sortir per la culata, es faran enrere. Si no, arremetran amb tota la violència que els serà possible. L’avantatge amb què contem és que si els imbècils no accedeixen a més enverinaments, ells no podran fer ús de la força si no volen posar-se en evidència i declarar la guerra oberta, que ells saben que no poden guanyar. Aquestes pròximes setmanes són claus.

https://t.me/resurgente2020/59088

https://t.me/resurgente2020/59087

Aquest és el nivell dels criminals. Tot seguit, l’entenimentat i heroic Wolfgang Wodarg confirma que aquesta invenció és per a ocultar els efectes dels verins de la Covid:

https://t.me/resurgente2020/59089

https://t.me/resurgente2020/59119

I amb una altra perspectiva, però el mateix final, la versió del doctor Miles Guo:

https://t.me/resurgente2020/59120

Mentrestant, sabem que el govern de la Reserva Federal està cometent crims contra la Humanitat amb absoluta impunitat:

https://t.me/resurgente2020/59117

Tornem a recordar els números d’aquesta perillosíssima plandèmia:

https://t.me/resurgente2020/59118

I tornem a repassar el currículum del goril·la etíop-jueu adoptat pel psicòpata Kill Gates: la pertinença a organització terrorista, el sadisme de matar la gent de gana i per manca de medicaments, com també l’ocultació de dues passes de còlera, la qual cosa li atribueixen un crèdit de dos milions d’assassinats, que és per això que l’Organització de Matances Sionistes (OMS) va triar aquest veterinari abans que els cinc metges que optaven a ser directors d’aquesta institució de l’extermini organitzat. Un jueu llegia el currículum i els dos milions dels crèdits, i trempava, què havia de fer el pobre!

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5126930

Així doncs, Tedros Adhanom Ghebreyesus és el responsable directe dels dos milions d’assassinats a Etiòpia i dels disset milions amb els verins jueus. Dinou milions d’assassinats! Compreneu perquè dirigeix l’Organització de Matances Sionistes de l’ONU, la Gran Sinagoga?

El conductor i director de Canal 5 ens fa un bon resum d’aquesta tempesta:

https://t.me/RosselloCM/93095

I unes vinyetes ens ajuden a comprendre el fenomen:

https://t.me/resurgente2020/59102

https://t.me/resurgente2020/59112

Aquest és el consell contra els criminals: DESOBEDIÈNCIA ABSOLUTA:

https://t.me/RosselloCM/93081

Vegem quatre genets de l’Apocalipsi. Observareu que per aquelles casualitats de la vida tots són jueus:

https://t.me/RosselloCM/93085

No oblideu que l’objectiu d’aquests peons dels Rothschild i dels Rockefeller, amb les altres famílies sionistes i jueves, és aquest:

https://t.me/RosselloCM/93089

NOMÉS HI HA UN ENEMIC:

EL SIONISME

Mentre els vents preparen la tempesta perfecta, no deixen d’empènyer altres mals, que és la seva naturalesa. Així, no defalleixen a intentar convocar els joves blancs europeus a morir per Zelensky, el jueu, i BlackRock, els jueus:

https://t.me/mustangcomunicacion/16006

Com tampoc no volen arraconar la IMMENSA MENTIDA DEL CANVI CLIMÀTIC que els ha d’omplir les butxaques del que ens robin els criminals dels governs, alhora que ens deixen sense energia ni aliments:

https://t.me/resurgente2020/59081

https://t.me/resurgente2020/59104

https://t.me/Disidenteincontrolado/18339

No hi ha mal que d’ells no provingui. La magnitud d’aquesta guerra és que és una veritable guerra espiritual, i l’enemic dels sionistes, dels jueus, són els cristians i la seva civilització, com ho han demostrat sempre, però ara, ja no se n’amaguen, com en els infames i insultants espectacles de la inauguració i cloenda dels Satanics Games (no ho haurien fet amb els musulmans, perquè l’endemà els responsables haurien estat tots morts), o com la persecució que els criminals dels governs europeus estan seguint contra els cristians, com ho hem vist amb l’excrement amb toga que demana tres anys de presó per a un sacerdot que advertia dels perills de l’Islam radical o els deficients mentals amb etiqueta de policies que al Regne Unit es dediquen a perseguir internautes i, al carrer, ministres de Crist, mentre permeten que els nous amos del Regne Unit es passegin armats pels carrers i degollin nenes blanques, perquè els etiquetats de policia estan per a defensar la llei i són garants de la justícia, els pocavergonyes, com ho veureu en el segon enllaç:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8873

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5127313

Per a tancar el quadern d’avui abans de deixar-lo a la bitàcola, un parell d’escrits que demostren que no estic sol en el món i que hi ha gent que també veu les coses com són sense deixar-se enganyar. El primer és el doctor Ronny Weikl, que creu que la democràcia és pura corrupció, una autèntica criminocràcia, el règim dels criminals, i ens proposa algunes alternatives per a sortir del femer polític sionista:

https://t.me/resurgente2020/59115

I una reflexió final sobre l’educació, si podem anomenar-la així, avui.

https://t.me/resurgente2020/59110

COM HE DIT TANTES VEGADES

LA CAPACITAT DELS SIONISTES PER AL MAL

NO US LA PODEU NI IMAGINAR.

SI EL SEU MÀXIM PLAER ÉS MATAR NENS I INNOCENTS,

COM SERAN ELS PLAERS MENORS!



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 15 d’Agost del 2024


Soroslàndia’ és un femer més que un vaixell. El crim i la idiòcia hi regnen. La gent s’ha tornat apàtica quan més violenta hauria de ser, i no hi ha deficient mental en grau de paraplegia que no tingui ministeri o sigui director general dels prostíbuls que abans eren institucions.

Comencem l’anecdotari d’avui, amb aquesta ‘intervenció’ policíaca, agosarada, valenta i perillosa, on, com no!, hi ha una dona, per a reblar que estan molt limitades intel·lectualment, tan limitades com ambicioses, vanitoses i orgulloses són. Són el corc que ha destruït quasi tres mil anys d’història. Vegeu la intrèpida psicòpata:

https://t.me/RosselloCM/93093

Mentre posen en risc les vides en la defensa de la gent i la seguretat pública, a Soroslàndia passen meravelles i espectacles enriquidors com aquests:

https://t.me/resurgente2020/59079

https://gaceta.es/espana/detenidos-en-lanzarote-tres-magrebies-tras-cortar-el-cuello-y-la-mano-a-dos-jovenes-en-un-parque-infantil-20240814-1225/

https://t.me/resurgente2020/59085

No està de més de recordar el policia alemany que corroborava les meves paraules que els migrants il·legals són mercenaris a les ordres dels sionistes que els han contractat amb els nostres diners, malversats pels criminals dels prostíbuls i els urinaris públics, les bandes mafioses dites partits, en el que és un indiscutible delicte d’alta traïció que emparen els excrements amb toga, sempre pendents de si serà puta cara, nen tendre, sobre amb sang – que ja s’acosten – o coca pura.

A Soroslàndia, l’encarregat d’importar, mantenir i protegir els soldats són les ONG de Soros, però Soros només hi posa l’oli (els diners) i els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem, sense calces i ‘a lo loco’, s’encarreguen d’aquest tràfic de persones. I vull fer especial atenció a Òscar Camps, el gran samarità català, que veient les penúries dels pobres universitaris africans nascuts errats que s’ofegaven en el propòsit de tornar a la pàtria que tant estimen, va deixar-ho tot, i s’embarcà a rescatar nàufrags. Jo el vaig veure en una conferència-col·loqui de ‘vamos a contar mentiras, tralará que celebrà Òmnium Cultural, la guingueta independentista de Soros - no ho oblideu -, i malgrat les mentides que va dir, més que paraules va pronunciar, no el vaig creure. Digueu-me desconfiat, però aquests que ho deixen tot impulsats per la necessitat de seguir una causa de proïsme, tenen un discurs emocional i apel·len a la solidaritat i la fraternitat universals, puden a jueu. I aquesta fou la impressió que em vaig endur després de sentir-lo: que mentia vilment. El cas és que avui m’he trobat amb aquesta notícia que és molt esclaridora:

https://t.me/RosselloCM/93094

Cert que no hi ha font i que pot ser perfectament un muntatge per a desprestigiar-lo. Sí. Tanmateix, si penso en els filantrops, i m’adono que com més filantrop ets, més multimilionari et tornes, encara que sembli paradoxal; si sé que Soros, que no fa res més que regalar diners per a fer bondats i cada volta és més ric; si saps que Open Arms és una guingueta de Soros, o sigui, que els qui treballen a Open Arms són sicaris dels sionistes, com els criminals del ISG o Espai Societat Oberta, i et diuen que es fan rics amb la caritat humana, aleshores, digueu-me desconfiat, però no m’ho crec. En canvi, si penses que els jueus estan desplaçant els exèrcits de mercenaris i necessiten traïdors per al transport, com col·laboradors per al manteniment de les forces invasores, aleshores, comprens que els jueus han de pagar i que els qui tenen tanta compassió i solidaritat només tracten d’engreixar els comptes-corrents, i val a dir, que els jueus paguen els seus sicaris amb els diners que els sicaris dels polítics criminals dels governs roben a la gent, en una economia, aquesta sí, circular, perquè els diners circulen de la gent a les butxaques dels criminals incessantment... i tot per al teu bé.

Per concloure el diari d’avui, és impossible de no fer referència a la NOVA IMMENSA MENTIDA SIONISTA. Ahir, el goril·la l’anunciava, amb la tàcita intenció de prosseguir i accelerar l’extermini amb la inoculació de nous verins, i avui, TOTS ELS PAPERS HIGIÈNICS exposen la voluntat dels sionistes. Visitar una redacció es deu confondre amb un plató on es filmen pel·lícules pornogràfiques: tots sense calces, tots tractant d’agradar els directors amb les seves actuacions sexuals, tots sense escrúpols ni dignitat, tots abocats a provocar somnis humits, això sí, si els actors porno provoquen somnis i virtualitats d’humors humits, els cagaguano creen malsons i mentides terrorífiques, i recordo que el terrorisme és un delicte, encara que els excrements amb toga prevariquin i decideixin ells d’acord amb la voluntat dels sionistes què és terrorisme i què no.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5126744

https://www.lavozdegalicia.es/noticia/sociedad/2024/08/15/variante-grave-mpox-llega-europa-suecia-confirma-primer-fuera-africa/00031723742023758748409.htm

https://www.abc.es/sociedad/suecia-confirma-primer-nueva-variante-viruela-mono-20240815180024-nt.html

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5126915

L’amo dicta i ells repeteixen.

Així, l’infra, la Moni - en la foto veureu que no hi és tota – ja ha activat els seus subalterns perquè cal matar tant com ho manin els sionistes, com ho féu Salvador Illa, avui Molt Honorable President de la Genociditat de Soroslàndia, després del mèrit per la matança de més de 120000 espanyols. La Moni sap que aquesta és la seva oportunitat a la vida, i que si ho fa bé - matar tant com se li demani -, l’ascens professional la pot portar a l’Organització de Matances Sionistes (OMS), on els exterminis són constants i a l’engròs i els beneficis molt més suculents. Veureu com mourà cel i terra per a vacunar tot el que es mogui.

https://t.me/mustangcomunicacion/16003

Un comentari final: Com la plandèmia té l’origen a Àfrica, és de suposar que per qüestions de seguretat sanitària, els migrants ja no podran entrar al país. O potser sí? Així que arribin, als mercenaris sionistes que han de destruir Europa, els enverinaran amb els tòxics jueus? Fixeu-vos que jo he vist infinitat de fotografies dels migrants universitaris nascuts errats que tornen a la pàtria, però mai he vist que els vacunessin, mai. Per què serà? Veurem com es desenvolupen els fets, perquè mercenaris n’han de continuar entrant perquè quan es produeixi l’esclat de violència a Europa, cal que els mercenaris siguin a tot arreu per a provocar el mal i la destrucció, amb l’ajut de la policia i probablement els LGTBIJKQ+ de caqui. Vacunar-los no els poden vacunar si pretenen tenir un exèrcit eficaç. Aleshores, com s’ho faran? El fet de fer enverinar-se els espanyols pel perill de la letal malaltia de ficció provinent d’Àfrica, lliga malament amb la importació de migrants que poden encomanar la malaltia i amb el fet que a ells no se’ls inocularà cap verí jueu, perquè ells han d’estar llestos i sans per quan se’ls demani que passin a l’acció. Molt em temo que s’han precipitat i que aviat hauran de fer marxa enrere, si doncs no volen que la gent faci saltar totes les alarmes. Tanmateix, no dubto que els criminals de la Sinagoga del Femer europeu pressionaran els governs per a obeir els jueus i enganyar els ciutadans, però, qui juga amb foc es crema, i cada volta estic més convençut que es cremaran.


LA GUERRA CONTINUA.

CONTRA LES XERINGUES DE LA MORT,

DESOBEDIÈNCIA.

CONTRA EL TERROR DELS TERRORISTES,

CALMA.

CONTRA LES AMENACES I PERSECUCIONS,

UNITAT.

ELLS SÓN MOLT CRIMINALS,

PERÒ SÓN POCS, MOLT POCS, MASSA POCS.

CAL FER-NOS CONSCIENTS

DEL NOSTRE PODER.

SI SOM UN EXÈRCIT RESISTENT I COMBATIU

LES MENTIDES NO TRIOMFARAN.


LA VERITAT ÉS LA VIDA.

ELLS SÓN LA MORT I LA MENTIDA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada