dijous, 6 d’octubre del 2022

ELS IDIOTES

 

(Idiòcia: Estat de dèficit d’intel·ligència en què l’individu posseeix una edat mental que no sobrepassa els tres anys, i no pot comunicar-se per la paraula ni comprendre les expressions dels altres. DIEC)



L’escòria criminal que prostitueix les institucions de l’Estat - des que el gos de Soros fou nomenat per la Gran Sinagoga d’Israel com a president d’Espanya -, o sigui, les prostitutes inútils i sobergues de l’harem jueu i tots els insectes i paràsits de l’Urinari públic, estan aprovant la prohibició de tot allò que va en contra dels interessos del sionisme internacional.

ELS IDIOTES, aquesta colla de traïdors i de genocides (enllaceu l’holocaust que s’inventaren els jueus, amb la pràctica real de l’extermini que estan fent amb els verins fabricats per ells) s’han agenollat davant de l’ORGANITZACIÓ CRIMINAL MÉS ABJECTA DE LA HISTÒRIA HUMANA: EL SIONISME.

Cal fer front als assassins, als enemics de la Humanitat, perquè el seu odi a l’espècie humana és el MAL A LA TERRA. Penseu que podeu desitjar la mort de Putin i de tots els russos, això està bé, perquè els bons dels jueus així ho consideren; ara bé, dir que els jueus són lladres, assassins i la putrefacció social allà on s’instal·len, que són l’ètnia més racista i la que més odi sent envers els seus semblants, això, ja no es pot dir, perquè els idiotes esclaus dels sionistes, així ho han d’aprovar.

Fa temps que insisteixo que CAL ASSENYALAR ELS CULPABLES DE TOTS ELS MALS DEL PLANETA, perquè ells sostenen la guerra amagats, com rates covardes, darrere dels pallassos idiotes que farceixen de reconeixement social i de diners perquè els defensin i actuïn alhora contra els seus pobles, l’objectiu de l’odi mortal dels jueus. L’evidència de l’essència criminal d’aquest poble ja no pot ser amagada, per això, ara imposaran el silenci i l’acceptació obligatòria de les versions oficials sionistes. I aquí pau i després glòria, o sigui, aquí la tragèdia i després l’Infern. Així ho volen els jueus i l’escòria del Cottolengo, que per això està on està.

Per fer aquest escrit més breu i amè, us enllaço a aquesta oportuna intervenció de Trotapoker quant a aquesta insòlita, antidemocràtica i racista llei que els idiotes correran a aprovar perquè els amos així els ho demanen. Escoltem què ens diu Trotapoker, que em treu les paraules de la boca:

https://t.me/RosselloCM/66746


I


Els jueus foren expulsats de gairebé tots els grans països del món perquè tots els reis i dirigents polítics eren radicalment antisemites.

Els jueus allà on van són nacionals i obliden la seva raça, només conservant els costums religiosos, molt dignes i respectables.

Els jueus mai no han interferit en la política ni nacional ni internacional, i el sionisme és una fal·làcia sense cap consistència.

Els jueus i les seves associacions són com clubs d’escacs o activitats manuals, sense cap altra intenció que la de mantenir unit en la fe religiosa aquest poble, odiat sense cap motiu, perquè el goyim és així de repugnant i racista; mentre ells són la bondat i la filantropia personificades.

Els jueus no tenen res a veure amb cap crisi econòmica mundial.

Els jueus mai no han promogut ni participat en cap revolució, ni en l’americana (de la qual van sortir accidentalment guanyadors de la Reserva Federal, que ni és reserva ni és federal, sinó una impremta de bitllets falsos), ni en la francesa (de la qual van sortir guanyadors accidentalment del Banc de França), ni en la derrota de Napoleó (que els suposà, pels atzars de la vida, el Banc d’Anglaterra), ni en la russa (que tot plegat és casual que la majoria del govern i els responsables de les massacres contra el poble rus fossin jueus) perquè ells no van manar res que no sigui bo, perquè la bondat és l’essència d’aquest poble sacrificat, que va allà on pot a escampar la benedicció i la pau... I podríem continuar amb totes les revolucions, fins i tot les de colors dels darrers anys, en cap de les quals hi ha un jueu al darrere, i si sembla que, per exemple, a les revolucions de colors hi ha Soros, és una visió errada de la realitat, com que el president de la genocida Ucraïna sigui jueu, és un accident, com que sigui pallasso i retardat mental.

Els jueus mai no han atemptat contra ningú, i les morts de Lincoln, Garfield, Kennedy, dels tsars Alexandre II i Nicolau II, o més recentment de Saddam Hussein o El-Gaddafi i un llarguíssim etcètera, són suïcidis realment, com el suïcidi fracassat d’Andrew Jackson, el president que va esborrar la influència dels Rothschild als Estats Units, i que no va encertar alhora de matar-se. En són tants els assassinats atribuïts als jueus sense cap relació amb la realitat!

Els jueus no manipulen la informació, de fet, que tots els mitjans estiguin dirigits per jueus, és casualitat, i l’última cosa que és enraonada de pensar és que hi ha alguna intenció en comandar el subministrament d’informació, ja que, si podem comptar amb la veracitat, és gràcies a aquesta magnífica raça de sacrificats cercadors de la veritat, mai interessats en els beneficis ni en els diners, si no és per a repartir-los.

Els jueus no en saben res de prostitució, de tracte de blanques, de segrest de nens, de tràfic d’òrgans, o de drogues o d’armes o del que sigui. Ells, si d’alguna cosa no en saben res, és d’això.

Els jueus només controlen Jewllywood perquè així ens entretenen i ens ensenyen la història, com amb «El pijama a ratlles», «La llista de Schlinder (el dels ascensors)», «El piano»... tot fidedigne i real, no contrastable, però real, que ells no diuen mentides.

Els jueus no controlen per a res les grans corporacions, les indústries farmacèutiques, ni les Institucions Internacionals. Tampoc no tenen res a veure amb l’Agenda 2030, si no és, en la invenció de la solució a tots els problemes del món. Però ells, volen que la gent accepti aquesta redempció democràticament, que per això els idiotes d’Espanya van votant magnífiques lleis que posen tots els goyim espanyols en mans dels generosos sionistes.

Els jueus parlen i repeteixen fins a l’avorriment l’Holocaust, el qual és veritat, i no una mentida jueva feta de qualsevol manera. No. L’Holocaust va existir i hi van morir més jueus dels que vivien a Europa; encara que això no pugui ser. L’Holocaust va existir perquè així ho afirmen els testimonis jueus, que han estat recopilats per jueus, per configurar aquella terrible realitat, encara que els testimonis rellisquin més que un patinador sobre gel. L’Holocaust va existir encara que no hi hagi cap document, dels centenars de milers que es van recuperar, on es manifesti l’ordre del govern alemany de procedir a l’extermini. L’Holocaust va existir encara que les càmeres de gas, de les quals no hi ha cap document sobre la compra, els planells ni qui les va fabricar o quan van costar, tot i que la visita presencial demostra clarament que si allí s’hi haguessin assassinat milers de persones, hauria caigut enverinada la meitat del camp, perquè la porta d'Auschwitz, per exemple, era de fusta i amb vidre (?). L’Holocaust va existir perquè encara que els alemanys tenien els presoners com a treballadors per a la maquinària de guerra, just quan van començar a perdre la guerra, van decidir de matar els seus treballadors, perquè els alemanys confiaven en els ganivets, els punys i les dents. L’Holocaust va existir, com no van existir camps de concentració aliats on moriren més d’un milió d’alemanys presoners, com tampoc foren bombardejades les ciutats alemanyes, sinó que fou la mateixa Luftwaffe en venjança pel poc esperit dels alemanys a defensar la pàtria; i les bombes sobre Hiroshima i Nagasaki foren llençades per dos avions pilotats per dos nazis empedreïts, encegats a matar allò que sigui i com sigui, que era l’única cosa que passava pel cap de tots els alemanys de l’època, i tot això, després de la gran Berlín que els jueus els havien construït després del Tractat de Pau de Versalles, una exhibició d’Humanitat i respecte envers el derrotat, insòlits fins aleshores en cap acord de pau.

Els jueus no tenen res a veure amb la Covid, ni amb el canvi climàtic, ni amb la moneda digital controlada i centralitzada pels Bancs que controla Rothschild que, accidentalment, és jueu; però res més. Aquestes veritats que assolen la civilització occidental no són mentides jueves, sinó que són veritats veritables i ells s’esforcen més que no poden per a resoldre els problemes de tots els països del món i de la gent del món, sense cap altre interès que l’altruisme.

Els jueus no tenen tampoc res a veure amb l’educació corrupta dels menors ni amb tota la ideologia de gènere i aquestes perversions sexuals, que les males llengües sempre han atribuït als bons, a ells, pobres!, que només van fent el bé allà on arriben!, tot integrant-se com si fossin mimètics!, que mai no saps on és el barri dels jueus! I això és perquè no en tenen, perquè els jueus no són jueus sinó d’allà on viuen.

Els jueus no tenen res a veure que els països promulguin lleis que els protegeixen com si fossin els reis sobre els goyim de la Terra. On va vostè a parar! Això són explosions de sinceritat popular i democràtica, que fan que els legisladors, homes dignes, lleials, íntegres i probes, hagin de legislar per a donar satisfacció al poble que està tan agraït als morrions, a les restriccions, a les intoxicacions via muscular, a la misèria que s’acosta i a la magnitud de la tragèdia, que vol que els filantrops de la Humanitat rebin la protecció que mereixen els salvadors de la Humanitat. Per això, els idiotes dels prostíbuls i els animals dels urinaris públics legislen d’acord amb la voluntat sagrada del poble, la sobirania nacional. I si el poble vol que els jueus siguin els seus amos i ells els seus esclaus, els idiotes, legislen perquè els jueus siguin els amos absoluts dels goyim del país i del país sencer.

Els jueus mai no tenen cap tracte de favor, sempre són les víctimes, i això a més a més, quan ells mai no fan res que no estigui bé. Van inventar la banca per a fer feliç la gent. I ara, volen treure-t’ho tot, que així ho diu l’eminència profètica de Klaus Schwab, jueu de casualitat, per a treure’t preocupacions i ocupar-se ells de tot, mentre tu vius la vida. Què més voleu? Només faltaria que ells, que perden nits senceres de son per a fer-te el bé, no poguessin fer-te el bé. T’agradi o no t’agradi és el teu bé, i per això és obligació que retis vassallatge als teus amos sense fer-los la mínima objecció. Només faltaria, una insolència com aquesta!


I I

Una volta dita la veritat, ara, centrem-nos en què diuen els antisemites, aquesta gent racista, mal educada, que odia per odi a la vida, que no són empàtics i només volen fer sang de la innocència sionista:

Els jueus, els falsos jueus, els asquenazites, els sionistes, el terrorisme bancari mundial està sotmetent tots els països del món comprant els més idiotes de cada país. Més que mai cal assenyalar-los. Si tothom els assenyala, no hi haurà prou presons per a tancar tots els ‘amics’ del poble elegit.

Un detall:

https://t.me/counterpropaganda20/6718

VOLEU UNA PROVA MÉS EVIDENT

DE LA MALDAT SIONISTA?

OBLIGUEN PER LLEI A OBEIR-LOS!

OBLIGUEN A CONSIDERAR-LOS

A PART!

OBLIGUEN A SER-LOS ESCLAUS!

OBLIGUEN A CONSIDERAR-LOS

LA VERITAT!

ELLS SÓN L’ENEMIC DE LA HUMANITAT.

AQUEST ÉS EL PRIMER PAS.

LA PERSECUCIÓ DELS DELINQÜENTS,

EL SEGON.

EL JUDICI I LA SENTÈNCIA,

EL TERCER.

NOMÉS AIXÍ

LA HUMANITAT POT SER LLIURE.

AMB L’ESCÒRIA SIONISTA,

AMB LA MENTIDA JUEVA,

L’HORROR ÉS EL FUTUR.

LA HISTÒRIA ÉS EL TESTIMONI

DE LES MEVES PARAULES.


Què serà veritat? La primera part o la segona? La primera, és clar, la primera. Hi ha molts arguments, i a la segona només animadversió malaltissa, sense cap justificació.


La prova de tot plegat és la Declaració de Balfour. L’escrit enviat per Balfour - ministre del Foreign Office - a Lord Lionel Walter Rothschild (casualitats històriques, només) on comprovareu l’escrupolositat de la Gran Raça en el compliment dels compromisos signats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada