dimecres, 26 d’octubre del 2022

DIGUEU-ME ‘ANTISEMITA’, SI VOLEU.

 

Sant Mateu 7, 15-20:

«Guardeu-vos dels falsos profetes, que vénen amb vestits d’ovella però per dins són llops rapaços. Pels seus fruits (els seus actes) els coneixereu. Es cullen potser raïms dels cards i figues dels arços? Tot arbre bo dóna fruits bons, i l’arbre dolent dóna fruits dolents. Un arbre bo no pot donar fruits dolents, i un arbre dolent, donar fruits bons. Tot arbre que no dóna bon fruit és tallat i llençat al foc. Així doncs, pels seus fruits els coneixereu».


El Bisbe Richard Williamson, que no diu més veritats perquè no parla més:

https://t.me/voluntasoficial/4671

David Icke, a qui la prostituta del FEM(S), Rutte, no vol deixar entrar a Holanda:

https://t.me/elinvestigador_org/12593

El sionista i dona, en els moments d’esbarjo personal, el jueu Klaus Schwab, probablement la ment més pèrfida i corrupta de l’actualitat, ens explica com el món el guiaran els jueus (no ho diu, és clar) i els goyim (no ho diu, és clar) seran els seus esclaus:

https://t.me/elinvestigador_org/12590

Ara, la dolça instigació jueva per a dur els goyim a la III Tercera Guerra Mundial. Cal destacar la taula rodona on s’asseuen els criminals més grans del món i les aparicions del fill de les Potestats Infernals, Jacob Rothschild, amb la seva paraula màgica: Sacrifici.

https://t.me/RosselloCM/67309, la guerra és l’esperança jueva si no poden exterminar la gent amb els mètodes sanitaris, energètics i alimentaris.

Dues insignes putes dels jueus, les Grans Bagasses, en diríem:

El britànic morè: https://t.me/voluntasoficial/4634, que és aquest pallasso: https://t.me/RosselloCM/67319.

I l’exquisida puta francesa, l’amant dels negres i favorita dels Rothschild, i que esperem que sigui el protagonista el dia de la resurrecció de la guillotina:

https://t.me/elinvestigador_org/12588.

I ja que estem amb deficients mentals que exerceixen la prostitució: https://t.me/RosselloCM/67328. Es pot ser més subnormal? No.


Unes vinyetes molt explicatives, canvieu-hi ‘US’ pel correcte Reserva Federal i comprovareu que tot quadra, perquè parlar de jueus i lladres és exactament el mateix, els llops més cruels i bàrbars disfressats de corders:

https://t.me/resurgente2020/41012

Tot seguit, vegem la magnífica organització i finançament de l’EMA, la institució europea per a l’emblanquinament de l’Holocaust, i que ja ha posat damunt la taula la voluntat jueva d’incorporar a la matança els menors a partir de 6 mesos. El temps passa, i els jueus comencen a tenir por que hi hagi massa antisemites que els posin en evidència i descobreixin el que han fet tota la punyetera vida: ROBAR, ESTAFAR, ENGANYAR, COACCIONAR I MATAR, AMB L’AGREUJANT ACTUAL DE L’ENVERINAMENT MASSIU DELS GOYIM PER AL GRAN HOLOCAUST.

https://t.me/resurgente2020/41010, controlada pels genocides jueus:

https://t.me/RosselloCM/67331, que no s’aturi l’Holocaust!

El psicòpata ‘eugenèsic’ de Kill Gates, el pobre, sempre tan preocupat pels nens pobres, ara està fabricant un verí que resoldrà el problema de la seva alimentació; que els morts no mengen. Amb el 10% de la inversió en suposades vacunes (quan veig els també ‘suposats’ científics, em cau l’ànima als peus: es pot arribar a ser tan miserable i idiota alhora? Es veu que sí, perquè les Bagasseries Jesuïtes així els certifiquen, disfressant la realitat, és clar; però els converteixen en sicaris criminals, feliços de la seva intel·ligència i contribució al ‘bé’ de la Humanitat. Es pot arribar a ser més profundament miserable i idiota?)... perdó, que m’embalo. Amb el 10% de la inversió que fa Kill Gates per a matar-los, resoldria el problema de tots aquests nens, que només necessiten aigua potable, condicions de salubritat i que els seus pares puguin mantenir un hort i uns pocs animals. Però Kill, s’estima més de matar-los, que d’ajudar els pares, els jueus no en treuen res!

https://t.me/voluntasoficial/4670.


Deixem de banda el genocidi que estan realitzant els jueus per uns moments, i fixem-nos en el grau i el nivell de la cultura que aquests portents de la creació ens volen imposar per a fer-nos millors:

https://t.me/voluntasoficial/4647. Fantàstic! Tocant el piano amb el cervell! La Mozart del polígon està molt preocupada, i pensa si instal·lar-se aquest cervell (que no ve amb el pack dissenyat erròniament per Déu, com ens ensenya l’eminència Harari), pintar-se les ungles de color fúcsia amb estrelletes o fer els morros pornogràfics que tant agraden als amos jueus i que donen, a la seva música, un color tan personal. És tan dura la música! Si feu memòria, recordareu que el pallasso Zelensky, jueu i genocida – el pack -, també ho fa això de tocar el piano amb el cervell.

Les eminències en idiòcia profunda que els jueus són capaços de descobrir, em descol·loquen. Vegeu quins desperfectes humans, amb un nivell de subnormalitat patològica, molt perillosament encomanable, i que desvariegen, emparats pel paper de la bagasseria jesuïta i l’amabilitat jueva que els permet de dir aquestes barbaritats i sentir-se com la mona estrella de l’espectacle circense:

https://t.me/voluntasoficial/4649

I els deficients mentals que els jueus i els jesuïtes titulen com a pediatres, per tal que executin la destrucció dels nens goyim de manera civilitzada, presentant-los com la confiança, el ‘proveïdor de salut’, diu la paraplègica cerebral!, que fa més mal a la societat estant on està, que tocant el piano amb un cervell afegit (que ella no en té, ni a dalt ni a baix).

https://t.me/voluntasoficial/4650


Feta aquesta breu però intensa pausa per a recrear-nos en el món de la cultura i la ciència, vegem quines són les virtuts dels jueus, com s’esforcen sempre per a fer-nos el bé a tots, sense mirar qui som. Escolteu què diu el sionista i mamarratxo John Kerry al CFR, el ‘cervell’ criminal – aquest cervell no toca el piano – del sionisme:

https://t.me/voluntasoficial/4675, fixeu-vos que sembla que s’adonen que, potser, l’holocaust, al final, podria ser veritat per a l’alegria i l’alliberament de la Humanitat. Jo ja m’entenc.

I aquí teniu el sionisme criminal que ha imposat el NOM a Austràlia, avançant en el procés de destrucció de qualsevol llibertat humana.

https://t.me/voluntasoficial/4674, si els australians, com els neozelandesos, no s’adonen que cal exterminar els sicaris dels sionistes i els jueus que estiguin involucrats en el projecte d’esclavitzar-los, aviat viuran com els cangurs a Occident, en una presó en males condicions i privats de qualsevol bé i llibertat, al qual diem zoo. I vejam, exterminar qui et vol esclavitzar, no és que no sigui un crim, és que és un deure moral. O no ens deien això les escombraries jueves, quan es tractava de combatre el nazisme? Ells ens ensenyen el camí: Mort a l’esclavitzador! Ull per ull i dent per dent. Si les coses, les miris per on les miris, no poden ser més clares!

Aquí, a Europa, a Soroslàndia, encara estem en la fase prèvia: en l’enverinament dels que han de morir pel planeta i perquè els jueus diuen que sobren. A Soroslàndia, la criminal que s’encarrega del genocidi és la mamarratxo Darias, molt del gust sionista després dels 53000 assassinats que ha materialitzat i cobrat, que per això, regalarà als fabricants dels verins 446 milions d’euros, que ens sobren!, per tal que l’Holocaust, allà on ella té la responsabilitat de l’extermini, no cessi. Ella fa els càlculs, i si prou que li han reportat els 53000 caps de bestiar sacrificats, si almenys els dobla, imagineu-vos quants diners del monopoli li donaran! La dona només pensa en això, i com la limitació cognitiva és una de les característiques d’aquesta retardada construïda a la Bagasseria Jesuïta dedicada al dret, que és com dir, l’ensinistrament en les trampes oficials per al crim impune; per això, no li cap al cervell l’espai per a llegir informes científics, i ella es regeix pel que li manen els jueus, que ja sabeu que ‘són la ciència’. Aquí la teniu, a la genocida, malversant els diners públics per a matar la gent, sense posar-se vermella, que això és el que li han dit els membres que tant venera i satisfà, i ella per a això està, per a venerar i satisfer membres:

https://t.me/elinvestigador_org/12586, i les següents són dades oficials de l’Holocaust dels nens que fan els jueus amb la col·laboració de la tarada d’amunt i Argimon I, el Gran: https://t.me/counterpropaganda20/7142. Mai la Humanitat s’havia enfrontat a tanta merda de cop. I que no s’ofenguin, que l’única que es pot sentir ofesa és la merda.


Anem acabant... Abans del final d’avui, un breu text de Carlos Garcés, que és interessant perquè ens explica com funciona la granja dels jueus. I s’ha de valorar i reconèixer el valor que té en dir el que diu al final... ja ho llegireu... sí, «...eliminemos al granjero y al transportista y a todos los demás». M’agrada que cada volta hi hagi més gent que s’adona de ‘qui’ són el mal del món.

https://t.me/counterpropaganda20/7134

I conclourem amb la traca final:

EL CÀRTEL JUEU

https://t.me/voluntasoficial/4661

Curiós, oi? Tanta bona gent sionista i jueva al darrere de la nostra salut, que ens fabriquen els verins que permeten el ritual de l’Holocaust que tant agrada als assassins inveterats de la Història Humana (els grangers).


DIGUEU-ME ANTISEMITA, SI VOLEU.

DIGUEU FILANTROPS ALS ASSASSINS,

SI VOLEU.

JO NO EM CANSARÉ D’ASSENYALAR

EL MAL DE LA TERRA,

LA CORRUPCIÓ DE LA TERRA,

LA MENTIDA DE LA TERRA,

LA MISÈRIA DE LA TERRA,

L’ESCÒRIA HUMANA DE LA TERRA:

E L S   J U E U S.


P.S. Escrivint això, m’ha vingut a la memòria la meva tia, que fugint d’Espanya després de la guerra, va acabar en un camp de concentració alemany, i sempre que en parlava - ho recordo perfectament, tot i que era petit -, em cridava l’atenció que sense que mostrés cap simpatia envers els alemanys, sempre, sempre deia que el pitjor del camp de concentració nazi a França, foren els jueus. Després d’aquella experiència amb ells, no els podia veure ni en pintura. No sé què li van fer, ni si ella exagerava o malinterpretava les coses, el que sí que sé, és que un jueu és almenys de principi, un ésser digne d’odi. Per això, la història no s’equivoca i la realitat d’avui ens ho demostra.

DIGUEU-ME ANTISEMITA, SI VOLEU.

PERÒ DIR AL PA, PA,

I AL VI, VI,

ÉS EL MEU TARANNÀ.

QUE DEMOSTRIN EL QUE DIUEN !

NO PODEN,

SÓN LA MENTIDA I L’ABJECCIÓ,

EL CRIM I EL CINISME.

TANTS’ NO S’EQUIVOCAVEN,

AVUI LA DEMOSTRACIÓ

LA TENIU A TOCAR !







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada