diumenge, 18 d’agost del 2024

EN TERRA FERMA ( I I )


Soroslàndia’ és un vaixell sense futur, com els transatlàntics ‘British Empire’ o ‘Reserva Federal’, com els grans bucs mercants ‘Deutschland’ o ‘Orange, o les grans i històriques naus ‘Roma eterna’ o ‘La ciutat de la llum’, i com la majoria d’embarcacions europees, totes dinamitades pel sionisme, per l’infame i aberrant Pla Kalergi, que en justícia, hauria de portar-ne tots els defensors a presó - en el millor dels casos - per complot per a l’extermini d’una raça. No d’una ètnia o un poble, no, els sionistes volen exterminar tot el que té fragància a blanc, suposo que perquè contrasta amb la pudor a corrupció i putrefacció que emeten els nassuts i circumcisos. Per tot això i perquè de resultes ‘Soroslàndia’ és una caricatura de mal gust d’allò que fou, hem hagut d’atracar en el primer port que hem trobat, perquè les ganes de vomitar de tota la tripulació feia la navegació impossible.

Així que ens hem allotjat a l’hotel, m’ha sorprès aquest missatge de Blancaneus que decorava el fons del taulell de recepció, i que em reconforta perquè significa que hi ha gent que encara sap distingir l’insult de la descripció:

https://t.me/resurgente2020/59216

Ja que parlem de deposicions, aquesta notícia d’origen jueu no sorprèn. Els sionistes saben que sabem qui són i han d’aturar la metxa que crema, perquè si continua el seu avançament, el final del mal a la Terra haurà arribat per sempre:

https://noticiasholisticas.com.ar/meta-eliminara-contenido-critico-con-la-palabra-sionismo-de-facebook-e-instagram/

EL SIONISME ÉS EL MAL.

PER AIXÒ, SATANÀS EL VOL PROTEGIR.

LA VERITAT ES DEFENSA SOLA,

NO LI CAL MÉS QUE SER.

Feta aquesta mena d’introducció, comprovem d’on provenen les pudors i els gasos tòxics que enverinen tot el que està sa.

El biòleg López-Mirones ens parla de l’Holocaust II que els sionistes volen accelerar, i que els criminals dels govern ja preparen, perquè no volen desil·lusionar l’amo que els permet de viure del crim i de no fer res, a costa de la gent que genera la riquesa:

https://t.me/resurgente2020/59210

DESOBEDIÈNCIA RADICAL SEMPRE.

Els problemes a Soroslàndia són molts i terriblement perillosos, més quan els insensats que els haurien de resoldre són tan limitats d’enteniment que traeixen i assassinen sense remordiments de consciència, satisfets només de veure que el compte-corrent augmenta i que no hi ha vici prohibit que la Sinagoga de Satanàs no assorteixi.

Aquí teniu dos criminals professionals, un, el de l’esquerra, una de les gasòfies mai nascudes al país, col·laborant, amb un soci criminal d’una banda associada, a l’alta traïció, un delicte que m’agrada de recordar que en els països dignes, als reus culpables de traïció, se’ls condemna a mort.

https://gaceta.es/espana/el-gobierno-de-sanchez-destaca-la-cordialidad-con-vivas-pp-y-senala-que-seguira-repartiendo-por-toda-la-peninsula-a-los-menas-que-llegan-a-ceuta-20240817-0945/

Per si algú dubta que és alta traïció, recordem les paraules del policia alemany que ja sap de què va el Pla Kalergi:

https://t.me/resurgente2020/59182

Aquí teniu el genocida Salvador Illa, el sionista sense escrúpols, que vol convertir la policia en una milícia de dones. Us penseu que és per a protegir els catalans, o per a permetre que els soldats dels jueus executin la seva feina sense obstacles?

https://t.me/RosselloCM/93180

AQUEST CRIMINAL ÉS EL NOSTRE PRESIDENT !

Vegeu la insolència de la Genociditat: Et prenen per retardat intel·lectual i suposen que prohibint, controlant i sancionant, et faràs conscient del mal per al planeta que fa el teu vehicle quan es desplaça per la muntanya, no com els avions dels filantrops que omplen els cels d’oxigen i felicitat. Només pel nivell profund d’idiòcia dels minusvàlids megalòmans i orgullosos, és necessari el seu extermini. O acabem amb els idiotes o ells acabaran amb nosaltres, no en tingueu el mínim dubte:

https://t.me/laquintacolumna/38075

MENTIR, PROHIBIR I ROBAR

(OBVIEM ARA MATAR)

ÉS LA FEINA DEL POLÍTIC.

NO US SEMBLA QUE TOTES SÓN

ACTIVITATS CRIMINALS:

ENGANYAR PER VIURE DEL FRAU,

PROHIBIR PER SUPÈRBIA I PER FASTIGUEJAR;

I ROBAR, SOBRETOT ROBAR.

No oblideu que tota la casta de la púrria política són els mamarratxos dels maçons, els idiotes del davantalet que només viuen per a fer el mal i grimpar. Salvador Illa, el genocida de 120000 espanyols - per bé que ja m’han arribat notícies que avui ja poden ser-ne més 150000, els assassinats pel Molt Honorable President de la Genociditat -, o el seu soci criminal de les mascaretes i els enverinaments, l’escòria viva de l’Ángel Víctor Torres, el criminal de Canàries a qui, com a Illa, Soros ha premiat amb un ministeri en el desgoverns del seu gos - el que està casat amb el seu marit proxeneta i que destrueix el país junt amb el cor de putes que li canten les belleses al narcís -. Que després vingui algú a dir-me que això no és un puticlub sinó un govern!

https://www.elconfidencial.com/espana/cataluna/2024-08-17/gran-logia-espana-masones-canarias_3942931/

UN PAÍS ÉS LLIURE

QUAN LA MAÇONERIA ÉS DELICTE DE PRESÓ.

Els maçons són com els gossets de companyia dels sionistes, les mascotes, els idiotes útils, els ambiciosos sense escrúpols, els miserables inútils, els babaus ‘honoris causa’, els mancats d’empatia, els egoistes, els lladres de guant blanc, els assassins de guant blanc, les escombraries líquides i pudents de guant blanc; això és, si fa no fa, un maçó. I tots serveixen els sionistes. Absolutament tots. Vegeu aquesta votació de paràsits i criminals, però no us deixeu enganyar -com el ximple que ha pujat el vídeo -: tots treballen per al sionisme, l’única diferència entre ells, en una criminocràcia, és que cada u ha de fer el seu paper. Escolteu què voten i com voten i digueu-me si això no és delicte. Almenys, fins ara, la col·laboració amb terrorisme ho era, potser ara que els governs són els terroristes criminals que executen atemptats de guant blanc, com la matança de ciutadans o la destrucció de la natura i les fonts de riquesa, ara no ho sigui, perquè els mateixos criminals han abolit el delicte.

https://t.me/resurgente2020/59188

SÓN CRIMINALS,

NO SÓN POLÍTICS.

Tot plegat és el ‘Teatre del caos’, l’obra sionista dissenyada per a anihilar Europa i els europeus. Vegeu el següent acte, del tot ridícul, de l’obra, on els sionistes compren els psicòpates amb l’etiqueta de policia, els il·legals que delinqueixen amb l’aquiescència i l’aprovació de polítics, policies i excrements amb toga; i els subnormals, els esquizoides de Soros, els grups pagats que van a representar el paper que l’autor els mana com a actors secundaris o de decoració:

https://t.me/resurgente2020/59201

El cas és crear caos, tots contra tots. Ah!, i no em direu que la noia policia no fa respecte i provoca admiració en una feina tan femenina! I ja que parlem de tarades, escoltem la puteta inútil i idiota que els sionistes han col·locat en el cor del desgovern del gos de Soros - el del marit proxeneta - com a ministra de defensa. L’humor jueu és sarcàstic. Per cert, si els excrements amb toga investiguessin el sac d’escombraries de la ministra, en dos dies era a presó i no en sortia mai més:

https://t.me/RosselloCM/93221

https://t.me/No_plandemia/8538

DEIXADESA DE FUNCIONS I ALTA TRAÏCIÓ.

NO CAL AFEGIR-HI RES MÉS.

Aquest mal bitxo és el responsable de l’entrada i protecció dels mercenaris dels sionistes, junt amb les escombraries d’Interior, el prevaricador i sàdic amant de les tortures i del seu marit, de professió lladre; com la Moni, l’infra, és la responsable d’efectuar una neteja d’acord amb els pressupostos jueus amb els verins de la verola de la mona, que val a dir, seran els mateixos que els fets servir per a combatre la mentida de la Covid, després d’haver ‘insultat’ la pobra grip, ja que per a les mentides, encara que siguin diferents, com són semblants, val la mateixa vacuna, perquè els resultats són els mateixos, que és del que es tracta. I enmig d’això, els qui han de reprimir i destruir la llibertat de la gent són els etiquetats de policia. Per aquesta raó, torno a portar al blog el policia portaveu de ‘Policías por la libertad’, perquè el seu discurs és prou interessant i corrobora que si els etiquetats deixen de delinquir i es dediquen a fer la seva feina, els criminals dels governs tenen els dies comptats i el sionisme ja pot encarregar la tomba:

https://t.me/RosselloCM/93234

EL MEU RECONEIXEMENT EN AQUEST SENYOR.

Una bona persona fent de policia? Fem la pregunta ben feta: Hi pot haver un policia que no sigui íntegre i una bona persona? Resposta: Per als sionistes no, per a les nacions lliures que es respecten sí. Els sionistes necessiten màquines de matar i violentes, que per a això, ensinistren robots, que els seran més eficaços. Bravo per aquells policies que ara sí, es decidiran a dir que no.


Quant a la resta del món, primer us vull oferir dos enllaços ben interessants. Un és un vídeo sobre la manipulació de les masses, d’un canal ben interessant, i l’altre, un escrit de Leo Hohmann, on ens explica com els jueus han ideat la reconversió de la colònia britànica en una colònia multicultural sense homes blancs:

El vídeo:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18360

L’escrit:

https://t.me/counterpropaganda20/12584


D’altra banda, les grans organitzacions criminals sionistes (OMS, UNICEF, ONU...) no s’aturen en les ànsies de matar ni en les de convertir els nens en esclaus sexuals:

https://t.me/resurgente2020/59166

https://derechadiario.com.ar/politica/onu-busca-despenalizar-algunas-formas-pornografia-infantil

I per això, a la colònia dels esclaus alemanys, els jueus hi imposen les doctrines de la Sinagoga:

https://t.me/resurgente2020/59191

I tot seguit, res que no sabéssim sobre l’Organització de Matances Sionistes (OMS), però, el saber no ocupa cap espai:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18370

Alhora, tracten de convertir les bagasseries jesuïtes, caus d’ignorants i mamarratxos, en sinistres antres on es formin subnormals profunds i idiotes ‘cum laude’. LES UNIVERSITATS HAN DE SER ABSOLUTAMENT ABOLIDES.

https://t.me/Disidenteincontrolado/18376

DE L’INDRET ON S’ENSENYA EL MAL,

QUINA NECESSITAT EN TENIM ?

Que no n’han estat poques les fal·làcies i els fraus d’aquests centres de prostitució on es fabriquen les putes idònies per al moment oportú:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18364

https://www.meteored.com.ar/noticias/ciencia/restos-fosiles-en-cumbre-de-groenlandia-demuestran-que-fue-tundra-verde-con-flores.html


Per concloure, un passeig pel camp de concentració i luxúria que els criminals sionistes del govern alemany pretenen acabar de construir. Ja heu llegit les intencions perverses del govern del mamarratxo Scholz, pura escòria humana, per a prostituir els nens i reconvertir Alemanya en aquell Berlín sionista d’entreguerres. Doncs ara, vegeu el respecte per les llibertats del sac d’escombraries sionista que fa que comanda la destrucció d’Alemanya, així les llibertats:

https://t.me/No_plandemia/8540

Com la riquesa i la prosperitat del poble alemany:

https://t.me/No_plandemia/8537


MATAR POLÍTICS ÉS DEFENSA PRÒPIA.

SI ELS EXCREMENTS AMB TOGA

COMPLISSIN EL SEU DEURE,

LA GENT, CONTENTA, VEURIA ELS CRIMINALS

DE LES BANDES DE LA CRIMINOCRÀCIA

A PRESÓ.

PERÒ COM ELS EXCREMENTS SÓN LA MURALLA

QUE ELS DEFENSA,

EL POBLE NOMÉS TÉ L’ACCIÓ DIRECTA

I

LA DEFENSA PRÒPIA.


QUE NO US ENGANYIN AMB LLEIS NI HISTÒRIES:

MATAR POLÍTICS ÉS UN DEURE SOCIAL,

JA QUE

TOTHOM TÉ DRET A DEFENSAR-SE DE QUI LI FA,

LI VOL I L’EMPASTIFA DE MAL.


AIXÒ ÉS UNA GUERRA,

NO HO OBLIDEU.

LA SIMPATIA AMB L’ENEMIC

ÉS LA CONSTRUCCIÓ DE LA DERROTA.


ALLIBEREM-NOS DELS POLÍTICS

I

COMPRENDREU QUÈ ÉS LA VIDA I LA LLIBERTAT PURES

QUE EL SIONISME (CRIMINOCRÀCIA O DEMOCRÀCIA)

ENS VOL ROBAR PER SEMPRE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada