dimecres, 12 d’octubre del 2022

H O L O C A U S T


Si de la mentida dels bons no en tenim cap prova, més que les mentides dels bons; ara podem assegurar que tenim la certitud de l’actual Holocaust, preparat pels jueus per als goyim. El fet de protegir la mentida per llei és la seguretat que, així, ningú descobrirà allò que és mentida, que per això el gos de Soros, les prostitutes inútils i idiotes i els paràsits i insectes de l’Urinari públic, van aprovar la protecció dels bons, i la sanció a aquell que gosi posar en dubte la veracitat de la raça elegida, atribuint-li el càrrec d’incitació a l’odi. O sigui, dir la veritat és odi; que val a dir, és una cosa molt, però molt, jueva. Tanmateix, en aquest escrit d’avui, i que ve molt carregat, podreu comprovar que són els bons els qui cometen holocaust; i ja no l’eteri delicte d’odi, sinó que ells maten i malmeten directament els goyim amb una estratègia perfectament preparada de fa temps per tota la ‘intel·ligència’ sionista.

Abans de començar, fem un preàmbul, per a veure la bondat i l’aversió al vessament de sang que professen els elegits: https://t.me/voluntasoficial/4482, https://t.me/voluntasoficial/4481 i https://t.me/voluntasoficial/4483. Com comproveu, són sempre honrats, vénen de cara, sense subterfugis ni dissimulacions, i sense cap violència ni passió pels sacrificis, menys encara, amb la intenció de perjudicar la vida de ningú.

Vistos aquests entendridors aspectes de la ‘civilització’ jueva, vegem què és el que ha passat amb els verins que fabriquen:

https://t.me/elinvestigador_org/12419, vegeu com la representant dels genocides, a més a més de pixar-se damunt de l’’Urinari Europeu’, riu.

El mateix diputat Rod Roos en una entrevista: https://t.me/resurgente2020/40565.

Prova americana de l’enverinament massiu pels tòxics jueus: https://t.me/resurgente2020/40571.

Prova britànica de l’enverinament massiu pels tòxics jueus: https://t.me/resurgente2020/40578.

Prova de la relació entre els verins jueus i la mortaldat pels efectes de la intoxicació massiva, voluntària i meticulosament preparada, segons un diputat canari; tot i que ell és molt mesurat i només n’assenyala la punteta: https://t.me/resurgente2020/40569.

Prova de l’enverinament de la població europea executada per TOTS ELS POLÍTICS I PER LA CORRUPCIÓ EUROPEA - comissió, per als filosemites – DE LA GRAN SINAGOGA del Femer Europeu – on encara hi ha persones entre els incomptables insectes i paràsits copròfags -: https://t.me/counterpropaganda20/6831. Bravo, per l’eurodiputat.

La senyora Danielle Smith, primera ministra d’Alberta, al Canadà, certifica el CRIM CONTRA LA HUMANITAT de la IMMENSA MENTIDA JUEVA. Més proves que tots els polítics, els jutges, els col·legis de mata-sans i la policia han comès delictes de LESA HUMANITAT: https://t.me/counterpropaganda20/6824.

Reconeixement de la ‘responsable’ de la Comunitat de Madrid de la participació en l’extermini dels ancians, tot i que segons que sembla, no és un motiu perquè ningú es posi les mans al cap. Ella deu pensar que com li ho han demanat els sionistes, ella actua com ha d’actuar, ja que, com són els bons per decret: https://t.me/RosselloCM/66913.

La doctora Jessica Rose ens explica les meravelles que els verins jueus són capaços de produir en la fisiologia humana: https://t.me/resurgente2020/40557.

La prova de la matança de fetus amb el tòxic jueu, exposada per ginecòlegs (recordem, que Pfizer ha reconegut que no havien fet proves que el verí servís. Val a dir, que al capdavall, els jueus feren el verí perquè funcionés com un verí, com estem comprovant ara i comprovarem a mitjà termini a mesura que l’efecte dels tòxics compleixi amb el seu propòsit): https://t.me/resurgente2020/40560.

I van sortint més proves que demostren la pèrfida abjecció d’aquests assassins inveterats:

https://t.me/resurgente2020/40575.

A més a més, la filantropia dels bons fa que, a més que t’enverinen per a matar-te o desgraciar-te, has de ser tu qui paguis els beneficis del seu altruisme:

https://t.me/resurgente2020/40581, Mislav Kolakusik ens ho explica, i això comporta, ineludiblement, la responsabilitat en el genocidi i en la malversació de diners públics de la Gran Sacerdotessa Negra de la Sinagoga Europea, la criminal i assassina de masses Ursula von der Leyen, la qual, ara ja és indiscutible que ha de ser jutjada i executada públicament davant de la seu de la Corrupció Europea amb tots els seus col·laboradors. Les evidències demostren que qualsevol altra actitud per part dels jutges és prevaricació i COL·LABORACIÓ EN GENOCIDI.

L’Holocaust goyim ha de continuar, i com sigui que els criminals promotors d’aquesta massacre (els jueus: Gates, Schwab. Harari, Rockefeller, BlackRock, Vanguard, el BIS – obsessionat amb la moneda digital centralitzada, que serà el teu esclavatge total - Jewitter, Jewllywood, Jewgle, etcètera) no acaben de convèncer la gent perquè entrin tots sols a les càmeres de gas, com ells deien que ho feien els pobres jueus als camps d’extermini nazis, ara injecten les toxines i els verins en els animals, ja que han aprovat per a tal fi, tot un seguit de vacunacions a les pobres bèsties perquè transmetin els verins als humans, i alhora han posat en pràctica un sistema de vacunació mitjançant mosquits, en el que és un CRIM CONTRA LA HUMANITAT, que només pel sols fet que el psicòpata Gates i tota la colla de subnormals amb títol de bagasseria jesuïta els hagin creat, haurien de ser executats pel repugnant delicte comès, sense cap possible atenuant ni objecció, ja que l’evidència d’alterar la salut de la gent contra la voluntat de l’individu és el més greu dels crims sancionats al CODI DE NUREMBERG:

https://twitter.com/lidongomez999/status/1579435051162669060?t=qPihDR2-Damp74e9YIay6g&s=08, https://t.me/resurgente2020/40563 i https://t.me/voluntasoficial/4502.

El genocida Stephen Bancel, el criminal que dirigeix la indústria de l’extermini Mode-Rna, ara que ha enverinat els ciutadans, es proposa per a curar-te tot intoxicant-te amb un nou verí. Recordeu sempre que (no sé si era el criminal sionista Albert Pike o ‘Els Protocols dels Savis de Sió’ - el llibre amb més odi mai escrit, obra, com havia de ser si no!, dels bons per llei, i que recomano encaridament, per les exactes prediccions que els jueus feien per al segle XX, encara que l’origen sigui fals), doncs, recordeu que ens parlava - o l’un o l’escòria dels Protocols - d’enverinar la gent amb el menjar, donar-los medecines que els emmalaltissin més, i aleshores uns altres verins que amb l’excusa de resoldre els problemes de salut, els agreugin; i així successivament. Doncs, el criminal de Mode-Rna (prou significatiu, el nom), després de provocar les miocarditis, ara ja té la solució al problema que ha creat. Aquest genocida l’única cosa que es mereix és el premi de la Humanitat: Un llacet ben bonic i ben maco al voltant del coll, i després, penjar-lo ben amunt perquè tothom vegi el llaç que lluu el jueu: https://t.me/resurgente2020/40559, o penseu que exagero?

Aquí teniu els BONS en la seva hipòcrita i criminal actitud de sempre. Tot ho fan per al teu bé, sempre. Tu acabes desgraciat i ells beneficiats de la teva desgràcia. Però, veieu vosaltres mateixos la ignomínia i la perversitat d’aquestes criminals que no els tremola el pols a l’hora d’involucrar els nens (que són l’objectiu primordial) en la propaganda per a l’enverinament: https://t.me/resurgente2020/40572. El cinisme i l’abjecció són les dues característiques dels criminals que, el gos de Soros i la banda de prostitutes inútils i idiotes i els paràsits i insectes de l’Urinari Públic, ens fan anomenar ‘bons’, com si aquesta obligació per llei no ocultés tot just que, amb el terme ‘bons’, estan legitimant els GRANS CRIMINALS DE LA HISTÒRIA HUMANA.

Diferents aspectes de la corrupció inherent a aquesta raça del Mal:

https://t.me/RosselloCM/66919.

Fixeu-vos ara, com han construït la nova religió de la ciència, on el pastor – tot recorda una església -, un retardat mental, arenga els imbècils i els idiotes guardonats per la Bagasseria Jesuïta amb llicència per a matar: https://t.me/resurgente2020/40568.

Vegeu com l’escòria actua a tot arreu: https://t.me/voluntasoficial/4467.

Ara, fem una passada pel Manicomi dels Sionistes a Alemanya:

https://t.me/voluntasoficial/4496, https://t.me/resurgente2020/40562 El consell d’ètica alemany!!!

I a la França de la puteta privada dels Rothschild, com els va?

https://t.me/RosselloCM/66906, https://t.me/RosselloCM/66907, https://t.me/RosselloCM/66911, quant trigaran els francesos a alliberar la república d’un minusvàlid cerebral com aquest degenerat, enamorat dels negres i amb el crani absolutament buit, això sí, amb una idiòcia incontenible i un somriure d’imbècil que lliga molt bé amb l’esclavatge de subnormal a un dels principals banquers assassins de la història. Per dignitat de poble, per defensar la llibertat, és l’hora de treure de la sala dels mals endreços la guillotina, que avui més que mai a la història està cridada a complir la seva feina: la resolució de la justícia.

I al Manicomi espanyol, el gos i les putes no tenen altra cosa a fer que legislar sobre qüestions tan summament importants com aquesta: https://t.me/RosselloCM/66922.

LA IDIÒCIA PÚBLICA ÉS UN CRIM.

I cal resoldre-la, si doncs no volem acabar com a Sud-àfrica, on gràcies a les innovacions modernes de la societat integrativa i solidària, aquells que havien convertit el país africà en una cosa amb cara i ulls, han de veure com se’ls paga el fet d’haver tret de la misèria a tots aquells desgraciats. No oblideu el cas d’Haití, la perla de la Corona Francesa i què hi va passar quan assoliren la independència (amb el suport jueu, és clar), i quina meravella de país és ara, entre els principals del món!, gràcies a que l’illa caribenya va passar a mans dels esclaus importats pels jueus. Doncs, això és el que passa a Sud-àfrica i que els mitjans de comunicació sionistes no diuen res, perquè la teva preocupació és Putin i el que li fa al pobre jueu, innocent, abandonat, víctima de la prepotència russa, uns russos, als quals ell, per la bondat tan inserida que els mou a fer el bé, bombardejava amb amor, que això és el que no comprenem: que els jueus et MATEN PER AMOR. Veieu-ho, vosaltres mateixos, en aquestes imatges de Sud-àfrica: https://t.me/RosselloCM/66910.


ELS BONS SÓN ELS CRIMINALS.

ELS QUI ELS DIUEN BONS,

IDIOTES.

ELS QUI S’HO CREUEN,

IMBÈCILS.

NO HI HA CRIM A LA HISTÒRIA,

MASSACRE, GENOCIDI O EXTERMINI,

QUE NO TINGUI COM A INSTIGADOR

AQUEST POBLE D’ASSASSINS.


I com dic sempre, en la generalització hi ha l’excepció, que no me n’he estat mai, de portar al blog els il·lustres i grans jueus que admiro sense objecció. Tanmateix, d’aquesta raça espúria de malalts àvids de sang i de crim, de maldat i horror (la història dels Rothschild és un testimoni innegable), només un de cada deu és humà, la resta són fills del mateix Diable, de Kissinger a Epstein, passant per Albrigth (o com s’escrigui el nom del monstre) i qualsevol altre dels seus criminals.


L’HOLOCAUST ÉS ARA.

NO SÓN TESTIMONIS JUEUS

SOBRE LA VERSIÓ JUEVA.

SÓN PROVES D’ASSASSINAT MASSIU

EXECUTAT PELS JUEUS.

PROVES, NO PARAULES.

INJECCIONS, NO FANTASIES.

https://t.me/resurgente2020/40582


Tingueu present que aquest crim massiu l’executen a traïció, sense tenir el valor de declarar-nos obertament la guerra. Qui avui excusa aquesta pesta de la responsabilitat i l’evident intenció de massacre, és idiota o hipòcrita. Et maten perquè no compten amb tu, aquesta és la seva filosofia, i com no et deixaràs matar així com així, ho fan mentint-te, dient-te que et curen quan t’estan assassinant.

QUAN TOTHOM ELS ASSENYALI,

ESTARAN PERDUTS.

ELLS S’EMPAREN QUE SÓN ODIATS

I SENSE RAÓ

- QUINA BARRA! -

QUAN TOT PLEGAT,

ÉS EL SEU ODI ENVERS L’ESPÈCIE HUMANA.

NO US DEIXEU ENGANYAR

PER AQUESTES HOSTS DE SATANÀS.

ELLS INVENTAREN L’HOLOCAUST*.

ELLS PRACTIQUEN L’HOLOCAUST.


* Ens feren creure en l’odi racial dels alemanys, però ara podem comprovar que l’odi racial és el seu, i que ells SÍ que són capaços d’exterminar metòdicament i amb un pla traçat, el que mai no hauria passat pel cap ni del més nazi dels nazis. La perfídia d’aquesta raça és només digna dels Inferns! Ens van fer creure que el poble més desenvolupat i culte s’havia convertit en un poble de sanguinaris sense pietat. Tot a l’inrevés, sempre. Ells, el poble sanguinari, el que mata sense que t’adonis, embellit amb els valors del respecte a la vida i la dignitat. S’ha de ser molt limitat per a no veure-ho. No sé si sabeu, que Hitler, l’any 44 - si no em falla la memòria - va oferir a l’escòria del Congrés Mundial Jueu l’alliberament dels jueus retinguts (Hitler sempre va demostrar que els volia fora d’Alemanya, res més) a canvi d’un rescat de sis milions de dòlars. Sabeu què respongueren? Que a la guerra havia mort molta gent, i que els jueus havien de contribuir-hi també. Això dit per l’escòria que vivia a Amèrica, mentre deixava els seus ‘germans’ morir de tifus als camps de concentració. Això no us ho dirà mai un jueu, ells tenen la cançoneta dels sis milions, i d’aquí no hi ha manera de fer-los baixar del burro. I tingueu present que a Europa, aleshores, no arribaven als quatre milions els jueus que hi vivien. No em creieu, si us plau! Investigueu vosaltres mateixos, i si cerqueu bé, us asseguro que en unes hores, comprendreu l’odi que la gent de bé professa per aquesta púrria infecta. Jo no sóc com ells, que us obligaran a creure’ls per pebrots. Jo us convido a investigar, que ben aviat descobrireu què són, què volen i què fan. Aleshores, vosaltres mateixos podreu considerar què és el que convé fer amb aquesta gangrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada