dissabte, 8 d’octubre del 2022

EL CAOS ÉS CASUALITAT


Aquest escrit pot resultar una mica caòtic, però són tantes les casualitats accidentals que ens aclaparen (virus letals, vacunes sanadores que et maten, el terrorífic canvi climàtic, la guerra que ‘ningú no vol’ però que avança sense aturar-se, l’escassetat d’energia i d’aliments, les restriccions de la llibertat per fer-te més lliure, etcètera i etcètera i etcètera), en són tantes, que els bons - ara ja ratificats així per llei - mira que fan coses, però no poden resoldre-les totes, pobres! Prou que fan, que ens han ensenyat que el fet d’odiar a mort els russos i, sobretot, al ‘genocida’ Putin, està bé i és molt recomanable, perquè és solidaritat i un acte de germanor amb la resta dels pobles del món, sobretot amb el jueu bo del Zelensky, el pallasso que, com és pallasso, bombardejava de broma els russoparlants; però només de broma. A més a més, Zelensky és jueu, aleshores, per llei, és bo i no pot dir mentides. Així que totes les prostitutes servidores de la veritat, com abans hi havia sacerdotesses servidores dels temples, s’agenollen davant de l’imperi de la llei i assumeixen les veritats del jueu d’Ucraïna i dels seus amics d’ètnia, que breguen el que no està escrit per reconduir aquest caos - que és pura casualitat - a l’ordre. I no sigueu conspiracionistes i negacionistes, antisemites i racistes, que el lema maçònic, no té res a veure amb els bons per llei.

Però, anem als talls, perquè hi ha matèria per a diversos escrits. Tot i això, procuraré d’englobar-los per temàtica i interferir el mínim possible amb les meves paraules. I ja us avanço, que malgrat tot el caos que experimentareu, acabarem l’escrit d’avui amb veus que són llums d’esperança, perquè el goyim ho sap i els bons saben que ho sabem. O per què us penseu que ara són bons per llei?

El goril·la mig paraplègic mental que el psicòpata bo, que es creu el metge dels metges, perquè és jueu, i per tant és bo, i per això, pot ser el que vulgui ser, com passa, sense anar més lluny, amb els assumptes del gènere; doncs, comprovem l’eficàcia en la gestió de la plandèmia del goril·la, que, lògicament, tampoc no és metge, sinó genocida, i per això comanda la presidència de l’Organització de la Matança Santa, en la qual, per llei, els sionistes i les prostitutes dels governs no hi tenen res a veure:

La ciència del goril·la: https://t.me/elinvestigador_org/12364

L’èxit i l’eficàcia dels verins: https://www.bfmtv.com/sante/l-oms-predit-que-les-cancers-du-foie-devraient-augmenter-de-55-d-ici-2040_AD-202210060466.html i https://t.me/RosselloCM/66825.

L’holocaust ha de continuar: https://t.me/resurgente2020/40434

Va començar amb l’extermini dels vells: https://www.elplural.com/sociedad/justicia-abre-investigar-gestion-residencias-mayores-madrid-protocolos-podrian-haber-provocado-miles-muertes_297341102. Què passarà? Els bons no hi tenen res a veure, això segur, però, i les prostitutes i sicàries de la bondat? Per alguna cosa són de la confraria religiosa ‘Les Germanes dels Circumcidats’.

La germana superiora, l’assassina Darias (responsable de l’augment desproporcionat de morts per causa dels verins dels bons, que són bons, és clar!, però són verins), perpetua el senyal de sotmetiment i la humiliació del morrió per als goyim per a protegir-los, i així emmalaltiran pels problemes irreversibles de la intoxicació per CO2, però, com sigui que els bons han descobert que la culpa no és del txa-txa-txa, sinó del CO2, és bo, per a tots, que la gent se l’empassi. https://www.20minutos.es/noticia/5067136/0/gobierno-autonomias-aparcan-decision-retirar-mascarilla-transporte-tecnicos-descarten-de-momento/

Suposo que d’acord a la magnitud de la tragèdia que els bons tracten d’aturar, el que ens espera és el prototip experimentat amb èxit a la Xina (que no té res a veure amb els bons, però res de res) i a Austràlia (on tampoc, és clar):

https://t.me/elinvestigador_org/12372 i https://t.me/elinvestigador_org/12368, i al país dels cangurs: https://t.me/elinvestigador_org/12373. Això és la sostenibilitat i la salut en el NOM. Suposo que una volta el goyim hagi ajupit el cap del tot, procediran a l’holocaust sense miraments. Lògicament, això és cosa dels xinesos i els australians, que els bons no hi tenen res a veure, només que sigui perquè ho diu la llei; i cal respectar les lleis, sobretot quan són justes, ètiques i evidents.

Les autoritats tot ho fan per al teu bé, de fet, segueixen fil per randa les ordres dels bons, i dels bons només poden sortir coses bones. Ja no dic res, si es tracta dels nens!

https://t.me/counterpropaganda20/6750

Perquè ho comproveu, vegeu aquestes tendres imatges del Jacint, l’home disfressat de dona que imposa el bé als ciutadans esclaus de Nova Zelanda: https://t.me/resurgente2020/40439... li pica el nas i està nerviosot.

I ja que ens ha aparegut aquesta eminència de la idiòcia (dona, ves per on; disfressada, sí, però fent el paper de donota), acompanyem-la de l’assortit d’idiotes i de criminals amb faldilles, que estan complint amb la tasca fonamental de la prostituta: fer feliç l’amo i client. No us les perdeu, perquè la galeria d’indigents mentals i d’abjecció ètica és insòlita en el món en un mateix període històric. Però, nois, el que no facin els bons per al bé de tots nosaltres...

El monstre de la Sinagoga Europea: https://t.me/counterpropaganda20/6754

La criminal: https://t.me/counterpropaganda20/6755

La tarada, la capitana de l’exèrcit del robatori oficial: https://www.eleconomista.es/economia/noticias/11981599/10/22/La-clase-media-aportara-el-60-de-la-recaudacion-extra-del-IRPF-en-2023.html

L’associació dels lladres professionals - la Banca - i els criminals dels prostíbuls, comandats pel monstre o gran sacerdotessa negra de la Sinagoga Europea:

https://t.me/resurgente2020/40453

Com és evident, no podien faltar els juristes, els mamarratxos de la toga:

https://www.libertaddigital.com/espana/2022-10-06/fiscal-general-estado-oculto-informe-critico-ley-trans-beneficiar-gobierno-6940182/

Ni els científics... No rieu, que aquesta senyora, encara que es digui Margarida del Mal, es creu científica, i ja sabeu que a més a més que els bons són sempre els jueus - que ho diu la llei -, la llei també diu que hem de respectar l’autopercepció:

https://t.me/resurgente2020/40462. La foto ho diu tot d’ella.

I què dir d’això! Què es pot dir d’això? Cal reconèixer que els bons, en la selecció de personal, la claven, perquè persona, no en troben ni una.

https://t.me/RosselloCM/66798

Ara, un breu vídeo on comprovareu que el govern i els polítics són una colla de delinqüents, de lladres, de mamarratxos que viuen del treball del poble, i que no estan pas per a servir-lo, sinó per a explotar-lo i vendre’l per a benefici propi. Això és ALTA TRAÏCIÓ, a més que són dirigents il·legítims, per tant criminals, i si tenim present, el subtil extermini, són reus de CRIMS CONTRA LA HUMANITAT. Jo confio que els podrem veure penjant a tots ells, mentre els bons s’ho miren, que ells no hi tenen res a veure amb tot això.

I com la majoria de desgraciades són dones, unes imatges perquè decidiu si veritablement la dona disposa de cervell funcional:

https://t.me/RosselloCM/66813

I la ‘ciència’?

https://t.me/RosselloCM/66815


NOMÉS AMB L’EXTERMINI DELS IDIOTES

EL MÓN TÉ FUTUR.

I val a dir, que ni dret a la vida ni hòsties. Tens dret a la vida quan la protegeixes, no quan ets un perill per a tot el que existeix.

Com aquesta demostració palmària de subnormalitat nociva. Això, aquesta gentalla, no té solució. L’única mesura objectiva i òptima és l’extermini dels idiotes amb poder, això, o deixar-los nus en una illa deserta, sense vegetació ni animals. Això sí, que l’illa sigui un indret del qual mai no puguin sortir:

https://t.me/RosselloCM/66816. Aquestes coses tan importants legisla la idiòcia prostibulària i la dels urinaris. CAL ACABAR PER SEMPRE AMB ELS POLÍTICS, PERQUÈ CRÈIEM QUE EREN ALGUNA COSA I SÓN IDIOTES, SENZILLAMENT IDIOTES: El mal per a qualsevol poble. https://t.me/counterpropaganda20/6769. Sense ells, res no anirà pitjor, i cal avaluar el fet de la caritat i la misericòrdia cristianes per tal d’alliberar-los de la vida, una cosa que els va tan grossa que ni la poden valorar.

No em creieu? https://t.me/resurgente2020/40456, això és protegit pels criminals i genocides dels governs de les prostitutes dels homes bons, és clar. A part que tots els idiotes que han legislat barbaritats com aquestes haurien de ser en presó perpètua per deficiència cognitiva bàsica, que és la impossibilitat que aquests subnormals puguin viure en societat, entre els éssers humans; a part d’això, jo als pares els tancava a la presó indefinidament per atemptat contra el nen, amb l’agreujant de parentiu. I si algun dia, la nena es penedeix del que li van permetre els pares, o millor dit, la monstruositat que els pares van voler fer amb ella (perquè ella no sap res de res de res de res), aleshores, en el moment que la nena manifesti que el que van cometre amb ella és un crim, sense judici ni perdre el temps amb paperam, se’ls executa allà on es trobin i sense donar-los explicacions. Prou que ho entendran.


Sospirem. Ara aspirem amb profunditat, i uns segons després expulsem el CO2 per fotre tots els babaus i indigents mentals del món. Fet això, vegem un seguit de notícies i imatges ben boniques, perquè són veritat i no ofenen a ningú.

El diputat alemany Robert Farle demostra que el goyim ho sap. Fixeu-vos en les imatges fugisseres que ens mostren de les prostitutes dels jueus. De què riuen?

El psiquiatre Celso Arango, un psiquiatre de veritat, ens manifesta el que és tan evident que no cal ni ser metge per a entendre-ho. Us recomano de donar un cop d’ull als comentaris, i veureu què pensa la gent de veritat del que legislen les prostitutes del gos de Soros. Un psiquiatre i intel·ligent, un fet estranyíssim en el món de la psiquiatria, encara que ja he portat algun altre exemple de coneixements i dignitat professional. https://t.me/resurgente2020/40454. Tot i això, val a dir, que la responsabilitat mèdica els obliga a denunciar els criminals per atemptat contra el dret de la joventut i la infantesa a desenvolupar-se correctament, amb innocència i no amb prostitució. I reconec, és clar, que les putes que legislen veuen putes a tot arreu, però això no significa que les úniques putes no siguin elles.


I els bons? Que no en direm res, d’ells? Sí, home, sí. Veureu que bonic:

Primer, de l’Anna Franck, la pobra nena tísica que va crear el seu pare amb un boli Bic. No és que els jueus siguin bons, que això ni jo ni ningú no ho dubta, sinó que no poden mentir, perquè si menteixen, com són bons, la mentida es converteix en veritat. Em vénen tantes coses al cap ara! El Bisbe Williamson, en el vídeo de l’altre dia, tot emocionat i trencat per dins.

Segon, i perquè s’ho mereix, Mel Gibson, del qual, perquè els jueus són bons, la seva pel·lícula no es podrà veure i és delicte. Quines coses, oi? A més a més, recordeu que hi ha passatges de La Bíblia que també són delictius ara. Quines coses, oi? Per això, deixem que el Mel ens faci cinc cèntims d’una VERITAT COM UN TEMPLE:

https://t.me/RosselloCM/66803

I per concloure, l’evidència de tot plegat:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/12247





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada