diumenge, 30 d’octubre del 2022

O ELS ‘BONS’ O NOSALTRES


L’evidència de l’Holocaust de goyim que està executant el sionisme amb els verins jueus, només la pot negar qui no el vol reconèixer, perquè totes les dades actuals, i els antecedents d’aquesta gentalla, el corroboren sense deixar ni una escletxa ben petita per a dubtar-ho. La constatació de la matança de les sinagogues de l’OMS, l’ONU, el Femer Europeu, la Reserva Federal dels esclaus dels EUA i tots els governs occidentals, de mica en mica va alertant a la gent, i JA ÉS HORA que la gent comenci de reclamar la detenció i el judici de TOTS ELS ASSASSINS QUE ENS GOVERNEN. Perquè no són només els morts, sinó el dolor que signifiquen per als éssers estimats, i això els criminals dels governs ho saben perfectament, però per diners, matarien la mare si se’ls demanés. I no exagero: són psicòpates sense empatia, vanitosos sense límit i idiotes sense fons, que els jueus saben què trien, i mai no triaran una persona. Avui comprovareu que no hi ha ni la més lleu possibilitat que tot el muntatge de les dites elits – els jueus, els falsos jueus, els sionistes, com vulgueu anomenar aquests assassins inveterats de masses – i els sicaris ambiciosos i idiotes – perquè s’ha de ser idiota per a participar en un genocidi com aquest per guanyar-te la vida!, però molt idiota! - tingui el mínim deix de credibilitat: aquest és l’Holocaust que el sionisme fa dècades que somia, com ho deien les Pedres maçòniques de Geòrgia, que molt probablement van enderrocar ells mateixos perquè el sarcasme era tan repugnant com perillós per a ells.

Abans d’entrar en matèria, però, llegiu aquest article del ja ‘meu col·laborador’ Manuel de Prada, a l’ABC. Qui m’havia de dir a mi que hauria d’admirar l’ABC per dir la veritat! https://t.me/counterpropaganda20/7194.

Tot seguit, la prova que el retardat intel·lectual d’ahir, que les bagasses jesuïtes havien titulat com a ‘catedràtic’ de física, és retardat mental. No sabia que sense saber llegir podies arribar a ser catedràtic de física. Com també desconeixia que un lloro sense intel·ligència pogués assolir una càtedra. Però es veu que sí. Vegeu que quan dic que un idiota és idiota, no m’erro, i Jorge Mira – posem el nom per omplir-lo de glòria -, malgrat la titulació, és un idiota profund de manual. Recordeu que el dement afirmava a la televisió que quant al canvi climàtic, científicament, no hi havia discussió. És el problema que té no saber llegir, encara que t’hagin regalat una càtedra per ser molt servicial. Quina vergonya d’animal! Vegeu:

https://www.google.com/amp/www.libertaddigital.com/ciencia/el-numero-de-cientificos-escepticos-multiplica-por-13-a-los-calentologos-del-ipcc-1276379025/amp.html

No tinc més preguntes, senyoria.

Finalment, en aquest preàmbul, una prova més de fins a on arriba l’escòria sionista:

https://t.me/RosselloCM/67439.

I com sigui que parlem dels psicòpates assassins, entrem ja en matèria:


L’extrema violència, silent, sí, però violència extrema dels assassins inveterats:

https://t.me/elinvestigador_org/12628

Fa molt que ho tenen estudiat. Abans d’aniquilar el goyim, cal assegurar-se que l’arma letal serà eficaç:

https://t.me/elinvestigador_org/12637

El doctor McCollough ens ho torna a dir: No són vacunes, són verins mortals.

https://t.me/elinvestigador_org/12629

Els cardiòlegs també asseguren que no és el canvi climàtic, sinó l’enverinament massiu amb els tòxics letals jueus:

https://t.me/RosselloCM/67415

A l’Argentina, sota la tirania jueu-maçònica del genocida Alborto Fernández, la gent cau com a mosques. Es veu que allà, pel motiu que sigui, els sionistes volen fer una bona neteja. Podeu trobar morts a carretades a Internet. D’altra banda, al camp d’extermini de Corea han mort més d’un centenar de joves https://www.niusdiario.es/internacional/asia/20221030/superviviente-avalancha-halloween-seul-comenzo-repente-gente-aplastada_18_07848192.html, https://t.me/RosselloCM/67419 Heu llegit, al final, com tots els sacs d’escombraries han mostrat el condol per la matança que ells serveixen? Són o no són psicòpates? I fixeu-vos que és curiós que un testimoni digui «Tothom va caure en un moment», o sigui, que ben bé pot ser que hi hagi relació entre la tecnologia 5G i els verins que són inoculats amb les xeringues. Com explicar sinó que dues-centes persones es desplomin alhora? Sembla que és més creïble que un pols electromagnètic els hagi pogut afectar. I només els pot haver afectat, perquè els han introduït un potenciador. I no afirmo que hi hagi grafè, perquè no ho sé, però és una suposició prou coherent. Un material que és estimulat des de fora per ones electromagnètiques. I val a dir, que d’un sionista, no és que t’ho puguis creure tot, sinó que encara pot ser pitjor. Sionisme és sinònim de criminal, us en mostraré la prova més avall. I dic això, perquè curiosament a Sevilla ha passat un fenomen similar: https://sevilla.abc.es/sevilla/crisis-ansiedad-desvanecimientos-fiesta-halloween-menores-sevilla-20221029214801-nts.html. I de vídeos de gent que cau amb arrítmies, no en voldreu tants: https://t.me/laquintacolumna/27286, fins i tot amb els mateixos jueus https://t.me/RosselloCM/67420, no oblideu que aquesta escòria infernal no és semita. Al capdavall, fan servir els jueus semites com a ham, ho han fet sempre. Malauradament, massa jueus semites tenen dipositada la confiança en els monstres sionistes, i així ells mateixos es converteixen en enemics de la Humanitat.

Però, continuem, perquè les proves, si volem, no s’acaben mai. Per aquesta raó sempre dic que en el futur i esperat judici, s’hauran de llegir els càrrecs als assassins de masses, i una vegada llegits, dictar sentència. I us direu: «On vas, beneit? I la defensa?». Però us equivoqueu. Si no acabem mai d’enunciar els càrrecs imputats als criminals, us penseu que seran innocents de tots els càrrecs? Per això, si t’acusen de traïció, de genocidi, de malversament de diners públics, de robatori, de terrorisme, de segrest, de coaccions, de violacions de tractats internacionals quant als drets humans i cinisme i supèrbia i protèrvia i insolència i idiòcia, us penseu que no val la pena tirar pel dret? Si només amb la idiòcia, n’hi ha prou per sentenciar-los a la pena capital!


Més clara, l’aigua. No us perdeu l’idiota del final!

https://t.me/RosselloCM/67422

En el següent vídeo, hi veureu un seguit de retalls. La periodista argentina Verónica Ressio quan comentava la notícia dels jutges peruans que consideraven Bill Gates, George Soros i la família Rockefeller com a culpables de l’epidèmia. Val a dir que res més no se n’ha sentit a dir des d’aleshores. Després un desagradable fragment sobre els avortaments, i tot seguit, la magnífica tasca de perversió de menors que dirigeix l’escòria sionista. Immediatament, podeu veure la púrria dels Inferns, tots amb quipà, i besant-se les mans plenes de sang en una reunió de Fills de les Potestats. En acabat, més sobre aquestes ‘infàmies’, i finalment, l’esperança. Molt interessant el que diu el senyor del final: https://t.me/RosselloCM/67438. Pregunta: Considereu punibles les accions que ens explica aquest senyor? Ja he dit diverses vegades que caldrà contrarestar la violència silent, i la violència justa és l’única forma de destruir la violència silent. Cada dia comprovem com es mor més gent i com els sicaris criminals dels governs callen i pretenen de continuar amb l’enverinament massiu. Penseu que si algú es pren la Justícia per la seva mà, pot ser recriminat d’alguna manera? No oblideu que els polítics – llevat d’honroses i comptadíssimes excepcions – TOTS SÓN CRIMINALS, GENOCIDES I TRAÏDORS, TOTS, TOTS ELS POLÍTICS. I darrere d’ells, com sempre, de sempre, hi ha els de sempre, com sempre, de sempre, sembrant la por, el terror, l’horror, la mort i la misèria moral.

O ELLS O NOSALTRES.

NO HI HA JUSTÍCIA ALS FEMERS.

LA JUSTÍCIA ÉS LA DIGNITAT.

LA DIGNITAT ÉS LLIURE,

I

LA LLIBERTAT ÉS LA DEFENSA

A MORT

CONTRA AQUELLS

QUE TE LA VOLEN ROBAR.

ENS ENTENEM, O ENCARA NO?

SÓN ASSASSINS INDISCRIMINATS,

HI HA UN CRIM MÉS ABSURD I HORRIBLE!

SÓN PSICÒPATES,

HO PORTEN ESCRIT A LA CARA.


- Avui han tornat les majúscules!

- Ha sortit així. És com un crit d’alerta. Suposo que per això.

- No, si a mi ja m’agraden.

- Ja em comença a caure millor.

- Gràcies.

- I de l’interruptor, en sap alguna cosa?

- No, no l’he vist. Per cert, haig de demanar-li perdó per haver dubtat de vostè i confiat en l’imbècil de la càtedra de física.

- Idiota.

- No m’insulti, caram! Que rectificar és de savis.

- No, idiota, el catedràtic.

- Ah, aleshores com tots.

- Potser aquest és el problema.

- Ja pot ser, ja pot ser. Miri que he trobat: https://t.me/counterpropaganda20/7207.

- Sembla talment la descripció d’un sionista.

- Només hi manca l’afecció al sacrifici i a la sang.

- Doncs sí, té raó.


P.S. Els ‘Altres’ van en augment (I no parlo de la pel·lícula de l’Amenábar). Es veu que els agrada el que escric.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada