dijous, 1 d’octubre del 2020

DE L’1 D’OCTUBRE AL GENOCIDI I ALS C.C.F.E. DEL REICHSFÜHRER-SS BARGALLÓ

 

3 ANYS DE LA GRAN TRAÏCIÓ


Avui commemorem la manifestació política de la voluntat dels catalans i l’ALTA TRAÏCIÓ dels paràsits polítics. Durant tres anys, la miserable classe política catalana, amb jocs de mans i altres enganys, ha mantingut el poble català abduït, mentre els mateixos que ens havien d’alliberar han destruït el país i han condemnat el poble a la pitjor tirania mai experimentada a les nostres contrades:


1- Genocidi sistemàtic de la gent gran i obligació de la demostració humiliant del sotmetiment al govern mitjançant els morrions, eina que fins ara s’havia fet servir només per als animals perillosos.

Criminal autora del genocidi: Alba Vergés.

La prova del crim, del seu silenci i la seva complicitat, la teniu aquí:

https://lbry.tv/@guillevillalba:7/Negacio%CC%81n-a-las-autopsias_Bacco-Arriaga_11-09-20_FIX:7


2- Reforma educativa: Centres d’ensinistrament d’esclaus. Camps de Concentració per a la Formació d’Esclaus, dirigits pel Reichsführer-SS Bargalló. Humiliació, sotmetiment, convivència en el terror i la por, i limitació de moviments i, per tant, de la llibertat.

Criminal autor de la institucionalització de l’esclavatge com a mètode educatiu: Josep Bargalló.

Aquest criminal no sap que:

- La humiliació d’un nen comporta la pèrdua de la seguretat en ell mateix?

- El sotmetiment sistemàtic d’un nen comporta l’anul·lació de la llibertat i la imposició subconscient de l’obediència com a norma de conducta?

- La convivència en el terror i la por comporta la incubació de la violència i d’una agressivitat latent que explotarà així que tingui l’oportunitat?

- La limitació de moviments i la castració de la llibertat comporten el bastiment d’un ésser animal, d’un humà sense consciència ni responsabilitat?

Ja sabem que aquesta és la intenció del Reichsführer-SS, la seva longeva tasca així ens ho demostra.

Aquest criminal que viu de l’erari públic des de 1995, que ha estat un dels principals destructors del coneixement a Catalunya (per això produïm monstres com Arenas i Mitjà, entre altres eminències), avui li han dedicat una entrevista a Vilaweb, per a deshonra del diari digital. Només us transcric la darrera pregunta, on el criminal dels camps de concentració ens expressa clarament les seves intencions, després d’una entrevista suau i emblanquidora dels crims. El paràsit republicà que ha mamat tota la vida de la Generalitat (dels diners robats als catalans) ha respost com segueix a la pregunta:


Voleu afegir res que no hagi preguntat?

Obrir 5.455 centres després de la pandèmia era molt complicat. I això s’ha fet perquè hi ha pencat molta gent. Hem tingut gent dels serveis centrals que el pont de l’Onze van treballar divendres, dissabte i diumenge, matí, tarda, nit i matinada. S’ha aconseguit d’obrir les escoles amb èxit. I s’ha aconseguit perquè ha pencat moltíssima gent dels serveis centrals, territorials, dels centres de direccions. De famílies. I els alumnes s’ho prenen amb responsabilitat absoluta. Si hem tingut problemes amb les màscares, ha estat amb pares, no amb alumnes. Hem obert les escoles per molts motius, el principal és perquè no podem tenir una generació de nanos sense formar. I el següent és que la millor educació, també la sanitària, es fa a partir de l’escola. Un curs de reciclatge a les escoles farà que els pares s’eduquin per mitjà dels fills. Amb la sanitat passa igual.


Fixeu-vos en els subratllats: no han fet altra cosa que TREBALLAR. Diu el pocavergonya que han obert les escoles amb ÈXIT. Defensa els MORRIONS inútils (que aporti un sol document científic que garanteixi la protecció i que no són nocius per a la salut!), culpant els pares d’impedir l’ensinistrament en l’obediència compulsiva dels seus fills a les ordres criminals del Reich Català de Soros. Manifesta que no podem tenir una generació de nanos sense formar, en el súmmum de la indecència ètica: formar esclaus és formar alguna cosa, miserable Reichsführer? Suposo que deu voler que tothom sigui com els gossets de Soros (Clotets, Trilles, Mitjanets, Arenetes, Padronets i tota l’escòria governamental)! Reichsführer-SS Bargalló, hauria de saber que l’última cosa que hauria d’estar permesa per a la salut mental són les ESCOLES CRIMINALS que vostès regenten! El criminal esclavista, no satisfet amb el seguit de demències pronunciades, encara ens gosa dir que l’EDUCACIÓ SANITÀRIA s’ha de fer des de l’escola. Això només un pot escriure un esclau de les multinacionals de la Farmàfia! Ni l’educació, i menys encara la salut poden estar en mans del govern, depenen de la família i de la llibertat d’elecció dels pares, i no dels criminals que usurpen el poder. I finalment, posant-hi la cirereta del pastís, l’infanticida proclama que els pares han de ser educats pels fills una vegada aquests hagin estat destruïts com a individus lliures. ELS PARES GUIATS PELS INFANTS! Reichsführer-SS Bargalló, confio que en el judici contra els seus execrables crims (tot el que pugui resultar de la política de Camps de Concentració per a la Formació d’Esclaus serà de la seva EXCLUSIVA responsabilitat!), el poble de Catalunya pugui aplicar-li la justícia en la justa mesura. I li haig de dir que en equànime justícia, i sense possibilitat d’altra interpretació: Vostè, com la sàdica de Sanitat, hauran de ser executats. LA VIOLÈNCIA PASSIVA I ANIQUILADORA, EXECUTADA AMB CONSCIÈNCIA, PREMEDITACIÓ I VOLUNTAT, NOMÉS POT SER COMPENSADA AMB LA MORT DEL CRIMINAL.


3- Destrucció absoluta i sistemàtica de la productivitat i la creació de riquesa. El Homrani, que ha destruït l’estructura i el fonament social de Catalunya, amb l’admissió, manteniment i protecció d’estrangers amb més privilegis que els nascuts al país, descossolant la nació quant a relació entre iguals, quant a cultura i llengua, quant a solidaritat i equanimitat, quant a projecte de futur, quant a enriquiment del país... Vostè, l’àrab-català, sap que 4800 comerços han abaixat la persiana i que 2600 empreses han tancat, que en tot l’estat espanyol (vostè hi ha contribuït des de casa, és clar) han desaparegut 17000 microempreses de no més de cinc treballadors? Si els números no em fallen, han desaparegut pel seu servilisme a interessos estrangers (no àrabs tampoc, sinó jueus, vostè sabrà fins a on pot arribar la seva baixesa moral!) si fa no fa, un total de 98101 activitats empresarials i comercials a tot l’Estat.

Espero que si podem fer justícia popular contra els TRAÏDORS a les essències dels PAÏSOS, LA LLIBERTAT I EL RESPECTE ALS DRETS NATURALS DE L’ÉSSER HUMÀ, hauran de respondre econòmicament i personal al robatori sinistre que han executat, tot per vendre el país als estrangers, la qual cosa, menystingut Homrani, és ALTA TRAÏCIÓ. I sabeu com s’ha de pagar aquest horrible crim, probablement, el més repugnant després dels abusos de nens, que ja s’encarrega de fer el Reichsführer-SS, i la desatenció del nostres grans, que ho fa la psicòpata Vergés? Ho sabeu?

I no és excusa la justificació que seguien ordres d’una ameba. Perquè prou haurien de saber que aquest inútil no respon ni al seu propi pensament. El cervell només li dóna per penjar pancartes o barres catalanes de la façana del Palau que ha deshonorat, val a dir, que activitats d’expressió plàstica infantil. Tots vosaltres responeu a interessos estrangers i espuris, a criminals que us han comprat i als quals heu satisfet lliurant-los el país sencer, aquí i a Espanya. No em cansaré de dir-ho, si no us sortiu amb la vostra, el Nou Nuremberg ha de ser l’exhibició més gran de la Història de com la Justícia ha de reclamar el cap dels responsables dels crims contra la Humanitat, sense dubte ni excusa possible.

VENDRÍEU LA VOSTRA MARE PER DINERS, PRESTIGI I RESPECTE. Perquè respecte no en podeu tenir (un miserable no pot ser, millor, no hauria de ser mai respectat), prestigi no en podeu tenir (on no n’hi ha, no en raja). Només podeu vendre els altres per fer diners, aquest és el vostre principi ètic sagrat. Que la gent us jutgi!


3 anys de l’ensarronada de la història, de la DEFINITIVA DERROTA DE CATALUNYA. Gràcies, criminals! Ara, ompliu-nos d’actes simbòlics, de grans discursos ben sonants que no diuen res en absolut, i continueu traient-vos els ulls els uns als altres (potser trobareu a faltar el porter de discoteca, que en això, era mestre!), tot plegat, venent-nos que tot ho feu per nosaltres, pel futur i per Catalunya. Però ASSASSINANT els nostres vells indefensos, ESCLAVITZANT la nostra joventut absolutament idiotitzada, gràcies als anys del Reichsführer-SS al capdavant de l’ensinistrament d’esclaus i la destrucció del coneixement i el lliure pensament, i SOTMETENT-NOS a la immigració com a prova de solidaritat (oi, Homrani?), així heu destruït el país. I no parlo del MOSSÈN i la colla de ganàpies inútils del seu partit, probablement, el més traïdor de Catalunya. De fet, Heribert Barrera fou l’últim polític digne que representà ERC, que per això l’escurçó babau de l’Ajuntament, la ‘democràtica’, li ha llevat la medalla de la ciutat, una medalla que suposo que degudament Heribert Barrera se la devia passar per la frontera que naixent del còccix separa els nostres estimats glutis.


3 ANYS DE VERGONYA I ENFONSAMENT NACIONAL.

GRÀCIES, TRAÏDORS, PER LA VOSTRA FEINA!

DEIXEU DE LLEPAR EL CADÀVER DE CATALUNYA!

ABOQUEU-VOS A LA PAPERERA DE LA HISTÒRIA,

ALMENYS,

MENTRE NO US PUGUEM JUTJAR

PER ALTA TRAÏCIÓ

I

CRIMS DE LESA HUMANITAT,

QUE ALESHORES,

US RESCATAREM PER A LIQUIDAR ELS COMPTES PENDENTS.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada