diumenge, 16 d’octubre del 2022

I M P R E S C I N D I B L E


Si algun dels meus escrits és imprescindible, és aquest. Com és molta la informació, procuraré no interrompre el seguit d’enllaços, tractant de fer només de guia. Val a dir, que agraeixo molt el treball de tots aquests canals que subministren informació que, de vegades, és molt valuosa i sempre interessant. Com sigui que encapçalaré aquest escrit amb vídeos vistos al canal de Telegram COUNTERPROPAGANDA, és necessari esmentar-los i reconèixer-los el gran treball que estan fent, que és demostrat sobradament amb aquests vídeos del Canal KLA.TV d’Àustria, als quals s’ha d’agrair també els excel·lents treballs periodístics i la capacitat de síntesi en els assumptes que tracten. Sense més preàmbuls doncs:


Quant al terrorista número u del món, el desestabilitzador de les democràcies, el corruptor de la política, la societat i l’educació, res millor que aquest resum sobre qui és, aquest enemic de la Humanitat: https://t.me/counterpropaganda20/6937.

Quantes putes té el jueu? Quants milions malbarata? Concebeu que pugui desprendre’s de tant? Aleshores, quant ingressa? O és tot, el paper moneda fals que fabriquen els jueus, i que posen en mans del secretari per a fer el mal?

Compreneu ara, per què degenerats i psicòpates dirigeixen les satrapies dels JUEUS?

https://t.me/RosselloCM/67028


Quant a la IMMENSA MENTIDA DEL CANVI CLIMÀTIC. I dessota del vídeo, el resultat de les polítiques econòmiques provocades per la immensa mentida i, després, com els JUEUS es pixen damunt teu, tot dient-te sense amagar-se, que et volen fer menjar plàstic.

https://t.me/counterpropaganda20/6938

https://t.me/voluntasoficial/4533 i l’acudit dels jueus: https://t.me/voluntasoficial/4556, com comproveu, no hi ha idiota profund que no rebi la titulació de la Bagasseria Jesuïta de torn.


Quant al canvi climàtic que substitueix l’original intenció de l’EUGENÈSIA, sempre, curiosament, una obsessió JUEVA, aquests dos vídeos breus, i tot seguit, altres notícies que il·lustren la passió sionista pels exterminis:

https://t.me/counterpropaganda20/6939 i https://t.me/counterpropaganda20/6940.

L’oposició a l’Holocaust té aquestes repercussions, almenys, allà on els JUEUS manen: https://t.me/voluntasoficial/4525.

Les intencions del sionisme, com ho demostra aquesta portada del paper higiènic ‘The Economist’ de l’any 1992: https://t.me/resurgente2020/40684.


Ara Counterpropaganda ens remet a The Epoch Times, un altre noticiari seriós i molt ben fet (El vídeo ja el vaig penjar al blog, però és la demostració palmària de la IMMENSA MENTIDA DEL CANVI CLIMÀTIC): https://t.me/counterpropaganda20/6941.


Proves de la premeditació, pulcra preparació i meticulosa execució de l’HOLOCAUST goyim que estan practicant els JUEUS:

https://t.me/counterpropaganda20/6944, manipulació, mentides i coaccions dels bons.


Fem un a part, per a parlar de les putes idiotes que exerceixen de genocides dels seus pinxos, amb la llicència per a matar que els ha donat una Bagasseria Jesuïta i el servicial servei en tots els serveis que se’ls demani, a aquests ‘elegits intel·lectuals’; com també, els genocides dels cagaguano, que des dels mitjans s’encarreguen, com a pastors, de conduir els animals a l’escorxador, més encara, si penseu en tot el que ja sabem de la indústria genocida de Bourla i la cooperació de la bruixa del Femer Europeu en l’aniquilació de la població blanca.

Un genocida al Comitè de Bioètica, el criminal Federico de Montalvo que, com veureu, viola ‘tots els convenis quant a la dignitat humana’. Malgrat el seu posat de pinxo de prostíbul, ell és qui treballa al prostíbul i, pel que veiem, és molt obedient a les ordres dels amos. Les seves paraules, per ser idiòcia summa, són prou per a executar-lo. Al món, si sobra alguna cosa, són anormals com el tarat en qüestió: https://t.me/resurgente2020/40695.

Un altre com l’anterior, aquest deficient mental, al que li va tocar en sort saber de neurovirologia; tot i que no sap que els virus no existeixen. El pobre, que de tant pensar, s’ha tornat calb. Escolteu la magnitud dels seus coneixements, sobretot sabent el que sabem ara. Ah, es diu, que cal recordar els noms: José Antonio López Guerrero. Com és un pallasso, doncs, surt a la tele. I que content que està!

https://t.me/laquintacolumna/26899. I ara, els beneficis del producte que aconsella el retardat intel·lectual: https://t.me/laquintacolumna/26900.

I com no pot ser d’altra manera, no poden faltar les prostitutes cagaguano. Les intel·lectuals superdotades que ens donen classes de biologia i ètica, al començament del vídeo; i al final, veureu científics que rectifiquen els papagais. La pena capital per a aquestes manipuladores massives és justa i equànime amb el crim comès. Si d’una cosa no en tens ni punyetera idea, no en pots parlar, només perquè t’ho digui l’amo; tingui el nas que tingui. Ets responsable de les teves paraules, i si les teves paraules encobreixen un genocidi i una invitació a participar-hi, com també t’excites demanant el cap dels desobedients, és obvi que la compensació al mal només es pot pagar amb la demostració del màxim penediment: lliurant la teva vida; sí, per idiota. És trist, sí, però penseu que així, sí que ajuden a fer un món millor! Cagaguano, alegra-te’n! Almenys, serveixes per a alguna cosa de profit.

https://t.me/RosselloCM/67024


No poden mancar els titelles, els que a les reunions gategen i posen el cul en pompa, mentre els jueus, entre rialles, els dipositen al tercer ull els canutets de bitllets falsos i una bandera d’Israel: https://t.me/RosselloCM/67009 i https://t.me/RosselloCM/67016, els sionistes de VOX sol·licitant l’extermini dels nens de 0 a 16 anys, tot sigui perquè l’amo els injecti un canutet ben gruixudet.


Quant a la política de gènere, que és la moda entre els indigents mentals i els paraplègics cerebrals, una lliçó de biologia bàsica i elemental que, lògicament, no és accessible per a una idiota profunda com la Irene Montero; i tot seguit, la descripció perfecta del crim que comet amb les seves polítiques i com ja és rea de tots els delictes penats per llei que van contra la integritat del nen, sigui en qüestions físiques, psicològiques o intel·lectuals. De fet, una societat avançada, o la tindria reclosa en un sanatori mental o l’hauria executada per estalviar-se disgustos. Però vegem la breu classe de biologia bàsica i les barbaritats que comet la tarada i prostituta favorita en el cor del gos de Soros, en l’esplèndid cor de prostitutes inútils i idiotes, que és l’admiració del món sencer i la rialla del món sionista.

https://t.me/resurgente2020/40686 i els crims: https://mobile.twitter.com/TomasShelbyPB/status/1580622778369445893.

I penseu que la tarada pretén això: https://t.me/resurgente2020/40693. Com de bé s’haurà portat amb els membres circumcidats, que ells estant tan agraïts com ella agraïda, que de 7 mil euros ha passat a 600 mil, treballant, treballant i treballant, que és el que fa sempre una odalisca en el prostíbul.

Per no fer-ho molt més llarg, us poso el títol i us remeto a l’enllaç (i perdoneu l’assortit i el desordre de temes, però un ja no pot fer més!):

Els contractes corruptes de les pantalles de la Reserva Federal, que, ves!... com no havien de saber quan començava l’Holocaust! https://t.me/voluntasoficial/4521. Sempre aprofitant qualsevol matança per a fer diners. Són així, els bons que diuen mentides i maten gent per filantropia. Són així, ells, ja us ho he dit moltes vegades.


Una possible explicació a ‘la velocitat de la ciència’ de la senyora Slam (em penso que es deia la criminal de Pfizer), quan feia necessitats menors a l’urinari europeu i després reia, entre cínica i abjecta: https://t.me/voluntasoficial/4523.


Una dona que sap mooooltes lleis, i és molt intel·ligent i amb una capacitat ètica que anorrea, tant com anorreada està aquesta prostituta dels jueus, que no en va, va de vermell, i que ha estat ensinistrada degudament a qualsevol de les Bagasseries Jesuïtes de la Reserva Federal dels esclaus dels EUA. https://t.me/voluntasoficial/4524. Per què les bagasseries són fàbriques de psicòpates? Potser perquè els jesuïtes són psicòpates i res no pots ensenyar que no siguis?

I ja que parlem de les Bagasseries Jesuïtes: https://t.me/resurgente2020/40683. Veieu com cal buidar les Universitats? Han aconseguit que la imbecil·litat imperi i els idiotes siguin mestres, emparats en el respecte que s’atribueix a aquestes institucions, que avui, per a desgràcia de la civilització i trempera dels jueus, no són més que cases de barrets on regna el vici i el poder, en lloc del saber i el mèrit. Ja tenen una tarada més per a fer mal. I la tesi!, ja és per no creure-s’ho! Avui, destruir el llenguatge és motiu de reconeixement acadèmic. Veieu com cal enderrocar tots els prostíbuls jesuïtes?


Als jueus, te’ls trobaràs fins i tot a la sopa. A Itàlia, on se suposa que mana una italiana i no una sionista, vegeu què hi passa: https://t.me/voluntasoficial/4538. Els jueus són infatigables en la mentida, tant, com cruels i sàdics a l’hora de perseguir la veritat. Ells són així, els bons que maten per a fer el bé al mort. I riuen, riuen molt, ells.


Fixeu-vos ara, en quines coses s’atrevia a dir Àlex Jones, fa uns anys, sobre els nostres amics: https://t.me/voluntasoficial/4543.

L’èxit de l’Imperi Espanyol i la causa: https://t.me/voluntasoficial/4544.

El sistema educatiu segons el sionisme: https://t.me/voluntasoficial/4545.

Quan poses un goril·la ensinistrat a fer idioteses sanitàries. Val a dir que el pobre simi només és capaç de repetir el que li diu l’amo, al qual estima amb tanta passió com la que el psicòpata tenia per al marit que se li vestia de dona:

https://t.me/voluntasoficial/4546.


I conclourem amb l’esperança. Perquè sí, escòria sionista, el goyim ho sap. Heu infravalorat la nostra intel·ligència, perquè si bé, compreu neurones a preus de saldo, hi ha gent que no ven l’ànima a monstres com vosaltres, sempre àvids de sang i horror. https://t.me/resurgente2020/40675. Tanmateix, això està molt bé, però mentre no es tregui a puntades de peu la xurma de la Corrupció Europea, se’ls jutgi a corre-cuita, tal com ells compren verins, i se’ls reti l’homenatge que es mereixen, no fem cap passa endavant. SÓN TRAÏDORS I ASSASSINS, SICARIS DELS SIONISTES, CRIMINALS I LLADRES, ja tots ho sabem. O què penseu que haurien de fer els francesos amb la puta dels Rothschild? https://t.me/resurgente2020/40696. NO HI HA CAP MOTIU LEGAL QUE EMPARI AQUEST IDIOTA. Juro que no entenc com els francesos, tan seus!, poden permetre que un tros de merda amb americana i els llavis plens de substàncies judaiques, els amenaci de robar-los els fills, si no els els deixa destruir psicològicament. LA PENA CAPITAL PER A MACRON ÉS L’EXIGÈNCIA MÍNIMA DE LA DIGNITAT HUMANA.


ELS JUEUS SÓN ELS BONS, PER AIXÒ:

T’HAN ROBAT TOTA LA VIDA,

T’HAN ENGANYAT TOTA LA VIDA.

T’HAN FET MATAR PER ELLS.

I ARA, JA ET MATEN SENSE INTERMEDIARIS.

PENSEU QUE ELS BONS SÓN TAN BONS

O

ÉS L’HORA DE PLANTAR CARA

A LES HOSTS DELS INFERNS?


No heu vist en els bons documentals del començament que a més de tots els caus de rates jueves, sempre hi ha el cau dels caus, la Sinagoga del Sionisme, el CFR, l’organització del crim i les matances més gran de la Història: el Council on Foreign Relations?No és casualitat.


- Senyor que escriu, i si li diuen ‘antisemita’?

- Se me’n fot, si són idiotes. Jo no tinc res contra els semites. Que l’escòria sionista s’amagui darrere de la protecció del fals semitisme (els àrabs són el poble més gran dels semites, i prou que els jueus s’han esforçat a exterminar-los), no impedeix que assenyali els sionistes. Per sionistes? No. Per jueus? No. PER LLADRES I CRIMINALS, PER VENJATIUS I ASSASSINS, PER CRUELS I SÀDICS, PER ABJECTES I PERNICIOSOS, PERQUÈ SÓN LA PURA ESCÒRIA DEL MÓN. Hi ha alguna altra ètnia que abasti tant de poder?... Encara no ho enteneu? I són només uns pocs milions de rates, comptant-los tots; els pocs bons i la infinitat de monstres. ELLS SÓN EL MAL A LA TERRA I AVUI ENS HO DEMOSTREN: EXECUTANT, ROBANT, PORTANT MISÈRIA, FAM I VERGONYA AL MÓN, I AMATENTS D’UNA GUERRA NUCLEAR, PER A RIURE UNA ESTONA. Altra cosa, no saben fer aquests devoradors de nens. Cerqueu quant a aquesta raça tan saludable, i si unes hores després no vomiteu sense parar, és que no sou humans; i serà que ja us han convertit en esclaus.


LA LLIBERTAT NO CAP EN UN CAP JUEU.

EL SIONISTA NO SAP QUÈ ÉS DIGNITAT.

L’ODI ÉS EL QUE ELS AGERMANA,

I ELS NENS, I LES DROGUES,

I LES ARMES, I LES GUERRES,

I EL TRÀFIC D’ÒRGANS, I DE DONES,

LA PORNOGRAFIA, LA CORRUPCIÓ,

LA INDÚSTRIA DE L’OCI,

I SOBRETOT

LA PARTITOCRÀCIA:

LA DICTADURA SIONISTA,

I COM NO!

ELS CRIMS.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada