dissabte, 10 d’agost del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 10 / VIII )


Enmig de l’apocalipsi i esperant els terribles resultats de la tempesta Pla Kalergi dels sionistes, avui ens hem llevat amb un cel esclarit, net, radiant i pur com la vida. L’escriptor Ernst Wolf ens ho ha explicat així de bé, tenint per tema o objecte, la tempesta perfecta de les CBDC (Imprescindible):

https://t.me/Disidenteincontrolado/18293

Poc després, no sé si per geoenginyeria o per quin altre mètode, però els sionistes han tornat a empastifar el cel, com empastifen tot el que toquen:

https://t.me/mustangcomunicacion/15863

Si els jueus no són convidats a celebrar la matança, no hi va cap súbdit.

Tot seguit, hem divisat alguns bancs d’idiotes - tan abundants en tots els mars -, eren diverses moles de peix, de les quals he aconseguit de filmar-ne i fotografiar-ne algunes. Vegem aquesta exhibició d’idiòcia màxima:

https://t.me/mustangcomunicacion/15848

Després, a babord, han aparegut els típics ‘ecologetes idiotes’, els sense-seny, com se’ls coneix entre els mariners. Vegeu les idiòcies d’aquests peixos idiotes:

https://t.me/RosselloCM/92872

https://t.me/Disidenteincontrolado/18290

A mig matí, s’ha girat vent de ponent i ens ha deixat la sang glaçada en veure els perills de les piranyes de mar radicalitzades, com ho estan els bangladeshians després d’haver fet caure el govern, del tot impregnats del radicalisme que el sionisme inserí a l’Islam:

https://t.me/RosselloCM/92887

La violència de les piranyes de mar de terra endins - l’islam radical - no té límits, perquè els sionistes els beneïren amb la sang i la matança:

https://t.me/RosselloCM/92883

https://t.me/mustangcomunicacion/15869?single

A mitja tarda, hem observat a babord tirant cap a la popa, els residus del genocidi:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8824

Poc després, ens ha aparegut al davant mateix el monstre Alborto Fernández, un dels animals més repugnants i miserables de la Terra, que fins i tot alguns biòlegs aconsellen d’exterminar-lo, perquè sense dubte seria un bé per a l’Univers sencer. Vegeu aquest sac de vísceres podrides i escombraries diverses:

https://t.me/RosselloCM/92912

QUE NINGÚ NO TINGUI LA DIGNITAT DE MATAR-LO !

Aquí teniu el que es considera una mena de germà de l’anterior, almenys, quant a repugnància, a vísceres podrides, a sac d’escombraries integral, a misèria i a que ningú no té la dignitat de matar-lo. El monstre es diu Thierry Breton i és un paràsit de la Sinagoga del Femer europeu, un animal destructiu, i verinós fins i tot quan dorm:

https://t.me/RosselloCM/92915

MATAR CRIMINALS, QUAN HA ESTAT DELICTE

EN UNA SOCIETAT DIGNA ?

NOMÉS EN LA CRIMINOCRÀCIA,

LA MÀFIA MATA I ELS MAFIOSOS SÓN PROTEGITS.

A les deu ha arribat la foscor, que ve impregnada de Pla Kalergi, i ens ha deixat aquestes escenes del que passa a la colònia Britànica d’Israel i als esforços dels sicaris sionistes i dels jueus d’exterminar l’oposició i l’home blanc. Vegem les escenes que n’hem pogut captar:

https://t.me/RosselloCM/92873

https://t.me/mustangcomunicacion/15850

https://t.me/mustangcomunicacion/15877

https://t.me/RosselloCM/92902

https://t.me/RosselloCM/92904

https://t.me/RosselloCM/92880

El Pla Kalergi, que és l’extermini sionista de l’home blanc, avança amb la complicitat de tots els traïdors i assassins de les bandes criminals anomenades partits, i està dirigit, com veiem, des dels prostíbuls governamentals i executat per l’exèrcit de deficients mentals en plena traïció i exhibició exuberant de covardia i abjecció, allò que abans coneixíem com a policia, i que avui no són més que els sicaris guardaespatlles dels assassins i criminals que fan política. Tanmateix, el mar és molt gran, i hi ha corrents profundes que comencen a emergir i que, arribada l’hora, hauran de posar el fi a la ignomínia i perversió dels psicòpates que es fan dir polítics i no són més que criminals professionals amb l’empara dels excrements amb toga, l’escòria de l’escòria social.

https://t.me/mustangcomunicacion/15847

Un exemple pràctic de com un animal de la selva no pot viure a la civilització:

https://t.me/RosselloCM/92898



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 10 d’Agost del 2024


A la nau ‘Soroslàndia’, hem comprovat un dia més la baixesa de l’escòria nacional:

https://t.me/RosselloCM/92874

Com ahir vam comprovar la inutilitat dels psicòpates disfressats de policies pels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/92878

Val a dir, que amb les diferents escenes que hem presenciat en el mar de l’apocalipsi, la tripulació ha estat entretinguda i la jornada ha passat sense altres incidències destacables, si n’exceptuem la ignomínia de la criminocràcia a Caganbúrria, on els jueus han premiat el genocida Salvador Illa i l’han catapultat a la presidència de la Genociditat de Soroslàndia, és de suposar perquè continuï matant catalans i enfosquint-nos de pell. Aquí teniu el criminal que hauria d’haver estat penjat per gerontocidi i matança massiva, i que avui tenim la vergonya més escabrosa d’haver-lo d’anomenar ‘molt honorable president’, quan, si li escups a la cara, el lloes.

https://t.me/mustangcomunicacion/15849

SI AIXÒ US MEREIX RESPECTE,

L’ABJECCIÓ ÉS UNA VIRTUT.

ELS ESPECTACLES DE LA MÀFIA

SÓN ESPECTACLES DE LA MÀFIA.

A LES IMATGES,

A PART DEL GENOCIDA I ESTAFADOR

- DOS FETS INDISCUTIBLES -

LA RESTA SÓN PARÀSITS,

LLADRES I TRAÏDORS.


ÉS L’HORA D’ESMOLAR LES EINES,

NO ELS HEM DE TOLERAR NI UN MINUT MÉS.

PERQUÈ CADA MINUT QUE ELS DEIXEM EN LLIBERTAT

ELLS CAVEN LA NOSTRA FOSSA COMUNA

MENTRE COMPTEN ELS BITLLETS DELS SOBRES AMB SANG

QUE ELS LLIUREN ELS SIONISTES.


O ELLS O NOSALTRES.

https://t.me/counterpropaganda20/12552

https://t.me/Disidenteincontrolado/18303

QUAN ELS QUI ROBEN I MATEN SÓN AL CARRER

I

ELS QUI PARLEN SÓN TANCATS A LA PRESÓ,

OI QUE HI HA ALGUNA COSA QUE ES FA MALAMENT ?

https://www.elmundo.es/internacional/2024/08/09/66b6428de4d4d82f6e8b456d.html

Els de les punyetes són així: limitats i prevaricadors*.


Ah, demà s’acaba el Festival Satànic de París, i no ens ho poden deixar més clar:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5117240



* Com sempre, hi haurà un babau que s’ofendrà perquè ofenc (dic l’estricta veritat, descric) els excrements amb toga, i que m’argumentarà que el noi pot haver fet manifestacions d’‘odi’, incitant al crim i a la violència. Al babau només li vull recordar que en aquest blog s’hi han penjat multitud de vídeos on els jueus exalcen la matança de goyim, celebrem la matança de goyim i puntualitzen que fins i tot els nens de pit han de ser assassinats (sic), tanmateix, no crec que cap d’aquests ‘incitadors a la pau’ hagi rebut ni una sola amonestació.

Si algú incita a matar a algú, cosa que he fet, no per això cometo cap delicte. Si algú comet el crim recomanat, aleshores podem parlar d’un crim, tot i que s’hauria de veure i analitzar si veritablement és un crim o una aplicació de la justícia que els criminals amb toga no executen. Avui tenim a la Genociditat de Soroslàndia el genocida de més 120000 espanyols – un fet inqüestionable es miri per on es miri: sense ell i els seus protocols per a matar els vells a les residències i els verins que va comprar per a matar la gent, cap dels morts hauria mort ‘abans d’hora’, com ho demostra l’apujada de l’índex de mortalitat directament relacionada amb la inoculació, i que val a dir, que encara avui estem recollint cadàvers diaris - i no passa res, però si un home just que clama contra el criminal exhorta a fer la justícia que no fan els excrements dels sionistes, aleshores, tot just, els excrements surten en defensa del genocida. Oi que les coses no poden anar bé, si funcionen així?

ELS POLÍTICS SÓN EL PROBLEMA.

ERRADICA’LS, I TINDRÀS JUSTÍCIA I LLIBERTAT.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada