diumenge, 9 d’octubre del 2022

ELS BONS PER LLEI


He estat pensant en això dels bons per llei, i se m’ha acudit que caldria afegir un annex, de manera que els bons siguin marcats amb la creu de David al front, i així, tothom sabrà qui és bo de segur i qui pot ser-ho o no. Perquè m’he imaginat en una discussió amb un bo i, sense adonar-me de la superioritat moral, puc insultar-lo, i sense saber-ho, estaria violant la llei que els grans estadistes espanyols han promogut. Per això, el millor és marcar els bons amb el signe que els representa, i així tots coneixerem en tot moment si tractem amb la bondat o amb algú que és goyim o més animal encara, i que pot ser bo o dolent. És un suggeriment que no dubto que les eminències polítiques que han dictat aquesta llei, aviat o tard, hauran de plantejar-se. Com són bons, cal assenyalar-los com a intocables. Això ens ajudaria molt, però molt! I no sé per què, em penso que potser no se m’entendrà.


Fet aquest preàmbul, comencem amb un emocionant elogi de la bondat.

A Jewitter, la missatgeria aquesta de l’ocellet blau, han esborrat el compte del doctor Peter McCullough, perquè el doctor serà una eminència en cardiologia, però els bons són els bons: https://t.me/elinvestigador_org/12378.

I suposo que el doctor McCullough és tan ignorant quant a medicina com el doctor Michael Yeadon, que ves!, quines coses que diu: https://t.me/elinvestigador_org/12381. Què sabran aquests afeccionats a la medicina que no sàpiga l’advocada Darias o el filòsof Illa, oi? Ara, tot i que els responsables de sanitat en saben més que els doctors afeccionats que encapçalen l’apartat, el que és un fet indiscutible és que l’advocada Darias és l’assassina dels 53000 morts en excés dels darrers mesos, perquè tot havent assassinat aquesta munió de gent, l’advocada, seguint sempre els consells dels bons, que estan al darrere de tot, perquè cap bondat se’ls pot escapar, insisteix en l’enverinament amb els tòxics jueus; que són bons, perquè són fets pels bons, i donen uns resultats prou positius, almenys, d’acord amb el projecte d’Holocaust que els jueus tenen pensat des de Déu sap quan. https://t.me/resurgente2020/40494. Fixeu-vos que fins i tot el goril·la del psicòpata reconeix que ha assassinat gairebé set-centes mil persones, sense comptar els milions de perjudicats pels verins jueus, que són bons perquè els fan els bons per llei. I em pregunto: 50000 i 700000 assassinats no demanen en Justícia l’execució dels culpables sense demora?

L’efectivitat dels tòxics jueus, boníssims!, en un racó de França:

https://t.me/RosselloCM/66828

Gràcies als amics dels bons, a gent com el tarat de la puteta privada dels Rothschild, França veu morir els francesos assassinats pels verins jueus, que com són bons, són assassinats i tòxics bons, dels quals ens n’hem de sentir orgullosos, perquè entre unes coses i les altres, la tarada puteta privada del circumcidat en cap, dirigeix el país veí com ningú no l’havia dirigit mai https://t.me/resurgente2020/40469. És clar, penseu que la tarada puteta no té consciència, la consciència la té el seu amo, el bo. Per això, els uns escampen el bé arreu del món - que el món mai no ha estat millor que ara -, mentre les putetes privades i els esguerros demencials amb paraplègica ètica i intel·lectual, com la puteta estimada per Klaus Schwab, es fan fotos que immortalitzin les trobades entre les odalisques dels jueus: https://t.me/RosselloCM/66837. Qui deu ser més limitat? O ni limitats poden ser, ni l’un ni l’altre.

Aquestes meravelloses coses preparades pels bons són el pa de cada dia arreu d’Europa, com ho demostren aquestes notícies del Paradís Alemany, que han construït els sionistes en una exhibició magna de bondat:

https://t.me/resurgente2020/40476 i https://t.me/resurgente2020/40479. Són bons fent acudits, els bons, o no? I espereu, que veureu què fan a Itàlia:

https://t.me/resurgente2020/40478

A Txèquia, els bons, estan fent un experiment per a millorar la resistència humana al fred:

https://t.me/RosselloCM/66834

Pot semblar que l’única cosa que volen és fer-te la vida impossible, però no. Malden per tot el contrari. Per això, les eminències del govern espanyol els ha nomenat bons per llei i per sempre.

Als Estats Units, on fa molts anys que els americans viuen en el paradís de l’esclavatge a la Reserva Federal, i n’estan encantats, sí, perquè saben que els bons, els que fabriquen bitllets falsos per augmentar la pobresa, els que els enverinen perquè no morin d’una immensa mentida, o els que els enfronten a la maldat russa, els bons, els bons, sempre els bons, amb llei o sense, els injustament perseguits, els filantrops de tota la Humanitat, amb debilitat, sobretot, per la raça blanca, estan obsessionats a oferir als joves i als nens una educació solidària i inclusiva, superior. Vegeu que empàtiques són les professores amb els menuts. La sensibilitat i el respecte envers el desenvolupament correcte dels seus pupils és admirable, a partir del minut 3:48. En el vídeo, hi veureu exemples magnífics de l’Espanya dels bons i de la pacífica i amorosa relació en la societat multicultural. Tot el vídeo és per veure’l. Però el final és la prova més evident de la grandíssima importància que els nostres amics, els bons per llei, dediquen als nens, que són des de sempre la seva màxima preocupació i debilitat, que per això tenen, mantenen i sostenen una xarxa bona de tràfic de nens.

https://t.me/RosselloCM/66838. Cal que us digui quant de temps viurien en una societat justa, les idiotes (dones) del vídeo i tota la direcció del centre?

I com parlem dels bons per llei, què millor i més oportú que parlar de la Sinagoga Europea, el sancta sanctorum de la bondat:

https://t.me/resurgente2020/40471, pel teu bé.

https://t.me/resurgente2020/40482, per a salvar la veritat dels bons.

https://t.me/resurgente2020/40492, la lluita per la pau.

I aquest són exemples de la felicitat dels pobles sotmesos a la Sinagoga Europea, i l’agraïment envers els bons, per ser bons, amb llei o sense:

https://t.me/resurgente2020/40473

L’Urinari públic i la Corrupció Europea de la Gran Sinagoga, coneguda comunament com a UE, és el primer que hem de destruir, malgrat els bons, el primer que hem d’esborrar de la faç de la Terra, no sense passar la factura als animals i paràsits criminals que hi habiten i des del cau de la bondat, roben, maten, corrompen i destrueixen les nacions pròpies i la civilització transmesa durant segles.

LA U.E.

ÉS EL MAL D’EUROPA,

LA GRAN SINAGOGA.

Seran bons per llei, però la maldat són els seus actes, es mirin per on es mirin. Per això, per evitar confusions i mals entesos, convé implantar la marca de la raça dels bons, amb una lluent creu de David al front, o en el seu defecte, tres sisos, el que més els agradi, que potser n’hi haurà, que l’estel els recordarà l’home més dolent del món i com els assenyalava com si fossin bèsties i no els bons. Sí, home, el senyor aquell de bigotet que, per matar segons que diuen els jueus, sis milions dels seus, és més horrible i demoníac que Lenin o Stalin, que amb ajut dels jueus, els bons, netejaren el país de 70 o 80 milions de russos, o Mao, l’èxit màxim del sionisme - que és la reunió de tots els bons del món per a fer la bondat al món -, que liquidà més de 100 milions de xinesos, i és veritat, que tot s’ha de reconèixer, que el percentatge amb relació a la població total, era menor que el dels seus col·legues russos. Al capdavall, tots eren comunistes, la magnífica doctrina política exposada per un bo, el Karl, per als amics, un jueu, un bo, un senyor que pretenia exportar la felicitat dels bons a totes les terres del món. Per això el lema era: «Proletaris de tot el món, uniu-vos!». Que més fàcil és tractar la gent aplegada que l’espargida - hi afegien, en murmuri, els bons.

I així l’URSS i la Xina es convertiren en l’edèn, la demostració palpable que ni les democràcies europees ni l’horrible tirania alemanya, poden competir amb la felicitat, la prosperitat i la llibertat de l’invent dels bons: l’esclavatge dels goyim.

NO GUANYARAN.

ENS FARAN TOT EL MAL QUE PODRAN.

PERQUÈ SÓN BONS,

PER LLEI.

PERQUÈ SÓN OFESOS,

PER LLEI.

PERQUÈ S’HO MEREIXEN...

I si no, escolteu la bondat explícita del jueu i pallasso que destrueix Ucraïna i Europa, tot, perquè hi triomfin la bondat, la IMMENSA BONDAT JUEVA:

https://t.me/resurgente2020/40498

Ho voleu més clar, o haurem de fer dibuixets? A aquest mamarratxo, l’han aplaudit totes les prostitutes de l’harem jueu mentre sacsejaven palmes i branques d’olivera! Aquests són els bons, aquest és el candidat al Premi Nobel de la Pau. Compreneu que els jueus tot ho entenen a l’inrevés. Jo, hi insisteixo, crec que se’ls ha de marcar al front. I no és discriminació, és reconeixement, l’eina visual per a saber amb qui tractes. No seria molt més fàcil d’identificar-los, així? Identificant el bo, tothom serà més a prop del bé, i veient les accions del bo, la gent comprendrà que és ‘el bé que la llei protegeix’.

RECORDEU:

ELS BONS PROCLAMEN:

ODIEU RÚSSIA I ELS RUSSOS.

SABEU QUÈ HEU DE FER?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada