dijous, 20 d’octubre del 2022

QUANT A LA VIOLÈNCIA


Està bé fer ús de la violència? No. Mai? No.

La bufetada, que alguna vegada es deixada anar contra un nen, és un acte de violència; tanmateix, pot estar absolutament justificada, sempre que la força sigui proporcional a la falta, que, entenent que és un nen, serà una falta petita. Per això, essent i tot un acte de violència, cal considerar-lo gairebé un acte d’amor; la qual cosa no passarà, si parlem de donar una pallissa al nen; perquè la pallissa és un acte purament violent i mai no pot estar d’acord amb la proporcionalitat de la falta del menut. El mateix entenem en les disputes juvenils. Els joves poden barallar-se, però en l’enfrontament a cops sempre hi ha d’haver el sentit de la proporció, si no volem passar al marc de les agressions i de les agressions amb superioritat. Les baralles entre joves sempre s’han produït, tanmateix - almenys parlo de quaranta anys enrere -, eren baralles que així que acabaven, acabaven. Empentes i algun cop violent amb el puny o els peus, però al capdavall, tot restava en això. No parlem del mateix, quan hi ha un odi que no acabarà al final de la baralla, sinó que es perpetuarà. Com tampoc parlem del mateix, si una de les parts fa ús d’armes que l’altre no té. Resumint, doncs, els impulsos violents i agressius són connaturals a la nostra espècie, però són sempre actes molt concrets i que mai no comporten conseqüències. Si l’acte comporta conseqüències, hi ha hagut d’haver violència, i ja no podem considerar l’enfrontament com a una discussió molt calenta, sinó com a un enfrontament amb ànim d’agressió, o sigui, un acte purament violent.

Si deixem de banda els nens i els joves, entrem en el món dels adults. I val a dir, només com aclariment, que els vells ja no pertanyen a l’esfera on es pot exercir violència, com passa amb els nens petits, perquè els uns i els altres tenen unes limitacions físiques que converteixen qualsevol tipus d’agressió violenta contra ells en una agressió amb abús de força. Dit això, reprenem el fi. El cas dels adults és el més interessant per tal d’estudiar la violència, perquè és on la violència és un acte executat amb absoluta voluntat. La impetuositat dels joves que agredeixen o combaten amb avantatge, també formarien part d’aquesta violència amb absoluta voluntat. I aquesta violència és a la qual em referia en el començament de l’escrit. Està bé fer ús de la violència? No. Mai? No, és a dir, hi ha situacions que no és que recomanin no fer ús de la violència, sinó que exigeixen fer ús de la violència, perquè, com passa a la Naturalesa, hi ha tensions i forces i energies en conflicte, que només poden resoldre la tensió amb l’esclat de la violència.

Fetes aquestes consideracions, vegem una pregunta interessant? Hi ha distintes classes de violència? Sí, i moltes. La mentida és violència contra la veritat, la coacció és violència contra la llibertat, l’abús és violència patològica... però a mi, ara, en aquest escrit, m’interessen la violència silent i la violència justa. Així doncs, centrem-nos en aquests dos tipus de violència.

La violència silent és la que és exercida per la força sense que hi hagi cap manifestació de força. Un pare intransigent i despòtic és un exemple perfecte d’aquests tipus de violència que s’executa mitjançant la imposició i l’amenaça de repressió. Aquesta actitud paternal pot ser traslladada perfectament al ‘pare’ Estat que, al capdavall, funciona mitjançant la imposició de la llei i l’amenaça de repressió per a tot aquell que la violi. La relació pare-fill, malgrat tot, és natural i és de suposar que si el pare no és un mal nascut, mai no vol el mal per al fill; però en la relació estat-ciutadà, com sigui que no hi ha cap relació sanguínia i és una convenció social, permet als qui representen l’estat, d’imposar-se i de reprimir, encara que sigui contra la voluntat dels ciutadans, la qual cosa és molt més greu que aquestes mateixes accions executades sobre el fill. Primer, perquè el fill no elegeix el pare. Segon, perquè el fill confia en el pare. Tercer, perquè el fill sap que el pare no s’aprofita d’ell, sinó que, equivocat o no, vol el millor per al fill. En el cas de l’estat i el ciutadà, el ciutadà ‘se suposa’ que elegeix els representants, el ciutadà diposita confiança en el govern, però no hi confia cegament, i per això, ha de poder destituir el ‘pare dolent’; i finalment, el ciutadà pot dubtar que els representants de l’estat es preocupin pel seu bé, i per això, té tot el dret a reclamar els seus drets.

Tota relació fonamentada en la imposició i la repressió és un exercici de violència, sempre. D’una banda, perquè la imposició no és un acte lliure executat per qui rep la imposició; i de l’altra, perquè la repressió és un acte de coacció sobre qui no ha mostrat conformitat amb la imposició. En el cas de l’estat, que és el que ens interessa, aquest és el funcionament bàsic de l’organització social: lleis, i càstig per a qui les violenti. Vist així, tot sembla estar bé, però, què passa si els qui representen l’estat no són els representants dels ciutadans i exerceixen les seves funcions com a delegats d’un ‘pare desconegut’ per als ciutadans? En primer lloc, aquests governants cometen ALTA TRAÏCIÓ, perquè el seu únic deure és amb els ciutadans, i tot allò que executin i perjudiqui els seus ‘fills’ és un acte de violència, i l’estat els perjudica quan aplica normes no consensuades amb els ciutadans i, a més a més, els reprimeix si no obeeixen les imposicions del ‘pare desconegut’. En segon lloc, aquests governants són absolutament IL·LEGÍTIMS i no tenen cap argument ni empara per al crim que estan cometent. En tercer lloc, com sigui que estan exercint violència, el ciutadà té TOT EL DRET A L’ÚS DE LA VIOLÈNCIA CONTRA ELS CRIMINALS, més, quan els criminals extremen les imposicions i la repressió, o sigui, practiquen una violència absoluta i total. Violència silent sí, però absoluta i total.

La violència justa, per la seva banda, és tot just la reacció de l’agredit i menystingut, que d’acord amb el dret a la vida i la llibertat, actua violentament per a garantir-se els drets de la vida i la llibertat. Com veurem tot seguit, els estats occidentals estan dirigits pel Mal - o sigui, els bons per llei, els que no diuen mentides perquè són bons, però que tot i així, fan ús de les mentides més pèrfides per a exercir violència, agredir i menystenir els altres, amb imposició de la POR i la repressió per VIOLÈNCIA -. Els bons són els qui sembren el món de por, imposen la por, ja que tots els estats els són sicaris perquè obeeixen a aquest ‘pare desconegut’ (el sionisme: les entranyes de l’Infern) i els ho permeten, i així tenim una exhibició de violència silent amb la immensa mentida de la grip de tota la vida, amb la immensa mentida del canvi climàtic, amb la immensa mentida de la crisi econòmica provocada per ells, amb la immensa mentida de la crisi alimentària provocada per ells i amb la immensa mentida de la crisi energètica provocada per ells. Una violència farcida d’imposicions i coaccions ratificades per sancions i repressions absolutament desproporcionades, que només pretenen l’absoluta submissió dels ciutadans a la voluntat del ‘pare desconegut’, i per a la qual cosa, estant tots els insectes i animals repugnants que, molt incorrectament, anomenem polítics, ja que no són més que copròfags i humans sense ànima, o sigui, sentit de la justícia, de l’ètica ni de la responsabilitat. Resumint, doncs, l’estat està exercint una violència silent terrible, una violència pertorbadora i que instil·la la por, l’arma perfecta per a poder executar la violència sense oposició. Així és com actuen els psicòpates, els monstres sense empatia, els animals, sí, els animals, que semblen humans, però que no ho són, perquè fins i tot - i tothom estarà d’acord amb mi - el teu animal de companyia val més que l’’animal’ de referència. Perquè, si hi ha una violència covarda i indigna, és la violència silent, l’especialitat dels jueus.

Per veure com poden actuar aquests animals psicòpates i degenerats, vegem unes imatges que demostren el nivell de cinisme, d’insolència, de burla i d’abjecció d’aquesta colla de pocavergonyes:

El gos de Soros, degudament maquillat i satisfet amb la imatge que li ha retornat el mirall, fa el titella interpretant el seu monòleg, acompanyat de la cort de truges i porcs que li riuen les gràcies, tot expressant-se fent palmetes com les foques, que sorprèn el nivell de buidor cranial, que han d’aplaudir cada frase que és entesa, com si fos el cas que si no aturen amb les efusions d’afecte el gos ensinistrat, al cap de dos minuts tots s’haurien perdut en el discurs. Per això aplaudeixen, com els nens que s’aplaudeixen a ells mateixos quan han entès una cosa, i aquestes foques, a part de per propi reconeixement, ho fan per tal d’aturar el discurs, que la neurona fa el que pot, però a dues frases seguides amb sentit, ja no hi arriba. I així veieu l’exhibició manifesta d’una colla d’idiotes profunds fent l’imbècil, en una obra de teatre entre el gos ensinistrat d’un terrorista i el mamarratxo criminal amic dels narcotraficants, els dos animals més rellevants de l’esfera política, dels sicaris del ‘pare desconegut’. Sincerament, veient les imatges que veureu, considereu que el Senat no deu voler dir: sanatori per a escòria nauseabunda d’animals trastocats?

https://t.me/resurgente2020/40816, ja no dic res, si escolteu el que diu! Aquests criminals il·legítims són lladres, senzillament, lladres i genocides, com veurem més endavant. Què hem de fer? Acceptar les imposicions i la repressió?

I ja que parlem d’idiotes, vegeu la madame del Prostíbul de la plaça sant Jaume, que mentre activa la continuació de l’Holocaust que li exigeix ‘el pare desconegut’, té temps per a celebrar amb els catalans nascuts a l’altra vora del mar, al sud, sí, a les costes d’Andalusia - perquè els mamarratxos dels jueus creuen que tots són com els bascos, que neixen on els surt -, i aquests catalans digníssims de ser rebuts pel seu pròcer, amb l’aprovació de tot l’urinari públic, només faltaria!, neixen a l’altra banda del mar que separa Andalusia del Marroc, que per això, són catalans del més enllà, que des del dia del naixement van sentir com vibraven amb la ‘Santa Espina’ i en veure una fotografia, a la barberia, de ‘La Sagrada Família’ i una altra de ‘La moreneta’, aleshores, van adonar-se que eren catalans, que havien d’anar a la seva terra a convertir-nos a la religió correcta. Fixeu-vos si no ha de ser gran el seu amor envers Catalunya, que volen conduir tots els catalans al paradís mahometà! I el mamarratxo – no el puc veure, literalment, els budells es regiren – fent l’idiota, al capdavall, l’única cosa perquè serveix. O per què us penseu que Soros l’ha posat al Prostíbul de la ‘regió’ on té les dues organitzacions criminals més importants: la terrorista Espai Societat Oberta i la genocida ISG?

https://t.me/resurgente2020/40823, un verí, demostrat que és un verí.

https://t.me/resurgente2020/40827, això fan les bagasseries dels jueus.

https://t.me/resurgente2020/40834, no ho entendran, però. El bo del doctor Sucharit Bhakdi els sobrevalora. Tanmateix, CERTIFICA EL GENOCIDI.

No cal intel·ligència, només seny: https://t.me/resurgente2020/40838.

Conclouré aquesta primera part amb dues grans dones, dones per a treure’s el barret, la gran Bea Talegón i l’extraordinària Christine Anderson, l’eurodiputada, de les poques persones dignes de l’urinari públic farcit de criminals. Escolteu-les, són dues perles: https://beatalegon.tv/video/internvencion-de-la-eurodiputada-chrstine-anderson-plan-de-la-comision-europea-para-2023-vacunas/. Les dones de veritat no necessiten ‘paritat’, demostren sobradament el seu valer: en canvi, les deficients i paraplègiques cerebrals només seran alguna cosa amb la llei de paritat, que permet els indigents mentals de creure’s persones hàbils. O no és molt, però molt limitada, aquesta indigent cognitiva, que no pensa, només repeteix consignes, com la idiota que és: https://t.me/laquintacolumna/27012.



Tanmateix, els animals-guia elegits pels jueus són a tot arreu. A Holanda, aquests gossos sionistes amenacen de confiscar les terres dels agricultors. No tenen dret a defensar-se dels lladres i traïdors a la nació? Al mateix temps, a França (https://t.me/resurgente2020/40829, què hem de fer amb aquests gossos sense cervell?), a Alemanya, al Regne Unit (on, vés a saber per què, els jueus canvien la tarada) i arreu d’Europa, menys a Soroslàndia, els ciutadans europeus - no els nascuts europeus a l’Àfrica - es manifesten contra la il·legitimitat dels assassins que els governen. A tot arreu, els gossos sionistes han destruït els països, d’acord amb la voluntat del ‘pare desconegut’ i contra l’interès i la voluntat de la ciutadania.

Per tot plegat, la gent TÉ ABSOLUTA LEGITIMITAT PER A ACTUAR VIOLENTAMENT CONTRA ELS CRIMINALS I ELS ASSASSINS QUE ELS HA TRAÏT I QUE ELS ENVERINA (com veureu i comprovareu tot seguit).

LA VIOLÈNCIA JUSTA

CONTRA EL VIOLENT SILENT

ÉS

DIGNITAT, LLIBERTAT I JUSTÍCIA.


Si deixem de banda la destrucció nacional que estan fent aquests traïdors i lladres, corruptes i il·legítims, podem entrar ara en el magnífic treball que estan realitzant per tal de mantenir l’Holocaust goyim que estan executant els jueus des de tots els fronts. Fixeu-vos que després de les declaracions de la tarada de l’Organització Criminal Pfizer, avui especialitzada en genocidis massius, resulta que tota la gasòfia dels cagaguano ha sortit a desmentir la realitat i a demostrar la innocència del responsable de l’extermini quant a primeres matèries, i alhora, els cagaguano menteixen per tal d’anar prement l’accelerador a fi d’enverinar el nombre més gran de gent, que prou que saben, que els que es punxaran, tindran els dies ben comptats, i ara, de ben segur, que els verins seran tots letals; no en tinc cap dubte. L’experiment ha acabat, ara comença la matança de goyim indiscriminada. La premsa, la defecació escrita i humana (https://t.me/resurgente2020/40817) que dirigeixen els sionistes, fa mesos que ensinistra els goyim que tot produeix atacs de ‘sobtaditis’ i per tant, el canvi climàtic, l’energia, la manca d’aliments, dormir poc, dormir molt, no dormir, beure, no beure, beure poc, seure, no seure, seure molt, tot, tot provoca aquesta epidèmia de morts inexplicables – què serà, què deu ser?, es pregunten molt intrigats – i ja comencen a sospesar si no serà pels patògens congelats que cobren vida com a zombis pel desastre que TU PROVOQUES amb el canvi climàtic que ens matarà a tots. Per això, per tal que no ens mati a tots, tu has de no tenir res; així s’arrangen les coses. Veus que fàcil que és tot, si ho deixes en mans dels jueus? Els bons. Vegem-los en acció:


15 a 0, golejada brutal dels genocides a la CDC. Podeu descobrir els assassins massius, els psicòpates que treballen a la CDC tot seguit. Fixeu-vos en l’abundor de la superioritat intel·lectual femenina. En quaranta anys han destruït la civilització de mil·lennis! La dona?, perquè tot això que passa, a més a més, afectarà sobretot els nens, i tanmateix, se’ls en fot. La dona és molt limitada intel·lectualment i ha perdut absolutament el seu sentit natural, avui, s’assemblen més a monstres despietats que a éssers humans. Ni una mala bèstia ha votat per salvar els nens: https://t.me/resurgente2020/40818.

La jueva genocida Walensky atorga impunitat per a la matança a les companyies jueves que dirigeixen l’HOLOCAUST. https://t.me/resurgente2020/40819

Els jueus assegurant-se la matança de nens:

L’aprovació de l’assassina Walensky permetrà que totes les escoles exigeixin els pares que portin els nens enverinats amb els tòxics jueus:

https://t.me/resurgente2020/40821

En la següent notícia vegeu que significa aquesta aprovació, observeu la trampa legislativa criminal que fan servir i que després permetrà l’assassinat massiu dels adults de forma legal i sense responsabilitats penals. Però fem una mirada als beneficis que els jueus diuen que provoquen els verins que fabriquen per lluitar contra la grip de tota la vida, i que ha estat l’excusa per a l’inici de l’Holocaust que el sionisme fa dècades que esperava. Que per això no frenen; ho volen matar tot i no s’aturaran. Ells són els bons, recordeu-ho, que així ho proclama el gos de Soros i el cor de les prostitutes inútils i idiotes.

https://t.me/resurgente2020/40822.


Fins a l’octubre, només uns mesos després de començar a matar els nens, aquests són els resultats de l’Holocaust infantil que executen els jueus a Amèrica, la granja principal des de 1913:

A la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units - la masia Rothschild on hi ha de majordom o idiota principal un criminal inveterat i pedòfil que repapieja, però que és molt admirat per la moral sionista - aquests són els números: 160 nens assassinats. 526 nens inhabilitats permanents. 1959 nens amb miocarditis, o sigui, amb una esperança de vida inferior a deu anys. Aquesta és l’obra dels jueus! I HI INSISTEIXEN!!! Feu-vos al cas, a més a més, que VAERS només recull entre un 1 i un 10 per cent dels efectes adversos o fatals, la qual cosa vol dir que tirant pel baix, podrien ser 1600 nens morts, 5260 desgraciats per vida, i 19590 nens sentenciats a morir ben joves, i això!, en només mig any d’enverinaments.

AQUESTS SÓN ELS BONS.

SÍ, HOME, ELS JUEUS.

ELS QUI COMANDEN

EL VERITABLE I ÚNIC

H O L O C A U S T.

Després de tot el que sabem, no es fan enrere, tot el contrari. Acceleraran les inoculacions, perquè una vegada tens el verí dins – què vés a saber què fa i què pot arribar a fer –, ja el tens dins. En aquest enverinament que, veient els números no és acceptable des de cap dels punts de vista que es pugui mirar, és una matança programada on participen i S’ENRIQUEIXEN els polítics, que com més maten, més acreixen els números del compte-corrent. Aleshores...

ALGÚ POT TENIR LA BARRA

DE DIR QUE L’ÚS DE VIOLÈNCIA

CONTRA TRAÏDORS, LLADRES,

CORRUPTES, MENTIDERS,

A MÉS A MÉS DE

G E N O C I D E S

ÉS IL·LEGAL???

MATAR* POLÍTICS,

AVUI, ÉS MÉS UN DEURE,

UNA RESPONSABILITAT,

UNA OBLIGACIÓ INAJORNABLE

QUE UNA FALTA MENOR.

S’ESTAN PREPARANT

PER A MATAR ELS TEUS FILLS !!!


* Caldrà jutjar-los, és clar que sí, si es lliuren voluntàriament. I després, executar-los. Ara bé, l’agressió contra els criminals, mai no ha de ser vista amb mals ulls per la gent de bé, quan el criminal no es lliura voluntàriament i persisteix en les seves accions pernicioses.


DESPRÉS DE DOS ANYS D’IMMENSA MENTIDA, NO HI HA UNA SOLA AUTÒPSIA NI UN SOL CULTIU VIRAL EN EL MÓN QUE DEMOSTRI L’EXISTÈNCIA DE LA MALALTIA I EL PATOGEN. NI UN DE SOL !!!

D’ALTRA BANDA, LES DADES DE MORTS I DESGRACIATS SÓN ESFEREÏDORES. L’AUGMENT DE MORTALDAT DESPRÉS DE LA INJECCIÓ AMB EL VERÍ DELS JUEUS ÉS MANIFESTA I LES MORTS SOBTADES I EN GENT EXTREMADAMENT JOVE SÓN PROVES INDISCUTIBLES DEL GENOCIDI QUE ESTAN DUENT A TERME, o no són ells els qui fan els verins?, o no dirigeixen ells les polítiques sanitàries i els animals dels governs?, o no controlen ells la desinformació dels seus sequaços criminals i obtenen ells els beneficis de tota l’operació criminal amb les corporacions del crim econòmic que són BlackRock i Vanguard, dos caus jueus?


LA LEGÍTIMA DEFENSA ÉS LLIBERTAT.

COMPRENEU ARA, L’ODI ALS BONS?

VAN A PER TOTES,

NO HO OBLIDEU,

SÓN ASSASSINS,

HO DUEN A LA SANG.

LA VIOLÈNCIA SILENT

NO S’ATURA AMB RAONS.

JA HO VEIEU!

ALESHORES?


No riurien pas, aquests criminals, si avui sortís un Hitler nacionalista però capaç d’unir tots els europeus; no riurien. No, no riurien pas. De fet, ja ho sabem, el temps treu i dóna raons. Compreneu qui eren els bons de veritat i qui eren els dolents? Dels bons de veritat podeu dubtar-ne, com al capdavall faig jo, tot i la simpatia; però dels dolents, dels dolents, avui la prova és inqüestionable: ells venien a imposar la pau, sempre vénen a imposar la pau; i des d’aleshores, guerres arreu i destrucció sistemàtica de la civilització. Coneixeu molts pobles capaços de tanta maldat? No els cerqueu. Només n’hi ha un: EL SIONISME (JUEUS I FALSOS JUEUS) CRIMINAL.


CAL ENCENDRE UN FOC...

DESPRÉS, TOT SERAN FOGATES,

VISQUES I CANTS A LA LLIBERTAT !


P.S. Si algú entén aquest escrit com una invitació a la violència, o té discapacitat cognitiva o és idiota del tot. Que s’ho faci mirar. L’única manera d’acabar amb un pinxo sàdic que et vol trencar la cara, és trencant-li la cara. O el convencereu amb bones paraules i carícies tendres i comprensives? Si a més a més és idiota.


Cristian Terhes, un altre digníssim eurodiputat – on són els catalans?, somrient als jueus que els han garantit els sous mentre enverinen els seus estimats catalans? - denunciant en el cau de les rates de la Sinagoga, el que ell diu ‘frau’, però que només amb una mica de suspicàcia perceps que en la intenció i en l’obligatorietat d’inocular, hi ha l’objectiu d’enverinar amb vés a saber què. Que fins i tot, sembla que els tòxics són com un assortit d’enginys per a la destrucció humana.

https://t.me/elinvestigador_org/12524.

Demà no el cerqueu als noticiaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada