dissabte, 29 d’octubre del 2022

COSES SIMPÀTIQUES I DIVERSES


Avui serem una mica jueus, només una mica, i riurem; lògicament, no com ells, que ho fan amb la fam, la misèria, el terror o la mort, no; nosaltres d’una manera sana, al capdavall, som molt superiors als desitjos infames dels Inferns. Però abans de riure, uns moments per a la reflexió, amb un escrit de ‘Counterpropaganda’ quant a la dissidència:

https://t.me/counterpropaganda20/7170.


Dit això, comencem forts, amb una cita de Fiódor Dostoievski:

https://t.me/counterpropaganda20/7172. És curiós com totes les prostitutes dels harems jueus saben l’abjecció de tot plegat i, malgrat tot, no són infelices, tot al contrari, són més felices que si visquessin al paradís dels ximples. Per què serà? Potser perquè són idiotes? Només pregunto.

Ara una mica de música, que ens distraurà de les nostres preocupacions. L’autor i cantant és Franz Esser i el tema de la bonica cançó té relació amb la ‘velocitat de la ciència’, aquella cosa estranya de la de Pfizer, que a mi també em va cridar l’atenció. Perquè, pregunto, només pregunto: No és la velocitat el pitjor enemic de la ciència? Jo em penso que hi ha un embarbussament cerebral que, d’alguna manera és traduït de la dita castellana ‘confundir la velocidad con el tocino’ - que és una dita que m’agrada pel surrealisme, a part de bona -, doncs, dic jo, si no serà que, per aquelles translocacions de l’inconscient, volia dir ‘la velocidad de los ‘tocinos’ , entenent-hi , o substituint, ‘ciència’ pels qui la practiquen. No ho sé; jo només deixo la pregunta a l’aire. Mentrestant, sentim la cançó: https://t.me/counterpropaganda20/7182.

Tot seguit, ens aturarem davant del que no sé ben bé què és, però que està decorat amb uns cartells molt simpàtics https://t.me/RosselloCM/67382. A mi, el de dalt de tot, és el que més m’agrada.

I ja que han tret el nas en el meu escrit - cosa poc usual, val a dir-ho -, escoltem què ens diu Patrick Shyn, que sense dubte és intel·ligent, i ho demostra en la fluïdesa amb què parla. Després d’escoltar-lo, em dieu si podeu imaginar-vos a qualssevol de les prostitutes del cor del gos de Soros, o al ca mateix, repetint-ho.

https://t.me/voluntasoficial/4714. La intel·ligència no necessita presentació, es presenta tota sola. I això independentment que tingui la raó o no, perquè fins i tot no tenint-la, la intel·ligència demostra que és intel·ligent, un fet que anireu comprovant en aquest escrit, a mesura que veieu com la idiòcia no necessita presentació, perquè es presenta tota sola i irrompent, com un maleducat.

Però abans de continuar, i com he esmentat el gos de Soros i el cor de les prostitutes inútils i idiotes, sempre acompanyades dels fidels castrati; vegem unes altres prostitutes de l’harem jueu. Aquestes són unes bagassetes locals, de Múrcia. Vegeu quanta coherència, i com aquesta ‘coherència’ demostra que saben perfectament que estan matant la gent amb els verins. https://www.murcia.es/web/portal/informacion-vacunacion-cargos-publicos-personal-de-confianza. Si no, com us ho expliqueu? No s’estimen la vida ni són solidaris?

No els sentiu? Ja protesten! Elles són les més estimades de les prostitutes entre els jueus!, criden, s’esgargamellen i ploren. Hauré de fer-los cas, així que dediquem un moment a la glòria de les excrecions togades: https://t.me/RosselloCM/67394. Potser com no l’entenen, no s’enfadaran. I si l’entenen i s’enfaden, doncs dues feines que tindran.


Hem fet un salt, per a respirar. Vegeu aquesta notícia, que és de les notícies que et fan dubtar si Putin no és un esclau més dels jueus, una prostituta com les dels governs occidentals, més intel·ligent, sí, però com elles afeccionada als membres de la secta. Aquestes notícies, certament, fan dubtar. https://t.me/voluntasoficial/4730. Per cert, si tan bones són aquestes ‘porcades’, que se les mengin ells! Jo no m’hi oposaré pas. Ara bé, m’oposaré que em diguin què haig de menjar ara, demà i sempre, mentre visqui. Quan la ciència de la velocitat i dels ‘tocinos’ s’imposa a la teva llibertat, és evident que no és ciència, perquè la ciència de veritat no té tractes amb la llibertat dels altres, sinó que es relaciona amb l’objecte mitjançant l’evidència demostrable de la seva investigació, només.

Ara un cant a l’amistat, un cant cantat pel salvador de la Humanitat fins que d’una puntada de peu al cul el foteren fora de la Casa Blanca. I ell no va dir res, més que amén. Potser aquest cant, millor recitació de la mateixa cançó de sempre, ens pot il·lustrar per què va dir ‘amén’. https://t.me/voluntasoficial/4720. L’amor és una cosa tan bonica!

Però, no us penseu, que també hi ha gent dolenta a la Reserva Federal dels esclaus dels EUA, i hi ha persones, que no deuen ser humanes, que diuen coses com aquestes:

https://t.me/voluntasoficial/4716. Antisemites, sí, vosaltres ho heu dit. Mala gent. No heu sentit Trump i la cançó de les víctimes?

Vegeu l’alegria dels nostres amics, de les víctimes innocents, que malgrat tot, mai no perden el sentit de l’humor ni les ganes de ballar sardanes: https://t.me/voluntasoficial/4717.

L’anècdota de l’escrit d’avui ve signada per una notícia amb relació a un panda roig. I no us penseu que el verí de la vacuna hi té res a veure, antisemites! No, no són verins, les vacunes! O us penseu que els filantrops les fabricarien així a l’engròs per a enverinar tota la gent del món? És que de vegades dieu o penseu unes coses!

https://t.me/voluntasoficial/4725. Malgrat tot, aquesta necessitat tan natural i lògica, com és de vacunar els animals, és un fet que és tan evident que ha de ser necessari. O no veieu com moren els nyus, les gaseles o les zebres? Si estiguessin vacunats! Ai! Sort del gran Harari, que ens ha ensenyat que Déu és idiota, i no és capaç ni de fer un ésser viu bé! És o no és superior la intel·ligència d’aquesta raça d’elegits?... Déu els estima tant que els ha donat més intel·ligència que la seva pròpia. Per això són la nineta dels ulls de la Divinitat i tot el que fan són coses bones, com molt bé ens ho han ensenyat les prostitutes del cor i el gos-mamarratxo de Soros.

Ara, compareu l’eminència intel·lectual que us presentaré amb Patrick Shyn. Només calen dues dècimes de segon per a saber qui és l’idiota i qui és l’intel·ligent. Si escolteu el tall sencer, que és curt, us adonareu que les dues dècimes del començ no enganyen, i són prou per a no escoltar-lo més, mai més. Sí, sí, dir-li, així a la cara: «Mira, amic de narcotraficants, jo amb la coca i aquestes coses no m’hi poso, però tu ets un idiota profundíssim. Així que calla, o te la vento amb la mà oberta i en defensa pròpia».

https://t.me/RosselloCM/67399. Nivell! Però, nivell, nivell! Què us penseu! Li brolla l’estultícia cada volta que obre la boca, i jo diria que fins i tot pels ulls i les orelles. D’altres indrets no ho sé, perquè no els veig.

Tot seguit, per no canviar de nivell, escolteu un tros d’idiota amb entrenament. Tania Llasera es diu la taradeta. Escolteu-la perquè és un portent d’intel·ligència i educació, que per això és entrevistada en l’excel·lent Cadena Ser, la de la Lilith Barceló, la dels genolls, perquè la Ser és com una biblioteca, només hi trobes saber, homes i dones que són tan eminents com un bon llibre. La demostració de la superior cultura de la Tanieta aquesta, sense dubte, és quan diu: «... l’any del despertar de l’home heterosexual cis blanc...». La meva ignorància no em permet d’analitzar la frase, ja que desconec fins i tot que és ‘cis’, que suposo que deu ser un llatinisme o un terme potser del sànscrit... que ja he vist que té facilitat amb el grec clàssic. https://t.me/RosselloCM/67400. Que per cert, i ja sé que la meva incultura és patètica, però, què és això de ‘Buenismo Bien’ dessota la Ser? (?). La veritat - cada dia en sóc més conscient: s’accelera tant el coneixement i la profusió i difusió de les més ‘sublims intel·ligències’, que al final no ens entendrem. Aquest és el gran perill de la idiòcia, i per això cal erradicar-la de soca-rel. Sí, hi haurà víctimes innocents, sí, però avui també n’hi ha, i tot just les provoca la idiòcia. L’extermini dels idiotes és un imperatiu social, si l’home vol salvar-se. I ho he dit sempre: ets idiota, doncs, calla. Ja està. Ara, si obres la boca, és natural i no mereix cap anàlisi ètica com sigui que una persona intel·ligent te la tanqui o trenqui (no sé què és més escaient).

Ara, coses simpàtiques de la televisió. Hi veureu una cagaguano de llibre, una idiota sense brides, com la descriu el seu somriure (si allò és un somriure i no una constricció anal dissimulada), que, això sí, com veureu, sap molt bé quan ha de posar la mordassa al convidat perquè els amos jueus no s’enfadin. Hi veureu un ‘negacionista’, que val a dir, no sé d’on l’han tret, però podien haver cercat una miqueta més. I hi veureu, el més aberrant de tot, un idiota degudament titulat i condecorat per vés a saber quins crims com a ‘catedràtic de física’! Brillant quan diu: «... que el cambio climático es de origen humano, no hay ninguna discusión». Ciència, pura ciència. De prostitució res, o us penseu que un catedràtic sortiria en un mitjà jueu a dir mentides? Com diu l’altre deficient del final: creieu-vos el catedràtic, perquè ha estat triat pels amos. O, per què us penseu que sap tantes coses? A més d’això, en el vídeo, hi ha unes altres notícies i l’opinió de Rafael Rosselló quant als esguerros.

https://t.me/RosselloCM/67403.

És curiós que El País - la veu del sionista - proclami el mateix, oi? https://t.me/elinvestigador_org/12620. Penseu que ho publicarien, si doncs no fos veritat?

I per acompanyar l’eminència del catedràtic, una altra prova de la saviesa insospitada de la ciència: https://t.me/RosselloCM/67404. No és un acudit, és ciència, nois, ci-èn-ci-a.

La prova del canvi climàtic del catedràtic la trobem en els verins dels jueus que fa injectar Trudeau, la puteta privada de Klaus Schwab, el psicòpata sexual. https://t.me/laquintacolumna/27228

- Les vacunes no provoquen aquestes coses, què diu, vostè! El catedràtic d’abans ja li ho explicava: és el canvi climàtic, babau!

- I qui és vostè?

- Un amic de ‘l’interruptor’, si puc dir-li com vostè.

- Un amic menys educat, segons que veig.

- Si comencem així, li dic antisemita!

- De veritat, vostè és amic del meu interruptor? M’estranya. Ell és intel·ligent.

- Oh! El que m’ha dit?

- Bé, almenys, idiota no és.

- Gràcies.

- Puc continuar?

- Sí, sí, només volia dir-li això, que jo m’he punxat quatre vegades.

- I què tal?

- Bé. No m’he mort.

- Home.

- Senyor que escriu, aquest home està una mica ‘taral·larí’. El coneixia, però ara no el conec. Ni li’n faci cas.

- Què dius, interruptor?

- El que sents! Que ja no hi toques. Amb la segona encara, però des de la tercera, fill, fas pena. No deies l’altre dia que la guerra d’Ucraïna s’acabava amb la invasió de Bielorrúsia pels polonesos, perquè així Polònia serà més gran i Rússia més petita. I què?, et vaig dir. I... guaita! Com ara, se’n va. És que...

- Deixi’l estar i deixeu-me continuar, que la gent que llegeix no està interessada en aquestes anomalies, si puc anomenar-les així.

- Anomeni-les com vulgui, és vostè qui escriu.


La ‘intel·ligència’ dels actors: https://t.me/laquintacolumna/27229. Ja ho veieu. Els idiotes, avui, o acaben a la política o fan d’actors, que al cap i a la fi, és la mateixa manera de fer el ximple. I sí, també n’hi ha que acaben de mestres per a bagasses sense escrúpols als centres de la immundícia jesuïta, als hospitals per a matar gent o als jutjats a navegar entre merda. És el que tenen els idiotes, són molt versàtils.

Si aquest cartell és cert, vegeu com són de còmics els jueus:

https://t.me/laquintacolumna/27235

A vosaltres se us hauria acudit un anunci tan festiu per a enverinar els nens amb el tòxic que sigui? A ells, sí. L’humor dels bons!


Concloguem amb una altra aportació interessant, ara, del blog ‘Weltanschauung Italia’:

https://t.me/counterpropaganda20/7189


P.S. Un documental recomanable per qui vulgui conèixer una mica més de la maçoneria. Val a dir, però, que en el documental en cap moment fan la relació que la maçoneria és un invent jueu, que podríem dir, que és l’essència del sionisme.

https://t.me/counterpropaganda20/7188


- Avui no hi ha majúscules?

- De vegades em carreguen fins i tot a mi, que les escric. No m’agraden, però em surten així. Si avui no han sortit, doncs, no han sortit.

- Quines coses, oi?

- El què?

- Això de les majúscules.

- Sí.

- Doncs jo ho escriuria tot en majúscules, perquè es vegin bé.

- No se n’havia anat?

- Es veu que ha tornat.

- Doncs, anem-nos-en.

- Eeeeh! I les majúscules?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada