dijous, 22 d’agost del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 22 / VIII )


Es manté la calma en l’Apocalipsi. Em fa l’efecte que estan llençant globus sonda per no enganxar-se els dits, i juraria que comencen a adonar-se que la IMMENSA MENTIDA II que hauria de servir per a accelerar l’HOLOCAUST II, no cola. El goril·la de Gates, el jueu genocida sense discriminació d’etíops i d’humans, que dirigeix l’Organització de Matances Sionistes (OMS), em sembla que ha decretat que l’alarma per la IMMENSA MENTIDA II s’allargui un any. No sé si és així, perquè no m’he molestat a esbrinar què ha dit el genocida. Alguna en tramen, això és segur. Però sembla que el terror ‘tsunàmic’ de la grip canviada de nom, no pita ara. Això no obstant, hi ha països com l’Equador – és de suposar que per proximitat geogràfica amb el Congo – que ja han començat a imposar morrions. Tots els governs criminals comminen els ciutadans a enverinar-se amb els verins jueus que combaten tots els virus, fins i tot els que no han estat descoberts; això, si alguna vegada se n’ha descobert un que no sigui un exosoma. En fi, que estem enmig de la calma, una calma, que evidentment, precedeix la tempesta, que ells voldran que sigui perfecta i que nosaltres hem d’esvair.

Quant als criminals que comanden els camps d’extermini jueus mitjançant l’enverinament dels goyim, vegeu quines casualitats té la vida:

https://t.me/RosselloCM/93350

EL GENOCIDA FAUCI.


Així doncs, sense alteracions climàtiques notables, us enllaço a una entrevista a David Icke, fet per la televisió ‘Kla.tv’, per a aquells que baixen de l’hort, tot i que mai no està de més escoltar-lo perquè sempre t’informa d’alguna cosa que desconeixies o sospitaves:

https://t.me/counterpropaganda20/12592

Avui he vist aquests suposats ‘Protocols de Toronto’ dels anys 1967 i 1985, que compendien l’estratègica maçona per a implementar les ordres dels sionistes. No els puc atorgar una credibilitat absoluta, però, certament, descriuen alguns dels esdeveniments que hem patit i estem patint. Us els enllaço, per si són del vostre interès:

https://t.me/resurgente2020/59245

El que és indubtable és que els crims contra la Humanitat executats pels maçons com a sicaris dels jueus sionistes, vénen de temps enrere i abasten tots els àmbits, des de l’enverinament dels nens amb la reducció del coeficient intel·lectual...

https://t.me/mustangcomunicacion/16204

... a l’extermini dels nadons, amb aquest invent jueu del ‘dret a avortar’, que s’ha de ser jueu per a atorgar el dret a matar! I ja he dit sempre que no sóc un radical contra l’avortament, tanmateix, aquest acte és un acte que mereix una molt profunda reflexió, perquè dret no és, de cap de les maneres. Una altra cosa és que en determinades condicions sigui tolerable. Però ja ho sabem, l’enverinament ideològic els jueus l’introdueixen de mica en mica, sense que te n’adonis... Qui no recorda – si ja ets una miqueta gran – ‘Interviu’ i les primeres fotos de nus femenins, o els nus cinematogràfics ‘exigits pel guió’... fins a arribar on som ara, que tenen la gosadia de pretendre que admetem que els adults violin nens sense repercussions legals. Però, tornant a l’avortament, vegeu aquesta aberració demoníaca:

https://gaceta.es/estados-unidos/la-multinacional-planned-parenthood-regalara-pildoras-abortivas-durante-la-convencion-nacional-democrata-20240819-1055/

La serp verinosa ja contamina. Si aquest monstre vingut dels Inferns és l’elegida dels elegits, pobres esclaus de la Reserva Federal! Per a complementar la notícia, un escrit de Julio Ariza, d’on voldria destacar les paraules del bisbe Barron:

https://t.me/resurgente2020/59247

Els maçons, els criminals i lil·liputencs mentals, que ja sabeu que els agrada de fer el pallasso disfressats amb davantalet estil G-mail i fer un seguit de cerimònies demencials i infantils, són només sicaris, el ximple útil. Els maçons són uns criminals, i com he dit en altres escrits, la maçoneria hauria de ser prohibida i els membres de les lògies – ara els coneixem perquè ja no s’amaguen – condemnats a tants anys de presó com graus tenen en la perversió. Bé, doncs aquests criminals són els sicaris dels sionistes. I què fan els sionistes?, a què es dediquen fonamentalment? A matar i destruir perquè, sense dubte, han estat engendrats amb el semen de Satanàs, com ho demostren els seus fets:

https://t.me/resurgente2020/59250

https://t.me/resurgente2020/59251

https://t.me/mustangcomunicacion/16215

https://t.me/mustangcomunicacion/16205.

A Alemanya, l’escòria sionista continua fent de les seves:

https://cadenaser.com/nacional/2024/08/20/la-justicia-alemana-confirma-una-condena-a-una-mujer-de-99-anos-por-complicidad-con-los-crimenes-del-nazismo-cadena-ser/


DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 22 d’Agost del 2024


A ‘Soroslàndia’, en aquest vaixell a la deriva comandat per gossos castrats i putes inútils i idiotes dels harems jueus, no hi ha dia que la deficient mental de torn o l’indigent intel·lectual, no diguin la seva per a corroborar que l’estupidesa és una virtut per als sionistes, almenys, no n’hi ha ni un que triïn, que no destaqui per estupiditat, entre altres coses; que ja sabeu que la psicopatia, la manca d’empatia, la megalomania, el narcisisme, l’ambició i el cap escrúpol, contribueixen a guanyar punts en la selecció sionista dels sicaris criminals. Els governs de Soroslàndia, en altra cosa no, però en totes aquestes patologies, no n’hi ha ni un que no les arreplegui totes. Penseu en casa nostra, on el president és un genocida i estafador professional, amb el mèrit d’haver assassinat amb protocols letals i injeccions tòxiques a més de 150000 espanyols enganyats pel seu ministeri de l’extermini. En lloc d’haver estat penjat, com ho demana la més elemental de les Justícies, els jueus l’han col·locat a la presidència de la Genociditat. Així és la carrera criminal que executen tots els gàngsters que, no sé per què, la gent anomena polítics.

Vegem les últimes del Cottolengo que destrueix l’abans Espanya. En el primer vídeo, veureu tres putetes inútils i idiotes de l’harem de Soros i un gos castrat. Una ministra, amb menys enteniment que una medusa epilèptica, escampa mentides i amenaça qui digui que són mentides, sempre molt inclusiva, molt solidària i molt resilient, això sí, amb els diners que roba als espanyols i amb l’enviament de la inclusivitat, la solidaritat i la resiliència al poble, perquè ella no els té a casa als ‘seus nens’. LA IDIÒCIA, EN CÀRREC PÚBLIC, ÉS UN DELICTE QUE HAURIA DE COMPORTAR LA PENA CAPITAL. En el cas de la tarada del vídeo, sense dubte, perquè la seva idiòcia màxima ha comportat diversos assassinats i violacions, robatoris i apropiacions indegudes, que són responsabilitat de la idiòcia màxima i de tots els col·legues criminals de les bandes mafioses que integren el govern i l’urinari públic de Soroslàndia.

https://t.me/RosselloCM/93342

ALTA TRAÏCIÓ, MALVERSACIÓ DE DINERS PÚBLICS, OMISSIÓ DEL DEURE DE PROTEGIR LES FRONTERES I COL·LABORACIÓ AMB ORGANITZACIONS MAFIOSES (ONG).

Així que se m’acudeixi ara. Però els excrements amb toga no la senten, ells escorcollen la xarxa vejam si algú ha dit que hi ha una invasió de soldats mercenaris o ha escrit ‘negre de merda’, aleshores, els excrements entren en un clímax extàtic i eixugada la bava que espumeja la boca airada, indignadíssims, signen la llibertat del violador universitari d’una nena, i tot seguit, redacten l’ordre de detenció contra qui ha escrit ‘negre de merda’, per delicte flagrant d’odi. A més, no donen, ni que els sacsegis. O si no, vegeu aquesta notícia, que no és d’ara, però que descriu la femta que infecta les ciutats de la Immundícia:

https://t.me/RosselloCM/93373

Vegeu ara un sondeig del ministeri de l’extermini. Ells fan càlculs, els envien a la central de l’Organització de Matances Sionistes i esperen ordres del goril·la genocida. A més a més, és curiós com així que l’OMS emet una ordre d’emergència, els virus inculpats fan una mena de salt a l’hiperespai i ja són a tot arreu. Abans les epidèmies s’estenien com s’estén una taca d’oli, de mica i mica i per contacte. Ara no. El virus ha matat quatre gats mal alimentats i potser intoxicats amb els verins jueus, i així que l’OMS l’acusa, el virus ja es fa present d’Equador a Galícia passant per Texas. No em direu que no és interessant, la virologia!

https://t.me/RosselloCM/93383

Si hi afegiu, que els negres que vénen d’Àfrica no el transmeten, però el teu veí o cunyat sí, aleshores, la virologia encara es converteix en més interessant. Quines coses! Quins misteris! Al teu veí i al teu cunyat els inocularan aquestes estranyes vacunes que no serveixen de res si no es vacuna tothom – un altre misteri virològic -, en canvi, els negres d’Àfrica, com són universitaris – molt llestos, almenys més que tu – i han nascut errats, es veu que esquiven el microorganisme, no sé si fent fintes o gràcies a les facultats intel·lectuals superiors que volen aplicar al país que duen en el cor des del naixement errat. No em direu que no és científica i seriosa la virologia. Molt difícil, sí, però molt científica i seriosa, rigorosa i incontestable.

Parlant de virus... el prevaricador, el miserable que, en lloc de ser a la presó per greus delictes, és ministre d’Interior i homosexual a temps complet, no es cansa de fer el que és: l’idiota i el criminal. Aquí el veurem en la faceta d’idiota, molt integrada a la seva personalitat, com ho veureu en la notícia. Un idiota és idiota, no s’hi pot fer més, i tractar de discutir amb ell, és l’activitat més absurda del món:

https://t.me/RosselloCM/93368

Quant als comentaris dels cagaguano, només dir que podrien ser ministres, perfectament.

Els jueus han ordenat a totes les putes inútils i idiotes com als gossos castrats que comencin a censurar i perseguir els qui mostrin una mica d’animadversió envers els criminals, siguin els polítics sicaris o, directament, els sionistes o les seves pèrfides intencions. I és clar, les putes, sense calces i la boca oberta, i els gossos castrats, sense calces i el cul en pompa, corren a satisfer les necessitats de l’amo:

https://t.me/RosselloCM/93369?single

ÉS CURIÓS, EL SIONISTA ODIA LA HUMANITAT,

MALDA PER EXTERMINAR-LA,

PERÒ EL DELICTE D’ODI ÉS PER A QUAN TU

OBSTRUEIXES LES INTENCIONS CRIMINALS

D’AQUESTS ASSASSINS INVETERATS.

Els gossets: «Bub, bub». I les putetes: «Mn, mn».

Fixeu-vos ara, en aquesta notícia. Els refugiats que fugen de guerres, que són universitaris, que nasqueren errats però són d’aquesta terra més que tu o que jo, que no tenen menjar, ni casa, però vénen aquí a cobrar pensions per a qui sap si més endavant pagar-te la teva, aquesta meravella que importen els jueus per a destruir-nos, són com són, i se’ls ha de comprendre, pobrets!

https://www.telecinco.es/noticias/galicia/20240821/mondariz-balneario-pontevedra-normalidad-quieren_18_013278132.html?amp=true

Home! Estan en un balneari a tot pagat pels espanyols, i no tenen wi-fi, és que s’ha de ser mala persona, pobrets!

Per sort, en el vaixell ‘Soroslàndia’ encara hi ha tripulació digna. Vegem primer un missatge de ‘mvalera.es’, del qual us aconsello de veure el comentari de Carlos Garcés, perquè són dues maneres diferents de veure les coses, i jo estic més amb ‘mvalera’ que no amb el senyor Garcés, que crec que és descoratjador en els seus comentaris. Potser té la raó, que ho dubto – hi ha un punt en què la paciència s’acaba, i com més l’has aguantada, més violenta i intransigent és la resposta -, però no és bo de donar per perduda una guerra abans de començar-la. Que sempre he pensat que aquests derrotistes, poden ser dissidència, i no ho dic per ell, precisament. De fet, si expliques el mal i afirmes que no hi ha possibilitat de vèncer-lo, estàs col·laborant amb el mal, perquè encara que no poguéssim vèncer-lo, la lluita és necessària i ens dignifica.

https://t.me/counterpropaganda20/12601

I per concloure, de ‘mvalera’ a Pedro Varela, el llibreter nacionalsocialista que, segons crec, encara és a la presó. Per què? Per matar algú?, per violar alguna nena?, per robar amb força?, per?... No, per tenir una llibreria. Una llibreria? Sí, però una llibreria que no agrada als jueus, ves! El vídeo deu tenir uns anys, però si us l’enllaço és perquè ens hem d’adonar d’on hem arribat, ja que un nacionalsocialista – que ja he escrit en altres articles que cada dia em són més simpàtics – ens doni lliçons sobre la llibertat d’expressió i el ‘delicte d’odi’ – una completa subnormalitat jurídica, psicològica i intel·lectual, només creïble per a deficients mentals profunds, rates de claveguera i abjectes ètics – és, com a poc, sorprenent.

https://t.me/RosselloCM/93372

QUI TÉ LA RAÓ I LA VERITAT

PER QUÈ HAURIA DE TÉMER LES ALTRES VEUS ?

NOMÉS QUAN VIUS EN LA MENTIDA I LA VILESA

TEMS QUE LA GENT EXPRESSI EL QUE PENSA.


QUI ET CLOU LA BOCA,

DE FET,

VOL I MALDA PER LIQUIDAR-TE.


DESOBEDIÈNCIA, SEMPRE.

LA LLIBERTAT ÉS MANIFESTA AMB UN ‘NO!’.


FINS A LA VICTÒRIA FINAL

SOBRE EL SIONISME CRIMINAL.


P.S. Els excrements amb toga de Veneçuela han ‘reconegut’ la victòria del conductor d’autobús analfabet Maduro, que per això cobren. Arriben poques notícies del país. Els Rothschild no tenen interès que la gent sàpiga què hi passa. Hauran decidit de mantenir el subnormal per a continuar saquejant el país, o el mantenen per a provocar una guerra civil on ells, com sempre, estaran en els dos bàndols? Esperarem notícies. Com esperem notícies de l’atac iranià contra Israel, que es fa esperar. O potser foren els iranians qui mataren el polític de Hamàs? No oblidem que des de la caiguda del Xa de Pèrsia, Iran és una satrapia islàmica Rothschild. També n’esperarem notícies.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada