dijous, 27 d’octubre del 2022

ÀNGELS I DIMONIS


La meva intenció avui és de ser breu i exposar-vos diferents aspectes d’aquesta guerra entre els éssers humans i els dimonis. Aquesta guerra total i covarda contra l’homo sàpiens concentra la meva atenció i em fa molt difícil de seguir amb els treballs de filosofia. Lògicament, si la carronya dels Inferns guanya, ja no hi haurà filosofia, i tot ho ‘sabreu’ per l’USB que us endollaran al crani amb el pensament únic i jueu. Tanmateix, escric sobre filosofia, i ho faig perquè crec que haig d’escriure sobre filosofia. El fet que els temes fonamentals que ‘recupero de l’oblit’ siguin l’ontologia (llibre sortosament acabat, malgrat tot) i l’epistemologia (en el qual estic treballant ara) prou que demostra que considero que no hem entès bé cap d’aquestes dues branques essencials del pensament. Al capdavall, per què us penseu que estem com estem? Doncs, perquè l’ésser ja ‘no és’ i el coneixement ja ‘no és tolerat’. I malauradament, quan l’escola i les bagasseries superiors inculquen que ets allò que vols ser (una cullera, una carxofa, un desodorant...) i que l’únic coneixement és l’obediència als ‘superiors’ (les putes de les bagasseries i les del clavegueram, altrament dites rates, o més col·loquialment, polítics), doncs, l’esperança en l’espècie es dilueix. I sabent i tot que no em publicaran els treballs, la meva obligació, entesa com a ‘imperatiu categòric de Kant’, és de fer el que sento que haig de fer. Per desgràcia, l’actualitat de la guerra del sionisme contra la vida, m’afecta, com a home i com a filòsof o intel·lectual, i per això, considero que val la pena d’arraconar els treballs més seriosos i d’investigació, per denunciar i provar el crim que pateix tota la Humanitat. Això no obstant, tampoc no convé de deixar massa temps aturat un treball intel·lectual, si doncs no vols que es rovelli, que perdi la fluïdesa i la naturalitat en l’exposició d’assumptes i mecanismes molt profunds i complexos d’explicar. Per això, avui procuraré ser breu i enunciar més que comentar, per bé que em conec i, ja ho veieu, per a no dir res, el que he escrit!

Som-hi:

ÀNGELS


Bea Talegón i el respectable ‘Diario16’ ens parlen de la gran Danielle Smith, primera ministra d’Alberta, al Canadà, que tracta de fer tornar a la normalitat Alberta després de la brutalitat dels crims de Justin Trudeau. https://t.me/elinvestigador_org/12594.

Carlos Astiz ens fa un bon resum dels ‘bons’: https://t.me/elinvestigador_org/12605.

J.P. Sears, l’humorista, ‘fa una entrevista’ al psicòpata Klaus Schwab, un dels cònsols de Satanàs: https://t.me/counterpropaganda20/7145.

Ara, una entrevista anònima al paradigma dels ‘experts’: https://t.me/counterpropaganda20/7147.

El professor Christian Perrone https://t.me/resurgente2020/41029. On són els jutges?

El professor Jeffrey Sachs, que diu coses que no s’han de dir mai. Uiiii! Per això, el ‘moderador el talla’. Vejam si resulta que algun oient copsa que el que diu del Regne Unit i dels EUA, ho diu de la City de Londres i la Reserva Federal, la mateixa tifa, com la de més amunt, i l’hem feta grossa. https://t.me/resurgente2020/41031. El senyor Sachs estava dient que els jueus són uns genocides? No, segur que no. Ho hauré entès malament.


DIMONIS

Els cagaguano són lloros de les hosts infernals, vegeu-ho en aquestes exhibicions:

La cagaguano Ángeles Barceló, una infame periodista, que, per això, ha fet la carrera que ha fet. Vegeu-la en una exhibició. Sembla que no està agenollada; però qualsevol juraria que sí. https://t.me/elinvestigador_org/12600. La col·laboració en genocidi, en terrorisme i en la destrucció de la llibertat, són delictes molts greus, Angelita. Que ja anaven despistats els teus pares quan et va posar el nom! Et podien haver dit Lilith, no creus? Estaries més unida als teus orígens.

La Casa de Barrets on treballa Lilith Barceló: https://t.me/elinvestigador_org/12606.

El Periódico’: https://t.me/resurgente2020/41032.

I la plataforma de la llibertat ‘Jewtube’: https://t.me/counterpropaganda20/7152.

Ara els bufons dels jueus:

https://t.me/RosselloCM/67337, aquest energumen no desenvolupat ni físicament ni intel·lectual és professor a La Computense (no m’he equivocat). Aquí teniu el nivell de l’ètica de les Bagasseries Jesuïtes. Quan als tarats se’ls dóna el micro, la societat comença a estar condemnada. Cal fer-los menjar-se el micro i donar-los una puntada de peu monumental allà on pensen.

Ara, el mamarratxo criminal que els jueus han posat a dirigir el Regne Unit, passant-se per l’engonal la voluntat dels britànics... Churchill? Si fa no fa! Els jueus pensen: No són esclaus nostres des de Waterloo, doncs, per què anar ara amb qüestions ridícules de democràcia a aquestes altures? https://t.me/RosselloCM/67339. Delinqüent i fill de criminals, o sigui, amb un lloc de rellevància entre el sionisme internacional. L’ABJECCIÓ JA SABEU QUE ÉS LA QUALITAT HUMANA QUE MÉS VALOREN LES HOSTS DE L’INFERN.

El cònsol de Satanàs explicant als xinesos les intencions de l’Amo:

https://t.me/counterpropaganda20/7144. Ens deixarem les coses els uns als altres. I pensar que hi ha gent que es pensa que duen males intencions! Tot serà de tots. És bonic o no? Però... qui administrarà aquesta col·lectivitat generosa, solidària, inclusiva, social i desinteressada? Qui serà? Qui serà?

I digueu-me suspicaç i desconfiat, si voleu, però els números de l’Holocaust que els jueus executen sobre els nens, amb la col·laboració i la remuneració de tots els assassins nacionals i locals, per sobre de tots, l’assassina de masses Ursula von der Leyen, a mi em demostren una matança de nens intencionada, indiscriminada i que produeix bons beneficis econòmics, com si tractéssim o comerciéssim amb carn de vedella o el foie dels ànecs.

https://t.me/elinvestigador_org/12598 i https://t.me/resurgente2020/41036.

169 nens morts per tractaments injectables – que sempre són verins i jueus – en quatre anys. Ara, en només tres mesos: 1224 nens morts, almenys declarats, que no s’ha de ser cap llumenera per a saber que l’Holocaust imposa la necessitat d’encobrir tant com es pugui la matança silent que a casa nostra executa Argimon I, el Gran, i a Soroslàndia, l’assassina Darias (355 nens morts). I això només és l’efecte immediat del tòxic fabricat pels jueus per a matar o desgraciar els nostres fills!

HI HA UN CRIM MÉS REPUGNANT

QUE MATAR NENS

AMB ENGANYS I MENTIDES

I

AMB LA TRAÏCIÓ D’UNA ’VACUNA’?

AIXÒ FAN ELS BONS I ELS SICARIS.

ELS BONS SÓN SARCÀSTICS

I ES PIXEN DAMUNT TEU,

ELS SICARIS SÓN CÍNICS

I SE’N RIUEN, DE TU.


Finalment, veient la imatge de més avall i recordant un vídeo que vaig veure ahir d’un xinès amenaçant amb un ganivet el coll d’un mamarratxo d’aquests imbècils que van disfressats d’idiotes, em pregunto. Tant de mal va fer el genocida Mao, que ha destruït totalment la intel·ligència de 1500 milions de xinesos...? O potser no? Estan molt ben domats i són molt dòcils. Però, si 1500 milions s’alcen contra els criminals del Partit Comunista Judaic de la Xina, voleu dir que tenen prou recursos en imbècils disfressats d’idiotes per a aturar-los? https://t.me/resurgente2020/41042

L’escòria jueva es pensa que tots estem fets amb el patró de Satanàs, però no és veritat. I l’última cosa que es mor en una persona és la llibertat, que és l’alè de l’esperit. Les escombraries jueves juguen amb foc. Esperem de poder-los oferir el gran espectacle de l’Infern a la Terra, allò que ells, sempre, ens han aportat com a ‘coneixement’; però, nosaltres no venim dels Inferns. La nostra dignitat s’eleva i és de molta més qualitat que la indignitat que a ells els rebaixa. O per què us penseu que necessiten ser dalt de tot? Perquè són la serp que s’arrossega, el cuc que repta, el rèptil que enverina i la tifa que tot ho emmetzina. Amb tots els respectes envers les serps, els cucs, els rèptils i les tifes.

CAL EMPÈNYER PERQUÈ LA GUERRA SIGUI OBERTA.

ALESHORES TOTHOM SABRÀ LA VERITAT

I

QUE ELS ‘BONS’

SÓN LA MALALTIA DEL MÓN.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada