divendres, 28 d’octubre del 2022

CRIMINALS, ‘BONS’ I ‘SUBNORMALAS’


Els criminals avui ja no s’amaguen, i si els vols veure, només has d’anar a un partit polític, a una ONG, al prostíbul o a l’urinari públic que tinguis més a prop, i allà ensumaràs, ja de ben lluny, els efluvis corruptes, unes pestilències a putrefacció que et poden marejar, però si tens prou resistència, els podràs veure la cara, i adonar-te que dessota la imatge polida i educada que mostren, hi ha la més pútrida de les sutzures, que, ja se sap, ‘digues-me amb qui vas i et diré què fas’, i prou que coneixeu qui són els amos d’aquest bestiar! Però, vegem els animalons en acció:

https://t.me/elinvestigador_org/12610, evident delicte de coaccions i humiliació pública executada pels criminals dels governs. L’enèsim crim. Tot el que no sigui la condemna a execució pública i la confiscació de tots els béns, és un insult contra la intel·ligència. I això, no ho faran els excrements vestits ‘judaicament’ amb toga, no. Només passarà quan la gent digui prou, enlairi els punys tancats, els detingui, els jutgi i, com no pot ser d’una altra manera, des de qualsevol principi ètic que pugui ser considerat, siguin executats en festives celebracions populars. La sort és que hi ha material per a les festes a tot arreu, i que fins i tot, caldrà fer jornades intensives i maratons de felicitat popular. Jo em penso que no visc per a una altra cosa.

I si algú es pensa que no n’hi ha per a tant, no us perdeu la magnífica evidència, prova, demostració, confirmació i argument de raó irrefutable, que descriu els criminals polítics com a assassins de masses:

https://t.me/RosselloCM/67359. L’infanticidi que executen els responsables polítics, TOTS, oi, Argimoneta? I la de sobres amb sang que t’enduus què... oi, rateta meva? Quants nens no han mort ja pels teus verins! 355 dèiem l’altre dia, a Espanya. Uns vint nens a Catalunya, si fem la mitjana autonòmica, per bé que tenint present que tu tens el terrorista i criminal més gran del món a casa, de ben segur, que algun privilegi has de gaudir, i segur que els verins que arriben aquí, omplen més les teves butxaques que les d’alguns socis criminals a altres comunitats. Oi? O m’equivoco, xatona? Espero, molt a pesar meu, el primer assassinat en premsa, aleshores, et tractaré com et mereixes, estimada. I no em diguis que no et tracto bé, que millor i més dolçament no es pot tractar un monstre deficient mental.

La matança, com vaig pronosticar, va en augment, a tota marxa. I estem en l’entremig dels efectes immediats o a curt termini i els de mitjà termini. Vegeu l’Holocaust de goyim que silenciosament executen els bons, els jueus, els sionistes i tota la colla de criminals que els serveixen: https://t.me/voluntasoficial/4686. Quan la torba s’adoni que els esteu matant a consciència i a comissió, no trobareu lloc on amagar-vos. Tot arriba en aquest món.

L’advocat Thomas Renz explica molt bé què són els protocols assassins de la Covid-19, responsabilitat de tots els governs:

https://t.me/elinvestigador_org/12611

Com a resposta a la Veritat, els jueus, que són molt instructius i bons, és clar, sobretot bons, us ho expliquen amb imatges, perquè els entengueu bé:

https://t.me/counterpropaganda20/7163

I concloguem aquesta primera part, amb una veritat com un temple, i que és la clau perquè la gent obri els ulls, i us vegi, criminals, com els assassins que sou.

https://t.me/counterpropaganda20/7166


Els bons, què dir dels bons, com expressar la gran satisfacció que els dolents vam sentir quan el gos de Soros, com a solista, i el cor de les prostitutes inútils i idiotes del cor, és clar, entonaven la cantata: «Els bons per llei», que la sublimitat del pensament i la coherència intel·lectual de la idea commou fins i tot a les pedres! Fem algun petit recordatori dels bons, perquè els nostres cors s’omplin de saviesa i de coneixement: https://www.google.com/amp/s/www.abc.es/sociedad/rusia-aprueba-ley-propaganda-homosexual-20221027133556-nt_amp.html, veieu com Putin és dolent i intolerant? Amb la meravella que tenim aquí o a la Reserva Federal dels esclaus dels EUA, que allí, els psicòpates i pedòfils ensenyen contes entendridors i emocionants als nens-nenes per a fer-los coses sense substància, tot, per a major glòria del poble elegit. I veieu! Putin, que agosarat que és... i dolent, l’horror que mai no havíem arribat a sospitar que podia existir, oh! A més, això demostra la poca afinitat per la cultura que té el tirà i genocida rus. O no recordeu el trans de l’altre dia que ens ensenyava les seves vergonyes i l’habilitat insòlita – que ja li hauria agradat a la gran Mozart de polígon, de tocar el piano amb el cervell com ho feia el monstre trans! - Però això, a Putin no li agrada, ves, que ell és heteropatriarcal, conservador, una relíquia del passat, a més d’un terrible assassí d’innocents, i no com el jueu bo del Zelensky, que així bombardeja russos perquè calen víctimes per al ritual, com els explica acudits, que és pallasso, el pallasso, ah! i també sap tocar el piano amb el cervell! Esperem que els bons derrotin el dolent, com abans ho feren amb Hitler i ens portin de nou el somni del paradís terrenal, un paradís terrenal espatllat pel monstre de Putin, un repugnant home familiar, que li agraden les dones que abans es consideraven normals i que són deformes, i que no suporta l’exhibició de pedòfils i tarats, amb ‘lo’ bonic que són les performances i els espectacles que munten aquests genis per naturalesa! En fi, esperem amb ànsia que contra la voluntat i el desig sionista, Putin es mantingui com l’ós rus que no farà una passa enrere, i que si cal fer volar el món, el farà volar. Sincerament, només pel fet d’acabar amb l’escòria sionista, ja s’hauria guanyat el cel; però, molt em temo, que és més humà Putin que els dimonis enviats per l’Infern, i, almenys que jo sàpiga, si hi ha hagut matances i violacions greus dels drets humans a l’Ucraïna del jueu Zelensky, han estat les protagonitzades pel pallasso, perquè Putin té més dignitat i valors, i no crec que consideri els ucraïnesos enemics del poble rus. El que no sé i no sabem, malauradament, és si considera l’escòria jueva enemiga del poble rus. No s’erraria, però no ho sabem; si ho pensa. Tot i que jo sostinc encara que no el veig com un ninotet de la xurma sionista.

No com això: https://t.me/RosselloCM/67360, que li estarà fent i dient el psicòpata sexual? El que li està fent no ho sabem, però el que li diu sí. Escolteu aquest mamarratxo idiota, del tot fet al gust jueu i a les intencions esclavitzadores dels filantrops sionistes: https://t.me/voluntasoficial/4685. Llueix o no llueix, la puteta? Que maques que són les prostitutes dels harems jueus! Són totes tant, de tant, que sento esgarrifances. I només desitjo que ells les sentin també de resultes del dictat de la Justícia.

Vegem ara, el magnífic i constructiu treball de formació en la ciència i la cultura que els nostres amics han escampat pel món per a fer el bé de tothom:

https://t.me/RosselloCM/67361, la informació, oh! la informació! I tot gràcies als nostres amics, que són els qui ens ho ensenyen tot, pel fet d’educar, d’instruir i de formar. I així ens mostren totes les eminències en expertesa que inunden el món avui dia, els Hararis, els Mitjans, els Macips, els Arenas, els Faucis, les Del Mal, l’Esteban, i tants d’altres de grans científics experts en l’expertesa, de tal manera, que la ciència són ells, què dic, que el món s’ha transformat a la ciència que ells diuen com ha de ser. És tot tan emocionant, i tot, gràcies als jueus que ens han subministrat la informació!

I amb això els jueus aconsegueixen que els ramats de goyim siguin intel·ligents, ben formats i sobretot molt ben informats. Per això, passen coses tan ‘bones’ i ‘entusiasmadores’ com aquestes: https://www.elconfidencial.com/empresas/2022-10-26/estudio-pensamiento-critico_3511677/

I deixarem els bons, els nostres amics, els assassins per bondat, els lladres i mafiosos per excel·lència, per paradoxa, perquè ells només volen robar i matar per a fer el bé. Jo sé que costa d’entendre la jugada d’aquests elegits, però les coses com són, ells roben, arruïnen, destrueixen, arrasen i maten, però per a fer el bé. O no són totes les ONG i les obres de caritat, fruit de les seves escrupoloses entitats sense ànim de lucre i amb esbojarrada passió per la filantropia? Vegeu si no, la magnitud excelsa de la comprensió i el respecte envers la Veritat, com la immensa magnanimitat i veneració que els jueus, gens venjatius ni sàdics, senten envers la vellesa:

https://t.me/RosselloCM/67364. Hi pot haver més generositat, respecte i condescendència?


L’enllaç entre els bons i les ‘subnormalas’ ens el fa la portaveu del govern rus, si és que les paraules són reals, tot i que és real el sentit de les paraules; i ho hagi dit ella o no, el cas és que és una bona reflexió, i tan evident, que demostra qui són els assassins:

https://t.me/RosselloCM/67379. I qui seria? Qui seria? Quin misteri, oi?

De les ‘subnormalas’, només dos enllaços perquè només pretenc informar quant a aquestes deficients cognitives tan perilloses:

https://www.eldebate.com/sociedad/sociedad-medio-ambiente/20221025/ley-animalista-obligara-identificarse-aquellos-establecimientos-no-permitan-entrada-animales_68172.html. La Belarra, la Ione, una de les prostitutes del cor d’inútils i idiotes del gos de Soros, pateix de seriosos problemes cognitius i psicològics. La seva obsessió pels animals demostra clarament una patologia mental, que ha d’estar descrita en els manuals de ‘taraments’ mentals. Jo n’estic convençut que la disfòria de gènere en ella és disfòria d’espècie, i no sap ben bé si vol ser una gateta mansa, un cocodril del Nil, una papallona de colors o una mona mascle a la selva de Guinea. Per això, la seva obsessió amb les bestioles, i és clar, com se sent, segons el dia, gateta, cocodril, papallona o mona, sense deixar mai de ser idiota però, vol corregir la displicència legal envers les bestioles com ella, i tracta de fer que els homes i els animals tinguin els mateixos drets, perquè és la cosa més natural, sana i progressista del món. A mi no em sembla bé que els deficients mentals ocupin càrrecs públics, per bé que, si almenys fos per a enviar-la a la sabana africana a explicar en viu als lleons la nova normativa, em penso, que com a excepcionalitat, em semblaria molt bé i de molt de profit per a la Humanitat sencera.

I aquestes ‘subnormalas’ no es mereixen ni un sol comentari. Elles soletes s’ho diuen tot. I pregunto, creieu que tenen dret a viure? I no és una pregunta retòrica, és una pregunta seriosa i molt responsable.

https://t.me/RosselloCM/67376


Conclourem, amb un vídeo amb diversos temes per a reflexionar.

https://t.me/RosselloCM/67380.

AIXÍ ÉS AQUESTA GUERRA

PURAMENT JUEVA,

SENSE ENEMIC VISIBLE,

SILENT I TRÀGICA.

SÓN ELS SEUS RITUS,

ÉS EL SEU HOLOCAUST.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada