dilluns, 5 d’agost del 2024

LA GUERRA PERFECTA


Ja la tenim aquí! Els sionistes, al final, no defrauden, i si és matar i destruir, ells, els primers de la classe:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18230

Tot d’acord amb els plans establerts:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18231

Fallaven massa coses, com el fet d’enverinar la gent amb el consentiment de les víctimes, la fal·làcia del canvi climàtic o el fracàs de fer menjar tòxics als humans, ja siguin insectes nocius o carn artificial (que el que no inventin les hosts de Satanàs!):

https://t.me/Disidenteincontrolado/18234

Per això, mentre esperen l’ordre dels Rothschild de posar els dos bàndols, per ells controlats, en guerra, ja han delinquit per a començar a sacsejar els mercats i començar l’esfondrament de les economies:

https://t.me/mustangcomunicacion/15702

https://t.me/mustangcomunicacion/15711

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5109215

https://t.me/No_plandemia/8495

Això, sense oblidar el front jueu contra Rússia:

https://t.me/mustangcomunicacion/15710

I els primers moviments de les autoritats LGTBIJKQ+ de caqui, per tal de consensuar un escenari de batalla que aporti els resultats de mortaldat desitjats pels jueus:

https://t.me/mustangcomunicacion/15725

NO US DEIXEU ENGANYAR,

SÓN LES DUES CARES DE LA MATEIXA MONEDA:

EL NOM.


Tot seguit, repassarem els esdeveniments que estan passant a Europa, on els sionistes tenen planejades guerres civils, ètniques i absurdes, per a complimentar les baixes de les matances de les grans guerres que volen accelerar: l’euro-russa i la de l’orient mitjà. Com veieu, sempre pensen en tot i que no hi hagi cap família que no hagi de recordar les seves grans obres. Per això, i sabent tot el desplegament del 5G que han fet tots els governs assassins occidentals durant la IMMENSA MENTIDA, cal no oblidar aquest assaig dels jueus i els maçons amb els Hutus i els Tutsis:

https://t.me/No_plandemia/8492

Els bons, pobrets!

https://t.me/resurgente2020/58782

Ells, que ens regalen coses ‘xupiguais’ que encanten la Yoli i les deficients com la dement:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5109261

I idees innovadores d’extermini natural; molt recomanable, segons els jueus:

https://t.me/resurgente2020/58784

(La idiota mou el cap i les mans com les mongòliques d’aquí).

https://t.me/resurgente2020/58785



ÉS LA GUERRA PERFECTA,

L’ABSOLUTA, ON NOMÉS HI HAURÀ UN VENCEDOR:

EL BÉ O EL MAL.

TOTES LES BATALLES ANTERIORS

LES HA GUANYAT SATANÀS I LES SEVES HOSTS.

AQUESTA ÉS LA BATALLA DEFINITIVA.

És necessària aquesta absoluta barbaritat assassina que preparen els sionistes? No. És absolutament innecessària, només si ells volen esclavitzar la resta de la Humanitat, els és imprescindible, com per a poder viure en llibertat i amb dignitat, és imprescindible l’extinció de la presència demoníaca a la Terra, representada pels sionistes i els mamarratxos dels maçons.



A Bangladesh, veieu!, han comprès de què anava la cosa, i avui tot just han assolit la victòria sobre la classe política:

https://t.me/mustangcomunicacion/15718

https://t.me/mustangcomunicacion/15727

AIXÒ PASSA QUAN TENS MILITARS I NO LGTBIJKQ +

DISFRESSATS DE CAQUI I AMB LES UNGLES PINTADES.

Com sigui que no podem esperar que cap militar tingui el que ha de tenir un militar (de la dignitat i l’honor als collons), no ens cap esperar que les forces armades occidentals s’alcin en rebel·lia contra els sionistes dels seus governs i després de passats pels tribunals i patíbuls, retornin la legitimitat al poble, essent per això, que CAL QUE ELS POBLES DEL MÓN DECLARIN LA GUERRA OBERTA ALS POLÍTICS, ELS SEUS PITJORS ENEMICS, PERQUÈ NO HI HA PITJOR ENEMIC QUE EL TRAÏDOR. NOMÉS SI LA GENT ACTUA APLEGADA CONTRA LA CRIMINOCRÀCIA, PODRÀ VÈNCER ELS CRIMINALS I ALLIBERAR-SE, que l’escòria política està senzillament per a aconseguir els objectius sionistes de la DESTRUCCIÓ D’OCCIDENT. Pels vostres fills, pels avant-passats, per la terra, per Déu, és l’hora de perseguir qualsevol escòria política allà on es trobi. No han ni de poder dormir. Si no, comenceu a imaginar-vos el pitjor escenari infernal: a Anglaterra degollen nenes de tres anys, a Soroslàndia decapiten la gent, a Suècia i a Alemanya i a França i a Itàlia es viola i roba, assassina i intimida sense que CAP MISÈRIA DE POLÍTIC HI FACI RES MÉS QUE EMPARAR-LOS AMB LA PROTECCIÓ INFAL·LIBLE DELS EXCREMENTS AMB TOGA.

Ahir vèiem l’estat de preguerra civil que es viu al Regne Unit on els sionistes hi han col·locat el que crec que és el primer primer ministre que només a les hores de ser primer ministre ja s’ha guanyat a pols l’execució. Coneguem de més a prop aquesta rata dels jueus, que escamparà la ràbia al Regne Unit per tal de poder exterminar la raça blanca. Vegem qui és aquest criminal sionista:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5109367

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5109348

https://t.me/resurgente2020/58792

https://t.me/resurgente2020/58794

https://t.me/resurgente2020/58797

https://t.me/RosselloCM/92671

https://t.me/RosselloCM/92672

https://t.me/RosselloCM/92673

https://t.me/RosselloCM/92677

https://t.me/RosselloCM/92679

Què creieu que són, policies o escòria infecta?

https://t.me/RosselloCM/92682

Enteneu perquè els sionistes l’han elegit com a ells els elegeix Satanàs? És un profund sac d’escombraries, penseu que ha estat un excrement dels de toga que ha arribat a fiscal general, o algun càrrec criminal similar dins de l’escala de poder sionista! De moment, després d’amenaçar els anglesos i donar l’ordre la policia de protegir els musulmans i les mesquites, ha començat a enviar l’elit de la idiòcia britànica a cometre els crims més aberrants i absurds, i per això, ningú millor que una dona empoderada, que en idiòcia, excel·leixen – als fets em remeto:

https://t.me/mustangcomunicacion/15715

Mentre això feia el traïdor britànic, un escocès així com fosc, recomanava al traïdor d’enviar els LGTBIJKQ+ de caqui contra els anglesos, perquè és una insolència haver de tolerar aquesta marabunta de ràbia blanca perquè un ruandès sense voler va degollar vuit nenes, i atribuir-ho al fet que és negre i musulmà!

https://t.me/resurgente2020/58772

Evidentment, els cagaguano que viuen sense calces i van tothora de genolls i amb el cul en pompa cercant glands sionistes, no han fallat a la crida jueva i han estat els primers a explicar ‘la veritat’:

https://t.me/RosselloCM/92655

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5109577

La veritat’:

https://t.me/resurgente2020/58786?single

Darrerament, a les mares escoceses i gal·leses se’ls cremen els nens a les torradores, tan delicats de pell que eren abans, que venien a la platja i a les dues hores eren com gambes! Ara no, s’han endurit.

UNA PANCARTA QUE SI ELS POLICIES

NO FOSSIN PSICÒPATES SENSE CONSCIÈNCIA

ELS FARIA ADONAR-SE DEL MAL QUE SERVEIXEN.

PERÒ, NO ENS ENGANYEM,

DUEN EL CASC PERQUÈ NO SE’LS VESSIN

ELS BUDELLETS LÍQUIDS INTRACRANIALS:

https://t.me/resurgente2020/58779

https://t.me/RosselloCM/92626

https://t.me/RosselloCM/92627

https://t.me/RosselloCM/92633

Mentrestant, el sionista ateu casat amb la jueva i que ensenya els seus fills l’adoració a Satanàs, Keith Starmer, va preparant les armes definitives per al control dels homes blancs:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18235

https://t.me/resurgente2020/58788

EL NOM A TOTA PRESSA A LA COLÒNIA JUEVA

DEL REGNE UNIT.


SOROSLÀNDIA VA MÉS ENDARRERIDA,

PERÒ ELS POLÍTICS ASSASSINS CONTINUEN IMPORTANT

ELS MERCENARIS DELS SIONISTES.

https://t.me/RosselloCM/92639

Us penseu que vénen a treballar aquestes dones i nens?

https://t.me/RosselloCM/92640

Us penseu que això és casual? Als mercenaris, se’ls dóna bona vida abans d’entrar en combat. AIXÒ FAN ELS TEUS POLÍTICS, I HO FARAN, FINS QUE ELS ELIMINIS.

Aquí teniu els pobrets orfes de guerres inexistents, importats per les màfies sionistes que financen els criminals dels governs (alta traïció) amb els diners de tots els espanyols (malversació de diners públics), muntant una universitat improvisada:

https://t.me/resurgente2020/58773

I aquí els teniu practicant els seus costums en el que suposo que deu ser la celebració d’alguna graduació universitària. Com no conec els seus costums, doncs no ho sé. Però de segur que és un costum que hem d’adoptar per a enriquir-nos culturalment. El que no ens ensenyaran els jueus! Tanta bondat!

https://t.me/RosselloCM/92616

Per això ens els importen, i en avió!

https://t.me/RosselloCM/92624

SI HI HAGUÉS UN MILITAR DIGNE,

SÁNCHEZ SERIA CADÀVER.

Mentrestant, la Guàrdia Civil complint amb el seu deure:

https://t.me/RosselloCM/92641

I la policia i els excrements amb toga, si fa no fa, com els cagaguano anglesos de més amunt, que no m’agrada de repetir-me:

https://t.me/RosselloCM/92625

Recordeu aquells musulmans que es posaren a resar a Girona al mig del carrer, perquè sí, interrompent el trànsit?

Qui els haurà pagat les multes?

https://t.me/RosselloCM/92618

https://t.me/RosselloCM/92621

Són de fer-se estimar o no, aquests excrements amb toga? No hi ha cap criminal que no sigui emparat, i no hi ha cap innocent que no agradi als amos sionistes (els que els posen la puta cara, la coca bona, el nen tendre o el sobre tacat de sang) que no sigui perseguit per aquesta escòria, que avui, és difícil que puguin eludir, en justícia, la pena capital. Sé que la imatge que posaré ara pot ferir sensibilitats, i que cal ser molt curós a l’hora d’exposar segons quines descomposicions, putriditats i corrupcions, perquè poden ferir sensibilitats i provocar vòmits massius, però em crec en el deure de ser fidel a la notícia, com a bon periodista que no sóc:

https://t.me/mustangcomunicacion/15713

Repto el lector que hi oposi alguna altra imatge on s’aplegui més merda. Llevat dels urinaris públics i dels prostíbuls - que els fan la competència -, vejam si algú pot trobar un magatzem de merda com aquest. I que les merdes em perdonin la manca de respecte.

Continuem per a bingo. Vegeu el nivell d’idiòcia dels criminals sionistes que infecten les institucions públiques:

https://t.me/RosselloCM/92647

Quan hagin d’anar pels islamistes, serà graciós de veure com les violen.

Aquí teniu un argentí amb seny que va cometre l’errada de venir a la Soroslàndia abans catalana, pensant-se que això era el primer món – la Dinamarca del sud - i no el puticlub més xaró de la jueria. Al final de la intervenció, cal destacar, com de bé reflecteix els catalans:

https://t.me/RosselloCM/92656

Alguna vegada he expressat el meu convenciment que els espanyols no tenen simpatia envers els catalans, perquè mentre ells mai no han tingut simpatia envers els jueus (exceptuem els animals actuals que fan política com a putes de l’harem o gossos de la canera dels castrats), a casa nostra i a tots els Països Catalans la genuflexió davant dels jueus és històrica - penseu en El Call de Girona, quatre carrerons de rates que considerem patrimoni de la ciutat -. Doncs, vegeu els resultats de ser tan condescendents amb aquesta raça espúria:

https://t.me/RosselloCM/92663

https://t.me/RosselloCM/92668


TOTS ELS MALS SÓN PROVOCATS PELS POLÍTICS,

PER MALDAT I PER IDIÒCIA,

LES ‘QUALITATS’ QUE COMPARTEIXEN A PARTS IGUALS.

https://t.me/RosselloCM/92669

https://t.me/resurgente2020/58766

https://t.me/mustangcomunicacion/15728

A aquest, és per donar-li a menjar a part, pobret!

Robar, tot el que vulguis; fer-ne una a dretes,

ni per equivocació.

EL RETARD, EL PORTA ESCRIT A LA CARA.


Per concloure, una notícia cultural:

https://t.me/RosselloCM/92650

Una notícia que esclareix qui mana a Veneçuela:

https://t.me/resurgente2020/58774

I un aclariment quant a Veneçuela. Ahir vaig penjar un vídeo esfereïdor i molt aclaridor sobre qui és el conductor d’autobús analfabet que els Rothschild han fet ric, on es manifestava partidari de l’ús de la violència amb foc real contra els manifestants que s’oposen a la tirania que, de moment, rep el suport dels amos jueus. Avui m’ha estranyat molt de no veure aquest vídeo enlloc. No sé si és que l’han fet desaparèixer abans que es pogués fer viral, o què ha pogut passar. Jo el vaig trobar ahir nit a última hora i com - ja deia ahir en transferir la notícia -, no descartava que fos fals, tot i que, si el posava, és perquè, sense dubte, reflectia els pensaments i desigs del Fittipaldi de guaguas, que no en va, va declarar, durant la campanya, que era ell o la guerra civil (Si arriba als meus ulls o orelles alguna informació sobre l’assumpte, que el confirmi o desmenteixi, us el faré conèixer).


LA GUERRA PERFECTA HA COMENÇAT.

ARA NINGÚ PODRÀ AMAGAR EL CAP:

L’ENEMIC VE PER TU I A MATAR-TE,

NO HO DUBTIS.

SOBREN SET MIL MILIONS, DIUEN.

ARA ÉS L’HORA DE DEMOSTRAR EL MENYSTENIMENT,

L’ENUIG I L’ODI ALS CRIMINALS QUE FAN POLÍTICA,

QUE SIGUIN ELLS ELS QUI NO PUGUIN SORTIR DE CASA,

SI VOLEN CONSERVAR LA CARA INTACTA.


https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5109498

O ELLS O NOSALTRES.

I MOLT AVIAT HO COMPROVAREU.

MÉS QUE MAI,

CONTRA EL MAL, FINS A LA VICTÒRIA FINAL.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada