dimecres, 5 d’octubre del 2022

MONOGRÀFIC: «ELS BONS»

 

Els bons: els sionistes, els khàzars, els asquenazites (l’elit), els jueus, els que es fan dir ‘semites’, no essent però, més que una part ínfima dels pobles que descendeixen - segons La Bíblia - de Sem, fill de Noè, i tots els quals parlen les llengües anomenades semítiques. De totes aquestes llengües, l’àrab n’és la més parlada, i tot just - vés per on! - els pobles semites (àrabs) han estat els enemics viscerals dels ‘bons’. Ells són així! Es vesteixen sempre amb la pell de corder... però són els llops més sanguinaris i astuts.

La idiòcia del Prostíbul i de l’Urinari espanyols és màxima, però com són prostitutes ben pagades pel sionisme i molt orgulloses, a l’uníson aprovaran les lleis imposades pels amos, molt agraïdes perquè volen continuar amb els beneficis dels - en direm – exercicis de ‘fagocircumcidats’:

https://t.me/RosselloCM/66682

El fet de protegir Israel i els jueus per llei (no passa amb tots els altres pobles?) és protegir el sionisme internacional, no pas els pobles semites. Això sí, Israel, com veureu tot seguit, són els bons, sempre, que no han trencat un plat mai de la vida de la història del món.


Els bons: perquè són sincers i mai no diuen cap mentida. Se’ls pot acusar de tot, menys d’hipòcrites.

https://t.me/RosselloCM/66684


Els bons: a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, seu del sionisme criminal internacional.

https://t.me/RosselloCM/66691

Por; la por és l’única arma d’aquesta escòria. Perquè la por no et deixa pensar, que potser si hi pensessis, et preguntaries: «I si els ‘bons’ són l’abjecció més horripilant?». I aleshores, no ho dubtis, veuràs el rostre del Mal.


Els bons: vistos a través de la història, anys abans que sorgís ‘l’home més malvat que mai no hagi existit’.

https://telegra.ph/LA-DECADENCIA-SEXUAL-DE-WEIMAR-ALEMANIA-06-21


Els bons: l’afecció, la passió pels nens.

https://t.me/RosselloCM/66692


Els bons: els seus sicaris són les prostitutes dels Prostíbuls i Urinaris, els goril·les amb disfunció cognitiva i els excrements amb toga, un exèrcit terrible perquè està ple de putes, de pinxos de bagasseria i de merdes punxades d’un pal. Tot plegat, és un enemic sòrdid i perillós, a part de molt repugnant, es miri des d’on es miri.

https://www.eldiario.es/andalucia/sevilla/miles-atentados-autoridad-condenas-abuso-policial-datos-detras-casos-maria-leon_1_9590456.html


Els bons: la formació de la nova generació blanca en els més grans valors civilitzadors.

https://t.me/RosselloCM/66707

I les cagaguano riuen! Cal erradicar els imbècils i els idiotes, cap altra cosa ens ha de preocupar més que dir al retardat mental, retardat mental. «Digues-me, amb el pronom elle» «Retardadet mentalet, xate! Això és el que ‘ellets’. Quan aprenguis a parlar, em crides».


Els bons: que, segons que sembla, han aconseguit que ningú no sàpiga què és una dona. La idiòcia ha de ser impedida si és una manifestació pública, i si l’idiota té càrrec, ha de ser castigada amb l’erradicació de la societat, sigui portant-la a una illa deserta, lligar-la tot seguit a una palmera i deixar-la-hi; sigui tancant-la a la presó per sempre, o alguna altra idea pràctica que se us acudi i no costi gaires diners públics. Malgrat la durada del vídeo, és aconsellable, perquè l’exhibició d’animals que han estat titulats per les Bagasseries Jesuïtes és esfereïdor, dóna frisança i demostra què són els sicaris ‘científics’ dels bons.

https://t.me/counterpropaganda20/6699


I per concloure el monogràfic dels bons, vegem tres exemples dels gossos, prostitutes, tarades i mamarratxos que són triats pels bons per a fer el ‘bé’:

El gos: https://t.me/RosselloCM/66716, que té la grip, a part de la idiòcia narcisista congènita i irreversible.

Una de les prostitutes de l’harem jueu del cor del gos de Soros, el de la grip:

https://okdiario.com/espana/irene-montero-gasta-18-000-saber-si-mujeres-tienen-mas-orgasmos-pareja-o-masturbandose-9770279?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1664950581, si això no és malversació de diners públics! No és cap barbaritat, no, però és malversació. Com tot el que fa el seu ministeri, que és inútil com ella, que és absurd com ella, i que és una presa de número per al poble espanyol que manté la casa de ninetes toixes que dirigeix aquesta presa de número, tan típicament sionista.

La tarada: La sinistra pallassa - dona, naturalment -, que ha posat el sionisme internacional a dirigir la colònia britànica. La pallassa, que per això és amiga del pallasso jueu d’Ucraïna, que farcirà el govern britànic d’anglesos africans, gal·lesos que semblen vinguts de l’Índia, i nord-irlandesos i escocesos que a les arenes del Sàhara van adonar-se que eren britànics. https://t.me/resurgente2020/40373

El mamarratxo: Val a dir que aquest ha estat l’èxit més gran dels bons: Col·locar de president de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units a un africà, donar el Premi Nobel a un ximpanzé (a la foto surt l’arbre del qual va baixar), i si amb això ja semblava tot complet, a més a més, van assolir de convertir la Casa Blanca en un dels millors clients de hot-dogs i pizzes del país (ja m’enteneu, suposo). Aquí teniu el simi criminal sionista amb el seu marit, un dia de Nadal: Són hilarants o no, aquests jueus, els bons?

https://t.me/RosselloCM/66710

Quina imatge més tendra! I ella, no em direu que no està simpàtica, tan avergonyida i alhora riallera. Que bonic que és l’amor!


Fi del monogràfic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada