divendres, 16 d’agost del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 16 / VIII )


Enmig de l’Apocalipsi dissenyat pels sionistes per a destruir la Humanitat sencera, el que més esborrona és comprovar el grau insòlit de maldat i inhumanitat que demostren tots els sicaris criminals dels sionistes. Aberració, ignomínia i abjecció, ja són termes insuficients per a descriure a què es dediquen la colla de criminals que col·laboren amb els jueus contra les nacions pròpies per un xalet, un compte-corrent, no haver de pencar i tenir els vicis pagats pels contribuents. El poder està en mans de l’escòria més infame de la història, i el poble té el deure de dignificar-se i posar fi a la insolència dels depravats i psicòpates, i la millor manera és l’extermini absolut dels idiotes i traïdors. Quan han comès CRIMS CONTRA LA HUMANITAT, LA PENA CAPITAL ÉS UNA URGENT NECESSITAT CONTRA ELS POLÍTICS, EXCREMENTS AMB TOGA, IDIOTES TITULATS, COL·LEGIS DE CRIMINALS, CAGAGUANOS, ELS SICARIS DE LES BANDES ARMADES ETIQUETADES DE POLICIA I ELS MILITARS, aquests darrers, amb l’agreujant del deshonor de la traïció i la infàmia de l’incompliment del jurament de fidelitat.

Les dades climàtiques d’avui són diverses, jueves i mentides, com sempre. Vegem què ens han aportat els vents, en concret, el vent més terrible, perillós i destructiu de tots: els bons:

Quant a condicions atmosfèriques:

https://t.me/resurgente2020/59136

https://t.me/No_plandemia/8509

Quant a condicions físiques:

https://t.me/resurgente2020/59130

https://t.me/resurgente2020/59131

https://t.me/RosselloCM/93156

Convé no oblidar les cares dels sicaris criminals d’aquestes aberracions i bogeries:

https://t.me/RosselloCM/93170

PÚRRIA INFECTA I NOCIVA.

Quant a condicions ambientals, en diríem:

https://t.me/RosselloCM/93141

TOT HO PODREIXEN,

i cada volta em sembla més clar que l’escurçó de Califòrnia, l’animal més verinós del continent americà, la Kamala, serà el pròxim titella de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, perquè després d’un genocida psicòpata, lladre, pedòfil i amb seriós retard intel·lectual, havent ja humiliat abans els americans amb un ximpanzé de president, ara toca una psicòpata tarada, que ha fet carrera de genolls, negra, dona, progressista i amant incondicional dels circumcisos, a més de partidària de l’extermini de la població perquè així els nens tindran més espai i seran més feliços, com ho va dir en un míting. Molt em temo que aquesta aberració de la naturalesa serà l’elecció dels elegits per a destruir definitivament l’esclavatge de la nació i convertir-la en el camp de concentració, experimentació i extermini dels goyim.

Quant a la ‘letalitat’ del vent, res millor que l’Holocaust per a il·lustrar-nos:

https://t.me/RosselloCM/93134

https://t.me/RosselloCM/93158

Els directors dels camps d’extermini:

https://t.me/RosselloCM/93142

I cal no oblidar que malgrat els mals i els horrors que causen aquests vents letals, el pitjor és el final, el després, quan torna la calma:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18351

AQUESTS SÓN ELS ENEMICS DE LA HUMANITAT.

ELS POLÍTICS SÓN ELS SEUS GENERALS,

IDIOTES PERÒ OBEDIENTS.

NOMÉS DESTRUINT EL SISTEMA

LA VIDA TORNARÀ AL PLANETA.

Al Regne Unit, on els sionistes hi han emplaçat el monstre més sàdic i insubstancial que hi havia al regne, la situació és extremadament perillosa i pot desencadenar el caos tan somiat pels sionistes. De segur, que tenen la butaca preparada, les crispetes i els bolquers a mà, que ja sabeu que res no fa riure més un sionista que la matança, la violència, l’horror i la inhumanitat, que es pixen al damunt de l’alegria!

Recordem qui és l’escòria pútrida que la púrria criminal sionista ha col·locat com a primer ministre per a destruir la colònia britànica d’Israel:

https://t.me/RosselloCM/93150

Per les obres els coneixereu’:

https://t.me/RosselloCM/93145

https://t.me/RosselloCM/93146

https://t.me/Disidenteincontrolado/18353

El grau d’abominació i d’idiòcia està arribant a límits insuportables per a la intel·ligència. Si hi ha hagués intel·ligència en els militars, això no podria haver passat, però com els militars són o LGTBIJKQ+ de caqui, o psicòpates i retardats mentals, serveixen els traïdors i orgullosament traeixen els seus juraments, la pàtria i la nació pels beneficis de les fel·lacions als asquenazites. Vegeu fins a on hem arribat en estupidesa, manca de respecte i indigència mental:

https://t.me/RosselloCM/93147

SERAN CRISTIANS, PERÒ SÓN MÉS:

SUBNORMALS.

Els vents ens acosten el terror de la mentida de la verola de la mona, que ja és de ser curts, el fet de creure-s’ho! I tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes dels harems i les caneres, sense calces, esverades, sense escrúpols ni pudors, executaran els innocents que hagin d’executar, que la comissió és la comissió, i avui, no hi ha negoci més rendible i ràpid per a fer diners que el comerç amb la carn humana. A aquest punt d’ignomínia i perversió hem arribat!, entre altres bajanades:

https://t.me/RosselloCM/93169,

impagable, el deficient mental que diu: «... només volem ser precisos en el llenguatge que fem servir». ‘Persones que donen a llum’, segons el paraplègic del gos castrat, és molt més precís que ‘mare’.

VEIEU COM CAL L’EXTERMINI:

D’UN IDIOTA ES POT TOLERAR TOT,

SI AIXÍ HO VOLEU,

LLEVAT DE LA INSOLÈNCIA.



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 16 d’Agost del 2024


A Soroslàndia, tots els animals ensinistrats pels jueus compleixen amb allò que se’ls ha ensenyat i executen les ordres dels domadors gairebé per telepatia, que entre les bèsties es veu que hi ha un enteniment tàcit i mutu. Per començar el resum de la jornada al vaixell a la deriva, crec que convé recordar que els jueus no han dit mai una veritat i que la llegenda negra de la hispanitat ha estat una indigna conspiració sionista, com sempre, realitzada pels maçons – els mamarratxos del davantalet i menys llums que el món abissal – sota les ordres dels britànics sionistes. De sempre m’havia sorprès que els sud-americans parlessin tothora d’Espanya com a la madre patria. Algun independentista es posarà les mans al cap: ‘Si allò fou un robatori i un extermini!’. No li diré res més que s’informi, que llegeixi, que cerqui les dades històriques, que pensi per ell mateix i que no segueixi l’adoctrinament d’Òmnium Cultural i les mentides que els fa dir l’amo: George Soros, jueu, i amb l’obsessió de la destrucció d’Espanya. Ho he dit altres vegades, els catalans hem d’estar amb els espanyols, ni amb la Sinagoga del Femer, menys encara amb els terroristes i assassins de l’estat d’Israel.

https://t.me/RosselloCM/93132

Ara que ja ho sabem, vegem les aportacions sionistes que els sicaris de les bandes mafioses i criminals dites partits polítics executen per a tenir els circumcisos contents i el compte-corrent segur, amb aquests doctorats dels universitaris nascuts errats que han tornat per fi a la pàtria per a pagar les pensions que de moment cobren i algun dia tornaran, perquè ells són aquí per a treballar i per a fer gran el país estimat:

https://t.me/RosselloCM/93139

https://t.me/RosselloCM/93140

https://t.me/RosselloCM/93155

https://t.me/RosselloCM/93165

ELS POLÍTICS SÓN EL TEU PITJOR ENEMIC

https://t.me/Disidenteincontrolado/18342

https://t.me/Disidenteincontrolado/18346

https://t.me/Disidenteincontrolado/18352

MATAR TIRANS MAI NO HA ESTAT DELICTE

https://t.me/RosselloCM/93177

No comento.

Vegeu ara la màfia PSOE, la banda criminal més perillosa de l’Estat, farcida dels més abjectes elements entre els elements més abjectes. Sincerament, dubto molt que hi hagi un sol psicòciata que no hagi d’estar en presó perpètua; la resta, fa temps que haurien d’haver passat a la història; no sé si se m’entendrà:

https://t.me/mustangcomunicacion/16046

https://t.me/mustangcomunicacion/16049

No oblideu que Hisenda és l’Agència de recaptació sionista, que per això els americans, si a algú temen, és a la policia fiscal, la més terrible i violenta de totes. I els partits polítics són els sicaris criminals que tenen assignades zones on poden delinquir sempre que paguin la quota al jueu.

NO N’ESTEU FARTS, DE TANTS DE SACS D’ESCOMBRARIES ?

Els amos han posat en marxa la segona fase de l’extermini, i tots els gossos castrats, les putes inútils i idiotes i els papagais sense consciència ni intel·ligència dels cagaguano, ja s’han posat a la feina per a deixar el llit com el volen els amos.

L’imperi de la mentida barroera i xarona:

https://t.me/RosselloCM/93154

Alhora, els idiotes amb títol exhibeixen el nivell d’ignorància i, el que és pitjor, el servilisme dels esclaus. O per què us penseu que treballa al Cottolengo Social d’Indigents Cognitius (CSIC), l’expert mundial en veroles simiesques?

https://www.antena3.com/noticias/salud/vacuna-espanola-coronavirus-protege-viruela-mono_2022052862927262421363000149022b.html

I els cagaguano fan cas als experts mundials en veroles simiesques, a l’OMS, als jueus i al sursum corda:

https://t.me/RosselloCM/93169

VACUNES CONTRA VIRUS NO DESCOBERTS !

LA CIÈNCIA AVANÇA QUE ÉS UNA BARBARITAT !

GAIREBÉ TANT COM L’EXCEL·LÈNCIA PERIODÍSTICA !

Els ‘responsables’ del ministeri de l’extermini, exhibició de capacitat mental (la Moni) i d’experiència (el pallasso):

https://t.me/Disidenteincontrolado/18354

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5129311


Una pausa per a l’humor:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5129367


ÉS L’HORA D’ACTUAR.

LA POLÍTICA ERA UNA COSA SERIOSA,

NO UN CIRC PLE DE PALLASSOS,

QUE NO SAPS, SI SÓN MÉS MISERABLES QUE COVARDS,

O MÉS CRIMINALS QUE IGNORANTS.


NO SÓN POLÍTICS,

SÓN EL TEU PITJOR MALSON.

LA DEFENSA PRÒPIA ÉS LEGÍTIMA, SEMPRE.

https://t.me/No_plandemia/8511


https://t.me/No_plandemia/8515

Enteneu la diferència entre un gos noble i un gos castrat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada