dimecres, 21 d’agost del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 21 / VIII )


Les condicions atmosfèriques són normals, res digne de ressenyar, llevat que aquesta calma és el temps que es prenen els genocides per a estudiar si el bestiar es deixarà conduir a l’escorxador silentment, o si hi haurà oposició. De moment el criminal que fa de Secretari de Sanitat, el mateix que no considera oportú de fer controls fronterers perquè el fet que l’invent de la verola de la mona tingui l’epicentre a l’Àfrica d’acord amb la versió del goril·la adoptat per Gates, segons ell, no vol dir, ni molt menys, que els universitaris nascuts errats la transmetin, i en canvi, la llumenera de Sanitat, creu que caldrà tenir un control per a saber qui ha estat intoxicat amb els verins jueus i qui es resisteix a ser exterminat amb aquest mètode tan silenciós i que tants de beneficis comporta als criminals que comanden, des de Sanitat, el genocidi.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5141067

Estan sospesant, perquè saben que un mínim error i tot l’invent pot saltar pels aires, que prou que saben que hi ha mar de fons, que per això, com veurem, els excrements amb toga comencen a estudiar com erradicar la dissidència contra les ordres sionistes per a l’extermini de la Humanitat i la destrucció d’Europa. Com veieu, la tranquil·litat és aparent. Tanmateix, i a part de l’Holocaust II, dirigit pel sionisme internacional i interpretat per tots els criminals dels governs occidentals, hi ha senyals que, com sempre de sempre, demostren que els jueus estan darrere de tot el que passa:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5141300

A més de l’enverinament massiu que pretenen de fer, a la Sinagoga del Femer Europeu, el cau on parasiten els més grans criminals del continent, llevat de quatre honradíssimes excepcions, totes les putes inútils i idiotes de l’harem malden per a destruir la infantesa (una activitat molt d’acord amb la naturalesa de la feminitat) i afavorir la violació dels menors amb el consentiment de l’Estat i l’aplaudiment dels excrements amb toga:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8919

https://t.me/Realidades_Paralelas/8921

Al mateix temps, impulsen la destrucció dels mitjans de subsistència per a conduir Europa a la misèria i a la fam, que ja sabeu que és una manera molt del gust dels jueus per a matar la gent i sotmetre-la, ells!, pobrets!, i tot el que van passar en el conte dels contes?

https://t.me/Disidenteincontrolado/18399

https://t.me/Disidenteincontrolado/18400

https://t.me/Disidenteincontrolado/18401

Qualsevol cosa que t’ofereixin els sionistes és un regal enverinat. A l’Argentina, els jueus hi han posat el seu titella, l’esquizoide del Milei, i ja estan col·locant els seus gossos rabiosos als llocs de poder per a poder destruir definitivament el país i l’estat de dret que empara els argentins:

https://t.me/mustangcomunicacion/16180

Curiosament, Ariel és un nom hebreu. Casualitats, només són casualitats.

Mentrestant, a Polònia, malgrat l’enviament sionista de la princeseta d’Astúries, el criminal Donald Tusk per a reconduir el país envers la destrucció, encara hi ha polonesos que tenen les idees clares. Escolteu aquesta intervenció en l’urinari públic i observeu – si els veieu - com treballen els paràsits i sicaris dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/93309

A Ucraïna, el jueu i cocaïnòman, a més de pallasso patètic i miserable, Zelensky, el depravat, i la colla de criminals de la partitocràcia han decidit la prohibició de la religió cristiano-ortodoxa de Rússia al territori de BlackRock. És el respecte visceral dels sionistes envers la llibertat d’expressió i la dignitat, o sigui, el respecte envers les creences religioses de tothom. Pels seus fets els coneixereu.

https://t.me/mustangcomunicacion/16175

I al Regne Unit, la colònia d’Israel, els passos envers el NOM i la pèrdua de qualsevol garantia per part dels britànics són cada dia més a prop, gràcies al sionista i criminal Starmer, el substitut ideal al babau indi que feia l’indi a Downing Street, que no sé si exactament significa ‘el carrer on es fa el subnormal’. I els anglesos gaudeixen del privilegi de poder ser apunyalats pels llops solitaris dels exèrcits dels nascuts errats, importats pels sionistes, el que comunament se’n diu: seguretat ciutadana:

https://t.me/No_plandemia/8569

Els excrements amb toga, com ja hem vist en molts exemples, apliquen la llei judaica, o sigui, alliberar els criminals i perseguir qui diu la veritat. Els mercenaris poden matar, atemptar o sembrar de por els pobles i ciutats anglesos, els pedòfils poden violar i abusar sense ser perseguits, però ai de tu!, si dius la veritat, aleshores, aquests monstruosos excrements salten a la jugular. Matar i violar, robar i ocupar, fer frau i trair, són actituds socials i generoses per al bé comú, que per això els excrements amb toga els protegeixen i els criminals dels governs els defensen, ara bé, dir la veritat, ui!, això sí que ha de ser castigat:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18411

NO SÓN JUTGES NI FISCALS,

SÓN LA MÉS PUTREFACTA ESCÒRIA SOCIAL.

ARRIBAT EL MOMENT,

NO HI HA D’HAVER PIETAT

AMB ELS MALVATS.

.

Com veieu, hi ha una calma que no deixa de ser falsa, però, al primer cop d’ull, sí que sembla que tot està en calma ara que s’acaba la temporada d’estiu. Suposo que les tempestes vindran quan el bestiar torni estar a les quadres respectives.


VAN SILENTMENT I SUBTIL

PER TOTS NOSALTRES

DES DE FA QUATRE ANYS.

NO ÉS L’HORA D’ALÇAR-NOS ?



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 21 d’Agost del 2024


En aquest mar tranquil en què naveguem amb aquest vaixell que es descompon, dit ‘Soroslàndia’, aprofitem el temps per a instruir-nos. Avui, llegint, m’he trobat aquesta frase del místic i filòsof sant Agustí, que m’ha ofert una cita molt d’acord amb allò que contínuament es diu en aquest blog:

https://t.me/RosselloCM/93289

QUI NO ESCOLTA ELS SAVIS ?

ELS IDIOTES.

El senyor Carlos Astiz ens ha fet una magnífica descripció del que passa en aquesta satrapia criminal de Soros:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18403

https://t.me/Disidenteincontrolado/18404

Les proves són concloents, per més que els criminals de les bandes mafioses tergiversin la realitat i, sense calces i amb el cul en pompa – una actitud molt valenta i molt viril - , satisfacin les exigències dels sionistes, els amos. Comprovem-ho amb l’intent de destrucció de la infantesa, en el que és un crim de lesa humanitat i que ha de ser castigat amb la pena capital. Ho he dit moltes vegades, cal fer una neteja que no ens la podem ni imaginar, si volem salvar-nos, protegir la nostra essència i oferir a les generacions per venir un futur digne i no l’esclavatge més abjecte i pervers mai ideat a la història:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8915

AIXÒ ÉS PERVERSIÓ I CORRUPCIÓ DE MENORS.

LA PRESÓ ÉS EL LLOC D’AQUESTS CRIMINALS,

O EL MANICOMI PENITENCIARI,

MÉS ADIENT A LES CAPACITATS DELS ESGUERROS.

Tot i la gravetat de tots els plans sionistes, el que és més perillós és el transport de mercenaris a les ordres dels sionistes que s’executa amb l’excusa que són universitaris nascuts errats que se senten europeus i no pensen en altra cosa que venir a Occident a enriquir-lo amb els assoliments aconseguits a l’Àfrica:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5140999

https://t.me/RosselloCM/93288

https://t.me/No_plandemia/8570

No us fan pena, aquests nens i aquestes nenes, aquestes dones demacrades i aquests vells malalts que hem de socórrer per caritat cristiana, ells que, pobrets!, vénen de països on hi ha guerres imaginàries, sense papers ni documentació, però tots molt ben assortits de mòbils d’última generació i tecnologia punta – suposo que deu ser perquè, com vénen dels països més avançats del món, vénen equipats -?

Com Soroslàndia s’ha tornat racista, els excrements amb toga s’han vist en l’obligació de prendre cartes en l’assumpte. Que els il·legals estiguin protegits pel govern i les ciutats de la Immundícia, que els espanyols paguin impostos per a mantenir aquests fluxos humans estrangers i indocumentats, que les bandes criminals de la criminocràcia cometin delictes i crims, dia sí dia també, que el femer de la Justícia sigui l’antre més pútrid i nauseabund del país, això als fiscals no els importa, pobrets!, ells només estan per a obeir els amos que els posen, com a l’Ariel a Argentina, i per això, tot el que faci olor a antisemita, antisionista, antiimmigració i antidestrucció d’Europa, tot això, ha de ser perseguit acarnissadament perquè és la pura veritat, i ells saben que si surt a la llum la veritat, les seves miserables vides de criminals, no valdrien ni mig cèntim. Espero no haver-me de trobar mai davant d’un d’aquests sacs d’escombraries, perquè no sé si suportaria la sola presència de tanta immundícia i abjecció juntes. Més que declarar, vomitaria.

https://t.me/RosselloCM/93328

https://cadenaser.com/nacional/2024/08/20/la-fiscalia-estudiara-los-mensajes-en-redes-contra-menores-no-acompanados-tras-el-crimen-de-mocejon-cadena-ser/

https://t.me/RosselloCM/93317

QUANTA ESCÒRIA !

S’ha de respectar la indignitat! Suposo que com ells són el paradigma de la indignitat, es defensen. Vegeu quins costums hem de respectar perquè el sac d’escombraries infecte de Miguel Ángel Aguilar, maçó segur - per tant, criminal confés -, serveix els interessos dels sionistes, en el que és, NO HO OBLIDEM MAI: ALTA TRAÏCIÓ.

https://t.me/RosselloCM/93318

Per això, per a respectar els seus civilitzats costums, el govern jesuïta i criminal del País Basc, ja dóna ordres explícites a la policia perquè no interrompi els actes de ‘justícia’ dels d’Al·là:

https://t.me/No_plandemia/8565

TOT PER LA TEVA SEGURETAT I EL TEU BÉ, SEMPRE.

I els excrements amb toga, sempre al servei dels circumcisos, de genolls, sense calces, el cul en pompa, i tothora amatents de perseguir el bé. Són pura escòria social:

https://t.me/No_plandemia/8565?comment=257751

Si arriba a ser un blanc acusat per la seva parella, seria a presó i pendent de judici, sense fiança ni llibertat condicional. Això, les putrefactes misèries humanes que vesteixen toga, no ho consideren prevaricació ni doble vara de mesurar. Espero que el poble, en veritables tribunals populars, acabi per fer-los justícia a ells, i em temo, que molt poquets s’escaparan, no a la presó, sinó a la pressió del cànem.

https://t.me/No_plandemia/8565?comment=257751

MATAR POLÍTICS NO ÉS CAP CRIM.

LA DEFENSA PRÒPIA ÉS LEGÍTIMA SEMPRE.

ELLS SÓN ELS TEUS PITJORS ENEMICS:

TRAÏDORS, ASSASSINS I LLADRES.

No em creieu?

https://t.me/mustangcomunicacion/16171

L’assassina Darias, responsable de milers de crims durant la presidència del ministeri per a l’extermini, ara que no cobra per matar, es dedica a la principal activitat política: ROBAR. Això no hauria de veure el sol mai més a la vida.

No em creieu? Què creieu que va a fer el gos de Soros als països que ens envien els mercenaris dels sionistes: a ensinistrar-los de com fer-ho i a garantir-los el manteniment dels soldats que ens enviïn.

https://t.me/mustangcomunicacion/16172

AIXÒ ÉS ALTA TRAÏCIÓ,

PERÒ ELS LGTBIJKQ+ DE CAQUI

ESTAN A LA MANICURA,

SINÓ FENT UN ‘SERVEI’ ALS SIONISTES

(JA M’ENTENEU).

https://theobjective.com/espana/politica/2024-08-19/sanchez-mauritania-senegal-gambia-colaboracion-migratoria/


QUAN COMENCIN A CAURE POLÍTICS,

HAUREM COMENÇAT A FER CAMÍ.

ELLS ET ROBEN, DESTRUEIXEN EL PAÍS

I

ET MATEN,

TOT, DEMOSTRABLE SENSE DUBTES NI FISSURES.

PER QUÈ

NO SE’LS HAURIA D’APLICAR JUSTÍCIA,

SI ELS EXCREMENTS NO ELS DETENEN,

ÉS MÉS, PROTEGEIXEN ELS CRIMINALS ?


Recordeu la frase de sant Agustí.

DESOBEDIÈNCIA I ORGANITZACIÓ.

CAL ANAR PER ELLS,

FER-LOS LA VIDA IMPOSSIBLE.

ELLS ESTAN A PUNT

DE POSAR FI A LA TEVA LLIBERTAT,

A LA TEVA DIGNITAT,

A LA TEVA VIDA.


ÉS DEFENSA PRÒPIA,

NI ODI, NI VENJANÇA.

TOTHOM TÉ DRET A DEFENSAR-SE

DELS CRIMINALS.

I UN POLÍTIC DEMOCRÀTIC,

ÉS UN ABSOLUT CRIMINAL.

AIXÍ ELS VOLEN ELS SIONISTES.

AIXÒ ÉS LA CRIMINOCRÀCIA,

EL RÈGIM, IMPOSAT PELS JUEUS, QUE PATIM.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada