dijous, 29 d’agost del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 29 / VIII )

 

Hi ha mar grossa, i això anuncia que s’acosta la temuda tempesta. Del resum d’avui i de la descripció de les condicions climàtiques que estem patint, es dedueix que aviat hi ha d’haver el punt de no retorn, un punt que, evidentment, serà violent. No sé si d’una matança de l’enemic o si algun poble farà justícia amb algun dels criminals del govern, però hi haurà aviat un fet que serà determinant, perquè aquesta mar grossa no anuncia pas calma i serenor.

Per començar, recordem i fem èmfasi en la principal de les condicions climàtiques actuals: l’enverinament massiu: L’HOLOCAUST.

https://t.me/No_plandemia/8636?comment=262266

https://t.me/No_plandemia/8641

https://t.me/laquintacolumna/38201

https://www.diariolibre.com/deportes/mas-deportes/2024/08/29/muere-sorpresivamente-voleibolista-de-pr-pilar-victoria-en-turquia/2833713

I si entreu a Telegram, us en fareu un fart de veure morts sobtades. I no parlem de gent gran, susceptible a una mort sobtada, parlem de gent jove i molts esportistes, sense oblidar, la quantitat d’ofegaments d’enguany per causa del ‘canvi climàtic’. No m’estranyaria que l’Holocaust dels jueus ja hagi exterminat més de 20 milions de persones sense que CAP EXCREMENT AL MÓN hagi tingut el coratge, l’honradesa ni el sentit del deure, per a iniciar procediments criminals contra polítics, metges i els col·legis i la indústria de l’extermini, mal anomenada, farmacèutica. 20 milions són 3 vegades les morts que ‘el conte dels contes’ atribueix a Hitler. Serà que com els qui maten són jueus, doncs, no deu comptar; no ho sé, dic jo. Com són els bons per llei...

Escolteu la repercussió econòmica de la matança segons Catherine Austin Fitts:

https://t.me/resurgente2020/59453

Després de fer de testimonis del genocidi goyim perpetrat pels sionistes i els sicaris criminals dels governs occidentals (tots reus de crims contra Humanitat), i com sigui que els sionistes s’adonen que el goy ho sap, estan accelerant la maquinària per a obtenir l’objectiu d’anular qualsevol veu discordant amb la ‘sapiència rabínica’. Aquest ha estat el cas de Pavel Durov, segrestat per la puteta dels Rothschild amb la connivència dels criminals amb toga.

https://t.me/RosselloCM/93752

https://t.me/RosselloCM/93779

Tanmateix, l’han hagut de deixar en llibertat condicional, m’imagino que per intermediació de les autoritats russes i dels emirats àrabs, perquè si depengués dels Rothschild i el titella de la poupée, Durov podria ser un nou cas Assange, que val a dir, que com vaig témer-me, des que ha estat alliberat, no n’hem tornat a sentir a parlar. Però, bé, l’important és que Durov, l’amo de l’única plataforma digital que respecta la llibertat d’expressió, ha estat alliberat. Telegram té mil milions de seguidors, i mil milions són massa gent, una massa més que prou per a despertar la resta. Per això, han d’anar amb peus de plom, com ja va passar quan el delinqüent amb toga espanyol va intentar clausurar la plataforma i va haver de desdir-se perquè el perill que corrien les elits i els criminals del govern eren massa grossos.

Mentre detenen Durov, al criminal Mark Zuckerberg, suposo que per jueu a més de per criminal, no li passa res, malgrat que ell mateix reconeix els crims que ha efectuat. Com comprovareu, la Justícia avui ha de ser executada pel poble, no espereu que cap excrement amb toga, miserable, corrupte, putrefacte, abjecte i vil, faci res contra els seus amos. Ell complirà amb el seu ‘deure’: emparar i protegir els criminals i perseguir i engarjolar els qui se’ls oposen, això sempre que els jueus sionistes no s’estimin més tirar pel dret i matar l’obstacle, que aleshores els excrements hi veuran les proves clares i evidents de l’accident fortuït o el suïcidi.

https://t.me/RosselloCM/93760

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5158750

CREIEU QUE UN SUBNORMAL COM AQUEST

MEREIX CONSERVAR LA VIDA ?

El doctor Mike Yeadon també és de l’opinió que això que estem vivint només és el començament:

https://t.me/RosselloCM/93758

En aquesta situació de mar grossa s’ajunten molts elements, com hem vist: la matança sionista dels ‘animals’, la ruïna de les nacions, la persecució de la llibertat, la recerca del control total, tot això, sense oblidar el gran regal sionista: El Pla Kalergi:

https://t.me/RosselloCM/93767

https://t.me/RosselloCM/93801

https://t.me/RosselloCM/93805

https://t.me/RosselloCM/93807

En el ‘Diari de Navegació veureu com actua el més gran dels criminals i traïdors espanyols de tots els temps quant al Pla Kalergi: el gos de Soros, sí, el del marit proxeneta, lladre i director de càtedra a la Bagasseria jesuïta de la Computense.

Per concloure aquesta relació d’anomalies en plena mar grossa, vegeu quina mena de criminals insaciables contracta el sionisme per a destruir Europa des del Femer de la Sinagoga:

https://t.me/RosselloCM/93798

LA SINAGOGA DEL FEMER EUROPEU,

L’ANTRE DE CRIMINALS MÉS GROS

DE LA HISTÒRIA CONTINENTAL

(LLADRES, TRAÏDORS I GENOCIDES,

TOT DEMOSTRAT)

HA DE SER ARRASADA,

I ELS EUROPEUS HAN D’APLICAR ALS CRIMINALS

LA PENA JUSTA I MÉS COMPRENSIVA:

LA PENA CAPITAL.

https://t.me/RosselloCM/93795

LA U.E ÉS LA TOMBA DELS EUROPEUS.

MATAR ELS ASSASSINS INDISCRIMINATS

ÉS DELICTE ?

EVIDENTMENT, SEGONS ELS EXCREMENTS, SÍ,

QUE HO DIU EL DRET SIONISTA O POSITIU.

SEGONS LA JUSTÍCIA, EL DRET NATURAL,

ÉS LEGÍTIMA DEFENSA.



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 28 d’Agost del 2924


Si tenim mar grossa, ja us podeu imaginar com ha d’estar el puticlub del Cottolengo, o sigui, ‘Soroslàndia’, el vaixell que els sionistes dirigeixen a tota velocitat contra els penya-segats amb la col·laboració dels gossos castrats i les putetes inútils i idiotes de l’harem, que són els capitans de vaixell, però que, això no obstant, són idiotes profunds, ambiciosos sense fi, creguts fins al ridícul, indigents ètics absoluts i tan mancats d’empatia com psicòpates sàdics són, del tot alliberats de qualsevol escrúpol ni dignitat. Amb aquests analfabets megalòmans i assassins fan comandar la nau perquè l’estavellin i, d’allò que la història mundial coneixia com a Espanya, no en resti ni el record, sinó unes tribus negres caníbals espargides per un país ple de plaques solars i molins de vent que subministrin l’energia per a encendre l’ordinador del camp de concentració on els animals viuran en un règim de semillibertat (els negres, que de blancs no n’hi haurà), fins que el comandant del camp decideixi que la bestiola en qüestió sobra.

Fem un recorregut una mica a la babalà per les entranyes d’aquesta nau condemnada a la destrucció, si no és que els tripulants i viatgers no es revolten contra els capitans i els pengen del pal més gros, com si fossin garlandes o guarniments així com aquelles cintes dels budistes, que es mourien al compàs del vent i al ritme de les onades. Quin espectacle més bonic que seria!

Passant per la ‘sala’ Teruel, ens trobem aquesta obra dels criminals al servei dels sionistes:

https://t.me/resurgente2020/59460

Si continuem el passadís, arribem a la ‘sala’ de lectura, on sempre de sempre, hi ha els universitaris nascuts errats fent classes o instruint-nos en la revolució intel·lectual de la nova filosofia africana, el fenomen cultural més insòlit de la història humana. Vegem pel forat del pany, les contribucions culturals d’aquestes eminències que els criminals sicaris dels sionistes ens importen a costa dels espanyols, que paguen els universitaris errats, les màfies jueves que els importen i els criminals que, nomenats pels sionistes amos del país, ens governen.

https://t.me/RosselloCM/93764

I pensar que nosaltres teníem llibres, quadres i orquestres! Vegeu un senyor mariner de la tripulació que ens explica coses de la convivència a ‘Soroslàndia’:

https://t.me/RosselloCM/93795

Hem arribat a la planta on estan les cabines dels capitans, hi passarem sense fer soroll, per tal de poder-vos mostrar quina mena d’indigents mentals i criminals són aquestes noves tripulacions seleccionades pels sionistes. No feu soroll ara, que espiarem el més gran de tots els criminals nascuts a qualsevol de les Espanyes, amb l’increïble rècord que no hi ha article de la Constitució ni del Codi Penal que aquest gos adoptat per Soros no hagi comès. No cal dir que en un país digne, faria anys que hauria estat executat per traïdor i genocida, a part de tota la resta de crims, que torno a dir-ho, no n’hi ha ni un que no hagi comès, si n’exceptuem alguns de sexuals, però que no s’han de descartar, essent maçó i tenint de marit un proxeneta. No feu soroll i acostem-nos a la porta, on penja el cartell:

EL GOS DE SOROS

Ui, calleu, que està dient mentides una darrere de l’altra. Escoltem el criminal:

https://t.me/resurgente2020/59474

https://www.vozpopuli.com/espana/sanchez-aterriza-mauritania-revuelta-crisis-migratoria-cupo-catalan.html

https://t.me/RosselloCM/93857

https://www.eldiario.es/sociedad/rescatan-120-personas-cayuco-avistado-520-kilometros-gran-canaria_1_11612601.html

L’heu sentit? Enginyers, arquitectes, escultors, músics, escriptors, filòsofs, sobretot, i especialitzats en ètica africana, a més d’incomptables eminències científiques. Just el que necessita el país:

https://www.expansion.com/economia/2024/08/25/66cb8733468aebd9298b456d.html

Ja que s’ha colat l’infra de la Yoli, darrerament molt callada, aprofito l’avinentesa i porto a la palestra l’Ana Redondo, una altra de les proves que la infraidiòcia és superable i que estem a punt d’assolir la més profunda profunditat en estupidesa i imbecil·litat. Per què serà que els màxims exponents d’aquesta nova moda d’idiòcia social està representada quasi exclusivament per dones? Sí, hi ha molts de gossos castrats, sí, però un gos castrat no és un home, pot ser un gos rabiós i venjatiu, però un home, de cap de les maneres, perquè un home es vesteix pels peus, no viu de genolls, sense calces, ni amb la boca oberta i el cul en pompa, com fa no res, hem vist pel forat del pany.

https://t.me/RosselloCM/93797

NOMÉS PEL MAL QUE PROVOCA,

LA PENA CAPITAL ÉS UNA NECESSITAT.

UNA SOCIETAT NO AVANÇA

AMB ELS MÉS SUBNORMALS AL CAPDAVANT,

MENYS ENCARA AMB ELS MÉS CRIMINALS;

EL MOLL DE LA DEMOCRÀCIA.

Vegeu sinó, aquesta notícia i comprendreu la màfia criminal de què parlava el gos de Soros i com ell i tots els governs formen part d’aquestes bandes dedicades al tràfic d’humans. El gos castrat i ministre sionista Planas:

https://t.me/resurgente2020/59501

MALVERSACIÓ DE DINERS PÚBLICS,

DELICTE DE TRÀFIC DE PERSONES,

ALTA TRAÏCIÓ, COL·LABORACIÓ

AMB ORGANITZACIONS CRIMINALS...

ELS FEM UN MONUMENT,

O COMENCEM A CONSTRUIR PATÍBULS ?

I com el negoci dóna, perquè a més de fer molt contents els jueus que han comprat el país per quatre duros i que veuen com els sicaris s’encarreguen d’exterminar la població pròpia, el negoci és el negoci, i per això, el gos de Soros està de gira recaptant mercenaris sionistes per a exterminar els espanyols, que la comissió que rep de Soros i de les bandes jueves és molt suculent, i deu estar a punt de ser tan multimilionari com tots els criminals que han estat presidents de govern, que per això, el gos es pixa a totes les cantonades africanes, i es veu que també ha anat a reclutar soldats senegalesos per a mantenir-los mentre no entren en acció, com també a Gàmbia, on el subnormal criminal es pensa que és on Espanya hi té arrels i i una història comuna de cooperació. Si això no és ser paraplègic cerebral!

https://t.me/RosselloCM/93859

Fixeu-vos que per al gos de Soros, Espanya mai no ha tingut llaços d’amistat i cooperació ni amb Amèrica ni amb Europa, les nostres arrels són a Àfrica, el continent de la civilització, la cultura, les arts i les ciències.

ESPERO SINCERAMENT,

DE VEURE AQUEST CRIMINALS

PENJANT D’UNA CORDA DE CÀNEM.

NO ÉS ODI, ÉS JUSTÍCIA,

EXCREMENTS.

Abans de concloure aquest recorregut per la nau, no vull deixar de visitar dues cabines que són el llit de dos criminals i tifes a parts iguals. A lladres i sanguinaris pocs els guanyen, que per això estan a la cartera dels sionistes. Un és la tifa de Lleida, sempre amb la boca oberta i al servei dels amos: Israel:

LA TIFA DE LLEIDA

https://t.me/RosselloCM/93865

Dic el mateix que pel gos de Soros.

EL GENOCIDA DE LA GENOCIDITAT DE CAGANBÚRRIA

https://t.me/RosselloCM/93810

Dic el mateix que pels dos anteriors.

No em direu que veient la cara d’aquest assassí de més de 30000 ancians indefensos mitjançant protocols específicament letals, i de 120000 espanyols (fins ara) amb els verins jueus que ell no es va administrar, però que va fingir que s’administrava, no em direu, que no la hi trencaríeu? Això, aquest immens sac putrefacte d’escombraries i escòria, és el Molt Honorable President. No hi ha hagut un insult més gran a Catalunya en tota la història! Ni el mafiós Jordi Pujol, lladre professional i multimilionari, avui en llibertat, ni cap dels altres, amb l’esperpèntica pixarada jueva de col·locar-nos el Pétain de Pineda, pot superar l’ofensa i l’insult que suposa que un genocida, professionalment dedicat al parasitisme i al robatori, així com al frau (els morrions, que recordeu que quan va tenir la mercaderia a disposició, la va imposar sense altre criteri que els seus interessos de lladre professional), doncs, aquestes escombraries regeixen el prostíbul més gran del país. Per dignitat, si Catalunya vol tornar a ser digna, cal la SUPRESSIÓ DE LA GENOCIDITAT SIONISTA DE CAGANBÚRRIA I L’URINARI PÚBLIC DELS PARÀSITS, AL COSTAT DEL ZOO. No us cau la cara de vergonya de veure aquest criminal com a màxim representant dels catalans? I no l’acuso de cap crim que no hagi comès i que els fets demostrin irrefutablement. Que els excrements amb toga callin, només significa que el crim del sicari sionista encara deu ser més gros que jo no em penso. Jo és veure’l, i em ve diarrea, malestar gàstric i mala llet.


Tanco la barraca per avui, amb dues notes d’humor:

Els cagaguano i la fidelitat estricta a la notícia real:

https://t.me/No_plandemia/8646

Un il·luminat:

https://t.me/No_plandemia/8646?comment=262687.

VEIEU COM CAL L’ERRADICACIÓ DE LA IDIÒCIA !

I SÍ, AMICS MEUS, COM SIGUI, TANT SE VAL.

AMB IDIOTES I CRIMINALS,

ON VOLEU ANAR ?



P.S. Afegeixo al ‘Diari de navegació’ d’avui aquest vídeo sobre l’origen i el mecanisme del frau que suposa la banca, l’obra criminal dels Rothschild:

https://t.me/RosselloCM/93785

Tot el que passa en el món és perquè els sionistes han convençut la gent que només tenen valor els diners que ells fabriquen del no-res per a robar-t’ho tot, i com els seus seguidors són especialment limitats intel·lectualment i menys encara moralment, el món va com va, perquè els miserables són recompensats per la vilesa i l’abjecció, i els dignes són perseguits sense treva pels criminals sionistes amb la sòlida col·laboració dels amants dels membres circumcisos (ja m’enteneu). El ‘filòsof’ de la vida, el ‘Lobo estepario’ ens ho explica molt bé i de viva veu.

https://t.me/RosselloCM/93759


TOT QUADRA:

SATANÀS

ESCAMPA LES SEVES HOSTS DIABÒLIQUES:

ELS FALSOS JUEUS, ELS SIONISTES,

I AQUESTS ESCAMPEN L’ESSÈNCIA DE L’INFERN:

ELS DINERS, LA DESTRUCCIÓ DE QUALSEVOL VALOR,

LA CORRUPCIÓ DE LA DIGNITAT

(PROSTITUCIÓ I GOSSOS CASTRATS),

LA DESTRUCCIÓ DE TOTA LLIBERTAT

(LA RESPONSABILITAT).


AI, DELS QUI SERVIU EL MAL PER BÉNS MATERIALS !,

PERQUÈ L’ÚNIC BÉ QUE POSSEÏU

US HA ESTAT DONAT GRACIOSAMENT

PEL SENYOR DE LA VIDA.

I ELL US DEMANARÀ QUÈ N’HEU FET,

DEL SEU IMMENS I IMPAGABLE REGAL.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada