dimarts, 18 d’octubre del 2022

PRIMERES BAIXES ENEMIGUES


Després de dos anys de perseguir i tractar d’enfonsar el portaavions VERINS COVID-19, l’arma devastadora que ha aniquilat i aniquilarà milions de persones i que a la resta la deixarà malmesa per sempre, finalment, ha estat absolutament destruït per més que els idiotes que comanden la matança breguin per a salvar el que puguin de la nau, perquè el coll els depèn de salvar d’alguna manera, alguna resta de veritat, de trobar una veritat – inexistent, ja us ho dic jo ara - en tota la infàmia.

El portaavions havia suportat molts dels torpedes que l’havien tocat, però la declaració de la mamarratxo que van enviar en lloc del genocida Albert Bourla (avui, no hi pot haver el mínim dubte de la magnitud del crim d’aquest assassí de masses, més, havent estat premiat per tots els caus de rates jueus), ha estat decisiva. La mamarratxo enviada per tal que s’orinés en el Femer i se’n rigués dels imbècils que s’havien cregut el conte que els verins aturaven les infeccions i curaven, ha estat definitiva; i el portaavions assassí fa aigües per tot arreu, mentre la tripulació farcida d’idiotes tracta d’evitar l’enfonsament apel·lant al discurs après, sense tenir cap intenció de reconèixer la ferida del buc ni mostrar el més lleuger penediment per la matança que ells han comandat des de la nau sionista.

Segons on, aquest terrorífic portaavions, actua d’una manera o una altra. A la Corporació Canadà, que té per titella el depravat, deficient mental, amic dels pedòfils i esclau del jueu Schwab, que li té passió malaltissa – vejam si encara s’entendran! -, allà, Justin Trudeau és responsable de la matança de canadencs, com ho prova de manera indiscutible aquesta notícia: https://t.me/resurgente2020/40744, aquests són els metges que s’han deixat matar per Trudeau, i que s’hagin deixat matar, no significa que no els hagi mort Trudeau. Mentre el Canadà no executi el genocida més gran del país - potser en tota la seva història, si exceptuem quan els jueus hi exterminaven els indis sota bandera francesa o anglesa -, mentre això no passi, el Canadà serà un país cobert de vergonya. I això també afecta tota la colla d’idiotes que han obeït l’idiota en cap, per idiotes. I ja sabeu que l’extermini d’idiotes amb càrrecs públics i responsabilitat assumida sense tenir-ne capacitats, ha de ser molt estrictament executada, perquè el bé del món i la llibertat del planeta depenen exclusivament de l’extermini d’aquestes amenaces provocades per deficients intel·lectuals i indigents ètics. TOTS ELS POLÍTICS DEL MÓN QUE HAN IMPOSAT LA VACUNACIÓ SÓN REUS DE CRIMS DE LESA HUMANITAT I SÓN CULPABLES – NO HI CAP EL MÍNIM DUBTE – DE GENOCIDI. El fet d’enverinar la gent és delicte, avui, ara i sempre, i ells, no és que ho hagin fet, sinó que han coaccionat, han perseguit l’oposició i han sancionat i empresonat qui no es volia deixar matar pels verins jueus. NECESSITEU MÉS RAONS?

Aquí en teniu la prova: https://t.me/resurgente2020/40745. El porquet que ha prosperat a la vida assassinant andalusos, l’assassina massiva de la Darias – com he denunciat aquí des que aquesta criminal dirigeix la matança a Espanya; i recordeu que són 53000 morts la carnisseria d’aquesta deficient cognitiva -, i l’idiota d’Espanya, que és el màxim responsable (o irresponsable) i que NECESSÀRIAMENT PER A LA DIGNITAT DEL POBLE ESPANYOL HA DE SER PENJAT EN EXECUCIÓ PÚBLICA PER TRAÏDOR, LLADRE, CORRUPTE, GENOCIDA, I SOBRETOT PER MAMARRATXO I IDIOTA. Si sumeu el total d’assassinats que ha executat aquest narcís a un mirall enganxat i al cant de les putes seduït, superen de molt lluny els centenars de milers. Que no sàpiga què és el que li penja entre les cames a la seva senyora, no és justificació per a demostrar la idiòcia congènita del subnormal. Que és retardat mental, només un col·lega no ho veu; però una persona amb un mínim de sentit comú i la més precària de les intel·ligències sap prou que aquest dement és un inútil perillós, i més que perniciós, per la seva absoluta manca d’empatia; llevat de l’empatia per al mirall, els cants de les putes i l’amor als jueus, que són els que li permeten menjar i assemblar-se a una persona. No hi ha el mínim dubte possible del genocidi, després de les declaracions de la Companyia i Organització criminal Pfizer. I ja no dic res! del monstre khàzar que comanda la destrucció absoluta d’Europa, la qual cosa autoritza a qualsevol europeu a defensar el continent de la genocida de masses, lladre empedreïda i criminal confessa al servei del sionisme internacional, des del moment que no vol fer públics els correus amb el genocida confés Bourla.

Voleu més proves, perquè no em creieu!, del GENOCIDI DEL GOVERN I EL FEMER EUROPEU?

https://t.me/RosselloCM/67069. No oblideu l’escòria del Revilla, l’assassí que volia matar la gent ‘por lo civil o por lo militar’. Res pot excusar que se l’executi com a violador del principi fonamental de l’ordenament jurídic: La vida és el màxim dret. Aquest pinxo barat i més limitat intel·lectualment que el mamarratxo del mirall - el que està casat amb la dona que té coses entre les cames sense que ell ho acabi d’entendre - ha de respondre a les amenaces i ser castigat sense clemència pel que ell pretenia i instigava a executar contra els principis bàsics del Dret Natural... I no es perdria absolutament res, però res, de res.

https://t.me/RosselloCM/67071, com tampoc no oblideu el criminal de Canàries, que mata els canaris i deixa envair les Illes pels espanyols nascuts a l’Àfrica; l’origen i més vell ancestre de la Hispanitat, com tots sabem. Veieu com cal exterminar tota aquesta colla de deficients mentals! Si fan l’idiota a casa seva, doncs molt bé, no hi tinc res a dir; però que els idiotes pretenguin comandar el món, OBLIGA A L’EXTERMINI MASSIU DE LA IDIÒCIA, que avui sortosament està localitzada als Prostíbuls executius i als Urinaris legislatius, com a les comunes nauseabundes i plenes fins a dalt de tot, de tot tipus d’excrecions repugnants, dites judicials; i a les Bagasseries Jesuïtes, als Centres d’Extermini, camuflats sota la denominació d’Hospitals, i als estables on els amos ensinistren i mantenen els gossos carnissers. TOTS SÓN CULPABLES DE GENOCIDI.

https://t.me/RosselloCM/67072. Aquesta ha estat la feina de la von der Leyen: la matança d’innocents. Recordeu que vol implantar el verí per obligació! Ja fa molt de temps que aquesta, la més gran assassina de la història europea, hauria d’haver pagat pels seus crims, acompanyada del seu estimat; ambdós, dues de les més execrables abjeccions que han nascut a Europa.

AQUESTA ÉS LA REALITAT, MÉS ENLLÀ DEL GENOCIDI. Tot, perfectament orquestrat pels assassins als quals m’he referit. No calen judicis, les PROVES SÓN ABSOLUTAMENT CONCLOENTS I DEFINITIVES. Veieu aquest vídeo on se’ns en fa cinc cèntims: https://t.me/RosselloCM/67061. Només discrepo que no calen presons, que són instruments de tortura i humiliació. No calen, perquè a més a més, caldria alimentar i mantenir, aquests SÍ, estómacs inútils. La solució ecològica, econòmica, més higiènica i profilàctica és l’execució. No ens enganyem, no és el mateix un ésser humà que un humà. L’humà és un animal més, sense drets, encara que la tarada de la Ione Belarra, pensi que els animals són addictes a la jurisprudència. No sacrifiquem milers d’animals a les granges per a l’alimentació dels éssers humans? Un fet cruel, sí, però necessari. Doncs, el mateix. Èticament, no hi ha cap diferència, des de qualsevol dels punts i aspectes que es vulgui analitzar. L’evidència és que, a més a més d’estómacs inútils, tampoc no serveixen per a res. PER A QUÈ VOLEM AQUESTA ESCÒRIA SOBRANT?

Un vídeo que demostra que el Goyim ja ho sap. https://t.me/RosselloCM/67081. El portaavions VERINS COVID-19 és el primer que ha estat abatut, però cauran aviat els grans vaixells CANVI CLIMÀTIC, CRISI ENERGÈTICA, CRISI ECONÒMICA I CRISI ALIMENTÀRIA. Que per això sostenen la GUERRA, que al capdavall, és el que més agrada als bons per llei. Com ho demostra aquesta emocionant declaració d’intencions pacífiques que els jueus pacten amb el jueu pallasso per a imposar la pau mundial:

https://t.me/RosselloCM/67073. No recorden els ucraïnesos la matança que els feren els jueus? Doncs, noi, la història es repeteix.

L’objectiu, no ho oblideu, és la implantació del Camp de Concentració, Explotació i Extermini del Gran Israel al planeta: https://t.me/RosselloCM/67077.


Prou que coneixem aquests assassins inveterats i els idiotes que avui mengen i es permeten totes les perversions i aberracions perquè serveixen els jueus en les seves intencions d’espoli i en l’aniquilació, que això sí, està molt ben pagada, que els jueus, com són els que fan els bitllets, no els ve d’aquí, i a més a més, com més en fabriquen, menys valen els diners, i així la jugada solidària dels bons per llei, els surt que ni pintada. Tanmateix, un breu comentari mereixen els següents idiotes, que tenen molt a veure amb el que està passant, uns idiotes degudament titulats com a prostitutes de luxe per les Bagasseries Jesuïtes: https://t.me/resurgente2020/40751. Aquests deficients cognitius, no són científics, són idiotes sense més coneixement que el servei a l’amo i estan mancats de qualsevol principi d’ètica i d’empatia. D’aquestes defecacions intel·lectuals el món se n’ha de desfer. SÓN ASSASSINS, PSICÒPATES AMB RETARD MENTAL, la qual cosa encara els fa més perillosos. CAL ABOLIR LES UNIVERSITATS FINS QUE NO S’HI HAGI EXTRET I RASCAT BEN PROFUNDAMENT LES PARETS PER A QUE NO HI RESTI NI UN GRAM DE MERDA, QUE ÉS EL QUE AVUI HI HA, ARREU. O podeu entendre com d’una Universitat poden sortir psicòpates com aquests? No és un taller clandestí dirigit per mafiosos, bé, sí, això també; però, aquests prostíbuls són oficials, i s’hi formen tarats, indigents orgullosos i molt perillosos, vanitosos de la ignomínia i la superioritat... Superioritat de què, tros d’idiota? Són psicòpates, i res és més aconsellable per a una societat, que l’erradicació dels psicòpates, que són tan perillosos com les rates rabioses, i que a més a més, treballen per a les rates de l’odi i la crueltat.

I conclourem amb uns acudits, per enlairar els ànims amb uns somriures. No són les rialles dels jueus quan veuen matances, misèria i destrucció, però són somriures que demostren que la mesura i la delicadesa sempre són més fines i subtils que la violència, la manca d’escrúpols i la supèrbia dels assassins inveterats; que riuen, sí, però que són assassins inveterats.

Un acudit sobre dues escombraries farcides fins a dalt de tot d’abjecció, i que se suposa que els has de tractar amb respecte i de senyors. Però no són més que sutzura i putrefacció :

https://t.me/RosselloCM/67091

Un acudit sobre l’empresa a la qual serveix la bruixa von der Leyen:

https://t.me/resurgente2020/40747

Un acudit sobre la saviesa de la vellesa:

https://t.me/counterpropaganda20/6985.


TINGUEU PRESENT ELS CAGAGUANO:

ELS EDITORS, ELS DIRECTIUS,

ELS FINANÇADORS, ELS REDACTORS,

I

ELS PRESENTADORS:

TOTS SÓN REUS DE CRIMS CONTRA LA HUMANITAT.

AMB LA VERITAT EXPOSADA,

AQUESTS CRIMINALS

L’AMAGUEN.

COL·LABORACIÓ I ENCOBRIMENT

DE

GENOCIDI

I

COMPLICITAT I OCULTACIÓ

DE L’ALTA TRAÏCIÓ.


Sí, són esclaus dels jueus. Sí. Però són CULPABLES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada